Binnaz Abla

Alttaki yorumlardada yaziyordu canim yansada doğrulari soyluyo felan diye... olumsuz yorum yaptığı da var diye düşünmüştüm o zaman yoksa baktirmazdim

Alttaki yorumlardada yaziyordu canim yansada doğrulari soyluyo felan diye... olumsuz yorum yaptığı da var diye düşünmüştüm o zaman yoksa baktirmazdim
Bilmiorum ben baktirdiktan sonra burda kime onerdiysem herkesi evlwndirdi de ondan olumsuz yorum yapabilecegine ihtimal veremedim.

Kızlar degisik bi isim onerin valla beklemekten sıkıldım moralim cok bozuk 150 kredilik nova, simla, ela , bestem hangisi olursa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar degisik bi isim onerin valla beklemekten sıkıldım moralim cok bozuk 150 kredilik nova, simla, ela , bestem hangisi olursa?
benim 150 kredilik baktırdıklarım ece gülener ve nova yıldız. nova yıldız dün baktırdım
Ece Gülener: Yazılı yorum yaptı. Yani uzun yazmış ama bence çok genel şeyler söylemiş. Güzel şeyler yazmış ama bir iki şeyi uymadı bana yani baktırmazsanız bişey kaybetmezsiniz.
Nova Yıldız: Sesli yorum yaptı bu da uzun bakmış yani 9-10 dakikalık ses kaydıydı. Genel olarak bana uydu diyebilirim. Bir iki nokta atışı var. Gelecek hakkında da olabilecek şeyler söyledi bunu daha çok beğendim 15 liraya değer en azından uygun fiyatlı.

Eceye 2 sene önce baktirdim hala bi gelisme yoksa gerek de yok zaten sesli istiyodum tesekkurler :)

Cok geriye gidemedim yazildi mi bilmiyorm ama fal alemde zeyder var kahve falinda bende denk geldi baktirdim baya begendim dedigi birseyi yasadim diger dediklerinin zamani var.

bana nehir atesoglunun dediği bazı durumlar geçen hafta çıktı iki ay oldu baktirali aklıma geldi yazim dedim birde derin akarsunun ocak ayı ilk haftası yaşayacaksın dediği oldu fikir açısından sizlere yazim dedim

Nehir e ben de birkez baktırmıştım.bir öngörüsü çıkmıştı bakıttıktan 2 ay sonra..gerisi gelmedi ama henüz..

Nehir e ben de birkez baktırmıştım.bir öngörüsü çıkmıştı bakıttıktan 2 ay sonra..gerisi gelmedi ama henüz..
bana da ilginç baktıktan iki gün sonra dediği bir durum olmuştu sonra o olayın devamını bu haftasonu yaşadım ilk defa baktirmistim belki ilerde duruma göre tekrar baktiririm

Merhaba kızlar. Falseperi yağmur sothis`e fal baktırıp da dedikleri çıktı diyen var mı? Özellikle katina, astroloji ve tarot baktıranlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…