Binnaz Abla

selamm kızlarr bari buraya yazayım diğer tarafta beni gören yok sizlerden chitradan yorum alan varmı acaba ve hangi fal yorumunu aldınız telwede merakettiğim birtek o kaldıda..
İyi Geceler canım ben aldım, genel baktırmıştım, kahve ... çok uzun bakmıştı ama 10 numaramıydı dersen yok değil yani ve sorularıma da cevap vermemişti . Ki biz de para veriyoruz netice de, bazıları ne kul biliyor ne nezaketten anlıyor ... Bir daha gitmem yani ... ama tabi beğeneni de var.

telwede merakettiğim bi o kaldı yorum almak istedimde hangi falı göndersem bilemedim merakettiğim diğer yorumcularla aynı doğrultudamı yorum yapacak.. bildiği şeyler oldumu mesela yorumunda sende ..

telwede merakettiğim bi o kaldı yorum almak istedimde hangi falı göndersem bilemedim merakettiğim diğer yorumcularla aynı doğrultudamı yorum yapacak.. bildiği şeyler oldumu mesela yorumunda sende ..
Şimdi açıp baktım yeniden...Geçmiş ve ruh halimle ilgili genel bir Yorummuş canım, ocakta bütün sıkıntılarım geçip, gitmiş olacakmış ama ben hala buralarda olduğuma göre olmamış ... ama tabi enerji meselesi belki seninle tutar ... ben soruma cevap vermemesini etik bulmadığım için negatifim ona karşı , kimsenin hakkına girmek istemem yani

katina gönderdim aklımda kalacağına yorumu almış olayım :) bide canım bu akşam içim bi ilginç duygu karmaşası yaşıyor galiba, yerimde duramayıp içim içime sığmıyor fal belki iyi gelir .. :)) selenadanda hala yorum gelmedi

Ben Chitra'ya katina atmistim, yorumlayisi uzun ve sorulara hemen donuyor ama bana bir cok falcinin tam tersi bir karakter analiizinde bulunmust, biraz olabilirli konusmus cok nokta atisi vardi diyemem bana cok uymadi gibi enerjisi.

Ben Chitra'ya katina atmistim, yorumlayisi uzun ve sorulara hemen donuyor ama bana bir cok falcinin tam tersi bir karakter analiizinde bulunmust, biraz olabilirli konusmus cok nokta atisi vardi diyemem bana cok uymadi gibi enerjisi.

bende merakediyorum diğerlerini yaptığı yönde bir yorummu yapacak yoksa farklımı diye katina gönderdim bende :))

selamm kızlarr bari buraya yazayım diğer tarafta beni gören yok sizlerden chitradan yorum alan varmı acaba ve hangi fal yorumunu aldınız telwede merakettiğim birtek o kaldıda..
kuzu ben de bir ay önce almıştım yorumu tatmin etmemişti beni. genel gelmişti falı. bana sen adım at filan demişti hatta. ben de soru kısmnda teşekkür ederim ama yorumunuz beni etkilemedi yazmıştım o da istersen iade edebilirim demişti ve etmişti. yani çoğu gibi paragöz bir kadın olduğunu düşünmüorum tatlı bir bayan ama falı beni şaşırtmamıştı.

mesela orada ecem23 de çok övülüo zamanında ondan da yorum almıştım ama onun yorumu da bana cok genel gelmişti. burda övülenler beni tatmin etmiyor ya

dün gece katina gönderdim tatlım telwede nakta geysu ve chitrayı merakediyordum nakta ve geysudan yorum aldım chitradanda bi yorum alayım dedim bakalım bana neler diyecek aslında sende biliyorsun ya diğer tüm yorumcular benim durumuma aynı bakıyor acaba odamı o yönde yorum yapacak ..

Eskiden mayayi yakalamak icin saatlerce bekler yarisirdik simdi kadin gayette cevrimici duruyo dakikalarca darisi Elfinin başına

dene tatlım içinde kalmasın o da :)

dene tatlım içinde kalmasın o da :)

:) sanemce gece rüyamda falcı gördüm hemde binnazdaki lena var ya onu tabirine baktım ;

Rüyada falcı görmek gönül ilişkiyle de tabir edilir. Rüya sahibinin eski dosttan düşman olmaz misali geçmişte çok mutlu olduğu ve büyük aşk yaşadığı fakat daha sonra ayrıldığı bir kimse ile yeniden denemesine ve ilişkisine bıraktığı yerden devam etme kararı almasına işaret eder. Rüya sahibi bu kez mutlu sonla biter diye eski aşkına tekrar bir şans verecek demektir.

şuandada inanılmaz derecede fal baktırasım var hemen yorum gelsin istiyorum ama sanırım chitrada gece gönderecek yorumu varmı öyle hemen yorum gönderen bir falcı canım :))

Hic uğraşamam valla bi falci icin oldu olacak uyumayalim sabahlayalim keyfi bilir elbet onunda ünü geçer maya gibi musteri bekleyecegi gunler gelir
Maya da bana hic bilememisti iki defa baktirmistim, is yeri tarif etmis girdigim is yeriyle yakindan uzaktan alakasi yoktu o anda hic bir sey bilememisti cok genel yorumlamisti her sey cok guzel olacak diye bakilan fal mi olur... Neden bu kadar seviliyor diye o zaman da sasirmistim, hisli biri degil bence populerligi fallari cikmadigi icin dusmustur. Bana da olmamis olabilir tabi bana tutan o kadar az ki gecen gun baktim onlarca falci icinde Elfin, Gizem Hatun, Medyum Fatima fallari sasirtici olarak cikanlar, Sevdar, Banu Yilmaz ve Dennis de fena sayilmayanlar onlarin disinda su an populer olan falcilarin hic biri cikmadi.

Maya bana cikmisti gizem hatun berbatti bende genelleme yapma bence insanlar o kadar pahali fallar bakıyorlar ki ondan baktirmiyo dusuyo populerlikleri sevdara baktirmistim daha vakti var bakalim

Maya bana cikmisti gizem hatun berbatti bende genelleme yapma bence insanlar o kadar pahali fallar bakıyorlar ki ondan baktirmiyo dusuyo populerlikleri sevdara baktirmistim daha vakti var bakalim
Sevdar bana vakit vermedi genel olarak begendim tarzini gerci ben telefonda baktirdim zaman yetmedi daha konusuyodu kadin :)) Arkadasima sesli bakmis 15 dakika dolu dolu ve o cok memnun kalmisti, benim icin soyledikleri de anda genel durumda iyidi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…