Binnaz Abla

iyi akşamlar kızlar,falalem ester kira şuan online,baktırmak isteyenler olursa adiye yazayım dedim :)

iyi akşamlar kızlar,falalem ester kira şuan online,baktırmak isteyenler olursa adiye yazayım dedim :)
Ona baktırdığım hiç bi fal çıkmadı
Hatta beni bi konuda o kadar yanlış yönlendirdi ki(arkadaşımı da aynı şekilde) biz de karambole çok yanlış yaptık ona uyup.
Çok eskiden baktırdım asla güvenmem ester kiraya. Çok da bilmiş konuşur sanki onun dediği en doğrusu sanarsın

hadi yaa keşke yollamasaymışım ya,para da boşuna gitti,geri çekemez miyim falı acaba

kızlar selamm herkese Mert Göktürk ten yorum alan varmıdır acaba fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz rica etsem :) 2016 da yorum almıştım vadelerde hep tutturmuştu diye hatırlıyorum..

Umarım bana da çıkmaz canım, acayip olumsuzdu, diğer iyi falcıların aksine şeyler söyledi modum düştü resmen
Hiç etkilenme.beni o kadar bekletmişti hattaburcumun astronomik saatinde yoğunlaşip bakmak istemiş saçma sapan yorum yapmıştı.fon müziği eşliğinde.kendilerini ağırdan satmıyorlarmı birde ünlü astrolog medyum havalarina girip..şans açılımı mı ne hediye demişti dinledim hatırlamıyorum bile hiç bi dediği de olmadı...boşverrr...:)

kızlar selamm herkese Mert Göktürk ten yorum alan varmıdır acaba fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz rica etsem :) 2016 da yorum almıştım vadelerde hep tutturmuştu diye hatırlıyorum..
Ben de 2017 nin mayısta işle ilgili bir yorum almıştım.tutturmuştu...hisli biri diye düşünüyorum.

Ben de 2017 nin mayısta işle ilgili bir yorum almıştım.tutturmuştu...hisli biri diye düşünüyorum.

evet bende seviyorum onu samimi nezaketli birisi sendede tutturdu yani bendede vadeler hep denk gelmiş :) ..

Selcuksassa nın falı bana falsepetindeki sakız falını hatırlattı R RANA32 .. Selcuksassa hiçç üzerinde durma bence olumlu falların bile üzerinde durmamamız gerek moralini bozup enerjini düşürme lütfen falcıların söyledikleri gerçek olsaaaaaaaaa mutlu ol çünkü yaşadığımız süreç olumluda olsa olumsuzda olsa geçicii ne üzüntü daimi bizimle olur ne de mutluluk ..

Merhaba kızlar. Falseperi yağmur sothis`e fal baktırıp da dedikleri çıktı diyen var mı? Özellikle katina, astroloji ve tarot baktıranlar?

Ben baktirmistim anlik analizi iyi degildi.dedikleride cikmadi.enerji dilek calismasi yapiyorum 3 hakkin var yaz 1 ay boyunca uzerinde durucam dedi bana hic inandirici gelmedi o kadar gelenin hangi birine enerji gonderiyor acaba.:) bi arkadasim memnun kalmisti.enerji meselesi.

Evet mert göktürk çok nazik hatta birçok kadın falcıdan bile

Bende baktirmıştım aralık ortası dedi patladı gitti benimki. Ama çok nazik bir anlatımı vardı.

Ben de astrolojisi çok mantıklı gelince diğerlerinden de attım, sorduğum kişi için çok da olumlu yorum beklemiyordum tamam ama bu kadar da yerden yere vurması da gerekmiyordu karşı tarafı. Resmen adamın umrunda değilmişim, aklına bile gelmiyormuşum gibi konuşmuş ve evet katinası bana da çok yuvarlak geldi, eski fallarıyla çelişkili birkaç cümle de vardı... Rahatladım ama teşekkür ederim :)

Haklısın canım valla fallara ne güzel ara vermiştim yine bulaştım sanırım gerçekten olumlu olunca dönüp dönüp dinlememek gerek, olumsuz olunca da düşünmemek gerek aslında. Burda mı okumuştum hatırlamıyorum hatta falımız olumsuzsa kendimize "iptal iptal iptal" demeliymişiz. Durduk yere enerji düşürmeyelim gerçekten :)

Hmmm sizinki anlık analizde bile iyi değilmiş direk, arkadaşınıza çıktı mı peki kuzum? Benim ona attığım ilk fal çok iyiydi, bir çok şeyi olumlusuyla olumsuzuyla bilmişti aslında tabi dediği şeyler için daha zaman varken ben birkaç kere daha gittim ama özellikle son falında içim çok sıkıldı, abartılmış derecede olumsuz geldi ve sinir olmadım desem yalan olur

Ben iki kere baktırdım, ikisi de ilginçtir dediği tarihte çıktı. Bildi mi gerçekten yoksa karambole mi denk geldi anlamadığım falcılardan biridir, yalnız ikinci falında özellikle hislerinin kuvvetli olduğunu düşünmüştüm önemli şeyler bilmişti. Bir arkadaşıma patladı, gerçi o arkadaşın 1-2 kişi dışında hepsi patlamıştı

bende bu akşam 2016 daki fallarıma baktım tarihler tutmuş bi kaç sefer evet muhteşem bir yorumcu değil ama çok güzel bi insan bence lakin tarihleri bu kadar tutturmuş olması ilginç geldi :)) demek sendede tutmuş rana dada tutmuş tabiki zeyzey de tutmamış ah bu fallar aklımızı alıyorlarrr ..

Hiç sorma.. Bakıyorum bizde nasıl tutmuş ama bir başkasında yanından bile geçmemiş :/ geçen gün aklıma geldi tekrar atsam mı diye ama pintiliğim tuttu atmadım yalnız bana verdiği iki tarihte de hep 15 gün demiş ve olmuş. Falını okuduğum arkadaşıma da 15 gün demişti... Bu adam hep böyle mi söylüyor sizin fallarınızda da mı böyle 15 gün demiş acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…