Binnaz Abla

Benim icin anlik karsi durumun dusunceleri ve hisleri cok onemli genelde fali atarken bunlari ogrenmek icin atiyorum. Burada bir falci begenildiginde ben de gider o falci profilini incelerim eger beni enerjisi cekiyorsa atiyorum cekmiyorsa atmiyorum cok secici oldum bu konuda artik. En son MedyumZagnos'a attigim faldan pisman oldum sadece ki atmak hic istemememe ve icimden gelmemesine ragmen attim sonra moralimi bozdu ve pisman oldum.

Son düzenleme:
arkadaşlar yuleenin şu ara adı geçtiği için incelemek istedim profilini ve elfin olabileceğini düşündüm. ben baktırmadım ona ama sanırım bir arabir arkadaşta burda demişti '(kim olduğunu hatırlamıyorum): elfinle aynı şeyleri yazmış hakkında kısmına diye. ben de inceledim ve aynı kanıya vardım. hislerim doğrultusunda söylüorum ki yulee ya elfin ya da onun izinden gidiyor:) eğer bir gün baktırırsam ona kesinlik kazanabilirim ama şuan düşünmüyorum. bunu da belirtmek istedim, illa elfindir demiorum ama dediğim olma ihtimali yüksek. ya da onun izinde...

Canım benim dediğin şey o an hissettiğin yani enerji olayı değil. İçine siner, güven hissedersin atarsın. Kimisinden de irrite olursun atmazsın. Onların bahsettiği enerji gibi değil dediğin. Öyle olsa dediğim gibi yeşil çingene aynı olan benden hem enerji aldı hem alamadı. Aslında şöyle de olabilir : bir profilimde bilgi verdim o yoldan gitti, birinde de vermedim. Anlık olarakta, gelecek olarakta dediğim gibi benim için sürpriz olsun artık. Ben bunalımdayken çok attım ama daha fazla hayal kırıklığı yaşadım. Arkadaslar arası ya da burada baktırıyorum. Ne farkı var? Tek farkı para ödemiyorum.

ben de enerji olayına inanmıyorum. bana takır takır eminim diye konuşan falcıya gidip olmadı dediğin dersem bana gelip enerjiniz tutmadı der. benim arkadaşım da fal bakıyor hiçkimseye yok enerji hissedemiyorum herkes de bi şeyler de biliyor. falcılar sorunuza göre gidiyor maalesef. zaten falcıların dedikleri de olasılık değil mi? her sorunun bir evet bir de hayır diye cevabı vardır.

Bir de enerji alamayıp sevgili olmayanlar vardı

Kızlar o karşıdan enerji alamama değil de bence kişinin kendisinde enerji bulamamasıdır. Ben çok yoğun bir biçimde bakamıyorum mesela, iki kişiden sonra pert oluyorum. Gerçi fal bakmak beni bunaltıyor genel olarak; ama geçen sene yoğun bir biçimde muhabbet-i fal topiğinde karşılıklı fallaştığım pek çok kişi oldu, kimse bana senden enerji alamadım demedi. Kahve bazen çok karanlık geliyor, o zaman da bakmak gelmiyor içimden; ama yine de görünüyor bir şeyler. Enerjisi meselesini kullanıyorlar bence işlerine geldiği gibi.

+1500

hislerime düşüncelerime tercüman olmuşsun arkadaşım

Kizlar selam
Is hayatimla ilgili bir konu hakkinda fal baktirmak istiyorum.
Binnaz’dan kimi onerirsiniz?

Canim ayni seyi ben dusundum hatta burada yazmistim daha once ayni ksii olabilirler mi diye ve sirf meraktan Yulee ye fala ttim bu yuzden, tellwede atmamaya karar verdigim halde. Ben begenmedim falini hic bir sey bilememis bende ki Elfin bende bilir, fal tarzlarinin da alakasi yok tahminim Yulee giris kisminda Elfin;in yazisindan etkilenip yazmis bio kismina.

dmeekki izinden gidiomuş:)

Yollasam bana da bakar mısınızzz :)

