Binnaz Abla

Bunları neden yazdım ne kadar acı bir halde olduğumuzu bilmemiz için. Orda adam senin için ölüyor seviyor diyorlar adam resmen dalga geçiyor..
En gercekci fal yuz yuze konusulup karar verip netlestirilen faldir. Bende gecmis yillarda sayisiz fal baktrdim hepsi olumluydu sonuc olumsuz oldu tabi ki.
Bir gun erkek kardesimin uyarsyla kendime gelmistim bir erkegin veya kizin ne histtgini sana deger verip vermedgini anlaman icin davranisina bakman yeterli sozlerin bir onemi yok davranis onemli demisti birak su fallari demisti o donem kafam a yerlesmisti gerckten biraktim o kisiyi de unuttm bitti gitti cok sukur sonra yeni bir donemde tekrar bulastim bu fal olayina iki uc kez baktrdm bu donemde bir bosluga dusmus gibi hisstm ama fal baktrdkca daha kotu oldum iyi olan falda umut ediyorsun, kotu falda ya cikarsa mantgnda uzuluyorsun o yuzden en iyisi yasayip gormek ve kendimize hakim olup baktirmamak. Ben bir kiz olarak sevgi icin mucadele ediyorsam, olmasi icin cabaliyorsam, engelleri asabiliyorsam eger gercek sevgi varsa bunu karsi taraf da cok iyi bir sekilde yapabilir. Umarim daha iyi kiymet, deger veren insanlarla karsilasrsin yalniz degilsin bu gunlerde gecer.

Zaten ben kendimi şöyle düşünüyorum. Olumsuz duymak hiç istemedim. Olumsuz çıkınca aynı gün 5 farklı kişiye baktırmışım rahatlamak için. Olumlu mutlu etmiş. Hele bir de ucundan kıyısından yakalayana 5 kere baktırmışım. Bunu yapacağıma adamı arasam zaten bu kadar zaman bu kadar para kaybı olmayacakmış. Adam güldü diyorum bence ötesi yok. Acıdı halime..

Benim yorumlarımı kimse okumuyogaliba... olumsuz fal çıktu dıye bişey de yok tesadüf dıyor um ben olumsuz dıye çıkcak dıye bişey yok yani aslında kararı biz verıyoruz sonra falcı olumsuz dedı dıye aferın dıyoruz

Esin güvene iki kere baktırdım bu adam senin kaderin dedi. Hele Meral Saydam 1 ay önce barışıyor bu ayın 14 ünde aynı evde yaşıyorduk.. gerçekten paraya yazık..

meral saydam tam bir hikaye yazarı olabilir güzel türk dizisine çevirir hatta olayı hiç güven vermeyen bir yorumcu..

Yulee bende iyi sallamış birazda egolu buldum kendisini her yazdığı cümlenin yanına da ! koyması ayrı bir şeydi tabi

Ben buraya hep ara ara yazarım :) derimki ilişkiyi başlatan yuva yı kuran erkek olduğu için üzülme sıklığını kadınlar yaşıyor çare olmayıncada dua fal hatta büyü nefret intikam vb yollar arıyoruz olay bu olayın kökeni ilişkileri erkek lerin başlatması.... mesela erkek için sorun yoktur yazmamasında ama biz niye yazmadı başkası mı var artık sevmıyomu felan deriz... bir erkek gördnüzmü sevdiği için çevirgel duası okuyan büyü yapan fal baktıran boyna yok görmedik çünkü erkek isterse eylem yapacağını biliyordur... yapmıyor demekki istemiyor olay ve kabahat yaradılışta başka hiçbirşeyde değil ben hep böyle düşünüyorum....

benimki benim için fal baktırdı hemde iki sefer baktırdı banada videosunu çekip attı hakkını yemeyeyim şimdi benimle evlenmek için özel camiye gidip namaz bile kıldı hee çevirgel duası okumamıştır ona üşenir o .. ama evet kadınlar çok fedakar sanemcee ninde dediği gibi sende kesinlikle haklısın kadınlar hep görünmeyen kahramanlar sabredenler sevenler kahır çekenler .. ahh ahh ne olacağız biz böyle..

Sadece yaradılış suçlu ben bunu biliyorum ne adamlar var sevseler bile tercihini aşktan yana yapmazlar... sonuç yaradılış herşeyi belirler aslında sevgi değil.. üçkagıtçılık yapan kadında kazanıyor seven değil herzaman seven almıyor ben fedakarlığın ve sevginin geçmişte kaldığına inanıyorum erkeklrr artık ona bakmıyor.. özetle savaşan kazanıyor aşk vs değil..

haklısın bu konuda canım birde özellikle bizim ülkemize özel bir durum var erkeklerin umursamaz vurdumduymaz yetiştirilmesi işte asıl olay burada başlıyor kadının değerli olduğunu algılamakta zorlanıyorlar kadının sevginin sadakatin değerini bilmiyorlar çünkü onlar ne yanlış yapsa afferim oğlum sen erkeksin yaparsın cümlesi ile büyüyorlar ahhhh ahhhh ..

Sevdar ve Dennis nerede bakıyor?

Nazan gulere baktiran var mi puani iyi ama suan sohbetle bakiyo sesliye gecerse deva acmazsa ona baktirabilirim?

Herkese musmutlu hafta sonları diliyorummm...inci turan a baktıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirlermi.an da ve gelecekte öngörüleri hakkında. Daha önemlisi çok önemli asıl olay için ?

tam onikiden vurdun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…