al benden de o kadar bende tavsiye etmiyorum . hatta artık kimseyi tavsiye etmiyorum çok sıkıldım . bu fallarla sadece günü birlik mutluluk yaşıyoruz ertesi gün bile tekrardan fal atma ihtiyacı duyuyoruz birilerine . artık fallar da mutlu etmiyo bizi kesmiyo yani . sıkıntıları en güzel atlatma yöntemi yapabiliyorsanız şehir değişikliği en iyi şey ondan sonra da gerçekten evde odaya kapanıp falcı falcı okumaktansa insanların içine karışıp cafelere gidip eğlencelere fln girmek en iyi atlatma yöntemi bu yani gününüzü doldurun sürekli akşam eve dönüncede yorgunluktan uyuyakalın çok güzel aylar da geçer böyle yıllar da . Aşkı için o kadar güzel savaşan erkekler var ki sevdiğini bırakmayan bu iş olucak diye kararlı duran . falcılara göre bu bizimkiler de bize tapıyo da yok hane içinde sıkıntıları var yok maddi sıkıntısı var yok bunalımda yok bize çok kızmış ondan zamanını bekliyor . Hadi ordan artık !
Evet canım doğru hatırlıyosun iletişim tarihimizi bilmişti dennis. Alex barışma için ocak sonu şubat ortası demişti daha vadesi var. Ama karşı tarafın düşüncelerini teyit ettim Alexin dediği gibi bana kızgınmış ve hala geçmemiş siniriPeki dediği şeyleri yaşadın mı Alex in. barışma oldumu? Galiba sende dennisin falı çıkmıştı yanlısta hatırlıyor olabilirim
Arkadasladr bugun nurbanu online olmus baktiran oldu mu goruslerinizi merak etmekteymm
Memnun kalmana sevindimm balımmtavsiyene uyup baktırdığım için cidden memnun kaldım ve mutlu oldum gerçekten analizi yorumu iyiydi beklentimin üzerinde diyebilirim :)
Memnun kalmana sevindimm balımm
Sanmiorum ama gizli kalmak isteyen olabilircanım bu siteden birtek benmi banktırdım nur banuya başka yokmu baktıran :)) merakettim bende şimdi..
Ben de yakın zamanda baktırdım. Geçmişi ve anı çok çok iyi bilmişti gelecek inşallah çıkar :) sana da bildi mi nasıldııcanım bu siteden birtek benmi banktırdım nur banuya başka yokmu baktıran :)) merakettim bende şimdi..
Bende baktirdim canim guzeldi insallah olurcanım bu siteden birtek benmi banktırdım nur banuya başka yokmu baktıran :)) merakettim bende şimdi..
Ben de yakın zamanda baktırdım. Geçmişi ve anı çok çok iyi bilmişti gelecek inşallah çıkar :) sana da bildi mi nasıldıı
Bende baktirdim canim guzeldi insallah olur
Oldu iste geysuyla ayni sayilirdi sadece karsi tarafla ilgili problemlerde farkli seyler soylemislerdi o kadarsendede nokta atışları oldumu canım?
Geleceğin Şifresi en iyisi bence tavsiye ederim birde Derya hatun ve Kumdan Kadın çok iyi bence o sitede zaten sayfalarını kontrol et istersen canım baktıranların hepsi çok memnun ben tellwede birçoğuna baktırdım en iyileri bunlarKızlar telwde kimler iyi
5 hesapla fenomen kadın... haberiniz yok muydu ?
geleceğinşifresi
fallarkraliçesi
gelecektenhaberler
gaiptensesler
Sultanfalcı
hepsi aynı anda online olur...
sultanfalcı,karlar kraliçesi,ruhanım ve gariptensesler bunların aynı kişi olduğunu biliyordum bir tek ve bunların hepsinede baktırmış biriyim emin olun geleceğin şifresiyle bu diğerlerinin aynı kişi olduğunu düşünmüyorum açıkçası ve bunlar haricinde sennurabla,arzubacı,falaniyethakkaniyet ve birkaç kişiye daha da baktırmış biriyimKim nana mry
Tabi bunlar tespit edilen profiller.
Edilmeyen daha kaç profili var acaba?
Bunlardan birine hatta telwe de bilinen bir kaç kişi haricinde herhangi birine daha önce fal yolladiysaniz o falınızdan yola çıkarak gayet güzel bakmıştır.
Odeme sadece fali atarken mi yapiliyor? Onceden kredi alinip hazir edilemiyor mu?canım bu siteden birtek benmi banktırdım nur banuya başka yokmu baktıran :)) merakettim bende şimdi..
Bu isimlerin hepsi birbirinden şaibeli ve fake profillerle buralarda dolaşıp falcı kötülüyorlar kendilerine müşteri çekmek için. Aman diyeyim dikkat...sultanfalcı,karlar kraliçesi,ruhanım ve gariptensesler bunların aynı kişi olduğunu biliyordum bir tek ve bunların hepsinede baktırmış biriyim emin olun geleceğin şifresiyle bu diğerlerinin aynı kişi olduğunu düşünmüyorum açıkçası ve bunlar haricinde sennurabla,arzubacı,falaniyethakkaniyet ve birkaç kişiye daha da baktırmış biriyim
Bu isimlerin hepsi birbirinden şaibeli ve fake profillerle buralarda dolaşıp falcı kötülüyorlar kendilerine müşteri çekmek için. Aman diyeyim dikkat...
En aklımda kalanı falaniyethakkaniyet..
Kızlar hatırlar birazdan yazarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?