Tarotumda fincanimin dibini gormustu, kopya yapistir geldi bana iade aldim. Fali iyiydi diyenler de vardi, ama sahtekarlik asla bir kereye mahsus degildir.Leyla_74 falaniyethakkaniyet kimdi buradan ? Hatırlayamadım şimdi...
Sen umudunu yitirme, fallari cikarsa tesaduf olabilir, ama kendi pozitif enerjini yay evrene, daha cok yanit alirsin :)( O kadar umutlu bekliyordum falaniyethakkaniyet ve arzubacının fallarını daha gelişme olmadı bende ama çok güzeldi umudum gitti ;((
Telwe falcıların da durum epey karışık yani. Çok itibar etmeyin derim. Aynı kişi olmasa bile bir gruplaşma içinde falları paslaşıyorlar. Telwe başlığını takip etmenizi öneririm.( O kadar umutlu bekliyordum falaniyethakkaniyet ve arzubacının fallarını daha gelişme olmadı bende ama çok güzeldi umudum gitti ;((
Hahaaa tarot da kahve fincanı görmesi de süpermiş. Ben falcı diye buna derim işteSen umudunu yitirme, fallari cikarsa tesaduf olabilir, ama kendi pozitif enerjini yay evrene, daha cok yanit alirsin :)
Bence atmadan once iyice arat, saibeli olanlari bastan elemis olursun.
Peki çok teşekkür ederim haklısınız ama insanlara neden boş yere umut veriyorlarTelwe falcıların da durum epey karışık yani. Çok itibar etmeyin derim. Aynı kişi olmasa bile bir gruplaşma içinde falları paslaşıyorlar. Telwe başlığını takip etmenizi öneririm.
Çok haklısınız teşekkür ederim öyle yapıcam artık falında çıkıcağı ümidini düşünmiycem belkide en iyisi böyle yapmakSen umudunu yitirme, fallari cikarsa tesaduf olabilir, ama kendi pozitif enerjini yay evrene, daha cok yanit alirsin :)
Bence atmadan once iyice arat, saibeli olanlari bastan elemis olursun.
Binnaz’da çok beğendiklerim yok ama ilk tavsiyem Elfin Demet ikincisi Şevdar Avaz olur.merhaba binnazda kredim var yüksek kredili bir falcıya baktırmak istiyorum sizce en iyisi hangisi
günaydın yeni gördüm ödemeyi ben falı gönderirken yaptım kredide alınabiliyor sanırım ..Odeme sadece fali atarken mi yapiliyor? Onceden kredi alinip hazir edilemiyor mu?
Kızlar bdv de faladdin konusunu okumanızı tavsiye ederim. Okuduğuma inanamadım biran
Kızlar bdv de faladdin konusunu okumanızı tavsiye ederim. Okuduğuma inanamadım biran
bir derdim var canım forumda öyle geçiyor..
Nur banu da fiyatını 30 a yükseltmiş. Kimi beklesem fiyat arttırıyor arkadaş:) Buarada ben hala baktıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?