Binnaz Abla

J şulenin nosunu ozelden atarmsnz banada

ayyy benim adam yine kayboldu ahh insan demezmi gel özge evlenelim sende kurtul bende...kendini şans oyunlarına vermiş para kaybetmiş bende kendimi fallara verdim para kaybettim bu ayrılık maddi manevi bizi yaraladı gel evlenelim diyemedim:))))))

Arkadaşlar geçende fal sepetinde tahaya fal baktırdım sadece nasihat vermiş geri kalanıda olumsuz seyler söylemiş sizce nasıl bi falcı bu adam canımı çok sıktı dedikleri baktıran var mı aranızda bu tahaya

Ay canım ya çok hoş olmuş ama senin para kaybediş şeklin ve onunkinin yanında çok masum .Bellimi olur be canım belki o sihirli sözcüğü bi bakmışsın duyuvermişsin.

ay canım ya çok hoş olmuş ama senin para kaybediş şeklin ve onunkinin yanında çok masum .bellimi olur be canım belki o sihirli sözcüğü bi bakmışsın duyuvermişsin.

ay amin kızcağızım tüm kalbimle amin

zeusa gönderdim fal az önce yorum geldiğinde yazarım :) her ay burda yazanlardan deniyorum bi tane :)))

barıs can yucel nerde bakıyoo ?

kızlarr bgn yenı yılın ılk falımı kazıgımı neyını yedım sızz soyleyın =)) bu arada hepınıze ıyı yıllar dılıyorum gırememıstım bı kac gundur forma bgn cıktım cok bunalmıştım bı hava alıyım alışverıs yapıyım dedım caddede bı cafe var bılen bılır nostradamus dıye orda mıhrace dıye bırıne baktırdm kadın bıldı hatta sasırdı falan aa sen 25 yasındamısın ıstee genc gozukyosun bılmemneydı falan fılan bı kaç seyı bıldı ama ztn kahve falı 10 dk ve 30 tl neyse onda degılım cıktım sonraa arkdaşım geldı yanıma kızıda gunaha soktum onuda goturdum falcıya hahhahah onada sen aynı seylerı deme =)) bıde kadın anlama falın cıkmaz dedı banada onada demışş bızz anlattık tabı dururmuyuz onada bı aynı genc gorunuyosun numarası bıde cafede kursun dokmek dogrumudur :S benden daha bılgılı olan buyuklerıme soruyorum cıdden rahatsız oldum ıkı tane kadın vardı dıyerıde suunu yap bunu yap dıyodu ısmını falan yazıyodu bıldıgın buyu yanı baktıgı kadınaa anlamadım luks yer dıye kazıklamaya musaıt mı zannedıyolar 10 dk kahve 30 ıskambıld eolursa 50 su falı 100 saka gıbı ınsanları valla eve geldıgımden berı basım agrıyoo duaa edııp duruyorum =)))) yenı yılın ılk salaklıgını yaptım yanı kızlar sonraa kendı salaklıgımıza gulduk baya bı =))

yok canım ben henuz baktırmadım:)

bende baktım sımdı bgn baya kazık yedımm yazım ztn caddede nostradamus dıye bı yer aman allahım kadın arkdalımla bana aynı seyı soylemış bıde ustune anlatma cıkmaz demış =)) ustune bı tane daha baktırmak ıstemıyroum allahtan onlıne degıldı yoksa tutamazdım kendımı bılıyorum =))

işte tutamayıp kendımızı gıdıyoruz sonrada boyle keklenıp oturuyoruz suç bızde valla

Canım umarım yardımı olur.

kızlaarr birde Derya Ablayı deneyin ücretsiz ve 30 dakika sonrasında sonucu gönderiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…