Binnaz Abla

bana vade vermemis, ben de gorse soylerdi diye dusunup sormadim bir sey... bakalim bakalim :)

Kızlar merhaba. Byv de saraylıya baktırdım Geçmiş ve andaki analizleri çok iyiydi çok memnun kaldım ama gelecek çıkar mı görecez baktırıp dediklerini yaşayan oldu mu?

Ben de beğendim canım. Henüz benim de beklemede

Saraylı Hanım’a 2 yıl önce baktırmıştım. Çalışacağım işyerini olduğu gibi tarif etti. Hiç hesapta yokken tam dediği şekilde bir yerde işe başladım. Tanışacağım erkeği de tarif etmiş, nerede tanışacağımızı söylemişti. Aynen dediği detaylara sahip biriyle tanıştım, ancak sevgili olmadık, arkadaş olarak kaldık. Zayıf ihtimal ama gelecekte bir değişiklik olur mu bilmem. Kardeşim de baktırmıştı, ona dediklerinin hiçbiri çıkmadı gerçi. Birinde tutan bir başkasında tutmayabiliyor bu yüzden. Yine de bana söylediği detayların çıkması çok ilginçti, bu yüzden onu iyi falcılar arasına koyabilirim.

Kizlar byv de puanim varmis bahar ablayla bitirmek istiorum nasildir baktiraniniz var mi puani 100 gozukuo

Fallardan bişey çıkacağı yok umudumu keseceğim. Popüler online çook kişiye baktırdım. Anda bile bildiklerine şüpheliyim artık neden bunu yaşadığımı sorguluyorum
Canım bende 100den fazla fal baktırdım. En çok beğenilen en popüler herkese baktırdım. Daha birinin dediğini de yaşamadım.Enerji olayı mıdır bilmiyorum ama artık nasip kısmet diyip geçiyorum. Her nasip vaktine esinmiş. Ya vakti gelmedi yada hayırlı değil..

Valla artık neye yoracağıma şaşırdım.
Hayatımın en saçma dönemiydi neyi neden yaşadım bi yere koyamıyorum.
Fallardaki vadeler gelse de bişey olacağına inancım yok açıkçası :/

Ben artık baktırmıyorum kimseye ara verdim böyle daha iyi hissetmeye başladım kendimi. İster istemez bilinç altına yerleşiyor söyledikleri. Geleceğe dair herkesin farklı öngörüsü oldu zaten çok inanmıyorum birebir tutturan bi falcı olsun hepsi ucundan bişeler tutturuyor

Kizlar Tellwe'de Yulee'nin duvarina yazdigi yaziyi okudugumda bana Elfin'in duvarindaki yaziyi inanilmaz cagristirdi, sizde bir okur musunuz ne dusunuyorsunuz? tellwe de baktirmmaya karar vermistim ama Yulee aklimi celdi acikcasi denemek de istiyorum bilemedim.

Kızlar binnazda su ve kahveyi birlikte bakan kim var bildiginiz (didem hariç ıyy) önerilerinizi bekliyorum canlarım kredi elimde kaldı

merak ettim şimdi ama tellwede hesabimi dondurdum sadece katina mi bakıyor elfin gibi

okudum bende merak ettim birebir aynı kelimeler yazılmış gibi elfin se kendisi bana çıkmamıştı zaten tek kelimesi tellwe de de baktirsam çıkmaz gerçi telwe de 10 tl imiş

okudum bende merak ettim birebir aynı kelimeler yazılmış gibi elfin se kendisi bana çıkmamıştı zaten tek kelimesi tellwe de de baktirsam çıkmaz gerçi telwe de 10 tl imiş
Belki o da Elfin’den almış yazmıştır yazsısını ama ilginç geldi benzerlik.

Bugün ben de Yulee katina baktırdım,merak etmiştim yorumunu,iyi yorumlamıştı,fiyatına göre iyiydi,söyledikleri çıkar mı bilmem tabi

ben dün kadikoy balıkçılar çarşısı içinde odun cafe diye bir yere gittim arkadaşım götürdü uzun zamandır gidiyormuş deniz diye bir bayan tarot baktı 30 tl begendim iki ay gibi bir vade verdi ilginç bir durumu bildi şaşırdım aklınız da olsun yolunuz düşerse bir deneyin uygun fiyatı

selamm kızlarr bari buraya yazayım diğer tarafta beni gören yok sizlerden chitradan yorum alan varmı acaba ve hangi fal yorumunu aldınız telwede merakettiğim birtek o kaldıda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…