- 9 Mart 2017
- 229
- 364
- 23
- 37
En gercekci fal yuz yuze konusulup karar verip netlestirilen faldir. Bende gecmis yillarda sayisiz fal baktrdim hepsi olumluydu sonuc olumsuz oldu tabi ki.Bunları neden yazdım ne kadar acı bir halde olduğumuzu bilmemiz için. Orda adam senin için ölüyor seviyor diyorlar adam resmen dalga geçiyor..
Zaten ben kendimi şöyle düşünüyorum. Olumsuz duymak hiç istemedim. Olumsuz çıkınca aynı gün 5 farklı kişiye baktırmışım rahatlamak için. Olumlu mutlu etmiş. Hele bir de ucundan kıyısından yakalayana 5 kere baktırmışım. Bunu yapacağıma adamı arasam zaten bu kadar zaman bu kadar para kaybı olmayacakmış. Adam güldü diyorum bence ötesi yok. Acıdı halime..
Esin güvene iki kere baktırdım bu adam senin kaderin dedi. Hele Meral Saydam 1 ay önce barışıyor bu ayın 14 ünde aynı evde yaşıyorduk.. gerçekten paraya yazık..
bu akşamki mesajlardan anladığım erkeklere güveniyoruz hayatımız ve ruhumuz kırılıyor, kabullenme sürecinde falcılara güveniyoruz umutlarımız kırılıyor en mantıklısı güven duygusunun dozunu ayarlamamız gerek..
Ben buraya hep ara ara yazarım :) derimki ilişkiyi başlatan yuva yı kuran erkek olduğu için üzülme sıklığını kadınlar yaşıyor çare olmayıncada dua fal hatta büyü nefret intikam vb yollar arıyoruz olay bu olayın kökeni ilişkileri erkek lerin başlatması.... mesela erkek için sorun yoktur yazmamasında ama biz niye yazmadı başkası mı var artık sevmıyomu felan deriz... bir erkek gördnüzmü sevdiği için çevirgel duası okuyan büyü yapan fal baktıran boyna yok görmedik çünkü erkek isterse eylem yapacağını biliyordur... yapmıyor demekki istemiyor olay ve kabahat yaradılışta başka hiçbirşeyde değil ben hep böyle düşünüyorum....
benimki benim için fal baktırdı hemde iki sefer baktırdı banada videosunu çekip attı hakkını yemeyeyim şimdi benimle evlenmek için özel camiye gidip namaz bile kıldı hee çevirgel duası okumamıştır ona üşenir o .. ama evet kadınlar çok fedakar sanemcee ninde dediği gibi sende kesinlikle haklısın kadınlar hep görünmeyen kahramanlar sabredenler sevenler kahır çekenler .. ahh ahh ne olacağız biz böyle..
haklısın bu konuda canım birde özellikle bizim ülkemize özel bir durum var erkeklerin umursamaz vurdumduymaz yetiştirilmesi işte asıl olay burada başlıyor kadının değerli olduğunu algılamakta zorlanıyorlar kadının sevginin sadakatin değerini bilmiyorlar çünkü onlar ne yanlış yapsa afferim oğlum sen erkeksin yaparsın cümlesi ile büyüyorlar ahhhh ahhhh ..Sadece yaradılış suçlu ben bunu biliyorum ne adamlar var sevseler bile tercihini aşktan yana yapmazlar... sonuç yaradılış herşeyi belirler aslında sevgi değil.. üçkagıtçılık yapan kadında kazanıyor seven değil herzaman seven almıyor ben fedakarlığın ve sevginin geçmişte kaldığına inanıyorum erkeklrr artık ona bakmıyor.. özetle savaşan kazanıyor aşk vs değil..
Sevdar ve Dennis nerede bakıyor?Maya da bana hic bilememisti iki defa baktirmistim, is yeri tarif etmis girdigim is yeriyle yakindan uzaktan alakasi yoktu o anda hic bir sey bilememisti cok genel yorumlamisti her sey cok guzel olacak diye bakilan fal mi olur... Neden bu kadar seviliyor diye o zaman da sasirmistim, hisli biri degil bence populerligi fallari cikmadigi icin dusmustur. Bana da olmamis olabilir tabi bana tutan o kadar az ki gecen gun baktim onlarca falci icinde Elfin, Gizem Hatun, Medyum Fatima fallari sasirtici olarak cikanlar, Sevdar, Banu Yilmaz ve Dennis de fena sayilmayanlar onlarin disinda su an populer olan falcilarin hic biri cikmadi.
Şevdar binnaz ablada bakıyor. Dennis ise fal sepetinde bakıyor.Sevdar ve Dennis nerede bakıyor?
Tşkler Sevgili _zeyzey -Şevdar binnaz ablada bakıyor. Dennis ise fal sepetinde bakıyor.
haklısın bu konuda canım birde özellikle bizim ülkemize özel bir durum var erkeklerin umursamaz vurdumduymaz yetiştirilmesi işte asıl olay burada başlıyor kadının değerli olduğunu algılamakta zorlanıyorlar kadının sevginin sadakatin değerini bilmiyorlar çünkü onlar ne yanlış yapsa afferim oğlum sen erkeksin yaparsın cümlesi ile büyüyorlar ahhhh ahhhh ..
tam onikiden vurdun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?