Binnaz Abla

Duru görü ve su fali ayni sey mi?
Aslinda baglantili. Yani duru goru yetenegine sahip kisiler su falina bakabiliyor. Duru goru aslinda fal degil bence. Oyle herkeste olmayan bir yetenekle kisinin gelecekte neler yasadigini sezebilme durumu. Bu da cok cok az kisi de olabilen bir sey. Bazilari dogustan sans eseri bu durumunun farkina varabilirken bazilari kendi cabalariyla gelistirebilio bu ozelligini. Su fali ise herkesin kolay kolay bakamdigi bir falcesidi. Kisinin suda gordugu titresimlerle hislerini yorumlamasi gibi bisey. Baya merak sarmistim zamaninda ben de bu ikisine

Yani ikiside garanti gibi bisey herkesin yapabilecegi bisey degil o zaman? Bakalim neler olacak herkes su fali bakiyo sözde ama o yetenek herkeste olmuyo iste sayili kisilerde :)

Yani ikiside garanti gibi bisey herkesin yapabilecegi bisey degil o zaman? Bakalim neler olacak herkes su fali bakiyo sözde ama o yetenek herkeste olmuyo iste sayili kisilerde :)
Canim hicbir fal zaten her yigidin harci degil ki Bu kahvede de oyle katinada da oyle

Canim hicbir fal zaten her yigidin harci degil ki Bu kahvede de oyle katinada da oyle
Evet bide her turden fal bakiyolar ama bi falci sadece bi türün üstüne yoğunlaşsa daha iyi çünkü bazilari kahve bakamiyo katinada iyi bazilari tam tersi bosuna gidiyo paralar sonra

Su falına Kur'an ile bakılıyor diye biliyorum, yanlış da biliyor olabilirim. Bazı şeyler yazılıyor dua olabilir, sonra senin adın, anne adın vs; ama bunlar da arapça. Karşı tarafın da yine ismi, anne adı vs. Bunları yırtıp, su içine atıyorlar. Duru görü de ise kişinin gözünün önüne görüntüler geliyor geleceğe dair diye biliyorum. Bu sitede bakan bir kız vardı hatta.

Teşekkürler iste bende su falini öyle biliyorum o yüzden ilgimi cekiyo ama duzgun bakan birini bulamadim maalesef

Herkese musmutlu hafta sonları diliyorummm...inci turan a baktıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirlermi.an da ve gelecekte öngörüleri hakkında. Daha önemlisi çok önemli asıl olay için ?

Ben 2016’da baktirmistim. Daha cok astroloji agirlikli bir yorum yapmisti. O siralar hayatimda kimse yoktu, iki kisi arasinda kalacagimi soyledi ancak karsima iki kisi cikmadi. Bu kisilerin burcunu da belirtti, ancak karsima suanki sevgilim cikti burcu da tutmadi. Ben pek begenmedim acikcasi, ama cok kibar birisi inci hanim, tekrar baktirir miyim? Hayir

Insallah musmutlu olursunuz ve tum dilekleriniz gercek olur diyorum size,
Sevgiler

Teşekkür ederim.hepimizin inşallah dilekleri hayırlı sonuçlanır..

Kızlar Merhaba. İnternetten kendim kart çektim. Katina bilen varmı ? :) kartlarım çapa , yakut , süpürge , bedes , anahtar , zara, munzur

Hayatinizda birisi var mi bilemiyorum, ben yokmus gibi yorumluyorum;

Eskiden yasamis oldugunuz tum sorunlar bir bir bitiyor. Hayatinizda yeni bir donem baslayacak ve cook mutlu olacaginiz gunler yakin.
Eskiden yasamis oldugunuz iliski, aska dair inancinizi kaybettirmis olsa da, hayallerinizdeki erkek karsiniza cikacak.
Cok cabuk nazara geliyorsunuz ve cevreniz tarafindan oldukca dedikodunuz yapiliyor.
Kendinizle gecirdiginiz zamani daha da arttirmali, mumkunse meditasyon dua gibi seylere daha cok zaman ayirmalisiniz.

Katinada cok iyi degilim, ama boyle yorumlayabiliyorum.

Hakkinizda guzel seylerin olmasi dilegiyle,
Sevgiler

yaa kızlar fal atacağımdan değil ama Eylem Tüzüne bi ara kahve atıcam diye favorime eklemiştim. 1 saat önce bildirim geldi tıkadım hemen 4 kişi aldı meşgul oldu. 5 dakika geçti tekrar tıkladım. meşgulken 5 kişi olmuş. resmen dalga geçiyorlar.

Çok çok teşekkür ederim :)) Çok mutlu oldum yorumuna.Hayatımda biri yok. Tavsiyelerine dinleyeceğim.Tek dileğim buradaki herkesle birlikte çok güzel zamanlar yaşarız.İnşallah hepimiz artık çok mutlu oluruz :))

Rica ederim icimden geldi yorum yazmak istedim, dedigim gibi katinayi az biliyorum.
Insallah hepimiz mutlu oluruz ve bizim icin hayirli olan degerimizi bilip bizi sevecek insanlar ile birlikte oluruz.
Sevgiler

Kızlar bi falciyi yakalamak için bilgisayardan mi sayfayi yenilemek gerek surekli yani onun proflini acip yoksa uygulama mi daha iyi valla cildircam?

Kızlar fal evi uygulamasi var binnazi bitirdim birazda ona geceyim bari :) aylik kredi veriyomus 60 kredi :)))

Kızlar fal evi uygulamasi var binnazi bitirdim birazda ona geceyim bari :) aylik kredi veriyomus 60 kredi :)))
Ben o uygulamayi çok kullandım canım. Dedigin gibi kredi veriyor.Kredi biriktirip baktırıyordum. Yetmeyincede alıyordum. Ama 2 kisi haric diger falcilar foss. Kopyala yapistir yapıyor çoğu. Dikkat et

Ben o uygulamayi çok kullandım canım. Dedigin gibi kredi veriyor.Kredi biriktirip baktırıyordum. Yetmeyincede alıyordum. Ama 2 kisi haric diger falcilar foss. Kopyala yapistir yapıyor çoğu. Dikkat et
Ben sesli baktırıyorum zaten normaldede yazili baktirmak tercihim degil iki kisiye baktirmistim begendim simdi gunes bahadiri bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…