- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
Nazan Güler binnazın en eski falcılarından olan İlayda Gülerdir. Ben severim kendisini ve bende başarılıydı. Fiyata göre de iyidir.
Sen bilirsin tabi.Yok almiyim canim o zaman sagol söylediğin için
İsim felan degistirdigini baska hesabi oldugunu felan ogrenince dogrudan enerjim dusuyo benim ya ondan suan sohbetle bakiyo ama sesliye gecerse baktirabilirimSen bilirsin tabi.
Canım dediğim gibi sen bilirsin ama isim değişikliği kötü baktıgı için değil ya da sahtekarlık için. Çok uzun süre girmediği için sanırım görünmediği için değiştirmiş. Bugün ben bizzat atıp konuştum. Bana zamanında isabetliydi fakat hiçbir zaman sesli baktığını hatırlamıyorum o zaman da canlı chat yapardı.İsim felan degistirdigini baska hesabi oldugunu felan ogrenince dogrudan enerjim dusuyo benim ya ondan suan sohbetle bakiyo ama sesliye gecerse baktirabilirim
Yıldız ve Güneş hmm iyiymiş, bir sonraki de Dünya olur herhalde :)Ordaki yildiz kutlay ile binnaz gunes eryavuz ayni kisi. Belirtmekistedim !
Sağol tatlım yazdığın için, baktıracaktım vazgeçtim şimdi durduk yere canımı sıkmasın:)
Ben gecen yıl atmıştım, on dakikayı aşkın bir ses kaydıydı ama dediklerinin hiçbiri gercekleşmedi. Verdiği vadeler gecen yıl içindi.yaa kızlar fal atacağımdan değil ama Eylem Tüzüne bi ara kahve atıcam diye favorime eklemiştim. 1 saat önce bildirim geldi tıkadım hemen 4 kişi aldı meşgul oldu. 5 dakika geçti tekrar tıkladım. meşgulken 5 kişi olmuş. resmen dalga geçiyorlar.
Ne diyosunBu arada Şevdarın buradan biri olduğuna inanıyorum haberiniz olsun.
Ya aslina bakarsan sevdarin ben bu kadar ovulmesine sasirmistim ben de tek bi nokta atisi olmaksizin cok yuvarlak konusmustu hani birsey mi tutmaz. Tutmadi! Ama dedim heralde bana olmadi. Simdi de burdan biri olabilecegini soyluosun. Valla olabilirNe diyosun
Acikcasi bana da cok bilemedi Sevdar yani nokta atisi cok yoktu ama ben tarzini sevdim sanki pozitif bir kadin, fali iyi gelmisti bana. Yorumlara bakinca insan merak ediyor, herkes ne soylediyse yasadim demis ve cok mudavimi var anladigim kadariyla ama bende bir kac ayrintiyi goremedi mesela bir daha baktirmam herhalde.Ya aslina bakarsan sevdarin ben bu kadar ovulmesine sasirmistim ben de tek bi nokta atisi olmaksizin cok yuvarlak konusmustu hani birsey mi tutmaz. Tutmadi! Ama dedim heralde bana olmadi. Simdi de burdan biri olabilecegini soyluosun. Valla olabilir
canım bende ilk falı iyiydi. Sözüm falcılığına da değil ki ilk falım 3 ay önceydi. Fakat son falda söylememesi gereken konuyu bildiği belli olan bir söz söyledi ve durakladı. Anlamamazlıktan geldim. Bu arada hazır konuşurken Nurbanuya da geleyim. Ben Nurbanunun da kayıtlı üye olduğuna inanıyorum. Çünkü ben üye olduğum halde bazen ileti gelse açıp okuyamıyorum ama o isminden bahsedildikten kısa süre sonra yaklaşık %40 lık bir zam yaptı. Üye olmadan da sürekli burayı izleyeceğini düşünmüyorum. Bunun da hemen nedenini söyleyeyim. Çünkü uzun süredir kendinden bahsedilmiyordu ve bakmaktan vazgeçerdi(üye olmasa).Bu zamı görünce olsun en azından biliyor diyemiyorum malesef ve samimi de bulmuyorum. Bu nedenle özel konuşmalara dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Sevgiler arkadaşlar.Ya aslina bakarsan sevdarin ben bu kadar ovulmesine sasirmistim ben de tek bi nokta atisi olmaksizin cok yuvarlak konusmustu hani birsey mi tutmaz. Tutmadi! Ama dedim heralde bana olmadi. Simdi de burdan biri olabilecegini soyluosun. Valla olabilir
Acikcasi bana da cok bilemedi Sevdar yani nokta atisi cok yoktu ama ben tarzini sevdim sanki pozitif bir kadin, fali iyi gelmisti bana. Yorumlara bakinca insan merak ediyor, herkes ne soylediyse yasadim demis ve cok mudavimi var anladigim kadariyla ama bende bir kac ayrintiyi goremedi mesela bir daha baktirmam herhalde.
canım bende ilk falı iyiydi. Sözüm falcılığına da değil ki ilk falım 3 ay önceydi. Fakat son falda söylememesi gereken konuyu bildiği belli olan bir söz söyledi ve durakladı. Anlamamazlıktan geldim. Bu arada hazır konuşurken Nurbanuya da geleyim. Ben Nurbanunun da kayıtlı üye olduğuna inanıyorum. Çünkü ben üye olduğum halde bazen ileti gelse açıp okuyamıyorum ama o isminden bahsedildikten kısa süre sonra yaklaşık %40 lık bir zam yaptı. Üye olmadan da sürekli burayı izleyeceğini düşünmüyorum. Bunun da hemen nedenini söyleyeyim. Çünkü uzun süredir kendinden bahsedilmiyordu ve bakmaktan vazgeçerdi(üye olmasa).Bu zamı görünce olsun en azından biliyor diyemiyorum malesef ve samimi de bulmuyorum. Bu nedenle özel konuşmalara dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Sevgiler arkadaşlar.
Kesinlikle ara ara cerez niyetine baktirdigim fallar var ama donup dolasip Elfin diyorum yine de bende tutarli olan tek o oldu, bir de Gizem Hatunu severim. Aslinda hicbir yorumcuya gelisme olmadan fal atmamak gerekiyor, bende her zaman ilk fallari en cok cikanlar olmustur.yok tatlım bende şevdarı severim ama ne söylediyse yaşamadım :)) onuda elfin gibi 6 ayda 1 yorum alacağım bir yorumcu olarak aklıma kazıdım ..
Nurbanu geçmişte de sorulmuş canım. Ama fiyat artımı yok o dönem. %40 fazla birde. Nurbanu takip ediyorluciferr emin olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?