Binnaz Abla

Sizde bundan sonra en azindan detay seyleri ozelden konusun kızlar hicbirinizin mağduriyet yasamasini ne güzel bildi diyip hayal kırıklığına uğramasını istemem kendimden biliyorum sizi seviyorum

Ne kadar güzel anlatmışsın kuzum
Ben de şu anda herşeyi akışına bırakma evresini yaşıyorum. Iyi kötü herşeyi duyduktan sonra sakinlesiyor insan ve beklemeyi ögreniyor. Hem de umursamadan

ncarenot
sanemcee
Gercekten iyi niyetime ve samimiyetime inandiginiz icin cok tesekkur ediyorum. Amacim kesinlikle bir falciyi ovmek degildi ama daha dikkatli davranmam gerektigini anladim bu olay sonucunda. Ben kadere gercekten inaniyorum bir degistirebildiklerimiz var birde degistiremediklerimiz. Degistiremediklerimiz dogum, evlenecegimiz kisi ve olum tarihimiz ben buna hep inanmisimdir diger secenekler ise irademizi kullanarak karar veriyoruz hatta degistiremediklerimiz bile bizim tercihimizle belirleniyor cunku Rabbim sececegmiz yoluda biliyor. Iste bunu bazen unutuyorum sanemcee tatlim yoksa sonuna kadar savunuyorum Rabbim kaderimizdeki insan icin hakkimizda hayirli olani eylesin insallah kendim icinde sizin icinde duam bu.
Bu su konuda cok haklisin artik fal baktirmasam buyuk bir ara verip akisa biraksam benim icin cok iyi olacak gercekten:)) Bende sizin kalbinizin guzelligine ve iyi niyetine gonulden inaniyorum umarim cokca mutlu olup burda paylasma sevincimizide paylasiriz.

binnazda uzun süre kalan değişiyor galiba ikinci günde fiyatları artıyor 2 ay sonra yorum tarzları farklılaşıyor :) bana hiç tavsiye vermemişti ..
Öyle ki sabah ayrı fiyat akşam ayrı fiyat kullanan yorumcular var . Büyük ihtimalle zamanla site müşteri kaybedecektir. Çünkü şu anda yüz yüze çok iyi bir falcıya açılım yaptırmak isteseniz 50 TL veriyorsunuz. Binnaz da gercekten 10 TL etmeyecek yorumcuların fiyatları ucmus durumda. Degmez gercekten. En azindan yüz yüze yarım saat bir saat fal baktiriyorsun. Sistemde en uzun fal süresi 10 dk. Canli ve telefon fallarinin yarida kalmasini hic söylemiyorum bile.. Binnaz abla kendi ipini kendi kesiyor gibi

Danışmak istediğim bi durum vr, biliyorum burada hep konuşuluyor Ama emin olmak istiyorum Elfin bana göre mantıklı şeyler söylüyor ama bazı noktalar için -bana göre olumsuz (bilmediğimden)- ona göreyse olumlu degerlendirme oluyor. An ve yakın gelecek konusunda güvenebilir miyim çok ihtiyacım var bunu bilmeye ^^

Banu bahram a fal bakTiran var mi kzlar beni yerden yere vursaydu daha iyi valla aglycktm agzndan tek olmlu bi şey yoktu

Banu bahram a fal bakTiran var mi kzlar beni yerden yere vursaydu daha iyi valla aglycktm agzndan tek olmlu bi şey yoktu
bana bir ay önce baktı o zaman baktirdigim kişinin hayatında biri olduğunu ayrılacağını söylemişti o kısmı doğru çıktı ayrılmış fakat bizim beraber olacağımız kısmı çıkmadı adam baska biri ile beraber olmaya başladı

selam hiiiiç üzülecek bir durum yok hemen müdahale edeyim :) çünkü banu bahram a kalsa bütün erkekler özgür bırakılmalı onlar ne derse onu yapmalıyız hep kadın hatalı hep kadın istediği şey olmaz erkeğin istediği durum olur şeklinde yorum aldım ondan ve dediği şeylerle alakalı bişey yoktu dediği öngörülerde olmadı karşıdaki kişinin düşüncesinide bilemedi.. boşuna kendini üzmee hatta iade hakkın varsa hemen iade al bence ..

CanıM ya içime şu serptin valla sinirlndm bi anda bi de ders arsi gönderdim normalde tel sokMAM sınıfa merak ettm cocklar yazıli olurken baktm aglycktm Oha dedim cocuklarda noldu hocm diyor falları hayatmZn odak haline getirmemenzn en iyi örneği olarak artık yok yani çok sertti üslubu vardı hakkım iade ettm anında canm

Sorudan yuruyen pek cok falci varken, nakta bunlarin arasina giremez bile bence.
Iade sekli ve sebebi mantikli gelmemis olabilir size, tabi ki onu anlarim, ama sorudan yurumekle itham etmeyelim. Cunku kendisi, sayisi bir elin parmaklarini gecmeyecek kadar az sayida durust falcidan biridir. Ha kimine gore iyi falcidir, kimine gore kotu falcidir. Ama sahtekarlik yapacakti diye dusunmeyin. Kendisine baktirdigim icin sorudan yurumedigini biliyorum. Arastirma vs yapip da bulunacak seyler degil soyledikleri bende. Kaldi ki sahtekarlikla bakanlar inanin siz o soruyu sormasaniz da atip tutmaya calisip dener yine de fal gonderirler, iade etmezler bence yani
Canim uzulme bu kadar, sen icinden nasil geciyorsa oyle davran, cunku goreceksin falcilarin cogu seni, sen bile farketmeden, zaten degistirmeye paranoyak dusundurmeye baslayacaklar yaptiklariyla stres yapma hic, hangimiz safca ne mesajlar atmadik inandik sonra farkli profil cikti vs vs... hayat stres dolu zaten, bari burasi calakalem gezindigimiz bir yer olsun :)

çok güzel iade etmişsin cidden kadın yorumlayışı güzel ama yaklaşım tarzını sevmiyorum yani yorumlayışı inandırıcı ama inanılacak bir durum yokmuş süreç geçince anladım :) enerjisi güzel insanlardan yorum almak lazım yada hiç yorum almamak lazım haklısın kesinlikle..

kızlarr byv de fama dan yorum alan varmı buralarda ?
Ben zamanında Fama’ya 4-5 fal attım canım, hala çözebilmiş değilim. Onun o günkü enerjisiyle alakalı bazen hiç bir söylediği çıkmamış ama 1-2 falında çıkanlar var anlık yorumları iyimiş ve nokta atışlıymış. İyi mi kötü mü bilemediğim falcılardan,bence enerjisi ve hissi var ama ya tam odaklanamıyor bazen ya da da enerjisini tam yönlendiremiyor bir sebeple, modundaysa biliyor tamamen şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…