Binnaz Abla

kesinlikle takip ederler canım ben olsam bende takip ederim benim hakkımda ne yorum yapıyorlar diye onda hemfikirim seninle evet üye bile olabilir ama fal konusunda hakkını yemiyeyim cidden iyiydi..
Nur banunun olumsuz yorum yaptığı var mı acaba? Ya da dedikleri çıktı diyen biri? Ben de yorum aldım anlık olarak iyiydi, spesifik bildiği ayrıntı şeyler oldu. Gelecek çıkar mı muamma.?

Nur banunun olumsuz yorum yaptığı var mı acaba? Ya da dedikleri çıktı diyen biri? Ben de yorum aldım anlık olarak iyiydi, spesifik bildiği ayrıntı şeyler oldu. Gelecek çıkar mı muamma.?

canım ben binnaazda 300 ü aşkın yorum almış aşktan ciğerlerime kadar mutluluğuda üzüntüyüde yaşamış birisi olarak nur banu geysu nakta ve chitra birde binnazda mert göktürk ün dediği gibi süreçlerde adımlarını aldım iki gündür benimki ile irtibat halindeyim yine he ama söyledikleri diğer şeyler çıkarmı bilmiyorum bende senin gibiyim mert göktürk hariç diğer isimlerden 1 defa yorum aldım :)

Nurbanudan iki defa yorum almistim ilki kariyer aile genel durumla ilgiliydi ve %90 bildi, nokta atisliydi ve girecegim firmayi birebir tarif etti. Ikinci falim askla alakaliydi sonucta biriyle olmayacak demisti dedigi gibi olmadi ama askta soylediklerinin zitti sekilde ilerledi, soyledigi gibi olmadi ama sonuc tuttu yani o kisiyle olmadi ama soyledigi nedenden degil ben sogudugum ve aslinda gercekten hoslanmadigimi anladigimi icin, bu sekilde olacagini ongormemisti. Arkadasima olumsuz yorum yapmisti askla ilgili ve dedigi gibi de olmadi yani olumsuz yorum da yapiyor ama genel konualrda daha iyi sanki askla alakali nedense falcilar pek tutturamiyorlar.

BYV'da Asiye de fena degildir ondan 3-4 yorum almistim bildigi seyler oldu hatta askla ilgili soylemedigim bazi detaylari bilmisti. Gecen fallarimi okudugumda onu da begendim tutarsiz hic bi sey soylememis hisleri oldugunu dusunuyorum.

Ben de genel olarak yorumunu beğendim. Nakta (anlık olarak olumlu sonuç olumsuz konuştu ama her seferinde farklı zıt yorumlar yaptı o yüzden naktaya güvenemiyorum) Geysu, Nur banu ve chitra anlık olarak beğendiğim yorumcular hepsi de olumlu yorum yaptı bildiğim kadarıyla geysu hariç diğerleri pembe tablo çizmiyor. Umarım bana da falları çıkar.

kesinlikle takip ederler canım ben olsam bende takip ederim benim hakkımda ne yorum yapıyorlar diye onda hemfikirim seninle evet üye bile olabilir ama fal konusunda hakkını yemiyeyim cidden iyiydi..
fal konusunda zaten başta da dedim iki kişinin de yiyemem ama samimi gelmiyorlar bana artık.

Ben hiçbir falcıya inanmadığım için bir de burada onları zırt pırt övenlere de inanmıyorum.Övenler de kendisidir. Başka falcıları sövenlerde kendisidir. Ben bir ara tellwe topiğini takip ederken bi Banu Yılmaz furyası vardı ilginç gelmişti. Geçen aylarda da buradaki 2 değerli arkadaş tellwede ki yorumcularının lafıyla karşı karşıya gelmişti. Özelde laf almalar filan. Günah almak istemem de ben bu kişinin Banu Yılmaz olduğunu düşündüm. Ben de tellwe de kendi nickimle fal atsam. Direkt kadinlarkulubunu takip ederler. O yüzden dikkatli olun. Hisleri olan insan zaten size yardımı dokunsun diye yaklaşır 5 puan almak için değil.
Ha bi de kendimle ilgili bi şey söyleyim. Benim olay zaten bitti burada yazmıştım vs. Bi mektup bırakmıştım o şahsiyete zor ama bir gün uğrarsa o kafeeye okusun diye. Ben umut olsun diye değil ama bu engelleme olayını bilmek için 2 3 fal attım. Mektup olayından bahsettim. Ama mektubu okursa zaten cafe sahibi bana yazacaktı. Her neyse biri diyor ki gözümün önüne gelen tabloyu söylüyorum mektubu okumuş ve ağlamış ve sana haksızlık yaptığını anlamış. Biri de diyor ki mektubu okumuş senin onu ne kadar sevdiğini anlamış. Ama unuttukları bi şey var ben mektupta sitem etmişim az buçuk sövmüşüm adamlıktan bahsetmişim hepsinden iyi senarist olur. Ama en önemlisi ben mektubu imha ettim yani iptal ettirdim. Hiçbir falcı iptal edeceksin eline geçmeyecek demedi. Hepsi ya okudu ya da okuyacak dedi. Hani geleceği görebiliyorlardı. Allahım varya attığım fallara acıdım ben zaten hep anı bilmek için atıyordum geleceği Allahtan başka kimse bilemez. Hele ki içi döl dışı işkembe sonu leş olan bir kul hiç bilemez. Neyse gaflet diyelim.

