Deva yakalayabilirsen bence o, ben onu takibe aldım dikkatimi çekti ama 1 haftadır girmedi. Fal atmayı düşümüyorum bu ara ama Deva denk gelirse atarım ona sırf meraktan.Birinin ki çıksın da :) kızlar binnazda 100 kredi gelmis 150 kredilik kim var deva mı duru ersöz mü daha iyi en yuksek puanli bunlar hangisi sizce?
Duru ersöz'e baktırmıştım canım pek begenmemiştim açıkcası zaten dediklerinin hicbiri olmadı bende. Ama karar senin :)Birinin ki çıksın da :) kızlar binnazda 100 kredi gelmis 150 kredilik kim var deva mı duru ersöz mü daha iyi en yuksek puanli bunlar hangisi sizce?
yoo ikisi de olumlu konuştu bana. ama nurbanu karakterindeki olumsuz şeyleri de söyledi. tabi bu karakter özelliği benim de bildiğim bir özellikti. ama araştırdığım kadarıyla nurbanu nun olumsuz konuştuğu kişiler de olmuş. olmayacak dediği kişiler..Peki sonuçları farklı mı söylediler? Yani geysu olumlu yorum yaparken Nurbanu olmaz mı dedi?
Canım hiç üzülme. Bana da temmuz da çok olumlu yorum yapmıştı ama çıkmadı.hiç üzerinde durulması gereken biri bile değil...Banu bahram a fal bakTiran var mi kzlar beni yerden yere vursaydu daha iyi valla aglycktm agzndan tek olmlu bi şey yoktu
evet benim de nacizane fikrim aynı zamanda atmayın onlara. hatta yakalayabilirseniz önceliğiniz nurbanu olsun.geysu=nur banu zaten. hatta arttırıyorum, geysu=nur banu=gizem hatun
daha önce milyon kere yazıldı kızlar burda.
yazım tarzları birebir aynı. isteyene bendeki nur banunun, gizem hatunun ve geysunun geçen seneki fallarını atabilirim. “oha aynı kişinin kaleminden çıkmış” diyeceğinize eminim.
ama biraz tarz değiştirmeye çalışıyor artık. bunun farkındayım. yakın zamanda gizem hatun’a baktırdım ve imla kurallarını vs ifşa olmamak için daha farklı kullanıyor geçen seneye nazaran. neyse ki eski zamanları biliyoruz da yemiyoruz
üçü aynı kişi… bunu bana aynı şeyleri söyledikleri için demiyorum, zıt şeyler söyledikleri, biri pembeyken diğerinin olumsuz olduğu oldu.
ama yazma tarzları, kullandıkları cümleler (örn: geysunun klasik açılış cümlesi olan merhaba canım hoşgeldin, inceledim açılımını, kendi kartlarımla açtığım açılımla da destekledim) ve noktalama işaretleri (boşluk bırakıp virgül koyma ,ama sonra boşluk bırakmama ,aynı böyle işte) vs tıpatıp aynı diye diyorum-diyoruz.
yıllardan beri bu söyleniyor arkadaşlar. eski yorumlarda görürsünüz siz de.
aynı kişiler.
içinizde kalmayın, deneyin istiyorsanız. ama naçizane tavsiyem bu üçlüye yakın zamanlarda bakmayın ki boşuna bir falcıya gereksiz para katırmayın
Ben Nurbanu ya hiç baktirmadim ama geysü ya çok gizem e bir kez baktırdım.geysu=nur banu zaten. hatta arttırıyorum, geysu=nur banu=gizem hatun
daha önce milyon kere yazıldı kızlar burda.
yazım tarzları birebir aynı. isteyene bendeki nur banunun, gizem hatunun ve geysunun geçen seneki fallarını atabilirim. “oha aynı kişinin kaleminden çıkmış” diyeceğinize eminim.
ama biraz tarz değiştirmeye çalışıyor artık. bunun farkındayım. yakın zamanda gizem hatun’a baktırdım ve imla kurallarını vs ifşa olmamak için daha farklı kullanıyor geçen seneye nazaran. neyse ki eski zamanları biliyoruz da yemiyoruz
üçü aynı kişi… bunu bana aynı şeyleri söyledikleri için demiyorum, zıt şeyler söyledikleri, biri pembeyken diğerinin olumsuz olduğu oldu.
ama yazma tarzları, kullandıkları cümleler (örn: geysunun klasik açılış cümlesi olan merhaba canım hoşgeldin, inceledim açılımını, kendi kartlarımla açtığım açılımla da destekledim) ve noktalama işaretleri (boşluk bırakıp virgül koyma ,ama sonra boşluk bırakmama ,aynı böyle işte) vs tıpatıp aynı diye diyorum-diyoruz.
yıllardan beri bu söyleniyor arkadaşlar. eski yorumlarda görürsünüz siz de.
aynı kişiler.
içinizde kalmayın, deneyin istiyorsanız. ama naçizane tavsiyem bu üçlüye yakın zamanlarda bakmayın ki boşuna bir falcıya gereksiz para katırmayın
ben açtım nur banunun falını okudum şimdi tekrar adı geçince… 9 ay önce baktırmışım. bana ilişkimin bittiğini söylemiş, yeni birisini görmüş tarif etmiş uzun bir ilişki olacakmış vs… hiç de tutmamış. 9 ay geçti ama ben hala aynı kişiyleyim. analizleri yine güzelmiş iyiymiş ama bende patlamışBen Nurbanu ya hiç baktirmadim ama geysü ya çok gizem e bir kez baktırdım.
