Binnaz Abla

iyi akşamlar herkese, bugün sonunda gizem hatuna fal baktırabildim ve gerçekten söylendiği kadar varmış diyorum,yaşadıklarımı ben anlatsam anca bu kadar olurdu,an ve geçmişte süper ötesiydi,hiçbir ayrıntı,detay vermedim bilerek ,herşeyi dökmüş ortaya,umarım gelecekle ilgili hisleri de çıkar.

fal yorumu için zaten %50 ihtimalle atıyoruz o %50 ninde %25 ihtimale düşürüp kendimi kasmayayım o zaman canım :)) teşekkür ederim bilgi için..

Haklisin canım dediklerine katiliyorum gercekten yeterince yasadigimiz olaylardan, kisilerden, aldigimiz stres hayatimizdan eksik olmuyor zaten burda da bu stresi bir nebze olsun atmaya calisiyoruz iste:))
Bu arada falcilar konusundaki tespitin gercekten on numara:) kendime bir ara yabanci olmadim degil yani.

Tavsiye ettigin biri mi? Ilk kez mi baktiracaksin. Cok duymadim ismini meraktayim :)
(Not: mutlu yillar canim, bu yil dugunumuz var di mi, var var insallah)
Mutlu yıllar canımın içi :) İnşallah :) Nurbanunun bana 2015 yılında baktığı tarot falı %95 çıkmış nerdeyse ve ben yeni farkediyorum inanır mısın? 1 yılda neler yaşayacağımı bilmiş. Tekrar baktırmak istiyorum ama bulamadım.

Tavsiye ettigin biri mi? Ilk kez mi baktiracaksin. Cok duymadim ismini meraktayim :)
(Not: mutlu yillar canim, bu yil dugunumuz var di mi, var var insallah)
Ben 29 aralıkta baktırdım nurbanuya gerçekten geçmiş ve anda çok iyiydi gelecek için beklemedeyim soru kısmında da uzun uzadıya cevap vermiş o yönden de çok beğendim. Zaten bu kadar detaylı bilip anlatan nurbanu gizem hatun geysu oldu bi kaç tane daha vardı ama enleri seçmem gerekirse bunlar

Ne diyorsunnn :) 1 yili takir takir saymis mi, sevineyim mi yoksa sen bu haberi 1 yil gecikmeli verdin diye kizayim mi
Ben simdi nurbanu arastirmasina gidiyorum, gelecegim :)

Ne diyorsunnn :) 1 yili takir takir saymis mi, sevineyim mi yoksa sen bu haberi 1 yil gecikmeli verdin diye kizayim mi
Ben simdi nurbanu arastirmasina gidiyorum, gelecegim :)
Üst üste bir sürü fal baktırırsam eski falları unutur böyle aranırım. sonra nerede o falcı bana onu bulun diye ağlarım :)) bende kendime gayet kızıyorum valla araştırma sonuçlarını bizlede paylaş bakalım başkalarında nasılmış

Gizem Hatun’un bana ilk falı tamamen çıkmıştı, sonraki falları çok çıkmasa da tutturdukları oldu, anlık durumda genelde iyi buluyorum, tarzını da beğenirim.

arkadaşlar an itibariyle geysu ve nurbanunun aynı kişi olduğundan emin oldum. ikisinin fallarını karşılaştırdım zaten bir hafta arayla baktırmıştım ve iki cümleleri birebir aynı. ama şunu da belirtmek isterim ki geysu biraz daha pembeciyken nurbanu olumsuzları da söylüo hemen evlendirmio yani geysu gibi:) gizem hatuna gelirsek o da büyük ihtimal geysu ama ondan tam anlamıyla emin değilim. ben de üçü de çok iyiydi fakat en iyisi nurbanuydu. ancak dediğim gibi geysu ve nurbanu %100 aynı kişi..

Ben de üçüne baktırmış biri olarak sanki Geysu-Nurbanu birbirlerine yakın Gizem Hatun başka biri. Gizem Hatun bende çok iyi bildi ilk falında, ondan sonra Nurbanunun bildiği noktalar oldu ama Geysu hiç bir şey bilemedi.

Peki sonuçları farklı mı söylediler? Yani geysu olumlu yorum yaparken Nurbanu olmaz mı dedi?

geysu=nur banu zaten. hatta arttırıyorum, geysu=nur banu=gizem hatun
daha önce milyon kere yazıldı kızlar burda.
yazım tarzları birebir aynı. isteyene bendeki nur banunun, gizem hatunun ve geysunun geçen seneki fallarını atabilirim. “oha aynı kişinin kaleminden çıkmış” diyeceğinize eminim.

ama biraz tarz değiştirmeye çalışıyor artık. bunun farkındayım. yakın zamanda gizem hatun’a baktırdım ve imla kurallarını vs ifşa olmamak için daha farklı kullanıyor geçen seneye nazaran. neyse ki eski zamanları biliyoruz da yemiyoruz

üçü aynı kişi… bunu bana aynı şeyleri söyledikleri için demiyorum, zıt şeyler söyledikleri, biri pembeyken diğerinin olumsuz olduğu oldu.
ama yazma tarzları, kullandıkları cümleler (örn: geysunun klasik açılış cümlesi olan merhaba canım hoşgeldin, inceledim açılımını, kendi kartlarımla açtığım açılımla da destekledim) ve noktalama işaretleri (boşluk bırakıp virgül koyma ,ama sonra boşluk bırakmama ,aynı böyle işte) vs tıpatıp aynı diye diyorum-diyoruz.

yıllardan beri bu söyleniyor arkadaşlar. eski yorumlarda görürsünüz siz de.
aynı kişiler.
içinizde kalmayın, deneyin istiyorsanız. ama naçizane tavsiyem bu üçlüye yakın zamanlarda bakmayın ki boşuna bir falcıya gereksiz para katırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…