- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
Geysu genelde olumlu yorumlar yapiyor diye korkuyorum halbuki en cok begendigim fal oydu nurbanuyu bile o kadar begenmemistim gerci hakkini yemiyim ikiside hemen hemen ayni seyleri demisti bendede uzakta yaziyordu canim musteri hizmetlerine bi ulas derim baktircaksanGeysunun bende ilk falı komple çıktı, diğerleri çok gecikmeli çıktı ama iyi falcıdır çıkanını çok gördüm. Hala bakıyor mu geçen baktığımda uzakta yazıyordu yakın tarihli yorum da görmedim?
Yalnız o öyle fal bakmıyo kahve tarot vs gibi karşılıklı konuşuyo seninle ben 3 kere gittim ilk ikisinde geçmişi de bildi anı da öngörüleri de çıktı hatta tarih verip üstünde durdu benim asla yapmicam dediğim bişeydi ve yapacaksın dedi gerçekten de tam o tarihte dediği oldu değişik bi tarzı var umarım enerjin tutar canım çünkü severim kendisini iyi bir enerjisi var.böyle netten baktirana kadar o zaman randevu alıp ona gideyim en azından birebir baktirmis olurum. sağol canım teşekkür ederim bilgi için
Geysunun bende ilk falı komple çıktı, diğerleri çok gecikmeli çıktı ama iyi falcıdır çıkanını çok gördüm. Hala bakıyor mu geçen baktığımda uzakta yazıyordu yakın tarihli yorum da görmedim?
baktiran arkadaşım da aynısını söyledi yüzüne bakarak anlatıyor diye merak ışte onu da denemiş olayım belki bana da bilir çıkar dedikleriYalnız o öyle fal bakmıyo kahve tarot vs gibi karşılıklı konuşuyo seninle ben 3 kere gittim ilk ikisinde geçmişi de bildi anı da öngörüleri de çıktı hatta tarih verip üstünde durdu benim asla yapmicam dediğim bişeydi ve yapacaksın dedi gerçekten de tam o tarihte dediği oldu değişik bi tarzı var umarım enerjin tutar canım çünkü severim kendisini iyi bir enerjisi var.
Merhaba canım bu Dios cafedeki Duygu ne kadara bakıyor ücreti nasılYalnız o öyle fal bakmıyo kahve tarot vs gibi karşılıklı konuşuyo seninle ben 3 kere gittim ilk ikisinde geçmişi de bildi anı da öngörüleri de çıktı hatta tarih verip üstünde durdu benim asla yapmicam dediğim bişeydi ve yapacaksın dedi gerçekten de tam o tarihte dediği oldu değişik bi tarzı var umarım enerjin tutar canım çünkü severim kendisini iyi bir enerjisi var.
50ydi sanırım bayadır gitmiyorum ben en son ağustos temmuz gibi gitmiştimMerhaba canım bu Dios cafedeki Duygu ne kadara bakıyor ücreti nasıl
60 tl imiş arkadaşım öyle söylediMerhaba canım bu Dios cafedeki Duygu ne kadara bakıyor ücreti nasıl
Çok teşekkür ederim canım50ydi sanırım bayadır gitmiyorum ben en son ağustos temmuz gibi gitmiştim
Çok teşekkür ederim canım saol60 tl imiş arkadaşım öyle söyledi
Geysu genelde olumlu yorumlar yapiyor diye korkuyorum halbuki en cok begendigim fal oydu nurbanuyu bile o kadar begenmemistim gerci hakkini yemiyim ikiside hemen hemen ayni seyleri demisti bendede uzakta yaziyordu canim musteri hizmetlerine bi ulas derim baktircaksan
ben daha geçen hafta baktırdım geysuya canım..
ben aradim randevu için yarın arayın haftaya perşembe yada cuma için randevu verelim dediler bu hafta doluymuş kadın gidersem yazarım fikriniz olsun diye60 tl imiş arkadaşım öyle söyledi
Randevu ile mi gidiliyor canımben aradim randevu için yarın arayın haftaya perşembe yada cuma için randevu verelim dediler bu hafta doluymuş kadın gidersem yazarım fikriniz olsun diye
evet randevu alınıp gidiliyormus yarın ararsam sabah önümüzde ki haftaya randevu vereceklermis. vallahi biraz hisli olsaydım da fal bakabilseydim iyi para var bu ışte sanırımRandevu ile mi gidiliyor canım
Çok haklısın canım işte hislerimiz kuvvetli olsaydı keşke falcılarada bu kadar para harcamazdıkevet randevu alınıp gidiliyormus yarın ararsam sabah önümüzde ki haftaya randevu vereceklermis. vallahi biraz hisli olsaydım da fal bakabilseydim iyi para var bu ışte sanırım
Beğendin mi canım hala eskisi gibi mi ben baktıralı 1.5 sene olmuştur.. Baktım ben de girmiş ama bekleyen 2 falı var diyor sanırım dayanamayıp atacağım geysuya üf
bende uzakta görünürken attım fal hep öyle görünüyor yorumlara aldanma canım yansıtmıyor galiba :) ..
ben ilk defa yorummaldım sanemce nin tavsiyesi ile beğendimde ben telwede çok fal baktıran birisi değilim aralıkta naktadan yorum aldım geçen haftada geysudan yorum aldım çıkar çıkmaz öngörüleri bilemiyorum şuan hani olumsuz görürlerse söylerler diye yorum aldım açıkçası :)..
Bende yaptim tesadufmudur nedir beni ve karsi tarafi bu kadar anlatirdi kendi anlamlari yazmiyomu canim benimki yaziyordu?Arkadaslar internetten kendim odaklanrak kart acilimi yaptim cok kotu seyler cikti ornegin mezar ters valide filan. Eger aranizda katinadan anlayan varsa bana ozelden yazarsa sevinirim. Ilk kez bu kadar odaklanarak kart sectm onlar da boyle cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?