Binnaz Abla

Sevindim valla bi de 9
700 kredi Az degl bi de iade hakkm vardı geri verdm o neydi ya kartlara ben de arastrdm kadn olumlu kartı bile nasıl ol sza çevrdi hayret ama blmyorm bi de dedigi çıkarsa gorcm

kızlar asenat hakkında bilgisi olan var mı ona ulaşabileceğim herhangi bir yer felan ? bir süredir girmemiş sisteme . geçmişteki bir falında baya baya bilmiş durumları hatta kızmıştım zamanında ama bugün dinleyince hafif zaman sarkmasıyla tutmuş falı onu gördüm .

Sevindim valla bi de 9
700 kredi Az degl bi de iade hakkm vardı geri verdm o neydi ya kartlara ben de arastrdm kadn olumlu kartı bile nasıl ol sza çevrdi hayret ama blmyorm bi de dedigi çıkarsa gorcm
Takma hiç..inşallah güzel şeyler olur.bu kadar fallara takıntılı olmak da iyi değil.ben yıllardır o kadar fal baktırdım ki hatta geçenlerde 5 yıl önceki falları okudum dinledim ...güldüm geçtim.bu kaç kişi dışında çok saçmalamıslar.haa tabi o aralar fal baktırmasam o süreci rahat atlatamazdım..

Kızlar bişey sorucam son zamanlarda chitraya fal baktıran var mı? Nasıldır? An, analiz, öngörü?

Merhaba arkadaşlar uzun zaman girmedim. En son neler yaşadığımı az çok biliyorsunuz ve toparlanamadım. Halen boğazım da yumruk varmışçasına bazen sinirden ağlıyorum çünkü haketmedim. Belki zayıflık olarak görüyorsunuzdur ama yapı olarak çok naif bi kızım. Adamla bir kere olsun watsabda mesajım olmamış. Kalktı beni irtibat yokken bir şey yokken engellemişti. Tabii aramadan da. Sonra ben geçmiste ki biriyle irtibat kurdum bana çok da dürüst de davranmamış. Çok şey öğrendim keşke fal baktıracağıma bu kızla önceden konuşsaymışım. Ama insan çok şey yaşayınca hemen yoluna devam edemiyor. Senden bir şey saklamış diyen sadece fal sepeti Alex oldu. Bi de ben Alex ile soru cevap kısmında zıtlaştım. Adam dürüst biri diye. Hele ki Nesibe felaketmiş. Ona ayrı sinirliyim. Ama en büyük öfkem Dennise çünkü yarım saatte falıma baktı çok olumlu ve emin konuştu. Onun falı zaten bana umut oldu. Profilinde ki yorumlara aldandım ben de. Bir de gelpisipisi ile yolladığı fal aynı değildi ama aynı kelimeler kişiyi aynı tasvir etme. Aynı çözüm önerisi. Yani Baya aynıydı. Dennise kalırsa dünyada 1 adam var betimliyor onu,hepimiz ona aşığız. Fal anlayacağınız Rus ruleti gibi bi şey 1 2 kere ıskalar umut verir ama illaki kafanıza sıkar. Geçen hafta benim bu adamın görev yaptığı benim de mezun olduğum şehre gittim. Tabii onun için değil arkadaşlarla aylar önce karaarlaştırmıştık diploma için. O kişi ile birkaç kere takıldığım sessiz sakin kafe vardı. Ona gittim aklıma bazı anılar ve öğrendiğim gerçekler gelince sinirlendim. Ve cafe sahibine beni tanıdınız mı dedim o da hemen sormadan bir beyefendi ile geliyordunuz dedi hatta bir kere yalnız gelmiştiniz ağlıyordunuz kötüydünüz dedi. Şaşırdım adamın bile dikkatini çekmiş ki ben o ağladığımı unutmuştum. Size daha önce de bahsetmiştim oda arkadaşlarımla o adam konusunda hem fikir olmadığım için beni oda da yalnız bırakmışlardı ve ben yalnızlıktan ve kapalı ortamdan korktuğum için kapıyı açık bırakmıştım. .nasıl sabahı zor etmiştim. Bana bunları yaşattı ve hala da yaşatıyor. Gelip bi helalllik isteseydi benle konuşsaydı ben affederdim o biliyor yumuşak kalbim olduğunu ama bana en son lafı beni kendine dert etme demesiydi. Hatta şaşırdım ne alaka bi şey mi demek istiyorsun dedim sustu ve gitmişti. Korkak biri ki bana açıklama bile yapamadı. Ben o şehirden mezun olurken ah da etmedim beddua da hatta sabırlı ve sebatli ol alışırsın buralara zaman çabuk geçer kendine iyi bak demiştim. Vicdan en rahat yastıkta demiştim. Ama bunu söylememin nedeni benim hakkımda yanlış bi şey duymuşsa yargısız infaz yaparsın iyi düşün diye söylemiştim çünkü ben hep kafamda kuruyordum... Allah mı affedecekti onu, ki allahın 7 katlı cehennemi var benim 1 tane bile yoktu. Af dilese helalllik istese bile yeterdi. Ama ona hakkımı helal etmiyorum. İlk defa birine hakkımı helal eetmiyorum. O beni 1.sinde yaralamıştı 2.sinde öldürdü. 2.ye ben fırsat vermişim. Bana tekrar geldiğinde benim kalbimde bir yara bandı vardı. O da yaralıymış beni yarabandı olarak kullandı bu da yetmezmiş gibi kalbimde ki yarabandını da söktü. Umarım Allah ona da kendisini görebileceği birini karşısına çıkarır. O da onun tüm yaralarını kanatır.
Herkese güzel bir yıl diliyorum gecikmeli olarak hepinize sevgiler.

