Binnaz Abla

Sevdar bana vakit vermedi genel olarak begendim tarzini gerci ben telefonda baktirdim zaman yetmedi daha konusuyodu kadin :)) Arkadasima sesli bakmis 15 dakika dolu dolu ve o cok memnun kalmisti, benim icin soyledikleri de anda genel durumda iyidi.
Bende o kadar aman aman degildi hakkini yiyemem anda dedigi bisey cikti ama ondada emin degilim kesin sonuc cikmadan bisey diyemiyorum çünkü butun falcilarda gidisat cikacak gibi oluyo sonuc patliyo birdaha o parayi verir misin desen sevdar degil hicbiri icin vermem :))

An itibari ile bütün fallar patladı aslında ben patlattım belki. Herkes ocakta kesin dönecek demişti. Adam resmen kaçıyor benden ne dönmesi. Bugün ben de bitirdim herşeyi. Ona da artık başkası olduğunu söyledim. Binnaz uygulamasını sildim. Herşey süt liman.. hiçbir falcı sen bitireceksin dememişti sonuçta hepsi patlamış oldu

Kızlar Merhaba. İnternetten kendim kart çektim. Katina bilen varmı ? :) kartlarım çapa , yakut , süpürge , bedes , anahtar , zara, munzur

Kızlar bende de esin güven görüşme tarihini bilmiş hem de 11 gün önce baktırmıştım çok ileri tarih vermedi 12sine kadar görüşme olacak demiş ve oldu tabi yine durum ne olumlu ne olumsuz
Bende geçen sene baktırmıştım. Esin güven genellikle yakın tarihler veriyor diye biliyorum. Bana da bir kaç gün demişti ve patlamıştı. Ama senin adına sevindim inşallah devamı gelir :))

Dediğin gibi sen patlatmışsın , bu senin iradenle olmuş bişey bunu falcılar bilebilir miydi bilmiyorum . Gidişatı sen değiştirmişsin o yüzden kafam karışık:)

olumsuz yorum yapan hic olmadimi?

O
olumsuz yorum yapan hic olmadimi?
olumsuz yapan illaki olmuştur ama benim bunu yapacağımı kimse bilmedi. Pardon derin akarsu yazmış bir tek. Sen istemeyeceksin diye. Onun dışında herkes bu adam seni çok seviyor dönecek bekle. Senin yanında Mutlu Bir tek diye. Adam yanımda değil ki mutlu olsun. Bu fallar evet sadece o an iyi olmama sebep oldu ama bugün anlıyorum ki senin için mücadele etmeyen biri için ne zamanını ne de paranı harcamaya değmez. Bütün fal uygulamalarını sildim. Olumlu olumsuz hiçbirşey duymak istemiyorum. O kadar saçma mesela maya her fal baktığında yeni biri yeni biri. Yeni biri hiç olmadı. Şevdar adam seni seviyor Dedi sevmiyor bence. Elfin de öyle..arnisa online olmuyor kaç gündür o kadar emindi ki oysa.. o da patladı..sonuçta ben patlatsam da adam dönmedi. Benim yeni vadelere tahammülüm yok.

Bu erkeklerin %99u neden bu kadar bencil ya biz kizlarin %99u neden bu kadar fedakar ??

Esin güvene iki kere baktırdım bu adam senin kaderin dedi. Hele Meral Saydam 1 ay önce barışıyor bu ayın 14 ünde aynı evde yaşıyorduk.. gerçekten paraya yazık..

Gerçekten insan o psikolojide inanıyor. Ben 14 ocakta aynı hanede olur muyuz diye hayal bile kurmuştum. 14 ocak gelmedi evet ama hayal ötesi yani aynı hanede olmamız. Ona göre bir ay önce zaten barışmıştık.. 100 kahve 30 tarot 30 Katina yetti arttı. Birileri zengin oldu ama ben mutsuz..

Dediğin gibi sen patlatmışsın , bu senin iradenle olmuş bişey bunu falcılar bilebilir miydi bilmiyorum . Gidişatı sen değiştirmişsin o yüzden kafam karışık:)
Bilemezler belki ok ama ocakta gelecek diyenler.. elfin bana yılbaşını beraber geçireceksin demişti. Düşün nasıl patlamış..

Esin güvene iki kere baktırdım bu adam senin kaderin dedi. Hele Meral Saydam 1 ay önce barışıyor bu ayın 14 ünde aynı evde yaşıyorduk.. gerçekten paraya yazık..

Esin pek bi başarılıdır ultra pembiş vaatlerde.. herkes sevdiğine kavuşacak ona göre.

Ben gitmeye karar verdiysem, neden dönmek isteyeyim ki? Bu büyük bir karardır. Kader belki birleştirir ama bunun ihtimali çok düşük. Çünkü değişim içine girmeye zorluyo bizi bu hayat.

Olumsuda pembeci demesin ler diye demişlerdir eminim bundan çünkü bendede senn gbi oldu ben bitirdim kimse bilemedi kimse

Bunu da söylüyorum adam Binnaz uygulamasını telefonda görüp yazık üzülüyorum haline Dedi.. bence ötesi yok.. başka bir açıklaması da..

Bunları neden yazdım ne kadar acı bir halde olduğumuzu bilmemiz için. Orda adam senin için ölüyor seviyor diyorlar adam resmen dalga geçiyor..

canım adamların sevmediği belli buna ragmen bazısı da sonunuz yok diye insanı krize sokuyorlar aslında durumu bilemedikleri için sonuc ta tesadufen cıkmış oluyor.. sonra aaa ne ıyı falıydı dıyoruz tel. de bakan zeynep bunlardan biri mesela hatta bama dıyorki sen adama bnm dedıgıme inan aşık dıyor adam hayalet gbi işte gerçekler... ya adam gbi. seven yok yada sevmiyorlar nokta... buyuzden adım atmaktan korkmayın...

Adını vermeyeceğim biri demiş ki yorumda adam sana aşık çok seviyor sakın bırakma. Mesaj kısmında soru sormuşum zaten yeni biri var ona git demiş. Gerçekten kendime acıdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…