Binnaz Abla

İyi akşamlar kızlar içinizde derine (maille bakan ) baktıran var mı, ben yeni baktırdım da çok beğendim ama şimdi Selena için yazılanları okuyunca bilemedim yani, kafam karıştı, çünkü ikisininde çok ismi geçiyordu burada ?

Peki dediği şeyleri yaşadın mı Alex in. barışma oldumu? Galiba sende dennisin falı çıkmıştı yanlısta hatırlıyor olabilirim
Evet canım doğru hatırlıyosun iletişim tarihimizi bilmişti dennis. Alex barışma için ocak sonu şubat ortası demişti daha vadesi var. Ama karşı tarafın düşüncelerini teyit ettim Alexin dediği gibi bana kızgınmış ve hala geçmemiş siniri

Ben de yakın zamanda baktırdım. Geçmişi ve anı çok çok iyi bilmişti gelecek inşallah çıkar :) sana da bildi mi nasıldıı

ben ilk defa baktırdım yorumlayışını tarzını sevdim evet söylediklerinde doğruluk payı var gelecek için söylediklerinide yaşayıp göreceğiz :))

Kızlar telwde kimler iyi
Geleceğin Şifresi en iyisi bence tavsiye ederim birde Derya hatun ve Kumdan Kadın çok iyi bence o sitede zaten sayfalarını kontrol et istersen canım baktıranların hepsi çok memnun ben tellwede birçoğuna baktırdım en iyileri bunlar

5 hesapla fenomen kadın... haberiniz yok muydu ?
geleceğinşifresi
fallarkraliçesi
gelecektenhaberler
gaiptensesler
Sultanfalcı

hepsi aynı anda online olur...
Kim nana mry
Tabi bunlar tespit edilen profiller.
Edilmeyen daha kaç profili var acaba?
Bunlardan birine hatta telwe de bilinen bir kaç kişi haricinde herhangi birine daha önce fal yolladiysaniz o falınızdan yola çıkarak gayet güzel bakmıştır.

sultanfalcı,karlar kraliçesi,ruhanım ve gariptensesler bunların aynı kişi olduğunu biliyordum bir tek ve bunların hepsinede baktırmış biriyim emin olun geleceğin şifresiyle bu diğerlerinin aynı kişi olduğunu düşünmüyorum açıkçası ve bunlar haricinde sennurabla,arzubacı,falaniyethakkaniyet ve birkaç kişiye daha da baktırmış biriyim

Bu isimlerin hepsi birbirinden şaibeli ve fake profillerle buralarda dolaşıp falcı kötülüyorlar kendilerine müşteri çekmek için. Aman diyeyim dikkat...
En aklımda kalanı falaniyethakkaniyet..
Kızlar hatırlar birazdan yazarlar...

( O kadar umutlu bekliyordum falaniyethakkaniyet ve arzubacının fallarını daha gelişme olmadı bende ama çok güzeldi umudum gitti ;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…