şulenin nosunu ozelden atarmsnz banadaKizlar telvede daimon muydu neydi arkdsm bugun yolladi cok beğendik hemen bende yolladım ama uyuyorum Uyaninca yorumlayacagim dedi bekliyorum sonuc gelsin kesin iyimi degilmi yazarim :) bi de falcimatmazel iyi degil ona da yolladim
Ankarada topiginde soylemistim ama burda da soyleyyim deidm cunku telden bakiyor sule diye biri var ben cok begeniyorum dediklerini de yaşıyorum baskasina baktirmayym diyorum ama olmuyo iste illaki baktrysn :) denemek isteyen varsa gonul rahatligiyla tavsiye ederim.
J şulenin nosunu ozelden atarmsnz banada
İyiyse güzelse çıksın inşallah.Yok cnm çok iyi oldu şimdi üç ay sonra yine baktırıcam bakalım ne diyecek kesin konuşmuş çünkü
Ay canım ya çok hoş olmuş ama senin para kaybediş şeklin ve onunkinin yanında çok masum .Bellimi olur be canım belki o sihirli sözcüğü bi bakmışsın duyuvermişsin.ayyy benim adam yine kayboldu ahh insan demezmi gel özge evlenelim sende kurtul bende...kendini şans oyunlarına vermiş para kaybetmiş bende kendimi fallara verdim para kaybettim bu ayrılık maddi manevi bizi yaraladı gel evlenelim diyemedim:))))))
İyiyse güzelse çıksın inşallah.
ay canım ya çok hoş olmuş ama senin para kaybediş şeklin ve onunkinin yanında çok masum .bellimi olur be canım belki o sihirli sözcüğü bi bakmışsın duyuvermişsin.
Kızlar son üç falımı tekrar okudum.Ecren Kaila,Barış Can Yücel,Yorumcu Zeus.Üçününde öne çıkan yanları var,tekrar tekrar okudukça bu üç isminde iyi yorumcu ve kesinlikle bi kez denenmesi gereken isimlerden olduğuna karar verdim.Aklınızın bi köşesinde acil durumlar için ilaç niyetine bulunsun.
zeusa gönderdim fal az önce yorum geldiğinde yazarım :) her ay burda yazanlardan deniyorum bi tane :)))
Hımm zor bi seçim olacak benim için.Çünkü üçùde gerçekten iyi.Ben bu durumda sadece kendi falımı değil,palamutunda memnuniyetini baz alarak Zeus diyim ilk sıraya.Sonra Ecren 'den memnun kalan ve dediğini yaşayan bi arkadaşım daha vardı,net hatırlamıyorum lale1973yada Nilmildi.Bu yorumuda dikkate alarak ikiye Ecren'i koyarak Barış Can Yücel e üç numara diyorum.Ama yanlış anlama canım aslında Barış ta diğer ikisi kadar iyi.Sadece diğer memnuniyetleride gözönüne alarak ortak bi sonuç cıkarmaya calıştım.Umarım sana yardımı olur.
barıs can yucel nerde bakıyoo ?
falsepeti:).......
=))) sağol canım benım sen baktırdın mı =))
yok canım ben henuz baktırmadım:)
bende baktım sımdı bgn baya kazık yedımm yazım ztn caddede nostradamus dıye bı yer aman allahım kadın arkdalımla bana aynı seyı soylemış bıde ustune anlatma cıkmaz demış =)) ustune bı tane daha baktırmak ıstemıyroum allahtan onlıne degıldı yoksa tutamazdım kendımı bılıyorum =))
Canım önce geçmiş olsun kötü fal deneyimin için.Barış ile detaylı yazdığım yorumu alıntılıyim buraya fikrin olsyn.=))) sağol canım benım sen baktırdın mı =))
Canım umarım yardımı olur.Kızlar önce şunu söyliyim"denenebilir"falcılar arasında bence.Yorumu hiç öyle pembe değil ama karada değil.Hem olumlu hemde olumsuz yorumları var.Bana verdiği spesifik sorumun zamanı 9 ay .Klasik falcı zamanı olan iki-üç ay olmaması hoşuma gitti.Daha ara yorumlarda verdiği zaman içinde daha yakın tarihleri var,ancak onlarla çıkıp çıkmadığı kısa vadede denenebilir.Derseniz seni şaşırtan,oha dedirten geçmiş ve şu ana dair yorumu oldumu?Hayır,geçmiş ve şu an sıradandı.Ancak dünde yazdım artık geçmiş ve şu an yorumu beni zerre kadar ilgilendirmiyor,sadece ve sadece geleceğe bakarım.Ne kadar ağzımı açık bırakan,oha yok artık,dediğim falım varsa an itibariyle,hepsi geleceğe dair patladı.Kesinlikle tarafsız yorum istiyorsanız adam hakikaten tarafsız yorumluyor.Sırası gelir üzer ,eğer gerçekten görüyorsa iyiyi güzelide yazar diye düşünüyorum.Şaşırtmamış ama saçmalamamışta oda hoşuma gitti.Samimi ,yazılı olmasına rağmen sıcak dilli anlatımı hissediliyor.Son olarak aklınıza takılan sorular için yine denenebilir diyorum.Karar sizindir canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?