Binnaz Abla

Bu kadar olur demek ki herkese ayni seyleri söylüyor bana da sen bu adamı gözünde cok büyütüyorsun demisti. Ihanet etmiyor ama biri ona yesil ısık yaksa karsilik vermez diyemem demisti insanın icine nifak tohumu ekmek konusunda cok basarili

firuzenin bana önceden dediği çok küçük bşy olmuştu ama beklemedeyim tatlm

Benimki dogrumu değilmi bilmiyorum. Karşı taraftan haberim yok %50 tutma veya tutmama şansı var. İşte zaten siz birleşsenizde sen istemiyeceksindir.O tanıdıgın gibi biri değil. Seni etkilemek için numara yapmış. Siz evlenseniz bile sana hiç birşey veremez ne gelecek verir ne maddiyat verir. Ondan sana birşey olmaz .Bir yere baglılıgı var vb. gibi şeyler dedi. Birde çok kadersizmişim. Hep böyle şeyler yaşıyacakmışım aşk hayatımda yüzüm hiç gülmeyecekmiş. Ama hep ailem bana destek olucakmış gibi bir sürü negatif şeyler söylemişti. Zaten sordugum soruyada tenezzül edip cevap dahi vermemişti. Bende iade istemiştim. İade etmediler ama indirim kuponu verdiler. Oda boşa gitmesin diye tekrar dennise atmıştım. Dennis da çok iddaalı konuştu. Alex yerden yere vurdu Dennis göklere çıkardı. Bilmiyorum artık hiçbir fala inanmıyorum. Hayatıma bakıyorum gelsede gelmesede umrumda değil açıkcası

Acayip negatif bakmis .iyi yapmissin iade istemekle

Bilmiyorum yeni duydum burdan daha atmadim maille bakiyomus
tellwe de ki selena ise ben zamanında baya sıra bekleyip baktırırdım ama bugün özellikle en eskileri bile okudum tutturamamış geleceğe yönelik ben de . kısa vade için denenebilir belki ama uzun vadede dedikleri çıkmamış .

Alex e bende 1ay kadar önce baktırmıştım. Kimseye böyle söylemem normalde ama %100barışacaksınız kaçarı yok demişti. Bu kadar iddaalı yorumları sevmiyorum açıkcası. Alexin falında beğendiğim tek şey benim onu kızdırdığımı benim de hatalarım olduğunu bilmesi olmuştu. Diğer falcılar hep karşı tarafa giydirdi. Ama benimde hatalarım vardı bi tek Alex söyledi onuda. Onun dışında ortalama bi faldı

selenaya yıllar önce çok sarmıştım.karşı tarafın düşünceleri öyle diye sanıyordum aslında kadın benim oandaki düşüncelerimi okumuş. gerçekleri öğrenince şok olmuştum.bizim zihnimizi okuyo başka bişey yok, tavsiye etmiyorum

Peki dediği şeyleri yaşadın mı Alex in. barışma oldumu? Galiba sende dennisin falı çıkmıştı yanlısta hatırlıyor olabilirim

al benden de o kadar bende tavsiye etmiyorum . hatta artık kimseyi tavsiye etmiyorum çok sıkıldım . bu fallarla sadece günü birlik mutluluk yaşıyoruz ertesi gün bile tekrardan fal atma ihtiyacı duyuyoruz birilerine . artık fallar da mutlu etmiyo bizi kesmiyo yani . sıkıntıları en güzel atlatma yöntemi yapabiliyorsanız şehir değişikliği en iyi şey ondan sonra da gerçekten evde odaya kapanıp falcı falcı okumaktansa insanların içine karışıp cafelere gidip eğlencelere fln girmek en iyi atlatma yöntemi bu yani gününüzü doldurun sürekli akşam eve dönüncede yorgunluktan uyuyakalın çok güzel aylar da geçer böyle yıllar da . Aşkı için o kadar güzel savaşan erkekler var ki sevdiğini bırakmayan bu iş olucak diye kararlı duran . falcılara göre bu bizimkiler de bize tapıyo da yok hane içinde sıkıntıları var yok maddi sıkıntısı var yok bunalımda yok bize çok kızmış ondan zamanını bekliyor . Hadi ordan artık !

+1 milyon. :)

Kızlar anda begendiklerinizde begenmediklerinizde bende ayni seyleri soyluyolar bu falcilarin hepsi mi yalanci Simdiye kadar sadece 2 kisi bende olumsuzdu onlarada falci diyemiyorum zaten biri anda biri gelecekte patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…