Binnaz Abla

Arkadas begeniyordu baya bildi dedi zaten onun onerisiyle baktirmistim .ayy evet bi boyle olumsuz seyler doyledi soyledi.cok sukur dedikleri olmadi.aman aman herkesede gitmemekmi lazim nedir bilemedim .ben bakimini begenmedim.o fiyatada cok bence.icimi karartmisti olmayacak seyler icin.

kızlar selamm herkese Mert Göktürk ten yorum alan varmıdır acaba fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz rica etsem :) 2016 da yorum almıştım vadelerde hep tutturmuştu diye hatırlıyorum..
luciferr merhaba:) mert göktürk ilk baktırdıklarımdan hatta o zamanlar soruda ayrıntı bile vermiştim:) 1 1,5 ay demiş bana patlayalı bayağıda zaman olmuşha tabiki enerji meselesi bana tutmamış olabilir.ama kibarlığına diyecek bir şeyim yok çok nazik kibar bir insan:))

bana hiç 15 gün diye bir süre vermedi bazen 1 ay bazen 1,5 ay bazen 2 ay demiş değişken yani :)) ya şuan 100 tl evet cidden çok fazla ..

elfin e en az 6 ay fal atmam çünkü ilk fallarındaki gibi değil tıkandı bence gibime geliyor .. evet bana tutturan falcılar oluyor şimdi hiç tutmadı diyemem :))

kesinlikle nazik bir insan :) şu falcıların söyledikleri iyi şeyler bi çıksaaaa hiç olmazsa söyledikleri iyi şeylerden 5 te 1 i çıksa ne mutlu olacağız dimi

kesinlikle nazik bir insan :) şu falcıların söyledikleri iyi şeyler bi çıksaaaa hiç olmazsa söyledikleri iyi şeylerden 5 te 1 i çıksa ne mutlu olacağız dimi
Kesinlikle :)) umut etmek güzeldir diye diye bugünlere geldim.ama bir gün mutlaka bütün güzel falları yaşayacağız:)

bide kızlar ara ara ne düşünüyorum hani falcılara kızıyorum felan ama zeyzey in dediği gibi mesela benim karşımdaki insanda dengesiz ruh halide dengesiz bence onlarında etkileri oluyor bu durumlarda diye düşünüyorum belkide yanlış düşünüyorum

Kesinlikle :)) umut etmek güzeldir diye diye bugünlere geldim.ama bir gün mutlaka bütün güzel falları yaşayacağız:)

cidden yaşayacağız ben bi ara o kadar yoğun bir aşk yaşıyordumki bırak fal baktırmayı falcı felan aklıma gelmezdi ve inanıyorum hemde yürekten buradaki tüm güzel yürekli insanlarda ve bende öyle günler yaşayacağız

Vallah kizlar ben sözden döndüm 1 senedir adamdan tek bir haber yok.. ardina bakmadan gitti ve bidaha haber alamadim. Kiziyoruz ya hani gel gitmelere. Bazen diyorumki keske bi gelseydide nasil iyimi ses tonu bir kerecik duysamda. Inanin gel git olmasada hayatina hic girmesede onu unutman icin kendini hatirlatmassada bazi insanlar asla unutulmuyor..

bende seni gibi düşünüyorum meşgul gözüküyor sayı artıyor anlamiyorum

Evet aldim bende yeni beğendim nokta atışları vardı bakalim. Neler olacak ınş çıkar olumlu yorumdu karşı tarafı çok güzel anlattı hiç bilgi vermediğim halde

kızlar iyi günler bu yeşilköy de olan dios kafede ki duygu ya giden var mı hiç çok iyiymiş giden baktiran var mi

bende seni gibi düşünüyorum meşgul gözüküyor sayı artıyor anlamiyorum
Ben kendimden biliyoum ya gecen sene mayaya attigimda megersem cevrimdisiymis cevrimici gozukuyodu soyledigimde yok uygulama bozuk falan filan diye uydurdular ama anladim kimin şansına denk gelirse...

bana hiç 15 gün diye bir süre vermedi bazen 1 ay bazen 1,5 ay bazen 2 ay demiş değişken yani :)) ya şuan 100 tl evet cidden çok fazla ..

Hmm o zaman gerçekten bakıyor :) ben yazılıyken atmıştım ve böyle pahalı değildi şimdi kıyamıyorum artık o paraları vermeye binnaz hele gereksiz pahalı. Sümüğümü atmayacağım falcılar 100 tl olmuş

Benim de çok içimi kararttı ya ama işte neden olmayacağını mantıklı sebeplerle söylediği için moralim bozuldu. Umarım benimki de patlar zaten artık baktırmayı düşünmüyorum ona ilk falı dışındakiler sanki ilk falımda bunları söyledim bunlar da benzer devam etsin der gibi geldi bana

Geysu için yorumu olan varmı çıkan patlayan

Geysunun bende ilk falı komple çıktı, diğerleri çok gecikmeli çıktı ama iyi falcıdır çıkanını çok gördüm. Hala bakıyor mu geçen baktığımda uzakta yazıyordu yakın tarihli yorum da görmedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…