- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
Ne kadar güzel anlatmışsın kuzumTastamam bu işte... Ama ne var ki hayatın getirdikleri ile bazen başa çıkamayınca bu tip şeylere sığınma ihtiyacı duyuyoruz hepimiz. 2 yıl önce günde 3 yorum alan birinden 3 ayda bir yorum alan birine dönüştüm. Geçen Sanemce yazmıştı galiba bunu da... Ve evet bir süre sonra en iyi denilen yorumcudan bile tatmin olmamaya başlıyoruz. Ama bir süreç böyle geçiyor ve sonunda hepimiz normalleşiyoruz... Bana değişim ve dönüşüm de getirdi bu durum yadsınamaz. Korktuğum ya da kaçtığım şeylerle yüzleşmek eskisinden daha kolay artık... Yaşayın boşverin... Hayat çok kısa...
Öyle ki sabah ayrı fiyat akşam ayrı fiyat kullanan yorumcular varbinnazda uzun süre kalan değişiyor galiba ikinci günde fiyatları artıyor 2 ay sonra yorum tarzları farklılaşıyor :) bana hiç tavsiye vermemişti ..
Geysu, nurbanukızlar kahve için kimleri önerirsiniz?
haftaya deniyim geysu yu nurbanu yakalanamıyor sanırım hahahGeysu, nurbanu
bana bir ay önce baktı o zaman baktirdigim kişinin hayatında biri olduğunu ayrılacağını söylemişti o kısmı doğru çıktı ayrılmış fakat bizim beraber olacağımız kısmı çıkmadı adam baska biri ile beraber olmaya başladıBanu bahram a fal bakTiran var mi kzlar beni yerden yere vursaydu daha iyi valla aglycktm agzndan tek olmlu bi şey yoktu
Banu bahram a fal bakTiran var mi kzlar beni yerden yere vursaydu daha iyi valla aglycktm agzndan tek olmlu bi şey yoktu
Ben hep yakaliyorum bildirimi ac sadece oyle aninda mesgul ya da cevrimdisi olmuyoki bana oyle denk gelmis de olabilirhaftaya deniyim geysu yu nurbanu yakalanamıyor sanırım hahah
selam hiiiiç üzülecek bir durum yok hemen müdahale edeyim :) çünkü banu bahram a kalsa bütün erkekler özgür bırakılmalı onlar ne derse onu yapmalıyız hep kadın hatalı hep kadın istediği şey olmaz erkeğin istediği durum olur şeklinde yorum aldım ondan ve dediği şeylerle alakalı bişey yoktu dediği öngörülerde olmadı karşıdaki kişinin düşüncesinide bilemedi.. boşuna kendini üzmee hatta iade hakkın varsa hemen iade al bence ..
Sorudan yuruyen pek cok falci varken, nakta bunlarin arasina giremez bile bence.Şimdi sizi bilgilendirmek boynumun borcu.çünkü sizi seviyorum ben bu naktaya fal gönderdim bilgiler yetersiz deyip reddetti. Tekrar adım doğum tarihim göz rengim burcum profilde ocak olarak gözüküyor aslan burcuyum belirttim doğum saatimi tam bilinmiyor 11_1arası öğle vakti ilişkim yok yeni yılda sağlık ama en cok ta aşk istiyorum dedim ilerisi için neler hissediyorsunuz fal iade neymiş bilgiler eksik soru net değil ben pek bişey demiyorum yorumu size bırakıyorum anlayacağınız bu nakta tamamen fosssss hayatimda biri var ışte ayriyiz vs vs sorsam destan yazacak ahh ahh bunlara kaldık ya. Neysee kısaca sakin atmayın yazık paramiza
Canim uzulme bu kadar, sen icinden nasil geciyorsa oyle davran, cunku goreceksin falcilarin cogu seni, sen bile farketmeden, zaten degistirmeye paranoyak dusundurmeye baslayacaklar yaptiklariylaSoru kisminda da sadece biten iliskim hakkinda yorumlarinizi bekliyorum dedim tek sorum buydu ayrinti felan hic vermedim kizlar ama artik msjlarima daha dikkat edecegim kesin takip ediyormudur etmiyormudur artik tam emin degilim sadece diyecegim su ki eger takip ediyorsa ve benim msjmin tesiri ile de sizde baktirmissaniz hepinizden ozur diliyorum gercekten hakkiniza girmis gibi hissttm bir daha da msjlarima dikkat etmeye calisacam.
CanıM ya içime şu serptin valla sinirlndm bi anda bi de ders arsi gönderdim normalde tel sokMAM sınıfa merak ettm cocklar yazıli olurken baktm aglycktm Oha dedim cocuklarda noldu hocm diyor falları hayatmZn odak haline getirmemenzn en iyi örneği olarak artık yok yani çok sertti üslubu vardı hakkım iade ettm anında canm
Ben zamanında Fama’ya 4-5 fal attım canım, hala çözebilmiş değilim. Onun o günkü enerjisiyle alakalı bazen hiç bir söylediği çıkmamış ama 1-2 falında çıkanlar var anlık yorumları iyimiş ve nokta atışlıymış. İyi mi kötü mü bilemediğim falcılardan,bence enerjisi ve hissi var ama ya tam odaklanamıyor bazen ya da da enerjisini tam yönlendiremiyor bir sebeple, modundaysa biliyor tamamen şans.kızlarr byv de fama dan yorum alan varmı buralarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?