Canım benim yazdıklarını okuyunca söyle bi yaşadıklarım gözümün önünden geçti.Böyle içim acıdı gene.Fallar herkese boş umut dagıtıyor çoğu zaman. Bendede öyleydi. Yüzden fazla fal baktırdım. Hepsi olumlu gelicek bekle sabır et. Sıkıntıları var. Ailesiyle sorunu var. Maddi sıkıntısı var kafasi karisik. Elbet senin degerini anliyacak .Seni cok seviyor,sen onun kaderisin ,şu zaman evleniceksin falanlar filanlar. Ben yeni yılla birlikte sevdigim insanı maziye gömdüm. Ve şu anda çok rahatım.Artık onun gelmesini bile istemiyorum. Gelse bile kabul etmeyi kesinlikle ama kesinlikle düşünmüyorum. Çünkü akıllanmak mı desem farkına varmak mı desem bilmiyorum ama insanın belli bir süre sonra gözü açılıyor.O deli gibi sevdigimiz insanı ne kadar gözümüzde büyüttügümüzü anliyoruz.Biz onun için göz yaşı dökerken ondan baskasına bakamazken kim bilir onlar neler yapıyordu. Sevmek ve sevilmek dünyanın en güzel duygularindan bir tanesi ama karşıdaki deger bilirse. Evet biz bunlari yasadik ve bir sınanmadan gectik ben böyle tabir ediyorum.Buda geçicek emin ol kendimden biliyorum. Sadece kendine şans ver. Dünyadaki tek erkek o degil. Elbet tekrar sevebilecegin ve senim degerini bilicek bir insan çıkıcak.Sadece şunu unutma sen degerli bir insansın. Ve degerli bir insan oldugunu her zaman hatırla.Benim bu 17 ay sonra kafama dank etti. Mutluluğa acık ol. Çünkü eninde sonunda seni bulucaktır. Ve bu insan içinde daha fazla kendini yıpratma. O güzel yüregini ferah tut. Kimse yaptıklarının bedelini çekmeden ölmezmiş bu dünyada. Haklılıgınla arkana yaslan ve seyret eninde sonunda görüceksin duyucaksın.. :)))

Dennis benim için tam bir fiyaskoydu...Patladı üzülme kuzum her şerde vardır bir hayır. Hayırlı olanlar bizi bulsun inş.

Madilik34 sen tatlı bıcır bıcır hayat dolusun bu yaşadıkların emin ol geçecek zamanı geldiğinde tebessümle hatırlayacaksın bana kızma sakın hepimiz bi adamı beklemeyi aşk sanıyoruz hayır aşk deli dolu her sabah uyandığında mutluluk hissettiğin seni korkularla değilde umutla heyecanla hergün yeniden dirilten birşeydir ve kesinlikle bu duyguları yaşayacaksın yaşadığındada şuanki yaşadığın tüm üzüntü yok olmuş olacak..lütfen öfkeni sinirini üzüntünü kendinden uzaklaştır tüm iyilikler seni bulsun ..

Alex e başka baktıran var mı çıkan?adı çok geçmemişti
Ben baktirmistim kuzumm. Bana da hersey yolundayken sakladigi bir sey var demisti. Henüz öyle bir sey olmadi ama bilemiyorum tabi cikar mi cikmaz mi. Herkese bunu söylüyorsa zaten tesadüfen birinde tutturur.

Canım dilerim ki Rabbim en kısa zamanda kalbindeki tüm sıkıntılardan kurtarsın ve karşına güzel kalbini hak eden güzel bir adam çıkarsın.. Ben de yıllar önce ölüyorum sanmıştım.. Yıllarca toparlanamadım.. Ve şimdi istesem de hic bir sey çok fazla canımı acıtamıyor.. Inan bir gün sen de acı duymayacak hale geleceksin.. Ve bu çok güzel bir şey

Ben baktirmistim kuzumm. Bana da hersey yolundayken sakladigi bir sey var demisti. Henüz öyle bir sey olmadi ama bilemiyorum tabi cikar mi cikmaz mi. Herkese bunu söylüyorsa zaten tesadüfen birinde tutturur.
Sağol tatlım yazdığın için, baktıracaktım vazgeçtim şimdi durduk yere canımı sıkmasın:)

Sağol tatlım yazdığın için, baktıracaktım vazgeçtim şimdi durduk yere canımı sıkmasın:)
Kesinlikle kuzumm.. Sasirdim az önce arkadasin yazdigini okudugumda.. Bir sey saklıyor demis ona da.. Bu tesadüfen tutturulacak bir sey. Ben öyle bir sey yasamadim ama yasar miyim bilemiyorum. Bence de hiiic canını sıkma boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…