Aa şaşırdım ne zaman baktirmistin peki?Bana olumsuz yorum yapmıştı
Bilmiorum ben baktirdiktan sonra burda kime onerdiysem herkesi evlwndirdi de ondan olumsuz yorum yapabilecegine ihtimal veremedim.Alttaki yorumlardada yaziyordu canim yansada doğrulari soyluyo felan diye... olumsuz yorum yaptığı da var diye düşünmüştüm o zaman yoksa baktirmazdim
Arkadaşlar biray demirle ilgili yorumlarınızı rica edebilirmiyim
Canımm benim kıyamam o da 100 yapmış ücretinisenin için baktırabilirim :) biray demir'e
Daha yeniyken atmıştım. Tarot baktırmıştım. Dediği gibi yeşil gözlü esmer uzun boylu çocukla tanışmadimArkadaşlar biray demirle ilgili yorumlarınızı rica edebilirmiyim
benim 150 kredilik baktırdıklarım ece gülener ve nova yıldız. nova yıldız dün baktırdımKızlar degisik bi isim onerin valla beklemekten sıkıldım moralim cok bozuk 150 kredilik nova, simla, ela , bestem hangisi olursa?
Eceye 2 sene önce baktirdim hala bi gelisme yoksa gerek de yok zaten sesli istiyodum tesekkurler :)benim 150 kredilik baktırdıklarım ece gülener ve nova yıldız. nova yıldız dün baktırdım
Ece Gülener: Yazılı yorum yaptı. Yani uzun yazmış ama bence çok genel şeyler söylemiş. Güzel şeyler yazmış ama bir iki şeyi uymadı bana yani baktırmazsanız bişey kaybetmezsiniz.
Nova Yıldız: Sesli yorum yaptı bu da uzun bakmış yani 9-10 dakikalık ses kaydıydı. Genel olarak bana uydu diyebilirim. Bir iki nokta atışı var. Gelecek hakkında da olabilecek şeyler söyledi bunu daha çok beğendim 15 liraya değer en azından uygun fiyatlı.
Nehir e ben de birkez baktırmıştım.bir öngörüsü çıkmıştı bakıttıktan 2 ay sonra..gerisi gelmedi ama henüz..bana nehir atesoglunun dediği bazı durumlar geçen hafta çıktı iki ay oldu baktirali aklıma geldi yazim dedim birde derin akarsunun ocak ayı ilk haftası yaşayacaksın dediği oldu fikir açısından sizlere yazim dedim
bana da ilginç baktıktan iki gün sonra dediği bir durum olmuştu sonra o olayın devamını bu haftasonu yaşadım ilk defa baktirmistim belki ilerde duruma göre tekrar baktiririmNehir e ben de birkez baktırmıştım.bir öngörüsü çıkmıştı bakıttıktan 2 ay sonra..gerisi gelmedi ama henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?