:) o zaman ben kişilik çatışması yaşıyorum Nurbanuyu hem övdüm hem de laf söyledim şimdi

bir yorumcuyu beğendik diye kötü gördüğümüz veya düşündüğümüz şeyleri söylemeyeceğiz diye bir şey yokki canım

madilik’e takılıyorum canım benim. Ben onun demek istediğini anlıyorum zaten :)
Kızlar ben size bi şey demiyorum ki benim size ne anlatmak istediğimi anlamanız lazım. Mesela ben dennise fal attım hatta onla ilgili konuda açtım ama sonradan olumsuz yorum da yaptım biz objektifiz manipüle etmiyoruz. Anlatmak istediğim feyk hesap kullananlar. Burayı takip eden falcılar konusuna açıklık getirmiştim. Misal x'i övüyor çünkü kendisi, iyi bir
falcıyı da kötülüyor. Anlatmak istediğim de buydu

canım ben senin neyi işaret ettiğini çok iyi anladım ve haklı olabileceğini düşünüyorum. Burası sanal bir ortam ve gerçekte görmediğimiz için güvenmediğimiz kişileri deşifre etmek hakkımız tabiki.

anladık seni canım benim haklısında yapıyorlar burada daha önce neler neler oldu biliyoruz daha ortaya çıkmayanda vardır illaki kesinlikle kuşkularında söylemlerinde haklısın :)

Canım dediğim gibi böyle feyk hesap alan falcılar yüzünden karşı karşıya gelmişti. Ve falcıların burayı okuduğuna çok emin oldum. Ya ben sizi görünce üzülüyorum keşke elimden bi şey gelse sizin için. Çünkü duyguları insanların zaaflarını kullanan insanlara ifrit oluyorum.
anladık seni canım benim haklısında yapıyorlar burada daha önce neler neler oldu biliyoruz daha ortaya çıkmayanda vardır illaki kesinlikle kuşkularında söylemlerinde haklısın :)
Canım hatırlarsanız burada muz benzetmesi yapmıştım. O olayın içeriği baya detaylı olduğu için burada aanltamadım:))) ama o falcı burada daha önce ifşa edilmiş. Burayı okuyor özelde laf alıyor diye yazılmış ama iyi bir falcı olarak lanse ediliyor hatta olduğu sitede bir girişte 7 kişi alıyor. Benim ki bi uyatu babındaydı.

Canım ya bana bu olayı rica etsem anlatır mısın? Biliyorsun zaten ben de iyice araştırmadan kurcalamadan buraya yazmıyorum dediklerimi. Ama muz olayını bilmiyorum ya ???

Kız kim o falcı?Burda o kadar cok falcı yakaladıkki...Hangisi hangisi

Canım ya bana bu olayı rica etsem anlatır mısın? Biliyorsun zaten ben de iyice araştırmadan kurcalamadan buraya yazmıyorum dediklerimi. Ama muz olayını bilmiyorum ya ???
Canım özele yazdım. Muz esprisi de bir falcı bana bi şey demişti net olarak. Ben de örnek vererek bi sepette muz varmış dedim. O falcı da evet kesinlikle muz var muzun o sepete nasıl düştüğünü anlatmış da anlatmış kendinden emin olarak. Ama öğreniyorum sepette hiç muz olmamış :))

Kesin vardir tabi falcilardan burayi okuyanlar, reklamini yaptiranlar veya yapanlar ama aslina bakarsaniz bir falcinin hisleri yoksa o falcinin istediginiz reklami yapilsin, en fazla bir kere yorum alirsiniz sonra bir daha da baktirmazsiniz. Yani artik az cok anliyoruz yorum ala ala fal ustasi olduk bence, ben eskiden her fala iyi derdim ve hemen cikacakmis gibi inanip beklerdim ve tabii ki cogusu cikmadi, simdi hisleri olan falciyi aninda anliyorum. Anlatmak istedigim cok supheyle yaklasmamaliyiz,ben mesela su falci aslinda su falciymis vs ona da cok takilmiyorum neticseinde bir insan var fal bakan bir hesaptan bilerek bilip digerinden bilmeyecekler mi ortaya cikmasin diye? Ayni ksi farkli bir hesapta bakmis bakmamis beni cok rahatsiz etmiyor yani onemli olan bir falcininin bilmesi gelecegi de gectim anda bilebilmesi. Benim icin tutturanlar o kadar az ki, tutunca sevinip heyecanlaniyorum ve buraya gelip herkesle paylasmak istiyorum ama belli ki fal bir enerji isi ve herkese her falci olmuyor.

Canım buna katılmıyorum ben. Şüpheyle yaklaşmalıyız bence. Hem paramız, hem ümitlerimize olan oluyor çünkü. Bu enerji işine de zerre inanmıyorum. Bazılarında tutturamayınca enerjimiz uymadı oluyor. Ben de arkadaşlar arasında fal bakarım ki ben oldukça iyi de bakarım. Hiç bir arkadaşıma enerjin tutmuyor demedim. En basiti de yeşil çingene bir hesapta enerjisi tutmadı, diğer hesapta tuttu. Ben aynı ben, enerji aynı enerji. Bence şu gelecekte, an da sürpriz olsun. Zaten olasılıkları bizde kafamızda biliyoruz. Umut tacirlerine o kadar emek dökerek kazandığımız paraları veriyoruz.
Dip not: Parayla fal bakmam, yani bir sitenin adamı değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…