Ordaki yildiz kutlay ile binnaz gunes eryavuz ayni kisi. Belirtmekistedim !Kızlar fal evi uygulamasi var binnazi bitirdim birazda ona geceyim bari :) aylik kredi veriyomus 60 kredi :)))
Ayy o beni iade etmisti zaten o gun bugundur enerjim tutmadi ama gunese hic baktirmadimOrdaki yildiz kutlay ile binnaz gunes eryavuz ayni kisi. Belirtmekistedim !
Baktirma zaten copy paste falcilardan olur kendisi.Ayy o beni iade etmisti zaten o gun bugundur enerjim tutmadi ama gunese hic baktirmadim
O 2 kisi kim ?Ben o uygulamayi çok kullandım canım. Dedigin gibi kredi veriyor.Kredi biriktirip baktırıyordum. Yetmeyincede alıyordum. Ama 2 kisi haric diger falcilar foss. Kopyala yapistir yapıyor çoğu. Dikkat et
Efruzemiydi efsunmuydu tam hatirlamiyorum o anlık cok iyiydi bende ama gelecek patladı. Bide en pahalı yorumculardandi. Birde yaren vardı oda iyi gibiydi ama diğeri daha iyiydi ve uzundu diye hatırlıyorum.O 2 kisi kim ?
chitra en birincim:)Kızlar tellwede kimi önerirsiniz
Tesekkür ederim kuzumchitra en birincim:)
Evet o yüzden beğeniyorum:)Tesekkür ederim kuzumçıkan falı oldu mu
Fal bakmıyorum ama 6.hislerim çok kuvvetli bişeler hissedersem söylerim bazen geliyor bakasım:) kart yorumlayamam amaAranızda fal bakan varmı kızlr cok ihtiyacım var
Fal bakmıyorum ama 6.hislerim çok kuvvetli bişeler hissedersem söylerim bazen geliyor bakasım:) kart yorumlayamam ama
Hislerinin kuvvetli olmasi önemli benimde kuvvetli sende soru sorabilirsinFal bakmıyorum ama 6.hislerim çok kuvvetli bişeler hissedersem söylerim bazen geliyor bakasım:) kart yorumlayamam ama
At canım eve geçicem 1saate bakarım :)Özelden fincan atayım mı canm
Tamam canım attim ben mesajAt canım eve geçicem 1saate bakarım :)
Fincanın ikiye ayrılmış bi tarafı cok ferah bi tarafta sıkıntıların birikmiş.sende bu aralar ruh halinde bölünmeler yaşıyosun.bi tarafın mutlu ve gelecekten umutlu diğer tarafın ise yine aynı şeyler yaşanacak edasında gelecekten umudunu kesmiş.aileden birinden hamile haberi alabilirsiniz fincanın dibinde karnı şişmiş biri var.bir tane büyük kuşun var çok kısmetli bir haber görünüyor sana doğru yol almaya başlamış.aynı zamanda iki kişi baş başa gelmiş fısır fısır konuşuyorlar.birisi zarif fazla kilosu olmayan bayan figürü diğeri daha cüsseli orta boy ve orta kilolarda erkek figürü görünüyor.aklında biri varsa bu kişiyle vakit olarak bilmiyorum ama baş başa bir muhabbet görünüyor.kısa kısa 5 6 tane yolun var.bi kaç tanesi kapalı diğerleri ferah ve aydınlık çıkmış.bi ejderya figürü çıkmış bu aralar insanlara ateş püskürüyosun.ani inişler ve çıkışlar yaptığın bir dönemdesin.içinden gecen 2 tane dileğin var.biri aşk ilişkileriyle biri senin iş ve hayatsal bir isteğin ile ilgili dileğin.iş veya hayatla ilgili olan isteğin daha ferah aşk anlamında istediğin şey ise kendi içindede 2 ye ayrılmış daha çetrefilli görünüyor.yorumlayabildiklerim bunlar canım herşey gönlünce olsun.Tamam canım attim ben mesaj
Vay be bise dicem ben zarif olan fazla kilosu olmayan mıyım ??? Evet öyle canım bu cüsseli olan benim hoslandigim cocuk dimi biraz daha odaklansan tipi nasıl felan cıkartırmısınFincanın ikiye ayrılmış bi tarafı cok ferah bi tarafta sıkıntıların birikmiş.sende bu aralar ruh halinde bölünmeler yaşıyosun.bi tarafın mutlu ve gelecekten umutlu diğer tarafın ise yine aynı şeyler yaşanacak edasında gelecekten umudunu kesmiş.aileden birinden hamile haberi alabilirsiniz fincanın dibinde karnı şişmiş biri var.bir tane büyük kuşun var çok kısmetli bir haber görünüyor sana doğru yol almaya başlamış.aynı zamanda iki kişi baş başa gelmiş fısır fısır konuşuyorlar.birisi zarif fazla kilosu olmayan bayan figürü diğeri daha cüsseli orta boy ve orta kilolarda erkek figürü görünüyor.aklında biri varsa bu kişiyle vakit olarak bilmiyorum ama baş başa bir muhabbet görünüyor.kısa kısa 5 6 tane yolun var.bi kaç tanesi kapalı diğerleri ferah ve aydınlık çıkmış.bi ejderya figürü çıkmış bu aralar insanlara ateş püskürüyosun.ani inişler ve çıkışlar yaptığın bir dönemdesin.içinden gecen 2 tane dileğin var.biri aşk ilişkileriyle biri senin iş ve hayatsal bir isteğin ile ilgili dileğin.iş veya hayatla ilgili olan isteğin daha ferah aşk anlamında istediğin şey ise kendi içindede 2 ye ayrılmış daha çetrefilli görünüyor.yorumlayabildiklerim bunlar canım herşey gönlünce olsun.
Nazan Güler binnazın en eski falcılarından olan İlayda Gülerdir. Ben severim kendisini ve bende başarılıydı. Fiyata göre de iyidir.Nazan gulere baktiran var mi puani iyi ama suan sohbetle bakiyo sesliye gecerse deva acmazsa ona baktirabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?