Bende artik bu enerji olayina inanmiyorum. Fal cesitlerine gelecek olursak ben kahvenin daha iyi sonuc verdigine inaniyrum tabi hisleri kuvvetli biri baktgi surece cikan sekillerde tutabiliyor. Zamaninda bende kahve fincanina bakardim aile arasinda gecmis yillarda abim cevirmsti fincanini baktim resmen fincann dibinde gelin ve damat sekli vardi gelinlik kabark sekilde belliydi abim dalga bile gecmisti gerckten ortada oyle bir durum yokken abim sak diye evlendi tabi sonralari bizimkiler bana da bak bana da diye usustuler. Sonrakiler cikti mi bildim mi yok her fincana dair net bir bilgide cikmayabilir onemli olan sekilin belli olmasi bazen ben kendi fincanimi cevirip bakiyorm sekillere atip tutan falcilardan daha iyi. Mesala kahve falinda bir yorumcuya birkac defa ayni kisiye atmisligim vardi ben gonderdgm fincana kendimde bakardim benim gordgm sekillri karsi tarafta soyluyordu o yuzden daha kahve fali daha guvenilir geliyr bana. Bize bakan falcilar kahve fali olsun, katina olsun, tarot olsun v.s ekstra bilgileri de kullaniyorlar dgum tarihimiz belli ordan da burc yorumlarini ekleyip iki uc cumlede bizim duymak istedklerimizi soyleyip fal isini bitiriyorlar. Insallah bir gun bu fal baktrma istegimizde yok olur gider

Kızlar enerji olayindan anladiginiz kastettiginiz ne bilmiyorum ama falcilarin enerjim tutmadi bahanesi yalan evet ama sizin karsiya yollarkenki enerji olayina ben inanıyorum çünkü burda ben bana çıkan fallari yazsam gelecek olarak belki çoğu beğenmemiştir o falci cok kotu der ama fali cikti iste ayni sekilde sizlerde cikan da bende cikmayabilir bunda genelleme yapamayiz bu sanaldaki falcilar icin boyle bir de isin medyum kismi var annemin arkadasi medyum ara sira geldiginde dur kiz sana bi su fali bakayim der bakardi ama kadinin hicbir dedigi olmadi ama kuzenime ne dediyse hepsini bir bir yasadik ayni sekilde ben baska bi sehirdede su fali baktirdim kuzenimle bu seferde kuzenime cikmadi kadinin her dedigi tuttu bende enerji olayi herseyde var falda niye olmasin? Ben böyle düşünüyorum naçizane fikrim. Falcılarının bunu kullanmasi asla dogru değil tabii ki

Merhabalar kızlar, dayanamadım binnazda yeni hesap açtım ama artık ilk başta ki gibi amatör değilim, detay vermiyorum yani, iş hayatım nasıl, özel hayatım nasıl gibi genel sorular soruyorum. Bütün bu fallardan sonra Ayşe Melek ve Gizem Sitareye baktırdım. Ayşe Melek eh işte diyelim, çok olumsuzdu bu arada ama hiçte takılmıyorum, çünkü geleceği Allahtan başkası bilemez zaten. Yalnız Gizem Sitare fena şok etti bu sefer beni , ki bu forumda çeşit çeşit söylemler var hakkında ama Allah için kadın hisli kadınmış . Hiç detay vermediğim halde ne yaşadıysam aynısını anlattı bana ki bence fal olayı budur, yine diyorum geleceği Allahtan başkası bilemez ha 40 yılda bir tutar o da Nasrettin Hocanın göle maya çalması gibi, biraz mantık yürütürsek hepimizin biraz ucundan kıyısından tutturabileceği şeyler. Her neyse bu arada bir de maille bakan derine baktırdım onunda durum tespitleri güzeldi. Bir çoğunun verdiği vade patladı . Anlamadığım konulardan biri de bu, Binnazda olsun, Tellwede olsun, Falalemde olsun sözleşmiş gibi neredeyse hepsi aynı zamanları söylüyorlar. O da bir enteresan bir durum yani :) Neyse benden bu kadar şimdilik :) hoş kalın, hoşçakalın :)

Ne kadara bakıyorlar

gizem sitare tatlı birisi idi ama en son ondan yorum aldığımda birgün kendime gelemedim öyle bir enerji geldiki ondan bana o gün bugündür baktırmam ama beğenmene çokkk sevindim canım :)) ayşe melekten hiç yorum almadım.. ben falcıdan yorum alırken bile öngörülerinizi öğrenebilirmiyim diyorum yani fal işte oladabilir olmayadabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…