- 19 Eylül 2017
- 237
- 231
- 23
Ben zamanında Fama’ya 4-5 fal attım canım, hala çözebilmiş değilim. Onun o günkü enerjisiyle alakalı bazen hiç bir söylediği çıkmamış ama 1-2 falında çıkanlar var anlık yorumları iyimiş ve nokta atışlıymış. İyi mi kötü mü bilemediğim falcılardan,bence enerjisi ve hissi var ama ya tam odaklanamıyor bazen ya da da enerjisini tam yönlendiremiyor bir sebeple, modundaysa biliyor tamamen şans.
Hayir canim nurbanu az girio profili de yalnizca cevrim iciyken gozukuoArkadaşlar Nurbanu ayrıldı mı bir yolun var sitesinden? Profilini bulamıyorum.
Tavsiye ettigin biri mi? Ilk kez mi baktiracaksin. Cok duymadim ismini meraktayim :)Arkadaşlar Nurbanu ayrıldı mı bir yolun var sitesinden? Profilini bulamıyorum.
Haklisin canım dediklerine katiliyorum gercekten yeterince yasadigimiz olaylardan, kisilerden, aldigimiz stres hayatimizdan eksik olmuyor zaten burda da bu stresi bir nebze olsun atmaya calisiyoruz iste:))Sorudan yuruyen pek cok falci varken, nakta bunlarin arasina giremez bile bence.
Iade sekli ve sebebi mantikli gelmemis olabilir size, tabi ki onu anlarim, ama sorudan yurumekle itham etmeyelim. Cunku kendisi, sayisi bir elin parmaklarini gecmeyecek kadar az sayida durust falcidan biridir. Ha kimine gore iyi falcidir, kimine gore kotu falcidir. Ama sahtekarlik yapacakti diye dusunmeyin. Kendisine baktirdigim icin sorudan yurumedigini biliyorum. Arastirma vs yapip da bulunacak seyler degil soyledikleri bende. Kaldi ki sahtekarlikla bakanlar inanin siz o soruyu sormasaniz da atip tutmaya calisip dener yine de fal gonderirler, iade etmezler bence yani
Canim uzulme bu kadar, sen icinden nasil geciyorsa oyle davran, cunku goreceksin falcilarin cogu seni, sen bile farketmeden, zaten degistirmeye paranoyak dusundurmeye baslayacaklar yaptiklariylastres yapma hic, hangimiz safca ne mesajlar atmadik inandik sonra farkli profil cikti vs vs... hayat stres dolu zaten, bari burasi calakalem gezindigimiz bir yer olsun :)
Mutlu yıllar canımın içi :) İnşallah :) Nurbanunun bana 2015 yılında baktığı tarot falı %95 çıkmış nerdeyse ve ben yeni farkediyorum inanır mısın? 1 yılda neler yaşayacağımı bilmiş. Tekrar baktırmak istiyorum ama bulamadım.Tavsiye ettigin biri mi? Ilk kez mi baktiracaksin. Cok duymadim ismini meraktayim :)
(Not: mutlu yillar canim, bu yil dugunumuz var di mi, var var insallah)
Ben de merak ediyorum onukızlarr byv de fama dan yorum alan varmı buralarda ?
Ben 29 aralıkta baktırdım nurbanuya gerçekten geçmiş ve anda çok iyiydi gelecek için beklemedeyim soru kısmında da uzun uzadıya cevap vermiş o yönden de çok beğendim. Zaten bu kadar detaylı bilip anlatan nurbanu gizem hatun geysu oldu bi kaç tane daha vardı ama enleri seçmem gerekirse bunlarTavsiye ettigin biri mi? Ilk kez mi baktiracaksin. Cok duymadim ismini meraktayim :)
(Not: mutlu yillar canim, bu yil dugunumuz var di mi, var var insallah)
Ne diyorsunnn :) 1 yili takir takir saymis mi, sevineyim mi yoksa sen bu haberi 1 yil gecikmeli verdin diye kizayim miMutlu yıllar canımın içi :) İnşallah :) Nurbanunun bana 2015 yılında baktığı tarot falı %95 çıkmış nerdeyse ve ben yeni farkediyorum inanır mısın? 1 yılda neler yaşayacağımı bilmiş. Tekrar baktırmak istiyorum ama bulamadım.
