Benim icin anlik karsi durumun dusunceleri ve hisleri cok onemli genelde fali atarken bunlari ogrenmek icin atiyorum. Burada bir falci begenildiginde ben de gider o falci profilini incelerim eger beni enerjisi cekiyorsa atiyorum cekmiyorsa atmiyorum cok secici oldum bu konuda artik. En son MedyumZagnos'a attigim faldan pisman oldum sadece ki atmak hic istemememe ve icimden gelmemesine ragmen attim sonra moralimi bozdu ve pisman oldum.Canım buna katılmıyorum ben. Şüpheyle yaklaşmalıyız bence. Hem paramız, hem ümitlerimize olan oluyor çünkü. Bu enerji işine de zerre inanmıyorum. Bazılarında tutturamayınca enerjimiz uymadı oluyor. Ben de arkadaşlar arasında fal bakarım ki ben oldukça iyi de bakarım. Hiç bir arkadaşıma enerjin tutmuyor demedim. En basiti de yeşil çingene bir hesapta enerjisi tutmadı, diğer hesapta tuttu. Ben aynı ben, enerji aynı enerji. Bence şu gelecekte, an da sürpriz olsun. Zaten olasılıkları bizde kafamızda biliyoruz. Umut tacirlerine o kadar emek dökerek kazandığımız paraları veriyoruz.
Dip not: Parayla fal bakmam, yani bir sitenin adamı değilim.
Canım benim dediğin şey o an hissettiğin yani enerji olayı değil. İçine siner, güven hissedersin atarsın. Kimisinden de irrite olursun atmazsın. Onların bahsettiği enerji gibi değil dediğin. Öyle olsa dediğim gibi yeşil çingene aynı olan benden hem enerji aldı hem alamadı. Aslında şöyle de olabilir : bir profilimde bilgi verdim o yoldan gitti, birinde de vermedim. Anlık olarakta, gelecek olarakta dediğim gibi benim için sürpriz olsun artık. Ben bunalımdayken çok attım ama daha fazla hayal kırıklığı yaşadım. Arkadaslar arası ya da burada baktırıyorum. Ne farkı var? Tek farkı para ödemiyorum.Benim icin anlik karsi durumun dusunceleri ve hisleri cok onemli genelde fali atarken bunlari ogrenmek icin atiyorum. Burada bir falci begenildiginde ben de gider o falci profilini incelerim eger beni enerjisi cekiyorsa atiyorum cekmiyorsa atmiyorum cok secici oldum bu konuda artik. En son MedyumZagnos'a attigim faldan pisman oldum sadece ki atmak hic istemememe ve icimden gelmemesine ragmen attim sonra moralimi bozdu ve pisman oldum.
Bir de enerji alamayıp sevgili olmayanlar vardıben de enerji olayına inanmıyorum. bana takır takır eminim diye konuşan falcıya gidip olmadı dediğin dersem bana gelip enerjiniz tutmadı der. benim arkadaşım da fal bakıyor hiçkimseye yok enerji hissedemiyorum herkes de bi şeyler de biliyor. falcılar sorunuza göre gidiyor maalesef. zaten falcıların dedikleri de olasılık değil mi? her sorunun bir evet bir de hayır diye cevabı vardır.
+1500Kızlar o karşıdan enerji alamama değil de bence kişinin kendisinde enerji bulamamasıdır. Ben çok yoğun bir biçimde bakamıyorum mesela, iki kişiden sonra pert oluyorum. Gerçi fal bakmak beni bunaltıyor genel olarak; ama geçen sene yoğun bir biçimde muhabbet-i fal topiğinde karşılıklı fallaştığım pek çok kişi oldu, kimse bana senden enerji alamadım demedi. Kahve bazen çok karanlık geliyor, o zaman da bakmak gelmiyor içimden; ama yine de görünüyor bir şeyler. Enerjisi meselesini kullanıyorlar bence işlerine geldiği gibi.
hislerime düşüncelerime tercüman olmuşsun arkadaşımKızlar o karşıdan enerji alamama değil de bence kişinin kendisinde enerji bulamamasıdır. Ben çok yoğun bir biçimde bakamıyorum mesela, iki kişiden sonra pert oluyorum. Gerçi fal bakmak beni bunaltıyor genel olarak; ama geçen sene yoğun bir biçimde muhabbet-i fal topiğinde karşılıklı fallaştığım pek çok kişi oldu, kimse bana senden enerji alamadım demedi. Kahve bazen çok karanlık geliyor, o zaman da bakmak gelmiyor içimden; ama yine de görünüyor bir şeyler. Enerjisi meselesini kullanıyorlar bence işlerine geldiği gibi.
Canim ayni seyi ben dusundum hatta burada yazmistim daha once ayni ksii olabilirler mi diye ve sirf meraktan Yulee ye fala ttim bu yuzden, tellwede atmamaya karar verdigim halde. Ben begenmedim falini hic bir sey bilememis bende ki Elfin bende bilir, fal tarzlarinin da alakasi yok tahminim Yulee giris kisminda Elfin;in yazisindan etkilenip yazmis bio kismina.arkadaşlar yuleenin şu ara adı geçtiği için incelemek istedim profilini ve elfin olabileceğini düşündüm. ben baktırmadım ona ama sanırım bir arabir arkadaşta burda demişti '(kim olduğunu hatırlamıyorum): elfinle aynı şeyleri yazmış hakkında kısmına diye. ben de inceledim ve aynı kanıya vardım. hislerim doğrultusunda söylüorum ki yulee ya elfin ya da onun izinden gidiyor:) eğer bir gün baktırırsam ona kesinlik kazanabilirim ama şuan düşünmüyorum. bunu da belirtmek istedim, illa elfindir demiorum ama dediğim olma ihtimali yüksek. ya da onun izinde...
dmeekki izinden gidiomuş:)Canim ayni seyi ben dusundum hatta burada yazmistim daha once ayni ksii olabilirler mi diye ve sirf meraktan Yulee ye fala ttim bu yuzden, tellwede atmamaya karar verdigim halde. Ben begenmedim falini hic bir sey bilememis bende ki Elfin bende bilir, fal tarzlarinin da alakasi yok tahminim Yulee giris kisminda Elfin;in yazisindan etkilenip yazmis bio kismina.
