Binnaz Abla

senin bu konularda objektif ve iyi değerlendirme yaptığını biliyorum.e bende de deneme eğilimi var:) meşgule düşmüş açarsa baktırayım:)

Güvenine teşekkür ederim canım,baktırırsan inşallah memnun kalırsın.

bu kadin binnazablada guzel tespitleri var tavsiye edebilirim:26:

Kızlar son üç falımı tekrar okudum.Ecren Kaila,Barış Can Yücel,Yorumcu Zeus.Üçününde öne çıkan yanları var,tekrar tekrar okudukça bu üç isminde iyi yorumcu ve kesinlikle bi kez denenmesi gereken isimlerden olduğuna karar verdim.Aklınızın bi köşesinde acil durumlar için ilaç niyetine bulunsun.

bu kadin binnazablada guzel tespitleri var tavsiye edebilirim:26:

Benim Binnazda 7,5 tl lik puanım var.Ben Binnazda hiç birikmiş puanla baktırmadım.Marplecim fal fiyatına ulaşmamış puanımız fal fiyatından düşülebiliyormu?15'ten-7,5 gibi.Yoksa fal fiyatına ulaşıncamı puan aktif oluyor?Eğer düşüyosa deneyebilirim.

bıldıgım kadarıyla dusmuyo canım fal fıyatına gelınce fal baktırabılıyosun

canim hic oyle dusme vs yok bunlarda ,cimriler,,o fal puanlar tam fal puani olmadikca kullanamiyorsun:2:

bıldıgım kadarıyla dusmuyo canım fal fıyatına gelınce fal baktırabılıyosun

canim hic oyle dusme vs yok bunlarda ,cimriler,,o fal puanlar tam fal puani olmadikca kullanamiyorsun:2:

Hımmm o zaman olmadı kızlar,zaten yeterince döküyoruz bunlara parayı....Zaten bi yerde iyide oldu üç falı aşmamış olurum.Bi dahaki aya kalsın artık.Sağolun canlar.

Hımmm o zaman olmadı kızlar,zaten yeterince döküyoruz bunlara parayı....Zaten bi yerde iyide oldu üç falı aşmamış olurum.Bi dahaki aya kalsın artık.Sağolun canlar.

zeusun falı geldi.anı gerçekten çok iyi. geleceği de esince gibi vermiş.şimdiki kişi hakkında olumsuz konuşmuş.esinceden sonra tek olumsuz çıkan fal. zamanları hemen hemen aynı.tarif ettikleri yeni kişi de hemen hemen aynı. acaba esince mi dedim bi an ama tarzları farklı:)

kısaca uzun zaman sonra ilk defa verdiğim paraya değdi dedim.

Son düzenleme:

sevgili alcanzar, üçünün de iyi yanları var demişsin peki bütün olarak hangisinden daha çok memnun kaldın?

Tavsiye etmiş olduğum falcıyı bu derece beğenmene çok sevindim canım.Esince olduğunu zannatmiyorum,ben Esince ye iki kez baktırdım,çok farklı bendeki tarz ve yorumları.Canım gerçekleri çekinmeden iyiyide olumsuzuda söylüyor.Hepimiz için hayırlısı artık.

sevgili alcanzar, üçünün de iyi yanları var demişsin peki bütün olarak hangisinden daha çok memnun kaldın?
Hımm zor bi seçim olacak benim için.Çünkü üçùde gerçekten iyi.Ben bu durumda sadece kendi falımı değil,palamutunda memnuniyetini baz alarak Zeus diyim ilk sıraya.Sonra Ecren 'den memnun kalan ve dediğini yaşayan bi arkadaşım daha vardı,net hatırlamıyorum lale1973yada Nilmildi.Bu yorumuda dikkate alarak ikiye Ecren'i koyarak Barış Can Yücel e üç numara diyorum.Ama yanlış anlama canım aslında Barış ta diğer ikisi kadar iyi.Sadece diğer memnuniyetleride gözönüne alarak ortak bi sonuç cıkarmaya calıştım.Umarım sana yardımı olur.

teşekkür ederim, herhangi birine baktırırsam şayet burda paylaşırım değerlendirmemi.

yok yok gerçekten çok iyiydi.belki söylemişimdir online baktırdığım ilk fal en beğendiğim faldı binnaz abladan tutku sevince baktırmıştım. süper bir faldı. onun dedikleri ile de paralel oldu. bu kişinin bana bir zaman sonra döneceğini fakat benim artık istemeyeceğimi söylemişti. tek farkları tutku mart gibi olacak demişti ta eylülde. zeus nisan sonrası dedi. gerçekten netten bakıp en memnun olduğum 3 fal arasına girer. ki bu 3 fal da sorumla alakalı olumsuz cevap veren fallardı. demek enerjimizin tuttuğu falcılar benziyor:) aynı tip enerjimiz var demek:) nikoya gitmeme de gerek kalmadı

Hahaha doğru artık Niko ya gitme bencede.Tutku Sevinç i online görürsem bende direk atlarım artık.

Kizlar telvede daimon muydu neydi arkdsm bugun yolladi cok beğendik hemen bende yolladım ama uyuyorum Uyaninca yorumlayacagim dedi bekliyorum sonuc gelsin kesin iyimi degilmi yazarim :) bi de falcimatmazel iyi degil ona da yolladim

Ankarada topiginde soylemistim ama burda da soyleyyim deidm cunku telden bakiyor sule diye biri var ben cok begeniyorum dediklerini de yaşıyorum baskasina baktirmayym diyorum ama olmuyo iste illaki baktrysn :) denemek isteyen varsa gonul rahatligiyla tavsiye ederim.

ben dün binnazdaki eylüle baktırdım dedimki daha önce söylediğin tarihlerde hiçbirşey olmadı.Sanırım bu onu baya kızdırdı falı biraz sanki azarlar gibi bazı noktaları:))bu falda yakın bir zaman demiş ama tarih verememiş korkudan.Tabi bunlara geri dönüp hesap sorunca yediremiyorlar kendilerine:2:

sanırım halen.. bey ile ilgili beklenen gelişmeler yaşanammaış,,

Tarih konusunda falımın çıkmamış olması bu benim gördklerimin yani yazdıklarımın olmayacağı anlamına gelmez,,tarihte bizi yanıltabiliyorlar kartların o konuda netliği yok hissiyat koyarız tarihe,,

Son düzenleme:

Tatlim sulenin numarasini bana ozelden yazar misin ?valla aklim cok karisik bir de onu deneyeyim :)

Evet canım bazılarına falın çıkmadı da diyemiyosun.Sanki Eylül Nostradamus ta sen hakaret ettin.Tarihler çıkmayıncada simdi bu laf moda olmuş."tarihte kartlar yanıltabiliyor".Madem öyle tarihi verirken o zaman net olmadığını,yanılabileceģini söylesin.Keşke ikinci kez baktırmasaydın başka birini deneseydin canım,yazık parana.

Yok cnm çok iyi oldu şimdi üç ay sonra yine baktırıcam bakalım ne diyecek kesin konuşmuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…