Binnaz Abla

ncarenot günaydın aslında ben şevdar ın buradan bulduğuna değilde binnaz sitesi için bazen şöyle bir düşüncem oluşuyor ordada falcılar birbirini tanıyor özellikle bazıları ve aralarında bilgi alışverişi yapmaları muhtemel diye düşünüyorum.. hatta binnaz dışında bir siteden yorum alma isteğim bu hissiyatım çok yoğunlaştığında oldu..

Haklısın aslında bakarsak bu işi profesyonel iş olarak yapıyorlar ve ciddi paralar kazanıyorlar, her şey mümkün. Nedense bazı yorumcular bende güven oluşturmuşlar bir şekilde, Elfin, Şevdar, Gonca Polat mesela binnazda bunlar güvenilir geliyorlar en azından samimi buldum tabi kimseye güven olmaz bu devirde o yüzden her şeye açık olmak lazım.

Keşke uyarsaydin canim uzulmezdim. Ben fazlasiyla tez canliyim hisstgimi pat aninda yaziyorum icimden gecenleri burada cok sıkıldigimda daraldigimda durumu yazmistim dun gecmis sayfalari okudum baya onceleri sevdar avaz icin burda tartisma bile olmus reklamini yapiyorsunuz diye tam sayfa kacti hatrlamiyorum ama gozlerm yoruldu aramaktan inanin. yani son donemde bakanlar icinde bir tek benim olayi 12 den vurmasi beni de supheye dusurdu. Cunku diger bakan arkadaslar nokta atisi olmadi tarzi yorumlar yaptilar genelde o yuzden benimde pek inancim kalmadi yani neden bir tek benim konumu nokta atisli bildi. Bu tezcanli, hisstgmi, duygularimi aninda paylasmaktan vazgecsem huyumu degistirsem cok hayrima olacak gercekten:)

Şevdar’ın burayı okuduğunu düşünmüyorum telefonda baktırdım falı attım 10dk geçmeden aradı ne sosyal medya ne burayı araştırmaya zamanı olmayacak bi süre
Diğerlerini bilemem

şevdar kötü bir yorumcu değil tatlım o şekilde yorumlama ben ilk yorum aldığımda benim ilişkimdeki kırılma noktasını bilmişti ve bunu dün kesiraya gönderdim fal o bilemedi şevdar hisli bir yorumcu evet bazılarında enerji tutmayabilir mesela ben naktadan korkarak yorum aldım ve cidden iyi idi ama diğer arkadaşlarda tutmadı.. sadece falcıya soru sorarken detay vermemeye çalış sen sırf şevdar için değil diğer baktırdıklarınada :) ..

bir de zelişcim sen şevdarın telepati yaptığını bildiğini de yazmıştın buraya. aslında ben o durumdan etkilenip şevdara attım. yani bu konu buraya yazmadığın birşeydi. ve o bilmişti.. yanlış mı hatırlıyorum? beni etkileyen o olmuştu.

Umarim yanilmamissindir ve umarim burayi takip etmistir canim gercekten bunu canigonulden diliyorum baktirdigim fal fiyati dahi umrumda degil. Kartlardan ziyade benim hislerim onemlidir diyen biri icin umarim gelecek kismi patlar ve bende burda paylasmis olurum. Gecmis sayfalari arattgmda binnazdan once baska yerde de fal bakimi yapmis galiba cikmadi diyenler reklam yapanlari baya azarlamislar hatta. Kiz yazmis ustumdeki kiyafeti bildi diye tartisma yasanmis baya o donem takip etmiyordum galiba okuyunca kendime cok kizdim ne safim ben diye.

Etiketlemeyi beceremedim lucifer tatlim evet yani evet benim mesele nokta atisli bildi gecmiside arattgmda reklaminin yapildgini gordum baya eski sayfalarda acaba hep takip ediyor mu diye supheye dustum dogal olarak bilmesi oyle dusunnce aklima kusku dusurdu senin anlayacagin ama gercek ne Allah bilir kafam iyice karsti gercekten canim.
Sanemce evet ben bana nasil baktiysa burda gelip aynisini paylastim sizinle. Bana istedgin kadar x x diye seslen cagir ic sesinden neden boyle oldu diye gecir bu ise yaramaz donmesi gec olur kendini akisa birak drmesi de beni sasirtti dediklerimi inkar etmiyorum ama dundrn beri en eski sayfalara kadar gittim orda ki kizlarin yazismalarini gorunce dedim yok bu yorumcu burayi takip ediyor ya da birine ettiriyor o msjlari gorunce boyle dusundum. sonra donup kendime kizdim aptal gibi gelip burda paylastim bende cok iyi di diye benden etkilenip baktiranlar da olduysa vicdanen kendimi cok suclu ve rahatsz hissttim gercekten.

Evet pek tabi bu da mümkün.. Hatta benim bu falcı bana daha önce başka profil ile yorum yaptı muhtemelen dediğim yorumcular da var binnaz'da. Berrak okur mesela..

