Binnaz Abla

Alex e başka baktıran var mı çıkan?adı çok geçmemişti
Ben baktırmıştım alex'e. İnanılmaz olumsuz bir faldı.Adamı yerden yere vurdu. Bu adam senin tanidıgın gibi biri değil demişti bana.Ben pek begenmedim. Ha adama olumsuz yaptıgından dolayı değil. Psikolojimi alt üst etmişti. Sen hep hayatın boyunca bunları yasiyacaksin asktan yüzün gülmeyecek yok kadersizsin falan içimi dagladı adam sonrada bir doğum gününde veya toplantıda tanışacagim bir adam benim gerçek aşkımış.Bilemedim gelecek çıkarmı cikmaz mi.

ay o nasıl bi yorum öyle. tam vasfiye teyze misali olmuş felaket tellalı mı kendisi?
iyiki vazgeçmişim atmamışım kesin canımı sıkardı
hayır olmayacaksa da böyle azar işitir gibi olumsuz olumsuz yorum duymak okumak istemem açıkçası.
bi de sayfasında baktıranların yorumunu okuyunca, sen açık sözlüsün,bi sen bildin vs... etkilendim.
sağol tatlım
o zaman kimse dikkate almasın alexi

Tabikide dedikleri çıkanda olmuştur çıkmayanda. Ama o kadar canım sıkıldıki saatlerce ağlamıştım. Zaten Alex den sonra fal atmadım 20 günden fazla oldu atmıyacam inşallah daha da. Bana zamanında olumsuz yorum yapanlarda oldu. Ama kibar ve naif bir şekilde. Yorumdan sonra puanlama mı yaptım 5 yıldız verdim soru sordum. Yorumda soru sor katina destesi açıcam demiş. Soru sordum lakin cevap bile vermeye tenezzül etmemiş. Baktıracaklar önce sorusunu sorsun cevabını aldıktan sonra puanlamayı yapsın.

üslup çok önemli haklısın,kötü çıktıysa da güzel adabıyla söyleyebilmeliler. onların yaptıkları dobralık değil hadsizlik oluyor o noktada.
dilerim iyi dedikleri çıksın sana :*

Umut ışık nasil kizlar off kime baktirsamki 150 kredilik deva acmiyo bende sabirsizim??

Sesli olsun zaten ya bu kredilerde simla var nova var murat koc ve bestem var

Peki kimi önerirsin?
Yani genelde begendiklerim pahalı ama kasımda Alya Kayahana tarot baktırmıştım. Beğenmiştim çok uzun bir yorumdu. Ocaktan sonraya vade vermişti. Hem olumlu hemde olumsuz yorumu vardı. Ama mantıklıydı..Çıkar mı bilmiyorum zaten önemsemiyorum çıkmasada olur. Baktırırsan umarım enerjin uyar. 17,5 a bakıyor bu fiyata göre iyiydi.

Sagol canim ya hediye kredi geldigi icin sadece oylesine 150 kredilik baktirmak istiyorum sonrada hesabimi kapatcam zaten

Tekrar falsepeti alex den yorum aldim farkli bi konu 2.falindan memnun kalmadim basarilida bulmadim.arkadaslar bunuda ayriyeten soylemek istiyorum.cok begenince bir daha attim .2.olmadi.bi falciya birden fazla gitmemekmi gerek acaba..

Aaa bende ona şimdi fal attım Binnazda gezinirken. Hakkında yorumlar iyiydi birde buraya bakayım dedim kızlar bir yorum yapmış mı diye. Denk geldi yorumun canım.

Aaa bende ona şimdi fal attım Binnazda gezinirken. Hakkında yorumlar iyiydi birde buraya bakayım dedim kızlar bir yorum yapmış mı diye. Denk geldi yorumun canım.
Ben beğenmiştim. Yazılı bakmıştı bana. Böyle dolu dolu yazmış baya uzundu. Ve karakter analizi, geçmiş ,anı bilmişti. Olumsuzu bile naif bir şekilde insanın yüreğimi kırmadan söyledi..Bedava kredim vardı onla baktırmıştım bitsin diye. Bakalım sen beğenicekmisin :)

Tekrar falsepeti alex den yorum aldim farkli bi konu 2.falindan memnun kalmadim basarilida bulmadim.arkadaslar bunuda ayriyeten soylemek istiyorum.cok begenince bir daha attim .2.olmadi.bi falciya birden fazla gitmemekmi gerek acaba..
Ben Alexin yorumundan sonra platformda çok araştırdım Alexi. Çıkanlarda var çıkmayanlarda çok. Birde Alex için İlk falında konuyla alakalı çok olumlu konuşuyorsa ikinci falında çok olumsuz konuşuyormuş. Yada ilki olumsuzsa ikincisi olumluymuş. Bilemedim çözemedim. Eski konuşmalarda adı geçmiş baya.

kızlar falsepetinde biraz kredim var kimi önerirsnz? dennis, nesibe, melih e baktırdım;yağmur,eylül,firuzene baktırmıştım.
yağmur sothis nasıl,önerebileceğiniz biri var mı?son yorumlardan sonra alexden vazgeçtim

Size nasil bakmisti .benim ilki basariliydi.2.olmadi konular farkli bu arada olumsuz dedi diyemi kiziyorum acaba diye kendime baktigimda falin gidisatida tam oturmadi yoksa sonuc ileriyi Allah bilir .sonucu olumsuza baglarken arada yaptigi yorumlar uymadi .evt ciktigida var .ins.olumsuz dedikleri cikmasin Iptal iptal

Evet alya kayahan a ben de baktırdim ve ocak sonuna vade vermişti.çok uzun yorumlamıştı..

Firuzen nasil onu merak ediyorum begenmismiydin.baktirdiklarinin coguna bende bsktirdim elimde bir nesibe ve melih kaldi.dennis ilk iyiydi daha sonrasi hic olmadi.alex ayni.onlarda eminim sonucu hep olumluya bagliyorlar diye dusunuyorum.
Firuzeni merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…