Binnaz Abla

İsim felan degistirdigini baska hesabi oldugunu felan ogrenince dogrudan enerjim dusuyo benim ya ondan suan sohbetle bakiyo ama sesliye gecerse baktirabilirim
Canım dediğim gibi sen bilirsin ama isim değişikliği kötü baktıgı için değil ya da sahtekarlık için. Çok uzun süre girmediği için sanırım görünmediği için değiştirmiş. Bugün ben bizzat atıp konuştum. Bana zamanında isabetliydi fakat hiçbir zaman sesli baktığını hatırlamıyorum o zaman da canlı chat yapardı.

Ben gecen yıl atmıştım, on dakikayı aşkın bir ses kaydıydı ama dediklerinin hiçbiri gercekleşmedi. Verdiği vadeler gecen yıl içindi.

Kızlar açıkcası birkac gundur duru ersözü bekliyordum sirf su falina ilgim oldugu icin ama hakkında bölümüne gelecegi Allah bilir (tabikide yanlış anlaşılmasın bende öyle düşünüyorum) yok iste bana büyük beklentilerle gelmeyin gibisinden şeyler yazmış ben her zaman bi falcinin sallama da yapsa iddiali olmasindan yanayim falci bastan geri bas yaparsa musteri napsin dimi ama bu yüzden kendisine biraz antipatim olustu daha önce baktıran var mı yorum yapan bi arkadaşım vardı onun haricinde?

Ya aslina bakarsan sevdarin ben bu kadar ovulmesine sasirmistim ben de tek bi nokta atisi olmaksizin cok yuvarlak konusmustu hani birsey mi tutmaz. Tutmadi! Ama dedim heralde bana olmadi. Simdi de burdan biri olabilecegini soyluosun. Valla olabilir

Ya aslina bakarsan sevdarin ben bu kadar ovulmesine sasirmistim ben de tek bi nokta atisi olmaksizin cok yuvarlak konusmustu hani birsey mi tutmaz. Tutmadi! Ama dedim heralde bana olmadi. Simdi de burdan biri olabilecegini soyluosun. Valla olabilir
Acikcasi bana da cok bilemedi Sevdar yani nokta atisi cok yoktu ama ben tarzini sevdim sanki pozitif bir kadin, fali iyi gelmisti bana. Yorumlara bakinca insan merak ediyor, herkes ne soylediyse yasadim demis ve cok mudavimi var anladigim kadariyla ama bende bir kac ayrintiyi goremedi mesela bir daha baktirmam herhalde.

canım bende ilk falı iyiydi. Sözüm falcılığına da değil ki ilk falım 3 ay önceydi. Fakat son falda söylememesi gereken konuyu bildiği belli olan bir söz söyledi ve durakladı. Anlamamazlıktan geldim. Bu arada hazır konuşurken Nurbanuya da geleyim. Ben Nurbanunun da kayıtlı üye olduğuna inanıyorum. Çünkü ben üye olduğum halde bazen ileti gelse açıp okuyamıyorum ama o isminden bahsedildikten kısa süre sonra yaklaşık %40 lık bir zam yaptı. Üye olmadan da sürekli burayı izleyeceğini düşünmüyorum. Bunun da hemen nedenini söyleyeyim. Çünkü uzun süredir kendinden bahsedilmiyordu ve bakmaktan vazgeçerdi(üye olmasa).Bu zamı görünce olsun en azından biliyor diyemiyorum malesef ve samimi de bulmuyorum. Bu nedenle özel konuşmalara dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Sevgiler arkadaşlar.

Son düzenleme:

yok tatlım bende şevdarı severim ama ne söylediyse yaşamadım :)) onuda elfin gibi 6 ayda 1 yorum alacağım bir yorumcu olarak aklıma kazıdım ..

canım oda buraya üye olmasından değil bence ben byv ye kayıtlı değildim nur banu ne zaman çevirimiçi olur diye yönetime mesaj attım ve yönetim onun çokça sorulduğunu belirtti pazar günü online olacak dediler muhtemelen çok talep olunca yılbaşı üstü hatta ben falı 22 tl ye gönderdim yorumum gelmek üzere iken zam yaptı benim izlenimim gördüklerim bunlar :)

Ben tüm falcıların burayı takip ettiğini düşünüyorum, hatta çoğu belki de aramızdadır. O yüzden Nur banuya talep artıp fiyatını arttırmasını anormal görmedim. Kime iyi desek yığılma oluyor ve fiyatı artıyor. Ben ilk falımı elfine 17,5 liradan göndermiştim temmuzdu sanırım vakit şimdi 100 tl. Bizim taleplerimize göre fiyatlarını arttırıyolar, e bi de yıllardır genel de aynı fiyata bakanlar da var onlarda belki istikrarlı olmak istiyolardır kim bilir, çünkü ne zaman fal ücretleri artsa eski bildiğimiz fiyatı sabit olanlara gidiyoruz.

yok tatlım bende şevdarı severim ama ne söylediyse yaşamadım :)) onuda elfin gibi 6 ayda 1 yorum alacağım bir yorumcu olarak aklıma kazıdım ..
Kesinlikle ara ara cerez niyetine baktirdigim fallar var ama donup dolasip Elfin diyorum yine de bende tutarli olan tek o oldu, bir de Gizem Hatunu severim. Aslinda hicbir yorumcuya gelisme olmadan fal atmamak gerekiyor, bende her zaman ilk fallari en cok cikanlar olmustur.

Nurbanu geçmişte de sorulmuş canım. Ama fiyat artımı yok o dönem. %40 fazla birde. Nurbanu takip ediyor luciferr emin olabilirsin.

kesinlikle takip ederler canım ben olsam bende takip ederim benim hakkımda ne yorum yapıyorlar diye onda hemfikirim seninle evet üye bile olabilir ama fal konusunda hakkını yemiyeyim cidden iyiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…