Binnaz Abla

bu fallar derdimizi sanki dahada çoğaltıyorlar gibi geldi şimdi :)
Bilgi verdiğimiz için riskli geliyor artık. Önceleri ne olacak ki diye düşünürdüm. Sonuçta hizmet veriyorlar ben de müşteriyim ama artık böyle düşünmüyorum. Kötü insanlar da olduğu sürece böyle düşünmesek daha iyi olacak galiba. Çünkü yakın zamanda bir falda bende şüphelendim bu tarz bir olaydan.

doğru düşünüyorsun canım ne olur ne olmaz tedbirli olmak gerek..

kızlar selam, ankara da bir falcı vardı yüz yüze bakan şans eseri önümüzdeki hafta gideceğim bilgileri olan varsa bana iletebilir mi?
herkese iyi haftalar

Tesekkur ederim canım fiyatlarda uygnms hem bi de bn dün aref zaura baktrdm o da fena degl gbi ama çok geç dns yapyorlar

canım bu siteden birtek benmi banktırdım nur banuya başka yokmu baktıran :)) merakettim bende şimdi..
ben de baktırdım dün nurbanuya tarot,gerçekten harikaydı,detaylar vermesi,yorumlaması çok iyiydi,çok beğendim,umarım gelecekle ilgili söylediklerini de yaşarım,bekleyeceğim bakalım.

Bu binnaz gercekten isi asti icerden icerden müşteri aliyolar bu belli oldu hatta elfinin bile bunu yaptığını düşünüyorum evet evet biz körüz çevrimiçi oluyolar oyle mesgulken musteri sayisi çoğalıyo kesin öyledir

Ya ben sunu cok merak ediorum arkadaslar;geysunun su zamana kadar olumsuz youm yaptigi oldu mu. Tamam cok cok iyi gecmis an analizinde ama herkese mi olumlu herkese mi x kisiyle mutlu son?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…