Sahtekarlık akıyor resmen. İyiki yüklememişim.önemli değil canım benim :) evet cidden sıkıntılı durumlar ..
Sahtekarlık akıyor resmen. İyiki yüklememişim.
Bilgi verdiğimiz için riskli geliyor artık. Önceleri ne olacak ki diye düşünürdüm. Sonuçta hizmet veriyorlar ben de müşteriyim ama artık böyle düşünmüyorum. Kötü insanlar da olduğu sürece böyle düşünmesek daha iyi olacak galiba. Çünkü yakın zamanda bir falda bende şüphelendim bu tarz bir olaydan.bu fallar derdimizi sanki dahada çoğaltıyorlar gibi geldi şimdi :)
Bilgi verdiğimiz için riskli geliyor artık. Önceleri ne olacak ki diye düşünürdüm. Sonuçta hizmet veriyorlar ben de müşteriyim ama artık böyle düşünmüyorum. Kötü insanlar da olduğu sürece böyle düşünmesek daha iyi olacak galiba. Çünkü yakın zamanda bir falda bende şüphelendim bu tarz bir olaydan.
kimmis ki o banada bilgi verin bende gitcem :)kızlar selam, ankara da bir falcı vardı yüz yüze bakan şans eseri önümüzdeki hafta gideceğim bilgileri olan varsa bana iletebilir mi?
herkese iyi haftalar
bu forumda konuşuluyordu bir araştırma yapayım hahakimmis ki o banada bilgi verin bende gitcem :)
Geleceğin Şifresi en iyisi bence tavsiye ederim birde Derya hatun ve Kumdan Kadın çok iyi bence o sitede zaten sayfalarını kontrol et istersen canım baktıranların hepsi çok memnun ben tellwede birçoğuna baktırdım en iyileri bunlar
Rica ederim canım bana falları çıktığı için tavsiye ettim 2 kez baktırdım kendisine ben memnunum açıkçasıTesekkur ederim canım fiyatlarda uygnms hem bi de bn dün aref zaura baktrdm o da fena degl gbi ama çok geç dns yapyorlar
bana venüs Amberin dediği olmadı fal olumluydu ama her zaman ki gibi olumlu fallar cikmiyorah venüs amber nerdesin
seneler önce herkesin patlayıp bitek venüsün yanılmadığı bişey yaşamıştım.bana venüs Amberin dediği olmadı fal olumluydu ama her zaman ki gibi olumlu fallar cikmiyor
ben de baktırdım dün nurbanuya tarot,gerçekten harikaydı,detaylar vermesi,yorumlaması çok iyiydi,çok beğendim,umarım gelecekle ilgili söylediklerini de yaşarım,bekleyeceğim bakalım.canım bu siteden birtek benmi banktırdım nur banuya başka yokmu baktıran :)) merakettim bende şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?