Binnaz Abla

Merhaba kızlar. Bugün çok kötü bi rüya ile uyandım hala etkisindeyim internette de yorumlar cok olumsuz aranızda rüya yorumlayabilen var mı acaba çok sevinirim

Tamam canım attim ben mesaj
Fincanın ikiye ayrılmış bi tarafı cok ferah bi tarafta sıkıntıların birikmiş.sende bu aralar ruh halinde bölünmeler yaşıyosun.bi tarafın mutlu ve gelecekten umutlu diğer tarafın ise yine aynı şeyler yaşanacak edasında gelecekten umudunu kesmiş.aileden birinden hamile haberi alabilirsiniz fincanın dibinde karnı şişmiş biri var.bir tane büyük kuşun var çok kısmetli bir haber görünüyor sana doğru yol almaya başlamış.aynı zamanda iki kişi baş başa gelmiş fısır fısır konuşuyorlar.birisi zarif fazla kilosu olmayan bayan figürü diğeri daha cüsseli orta boy ve orta kilolarda erkek figürü görünüyor.aklında biri varsa bu kişiyle vakit olarak bilmiyorum ama baş başa bir muhabbet görünüyor.kısa kısa 5 6 tane yolun var.bi kaç tanesi kapalı diğerleri ferah ve aydınlık çıkmış.bi ejderya figürü çıkmış bu aralar insanlara ateş püskürüyosun.ani inişler ve çıkışlar yaptığın bir dönemdesin.içinden gecen 2 tane dileğin var.biri aşk ilişkileriyle biri senin iş ve hayatsal bir isteğin ile ilgili dileğin.iş veya hayatla ilgili olan isteğin daha ferah aşk anlamında istediğin şey ise kendi içindede 2 ye ayrılmış daha çetrefilli görünüyor.yorumlayabildiklerim bunlar canım herşey gönlünce olsun.

Vay be bise dicem ben zarif olan fazla kilosu olmayan mıyım ??? Evet öyle canım bu cüsseli olan benim hoslandigim cocuk dimi biraz daha odaklansan tipi nasıl felan cıkartırmısın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…