bana vade vermemis, ben de gorse soylerdi diye dusunup sormadim bir sey... bakalim bakalim :)Banada olumlu görmüş. Benim gidişatım olumlu gibi şu anda (çok şükür) zaten. Vade 1-1.5 ay demiş ama soruda sorunca bilerek hissiyat olarak uzun zaman verdim falan yazmış. İtici bir falcı fal ya da soruma cevap yoktu. Bakalım :)
Ben de baktırdım. Güzeldi durumu bildi. Beğendiğim falcılar ile benzer şeyler söyledi bu açıdan tutarlı buldum.İnşallah çıkar:)Kızlar yulee'e baktıran var mıdır? Yorumlarınızı istiyorum da :)
Bence fena değildi falı
Kızlar merhaba. Byv de saraylıya baktırdım Geçmiş ve andaki analizleri çok iyiydi çok memnun kaldım ama gelecek çıkar mı görecez baktırıp dediklerini yaşayan oldu mu?
Ben de beğendim canım. Henüz benim de beklemede
Kızlar binnaz da az once fallarıma tekrar baktım. 4 kişi hariç hepsi patlamış ağır sallayanlarda olmuş şimdi farkettim. Falalem de rezzanı ve naira şumanı beğendim daha vadeleri var ama bir yolun var da saraylı ve fama iyiydi. Famanın bir dediğini o gün yaşadım 1 saat sonra falan şaşırdım çünkü bilinecek bişe değildi benden bu kadar şimdilik
Yok mudur bahar abladan yorum alanKizlar byv de puanim varmis bahar ablayla bitirmek istiorum nasildir baktiraniniz var mi puani 100 gozukuo
Canım bende 100den fazla fal baktırdım. En çok beğenilen en popüler herkese baktırdım. Daha birinin dediğini de yaşamadım.Enerji olayı mıdır bilmiyorum ama artık nasip kısmet diyip geçiyorum. Her nasip vaktine esinmiş. Ya vakti gelmedi yada hayırlı değil..Fallardan bişey çıkacağı yok umudumu keseceğim. Popüler online çook kişiye baktırdım. Anda bile bildiklerine şüpheliyim artık neden bunu yaşadığımı sorguluyorum
Valla artık neye yoracağıma şaşırdım.Canım bende 100den fazla fal baktırdım. En çok beğenilen en popüler herkese baktırdım. Daha birinin dediğini de yaşamadım.Enerji olayı mıdır bilmiyorum ama artık nasip kısmet diyip geçiyorum. Her nasip vaktine esinmiş. Ya vakti gelmedi yada hayırlı değil..
Ben artık baktırmıyorum kimseye ara verdim böyle daha iyi hissetmeye başladım kendimi. İster istemez bilinç altına yerleşiyor söyledikleri. Geleceğe dair herkesin farklı öngörüsü oldu zaten çok inanmıyorum birebir tutturan bi falcı olsun hepsi ucundan bişeler tutturuyorSaraylı Hanım’a 2 yıl önce baktırmıştım. Çalışacağım işyerini olduğu gibi tarif etti. Hiç hesapta yokken tam dediği şekilde bir yerde işe başladım. Tanışacağım erkeği de tarif etmiş, nerede tanışacağımızı söylemişti. Aynen dediği detaylara sahip biriyle tanıştım, ancak sevgili olmadık, arkadaş olarak kaldık. Zayıf ihtimal ama gelecekte bir değişiklik olur mu bilmem. Kardeşim de baktırmıştı, ona dediklerinin hiçbiri çıkmadı gerçi. Birinde tutan bir başkasında tutmayabiliyor bu yüzden. Yine de bana söylediği detayların çıkması çok ilginçti, bu yüzden onu iyi falcılar arasına koyabilirim.
merak ettim şimdi ama tellwede hesabimi dondurdum sadece katina mi bakıyor elfin gibiKizlar Tellwe'de Yulee'nin duvarina yazdigi yaziyi okudugumda bana Elfin'in duvarindaki yaziyi inanilmaz cagristirdi, sizde bir okur musunuz ne dusunuyorsunuz? tellwe de baktirmmaya karar vermistim ama Yulee aklimi celdi acikcasi denemek de istiyorum bilemedim.
okudum bende merak ettim birebir aynı kelimeler yazılmış gibi elfin se kendisi bana çıkmamıştı zaten tek kelimesi tellwe de de baktirsam çıkmaz gerçi telwe de 10 tl imişKizlar Tellwe'de Yulee'nin duvarina yazdigi yaziyi okudugumda bana Elfin'in duvarindaki yaziyi inanilmaz cagristirdi, sizde bir okur musunuz ne dusunuyorsunuz? tellwe de baktirmmaya karar vermistim ama Yulee aklimi celdi acikcasi denemek de istiyorum bilemedim.
canım ben de kapatmıştım hesabımı ama yeni hesap açtım sırd meraktan sana görselini çekip özel mesajan atayım.merak ettim şimdi ama tellwede hesabimi dondurdum sadece katina mi bakıyor elfin gibi
Belki o da Elfin’den almış yazmıştır yazsısını ama ilginç geldi benzerlik.okudum bende merak ettim birebir aynı kelimeler yazılmış gibi elfin se kendisi bana çıkmamıştı zaten tek kelimesi tellwe de de baktirsam çıkmaz gerçi telwe de 10 tl imiş
gerçi o durum da geldi aklıma öyle ise demek falcilar siteler arası dolaşıyorBelki o da Elfin’den almış yazmıştır yazsısını ama ilginç geldi benzerlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?