Binnaz Abla

Hahaha alemsin bitanecim yaaa :)) ben de dusundum ona baktirmayi ama kendisine soyledim 16 agustosa kadar baktiramayacgimi utandim fal gondermeye :))) yoksaa Rezzan abla candir caaannn :)

Evlere Şenliğim valla..Yok diyom der demez aynı şeyi yapıyom :)İrade sıfır bende
Ataydın bir fal,abla sıkıldım çok 2 güzel şey söylede keyifleneyim deseydin :))

bnm falım geldi 1 saat önce hatta soru sordum cevabıda geldi :) çok güzel sesi var ben beğendim denenebilir...çok emek veriyor bu çok belli belli :))

Ruhsal Astroloji bakımlarınız için yarından (3 Ağustos)itibaren müsait olacağım canlarım, sadece haritanızı çıkartıp yorum yapmaktan ibaret olmadığı için günde 3 taneden fazla bakmıyorum en iyi enerji ile en çok detayı sunmak için

Kizlaarrr Yagmur bunu tarot icin demis olamaz di miii????

yav arkadaşlar siz deste seçtiniz mi ? ben birşey yazmadım o deste ve falların çoğunu bilmediğim için :26:

astrolojı ıcındır o horoskop falandır baya detaylı bakılıyo o 50 tl ztn

yav arkadaşlar siz deste seçtiniz mi ? ben birşey yazmadım o deste ve falların çoğunu bilmediğim için :26:

Ben de seçmedim canım.. O zaten duruma göre seçiyomuş ya özellikle belirtmezsen.. Hayırlısıyla bi gelse şu yorum.. Gerçi artık benim umudum kalmadı EN ERKEN yarın gelir diye düşünmeye başladım.. Saatlerdir sırada bekleyen kişi sayısı 7...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…