Geysu nun 5 falda olumlu dediği konuya gizem olumsuz demişti. Sonuç olumlu oldu yani gizem hatun bilemedi ama bence de ikisi aynı kişi. Ama geysuyu an geçmiş ve kişilik analizinde begebirim. Geleceğe itibar etmeksizin yine baktırabilirim. Ama kahvesine... 7-8 ay olmuş zaten yorum alalı ama Nurbanu dediniz kafam karıştı :)))...
Bekleyeyim biraz daha. Arnisa dan yeni yorum aldım. O yüzde 2 ay daha fal yollamam. Ondan da ilk yorum aldigımda anlamsız gelen bir kaç şey dün tekrar dinleyince yerine oturdu. Gelecek 2-3 aylık süreci iyi anlatmış kızlar tavsiye ederim.
Bir de ben artık şöyle düşünüyorum. Her çeşit fala bakan yorumcu başarılı değil gibi.
Sadece tarot ya da sadece kahve bakan yorumcular daha iyi sanki. Yani sadece kart falı ya da sadece kahve falı. Hepsine birden bakanlar geçmişte de olmamış bende... bilginize...
Arnisanın falını dün bi arkadaşla dinledik, ikimizede benzer yorum yapmış fallarımız genel olarak çok benzerdi biraz kafam karıştı ama ikimizde bağımsız olarak dinlediğimizde evet doğru şeyler dedi diyoruz ama hepimize uyabilecek şeylerde olabilir bunlar. Senin yorumun ne ablacım? Sen de bildiği spesifik bişey oldu mu? Arnisa Benim çok beğendiğim bi yorumcuydu çok gerçekçi falı çünkü ama dün biraz karıştım.Ben Nurbanu ya hiç baktirmadim ama geysü ya çok gizem e bir kez baktırdım.
Geysu nun 5 falda olumlu dediği konuya gizem olumsuz demişti. Sonuç olumlu oldu yani gizem hatun bilemedi ama bence de ikisi aynı kişi. Ama geysuyu an geçmiş ve kişilik analizinde begebirim. Geleceğe itibar etmeksizin yine baktırabilirim. Ama kahvesine... 7-8 ay olmuş zaten yorum alalı ama Nurbanu dediniz kafam karıştı :)))...
Bekleyeyim biraz daha. Arnisa dan yeni yorum aldım. O yüzde 2 ay daha fal yollamam. Ondan da ilk yorum aldigımda anlamsız gelen bir kaç şey dün tekrar dinleyince yerine oturdu. Gelecek 2-3 aylık süreci iyi anlatmış kızlar tavsiye ederim.
Bir de ben artık şöyle düşünüyorum. Her çeşit fala bakan yorumcu başarılı değil gibi.
Sadece tarot ya da sadece kahve bakan yorumcular daha iyi sanki. Yani sadece kart falı ya da sadece kahve falı. Hepsine birden bakanlar geçmişte de olmamış bende... bilginize...
Ben de merak ediyorum onu
Ben baktirmistim tatlim gecmis mesele icin onceki yillarda cok olumluydu yorumu tam tersini yasadim o yuzden takma:)arkadaşlar defne tanrıkulu nasıldır? bana şu zamana kadar en olumsuz konuşan oydu. ama anda ve geçmişte tatmin de edemedi beni. aranızda baktıran olup yazarsa çok sevnirim
Tesekkurler bitanemmBen baktirmistim tatlim gecmis mesele icin onceki yillarda cok olumluydu yorumu tam tersini yasadim o yuzden takma:)
Bendede ne anda nede geçmişte bilememisti. Çok olumlu konusmustu. Birde cok net tarih vermişti. Tabikide onunda dedikleri olmadı..arkadaşlar defne tanrıkulu nasıldır? bana şu zamana kadar en olumsuz konuşan oydu. ama anda ve geçmişte tatmin de edemedi beni. aranızda baktıran olup yazarsa çok sevnirim
Canım ben iş ile ilgili baktırdım. İlk dinlediğimde bana da genel gibi gelmişti ama yakın gelecek 2-3 aylık süreç enteresan bir şekilde dediği gibi ilerliyor. Kartlara hakim. Olumlu bağlamış ama zaten sonuç kartımdan olabilecek en olumlu kartmış. Biri ile ilgili uyarı yapmıştı o da doğrulandı.Arnisanın falını dün bi arkadaşla dinledik, ikimizede benzer yorum yapmış fallarımız genel olarak çok benzerdi biraz kafam karıştı ama ikimizde bağımsız olarak dinlediğimizde evet doğru şeyler dedi diyoruz ama hepimize uyabilecek şeylerde olabilir bunlar. Senin yorumun ne ablacım? Sen de bildiği spesifik bişey oldu mu? Arnisa Benim çok beğendiğim bi yorumcuydu çok gerçekçi falı çünkü ama dün biraz karıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?