Yollasam bana da bakar mısınızzz :)Kızlar o karşıdan enerji alamama değil de bence kişinin kendisinde enerji bulamamasıdır. Ben çok yoğun bir biçimde bakamıyorum mesela, iki kişiden sonra pert oluyorum. Gerçi fal bakmak beni bunaltıyor genel olarak; ama geçen sene yoğun bir biçimde muhabbet-i fal topiğinde karşılıklı fallaştığım pek çok kişi oldu, kimse bana senden enerji alamadım demedi. Kahve bazen çok karanlık geliyor, o zaman da bakmak gelmiyor içimden; ama yine de görünüyor bir şeyler. Enerjisi meselesini kullanıyorlar bence işlerine geldiği gibi.
Binnazda isle ilgili bana bilen hic olmadi neredeyse ama Falalem'de Gizem Hatun ve bvy Nurbanu bilmisti birebir isimle ilgili konulari.Kizlar selam
Is hayatimla ilgili bir konu hakkinda fal baktirmak istiyorum.
Binnaz’dan kimi onerirsiniz?
Ve en son Gizem Sitare, Banu Yılmaz, yeşilçingene, geysu ve Aylin Murattan da yorum aldıktan sonra tellwe hariç bütün hesaplarımı kapattım(orada cadının elmasına fal atmıştım, atalı 2 hafta oluyor ama henüz yorumlanmadığı için beklemedeyim ) Netice itibariyle anda iyi yorumcular olabilir belki ama geleceği Allahtan başka kimse bilemez, hiçbiri de bilemedi zaten. Bense hesapları kapatınca o kadar hafifledim ki anlatamam size, boş yere hayaller peşinde koşmaktansa, kendi kendime pozitif telkinler veriyorum ve inanın kendimi çok iyi hissediyorum. Darısı hepinizin başına olsun inşallah... burayı ve sizlerin yazdıklarınızı okumayı çok seviyorum o yüzden buradan kovsanızda ayrılmayacağım :) yeni yılda herkese sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum :) Her günümüz bir öncekinden güzel olsun, her şey gönlümüzce olsun inşallah:)
Ne kadara bakıyorlarMerhabalar kızlar, dayanamadım binnazda yeni hesap açtım ama artık ilk başta ki gibi amatör değilim, detay vermiyorum yani, iş hayatım nasıl, özel hayatım nasıl gibi genel sorular soruyorum. Bütün bu fallardan sonra Ayşe Melek ve Gizem Sitareye baktırdım. Ayşe Melek eh işte diyelim, çok olumsuzdu bu arada ama hiçte takılmıyorum, çünkü geleceği Allahtan başkası bilemez zaten. Yalnız Gizem Sitare fena şok etti bu sefer beni , ki bu forumda çeşit çeşit söylemler var hakkında ama Allah için kadın hisli kadınmış . Hiç detay vermediğim halde ne yaşadıysam aynısını anlattı bana ki bence fal olayı budur, yine diyorum geleceği Allahtan başkası bilemez ha 40 yılda bir tutar o da Nasrettin Hocanın göle maya çalması gibi, biraz mantık yürütürsek hepimizin biraz ucundan kıyısından tutturabileceği şeyler. Her neyse bu arada bir de maille bakan derine baktırdım onunda durum tespitleri güzeldi. Bir çoğunun verdiği vade patladı . Anlamadığım konulardan biri de bu, Binnazda olsun, Tellwede olsun, Falalemde olsun sözleşmiş gibi neredeyse hepsi aynı zamanları söylüyorlar. O da bir enteresan bir durum yani :) Neyse benden bu kadar şimdilik :) hoş kalın, hoşçakalın :)
Merhabalar kızlar, dayanamadım binnazda yeni hesap açtım ama artık ilk başta ki gibi amatör değilim, detay vermiyorum yani, iş hayatım nasıl, özel hayatım nasıl gibi genel sorular soruyorum. Bütün bu fallardan sonra Ayşe Melek ve Gizem Sitareye baktırdım. Ayşe Melek eh işte diyelim, çok olumsuzdu bu arada ama hiçte takılmıyorum, çünkü geleceği Allahtan başkası bilemez zaten. Yalnız Gizem Sitare fena şok etti bu sefer beni , ki bu forumda çeşit çeşit söylemler var hakkında ama Allah için kadın hisli kadınmış . Hiç detay vermediğim halde ne yaşadıysam aynısını anlattı bana ki bence fal olayı budur, yine diyorum geleceği Allahtan başkası bilemez ha 40 yılda bir tutar o da Nasrettin Hocanın göle maya çalması gibi, biraz mantık yürütürsek hepimizin biraz ucundan kıyısından tutturabileceği şeyler. Her neyse bu arada bir de maille bakan derine baktırdım onunda durum tespitleri güzeldi. Bir çoğunun verdiği vade patladı . Anlamadığım konulardan biri de bu, Binnazda olsun, Tellwede olsun, Falalemde olsun sözleşmiş gibi neredeyse hepsi aynı zamanları söylüyorlar. O da bir enteresan bir durum yani :) Neyse benden bu kadar şimdilik :) hoş kalın, hoşçakalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?