Soru kisminda da sadece biten iliskim hakkinda yorumlarinizi bekliyorum dedim tek sorum buydu ayrinti felan hic vermedim kizlar ama artik msjlarima daha dikkat edecegim kesin takip ediyormudur etmiyormudur artik tam emin degilim sadece diyecegim su ki eger takip ediyorsa ve benim msjmin tesiri ile de sizde baktirmissaniz hepinizden ozur diliyorum gercekten hakkiniza girmis gibi hissttm bir daha da msjlarima dikkat etmeye calisacam.

ncarenot işte bende bu durumlardan rahatsız oldum hatta buraya üye olduğumda başka siteleri bilmezdim ki telweye bile daha yeni baktırdım binnazda şüphelerim olunca farklı bir siteden yorum almalıyım dedim binnazda sevdiğim yorumcular var ama artık acemilik dönemi geçti sürekli binnaza tıkılamam dedim ne kadar iyi düşünsekte bizi bi şekilde kandırma çabası içindeler..

Şevdar’ın burayı okuduğunu düşünmüyorum telefonda baktırdım falı attım 10dk geçmeden aradı ne sosyal medya ne burayı araştırmaya zamanı olmayacak bi süre
Diğerlerini bilemem
M Mavi dus33 sesli baktırdığını söylemişti. Ben de telefonda baktırdım hemen aradı. Kötü bi yorumcu değil ama kişilik analizi dışında nokta atışı da yoktu ben de. Fal tavsiyeyle bitti.

binnazda uzun süre kalan değişiyor galiba ikinci günde fiyatları artıyor 2 ay sonra yorum tarzları farklılaşıyor :) bana hiç tavsiye vermemişti ..

Tastamam bu işte... Ama ne var ki hayatın getirdikleri ile bazen başa çıkamayınca bu tip şeylere sığınma ihtiyacı duyuyoruz hepimiz. 2 yıl önce günde 3 yorum alan birinden 3 ayda bir yorum alan birine dönüştüm. Geçen Sanemce yazmıştı galiba bunu da... Ve evet bir süre sonra en iyi denilen yorumcudan bile tatmin olmamaya başlıyoruz. Ama bir süreç böyle geçiyor ve sonunda hepimiz normalleşiyoruz... Bana değişim ve dönüşüm de getirdi bu durum yadsınamaz. Korktuğum ya da kaçtığım şeylerle yüzleşmek eskisinden daha kolay artık... Yaşayın boşverin... Hayat çok kısa...

Bence üzlme canım Şevdar köt bir yorumcu değil ben de baktırdım iyi ki baktırmışım pişman olmadım yani, çok şok etmedi beni ama enerjisini sevdim samimi biri

içim mutlu oldu bu mesajı okuyunca aynen öyle falların artık çok bi anlamı yok sadece süreci geçiriyoruz ve artık eski heyecanı keyifi vermiyor tabikide sürekli yeni şeyler öğreniyoruz her kelimene katılıyorum ..

Bence üzlme canım Şevdar köt bir yorumcu değil ben de baktırdım iyi ki baktırmışım pişman olmadım yani, çok şok etmedi beni ama enerjisini sevdim samimi biri
Ama bundan sonra daha dikkatli olmaya calisacagim canim.
En azindan yorum yazarken daha dikkatli olmam gerekir.

Hiç de öyle düşünme.Samimiyetle ve iyi niyetle yazdığın o kadar belli ki... İçin rahat olsun... Amannnn ne hesaplı kitaplı reklamlı entrikalı yorumlara kanıp ne fallar attık... bir eksik bir fazla... ben kendi adıma böyle düşünüyorum...
Yorumda almadım zaten Şevdar'dan...

kuzucuumm vicdanın rahat olsun lütfen öyle düşünme. burada hepimiz deneyimlerimizi paylaşıyoruz. tabiki de sen de paylaşacaksın. bak benim burda övdüğüm kişi başka birinin enerjisini yerle bir edebilir. ama bunu göze alarak paylaşıyoruz deneyimlerimizi.. yoksa bu konu neden var? lütfen şu durumdan kurtulmaya çalış. şevdar ın ve diğerlerinin gelecek öngörülerine de itibar etme. sen elinden geleni yaptın, fallarla aklın daha çok karışıyor o yüzden biraz akışına bırak.. sen dememiş miydin bana zamanında kaderimizde olanla evleniriz diye. bak ben o günden sonra hep kaderimde olan çıksın karsıma diye dua ediorum. senin çok güzel bir kalbin var. o kalbinin kıymetini bil ve kendini daha fazla yıpratma. çok üzülüyorum çünkü senin ümitsiz mesajlarını görünce..

Kızlar bende öyle düşünmüyorum ya bir an korkmustum ama mantikli düşününce sevdar burayi okusa bana olumlu konusurdu adami bu kadar gommezdi ama oyle detaylari bildi ki olumsuz seylerde soyledi ki bu yüzden en azindan sevdar icin öyle düşünmüyorum ya da beni bulamadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…