- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
tesadüfe bak bende rezzana fal attım bana 1-2 ay daha bekle yılmak yok demiş.ama bende hal kalmadı sonu belirsiz şeyi beklemekten ayol
Hahaha alemsin bitanecim yaaa :)) ben de dusundum ona baktirmayi ama kendisine soyledim 16 agustosa kadar baktiramayacgimi utandim fal gondermeye :))) yoksaa Rezzan abla candir caaannn :)
Evlere Şenliğim valla..Yok diyom der demez aynı şeyi yapıyom :)İrade sıfır bende
Ataydın bir fal,abla sıkıldım çok 2 güzel şey söylede keyifleneyim deseydin :))
:)) söylemez ki görmediklerini. 5 kere baktırdım ben ona artık ii tanıyorum :))
hangi sitede Rezzan ne ara online olur bilen var mı kızlaar
Kızlar ne kadar sürer Yağmurun fal yorumlarını bitirmesi sizce? geceyi yarını bulur mu ?
valla yaa :S demınden berı bakıp duruyorum hala 7 kısı var offffffff bı fal baktıramadık
valla yaa :S demınden berı bakıp duruyorum hala 7 kısı var offffffff bı fal baktıramadık
Yagmurmu rezzanmi peki kizlar ay fenalardayim acil iyi bi falci lazimm
bnm falım geldi 1 saat önce hatta soru sordum cevabıda geldi :) çok güzel sesi var ben beğendim denenebilir...çok emek veriyor bu çok belli belli :))
Durumu ve gecmisi bildi mi? Bi de tarih fln verdi mi sana?
evt durumu bildi net tarih vermedi 2-3 ay dedi :)
Hmm iyiymis o zamaninsallah biz de memnun kaliriz senin gibi:) sana da soyledigi tum guzel seyler cikar umarim :)
Ruhsal Astroloji bakımlarınız için yarından (3 Ağustos)itibaren müsait olacağım canlarım, sadece haritanızı çıkartıp yorum yapmaktan ibaret olmadığı için günde 3 taneden fazla bakmıyorum en iyi enerji ile en çok detayı sunmak için
Kizlaarrr Yagmur bunu tarot icin demis olamaz di miii????
astrolojı ıcındır o horoskop falandır baya detaylı bakılıyo o 50 tl ztn
yav arkadaşlar siz deste seçtiniz mi ? ben birşey yazmadım o deste ve falların çoğunu bilmediğim için :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?