Binnaz Abla

Yazio ama cozemedim. Mesela adhamdeva var anlami Bu kadından uzak durmalısın. İpek gibi saçları ve ışık saçan gülümseyişiyle büyüleyici bir kadındır filan dio katina bilgim olmadigi icin ne alaka modundayim mesela bu anlami okuyunca

Canim kadin kartlarini genelde cevrenizde bulunan iliskinizi kiskanan fesat bayanlar diye biliyorum seni ona kotuleyen gibi bendede cikmisti çünkü dogruda sevdarda demisti

bende bilmiyordum yine bu siteden tavsiye üzerine baktırdım naktayada hani olumsuz görürlerse söylerler diye.. ama geysu dan yorum alman daha mantıklı hem daha önce denemişsin hemde çoğu kişi ondan memnun canım..

Arkadaslar internetten kendim odaklanrak kart acilimi yaptim cok kotu seyler cikti ornegin mezar ters valide filan. Eger aranizda katinadan anlayan varsa bana ozelden yazarsa sevinirim. Ilk kez bu kadar odaklanarak kart sectm onlar da boyle cikti
Ben hic anlamam ama mezar karti icin bana bakan falcilardan hatirliyorum, yeni bir sayfa yeni bir donem eski bir donemin kapanisi gibo seyler demislerdi ama kotuye yormamislardi. Anlami kotu olmayabilir, bir de tabi saginda solundakiler falan, en iyisi bir bilene sormak aslinda @gelpisipisipisii

sanemcee mezar kartı olumsuz değildir canım bir olayın bitişi yeni başlangıç manası vardır adhemdeva kartıda ilişki konusunda bakıldığında haber kartı diyebiliriz sevdiğinden alacağın aşk itirafı olarak adlandırılır ve hani şu kötü kadın bildiğimiz valide de çıktığı nokta önemli çünkü şuan sen olumsuz şeyler düşünüyorsan o enerji yansımış olabilir :) hemen olumsuza yorma canım benim bak kartlar çokta kötü değilmiş ..

Aynen katılıyorum sana.mezar kartını inci bana da çıkmıştı ve kendini kapatmıssın bulunduğun yere sığamiyorsun gibiydi yorum yapmıştı.ayrıca kartlar tek başına değilde bulundukları yere ve etrafındaki kartlara göre anlamları degişiyo sanırım.

Ayr
ayrıca adhamdeva kartı da tersi düzü farketmez aşk anlamını almak zorundayız onunda aşk itirafı anlamı var evet

Kizlar etiketleyemiorum hepinizi tek tek . Cok tesekkurler bebeklerimm iyiki varsinizz

Aaa bana sevdar bedenler ölmüş ruhlar can cekisiyo yani fiziksel olarak degil ama ruhen birliktesiniz demisti olumlu mu anlayamadim?

Geysuyu takipteyim canım ama bakmıyor sanırım bu günlerde, 2 falı bekliyor diyor hala beklemedeyim :)

Geysuyu takipteyim canım ama bakmıyor sanırım bu günlerde, 2 falı bekliyor diyor hala beklemedeyim :)

bence sen gönder canım falını ona bakıyor çünkü bende gönderdim uzaktaydı bugün bakamayabilirim yarın yorumlarım yazdı sen gönder sıraya gir bence :)

Aaa bana sevdar bedenler ölmüş ruhlar can cekisiyo yani fiziksel olarak degil ama ruhen birliktesiniz demisti olumlu mu anlayamadim?

yani geldiği noktaya göre yorumlamış muhtemelen demek istediğide ikiniz ayrısınız fakat ikinizde ayrılıktan dolayı acı çekiyorsunuz manasını kullanmış bittik diye üzülüyorsunuz ..

bence sen gönder canım falını ona bakıyor çünkü bende gönderdim uzaktaydı bugün bakamayabilirim yarın yorumlarım yazdı sen gönder sıraya gir bence :)

Kanıma girdin kız çok fena yarın sabahtan atıyım bari şimdi atamam da girdiğini öğrenmem iyi oldu faceden yazınca da dönüyordu aslında ordan da bir sorayım sağol canım :)

Kanıma girdin kız çok fena yarın sabahtan atıyım bari şimdi atamam da girdiğini öğrenmem iyi oldu faceden yazınca da dönüyordu aslında ordan da bir sorayım sağol canım :)

beğenmezsen bana kızma ama olurmu yada kızarsanda sana 1 fal borcum olur

beğenmezsen bana kızma ama olurmu yada kızarsanda sana 1 fal borcum olur

Olur mu canım estağfurullah (doğru mu yazdım bilmiyorum bunu :) geysu iyidir cidden hakkını yemiyim, benim gireceğim sınavı sormadan konusunu bile bilmişti enerji tutarsa iyi biliyor cidden atacağım aklımdaydı ne zamandır ama girmiyor diye bakmamıştım pek

Kızlar yulee'e baktıran var mıdır? Yorumlarınızı istiyorum da :)
Bence fena değildi falı
Sanirim senin mesajin uzerine baktim ben de duvarina dun... Gercekci oldugunu dusunup attim, acikcasi bende de fena degildi fali. Vade yok ama sonumu olumlu gormus. bir de uzun yazmis. (Katina attim 10 kredi)

Sanirim senin mesajin uzerine baktim ben de duvarina dun... Gercekci oldugunu dusunup attim, acikcasi bende de fena degildi fali. Vade yok ama sonumu olumlu gormus. bir de uzun yazmis. (Katina attim 10 kredi)
Banada olumlu görmüş. Benim gidişatım olumlu gibi şu anda (çok şükür) zaten. Vade 1-1.5 ay demiş ama soruda sorunca bilerek hissiyat olarak uzun zaman verdim falan yazmış. İtici bir falcı fal ya da soruma cevap yoktu. Bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…