Tellwede sira yokmuydu kizlar?Ben hep yakaliyorum bildirimi ac sadece oyle aninda mesgul ya da cevrimdisi olmuyoki bana oyle denk gelmis de olabilir
Üst üste bir sürü fal baktırırsam eski falları unutur böyle aranırım. sonra nerede o falcı bana onu bulun diye ağlarım :)) bende kendime gayet kızıyorum vallaNe diyorsunnn :) 1 yili takir takir saymis mi, sevineyim mi yoksa sen bu haberi 1 yil gecikmeli verdin diye kizayim mi
Ben simdi nurbanu arastirmasina gidiyorum, gelecegim :)
Gizem Hatun’un bana ilk falı tamamen çıkmıştı, sonraki falları çok çıkmasa da tutturdukları oldu, anlık durumda genelde iyi buluyorum, tarzını da beğenirim.iyi akşamlar herkese, bugün sonunda gizem hatuna fal baktırabildim ve gerçekten söylendiği kadar varmış diyorum,yaşadıklarımı ben anlatsam anca bu kadar olurdu,an ve geçmişte süper ötesiydi,hiçbir ayrıntı,detay vermedim bilerek ,herşeyi dökmüş ortaya,umarım gelecekle ilgili hisleri de çıkar.
Gizem hatun nerdeydi?:)Gizem Hatun’un bana ilk falı tamamen çıkmıştı, sonraki falları çok çıkmasa da tutturdukları oldu, anlık durumda genelde iyi buluyorum, tarzını da beğenirim.
Falalem’de canım benim beğendiğim 3-4 falcıdan biri. Çok girmiyor ama gireceği zamanı belirtiyor profilinde, kahvesi sanki daha iyi ama tarotta da kötü değil.Gizem hatun nerdeydi?:)
Ben de üçüne baktırmış biri olarak sanki Geysu-Nurbanu birbirlerine yakın Gizem Hatun başka biri. Gizem Hatun bende çok iyi bildi ilk falında, ondan sonra Nurbanunun bildiği noktalar oldu ama Geysu hiç bir şey bilemedi.arkadaşlar an itibariyle geysu ve nurbanunun aynı kişi olduğundan emin oldum. ikisinin fallarını karşılaştırdım zaten bir hafta arayla baktırmıştım ve iki cümleleri birebir aynı. ama şunu da belirtmek isterim ki geysu biraz daha pembeciyken nurbanu olumsuzları da söylüo hemen evlendirmio yani geysu gibi:) gizem hatuna gelirsek o da büyük ihtimal geysu ama ondan tam anlamıyla emin değilim. ben de üçü de çok iyiydi fakat en iyisi nurbanuydu. ancak dediğim gibi geysu ve nurbanu %100 aynı kişi..
Peki sonuçları farklı mı söylediler? Yani geysu olumlu yorum yaparken Nurbanu olmaz mı dedi?arkadaşlar an itibariyle geysu ve nurbanunun aynı kişi olduğundan emin oldum. ikisinin fallarını karşılaştırdım zaten bir hafta arayla baktırmıştım ve iki cümleleri birebir aynı. ama şunu da belirtmek isterim ki geysu biraz daha pembeciyken nurbanu olumsuzları da söylüo hemen evlendirmio yani geysu gibi:) gizem hatuna gelirsek o da büyük ihtimal geysu ama ondan tam anlamıyla emin değilim. ben de üçü de çok iyiydi fakat en iyisi nurbanuydu. ancak dediğim gibi geysu ve nurbanu %100 aynı kişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?