- 26 Ocak 2017
- 204
- 174
- 33
- 52
Hmmm sizinki anlık analizde bile iyi değilmiş direk, arkadaşınıza çıktı mı peki kuzum? Benim ona attığım ilk fal çok iyiydi, bir çok şeyi olumlusuyla olumsuzuyla bilmişti aslında tabi dediği şeyler için daha zaman varken ben birkaç kere daha gittim ama özellikle son falında içim çok sıkıldı, abartılmış derecede olumsuz geldi ve sinir olmadım desem yalan olur
kızlar selamm herkese Mert Göktürk ten yorum alan varmıdır acaba fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz rica etsem :) 2016 da yorum almıştım vadelerde hep tutturmuştu diye hatırlıyorum..
Hiç sorma.. Bakıyorum bizde nasıl tutmuş ama bir başkasında yanından bile geçmemiş :/ geçen gün aklıma geldi tekrar atsam mı diye ama pintiliğim tuttu atmadımyalnız bana verdiği iki tarihte de hep 15 gün demiş ve olmuş. Falını okuduğum arkadaşıma da 15 gün demişti... Bu adam hep böyle mi söylüyor sizin fallarınızda da mı böyle 15 gün demiş acaba
luciferr Bana kimsenin falı tutmadı valla bende bilmiyorum yüzlerce fal baktirmis biri olarak.Ya bende bi sıkıntı var yada karsidaki çok dengesiz gel gitli ondanda olmamış olabilir. Elfinden çok umutluydum ama oda patladı gitti.
Geysu için yorumu olan varmı çıkan patlayan
luciferr merhaba:) mert göktürk ilk baktırdıklarımdan hatta o zamanlar soruda ayrıntı bile vermiştim:) 1 1,5 ay demiş bana patlayalı bayağıda zaman olmuşha tabiki enerji meselesi bana tutmamış olabilir.ama kibarlığına diyecek bir şeyim yok çok nazik kibar bir insan:))
Kesinlikle :)) umut etmek güzeldir diye diye bugünlere geldim.ama bir gün mutlaka bütün güzel falları yaşayacağız:)kesinlikle nazik bir insan :) şu falcıların söyledikleri iyi şeyler bi çıksaaaa hiç olmazsa söyledikleri iyi şeylerden 5 te 1 i çıksa ne mutlu olacağız dimi
Kesinlikle :)) umut etmek güzeldir diye diye bugünlere geldim.ama bir gün mutlaka bütün güzel falları yaşayacağız:)
bende seni gibi düşünüyorum meşgul gözüküyor sayı artıyor anlamiyorumBu binnaz gercekten isi asti icerden icerden müşteri aliyolar bu belli oldu hatta elfinin bile bunu yaptığını düşünüyorum evet evet biz körüz çevrimiçi oluyolar oyle mesgulken musteri sayisi çoğalıyo kesin öyledir
Ben kendimden biliyoum ya gecen sene mayaya attigimda megersem cevrimdisiymis cevrimici gozukuyodu soyledigimde yok uygulama bozuk falan filan diye uydurdular ama anladim kimin şansına denk gelirse...bende seni gibi düşünüyorum meşgul gözüküyor sayı artıyor anlamiyorum
Ben gittim canım evet öyle gerçekten çok iyikızlar iyi günler bu yeşilköy de olan dios kafede ki duygu ya giden var mı hiç çok iyiymiş giden baktiran var mi
bana hiç 15 gün diye bir süre vermedi bazen 1 ay bazen 1,5 ay bazen 2 ay demiş değişken yani :)) ya şuan 100 tl evet cidden çok fazla ..
böyle netten baktirana kadar o zaman randevu alıp ona gideyim en azından birebir baktirmis olurum. sağol canım teşekkür ederim bilgi içinBen gittim canım evet öyle gerçekten çok iyi
Arkadas begeniyordu baya bildi dedi zaten onun onerisiyle baktirmistim .ayy evet bi boyle olumsuz seyler doyledi soyledi.cok sukur dedikleri olmadi.aman aman herkesede gitmemekmi lazim nedir bilemedim .ben bakimini begenmedim.o fiyatada cok bence.icimi karartmisti olmayacak seyler icin.
Geysu için yorumu olan varmı çıkan patlayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?