Binnaz Abla

Bu arada arkadaşlar bir şeyi daha yazayım. Yazılı da kopyala yapıştır olayı seslide de ses kaydı yapıştır olarak var. İsim vermeden canımlı konuşarak ve yuvarlayarak yapılıyor. Bazı profillerde gördüm ben. 4 fal ortalama 10 dk dan 40 dk etse bile falcı 30 dk da 0 (sıfır)fala ulaşmıştı. Bundan da çok emin konuşuyorum. Hatta iade hakkım olmadan hem iade verildi hem puanlamam geçerli sayıldı bu kişi için. bugün çok konuştum ama biriktiydi. Kusura bakmayın.

onuda bulsak falı patlatmak için biz çaba sarfederiz ama bence her falcı herkese fal bakamaz bunu tahmin edebiliyorum ..
Ee yani şurda bikac gündür yazilari okuya okuya benim enerjim düştü valla kimse bana kızmasın ama öyle yani olumlu konusunca pembe yorum oluyo olumsuz konusunca gercekci mi? Yani fallari cikan falcilar oldu diyorum daha ne diyim ben biz kendi kendimize kafamizda biseyleri kurup tedirgin olmaya basladik bence tabi doğruluk payi olan seylerde var ama burda ben kimseyi övmüyorum adim falciya cikmasin simdide cikan falcilarin gunahinada cikmadi diye giremem kimsede yalanla fal bakmasin bizim gunahimiza girmesin zaten bu isler birazcık vicdanla yapilir

bendede bi kaç gündür çıkan falcılar var biraz netleşsin çıkan fal haberi diye sesleneceğim buradan cidden hisli yorumcularda var hisleri olmayıp sallayanda var ..

bendede bi kaç gündür çıkan falcılar var biraz netleşsin çıkan fal haberi diye sesleneceğim buradan cidden hisli yorumcularda var hisleri olmayıp sallayanda var ..
Gizem kapalı şu anda 211 kredim var buna kadarlık baktırmak istiyorum önerisi olan var mu

onu hangi ara keşfettin canım :)

sorma hafiye olcam. Bir faldan sonra keşfettim. Kişiyi takibe aldım resmen hatta bir sosyal medya hattından ulaşıp özür falan diledi cidden ama ifşa olmamak için bekledim burda. Çok pid bozuldum.

aaaa benim baktırdığımbir falcı olmasın lütfen sonra hayal kırıklığı yaşıyorum bir yorumcuda öyle olmuştu..

aaaa benim baktırdığımbir falcı olmasın lütfen sonra hayal kırıklığı yaşıyorum bir yorumcuda öyle olmuştu..
Canım seni üstü kapalı uyarmıştım. Hatta o dönem bu kadar ayrıntı vermeden buraya da yazmıştım. Sen baktırmadın seni biliyorum çünkü söyledin Sanırım ısrarla bu topiğe iki kez lütfen bu kişiye baktırmayın yazdım.

Herkese iyi akşamlar ,
Binnaz abla'da birkaç aydır bir sürü fal baktıdım. Deneyimlerimi sizinle paylaşmak için aranıza katıldım :)
Kahve:
Natali Derinsu:Kendisine kalsa Kasım 2017'de düğünüm vardı. Ama fal baktırdığım dönemde ilişkim bile yoktu. Mart ayında baktırmışım, şubat ayında ilişkimin başlayacağını söylemişti. Şubat geçti deyince de 2018 şubat demişti... Düğün için 2017 kasım deyip, 2018 şubatta ilişkimin başlaması da biraz değişik doğrusu :)
Emir Can:Fazla kredim kalmıştı, onu kullanmak için baktırmıştım. 10 kelimesinden 4ü 'görüyorum'... Çok geneldi ve olmadı.
Gizem Sitare:Erkek arkadaşımla yeni ayrılmıştıi hayatında esmer bir kız olduğunu söylemişti. O zaman bilmiyordum, salladı diye düşünmüştüm. Ama gerçekten varmış, hala ilişkileri sürüyor. Ama Gizem bana o kızla sadece kısa süreli görüşeceğini ve benimle barışacağını söylemişti, anı bildi ama sonuç olmadı.
Bade Ermen:Natali Derinsu ile aynı. Alakasız ve saçma sapandı.
Alev Tanselediği hiçbir şey mi çıkmaz bir insanın? Ne dediyse tersi oldu.
Hanzade Yıldız:Yine fazla kredi sonucu baktırılmış bir faldı. Sende nazar var dua et, için rahat olsun sonu çok olumludan öteye gidilmeyen bir yorumdu. Asla detay yoktu.

Katina:
Şevval Erdal:Tam on kere baktırdım. Artık abla-kardeş ilişkisine döndük. Durumlara baya hakim olduğu için ona göre yorum yapıyor bende, faldan öte psikolojik danışman gibi oldu bana. Ama bu duruma gelmemizin sebebi de çıkan fallardı. Şubatta ayrıldığım sevgilimle olmayacak bir daha dedi, ara sıra yazışmalarınız olacak ama sakın inanma hayatında biri var dedi ki barışmamız için hiçbir engel yoktu, çok sinirlenmiştim hatta fal yorumuna. Fakat tam dediği gibi oldu. O günden sonraki falları da hep çıktı. Seviyorum kendisini :)
Mert Göktürk:Bu adamın hisleri gerçekten çok kuvvetli. Falımın vadesine daha var fakat anı ve geçmişi birebir söyledi. Vadesi kısa, olursa haber veririm :)
Meral Saydam:Tarih veriyor. 2 kere baktırdım. İlk falındaki yorumu çok beğenmiştim ve verdiği tarih gerçekten çıkmıştı. Fakat 2. falda tamamen kartların anlamlarını yazmış ve tarihi de tutmadı. Artık baktrmam, gözümden düştü
Pelin Bilge Özdoğru:Çok olumsuz konuştuğunu duymuştum, korkarak atmıştım falı. Bende çok olumsuz konuşmasa da kendisiyle çelişti. Başta bu adamla olacak ama ne kadar doğru insan olduğu tartışılır dedi, falın sonuna doğru birbirinizi tamamlıyorsunuz dedi. Vadesi de ocaktı, henüz bir gelişme yok.
Selma Aydın:Arkadaşımla peş peşe attık. İkimizin de falı aşırı paraleldi ve ikimize de 20 Aralık demişti, tarih ikimizde de tutmadı. Falı da çok geneldi zaten.
Ufuk Kutluk:Mert Göktürk gibi hislerine çok güveniyorum. Detaylı ve güzel bir yorumdu. Burçlarla ilgisi var sanırım, harmanlayarak yorum yaptı. Çok beğendim. Vadesi var. Ama an ve geçmiş güzeldi.
Şevdar Avaz:İdare ederdi bende ama 100 liralık bir fal asla değildi. 1-2 ince detayı gerçekten iyi bildi bilmesine ama onlarla ilgili herhangi bir yorumda veya öngörüde bulunmadı. Sadece bildi. Vadesi olan fallarım içinde tek farklı vade veren Şevdar. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Benden şimdilik bu kadar :) Elfin Demet'e baktırmak çok istiyorum fakat hiç yakalayamadım

merhaba kızlar ben önceden fal deneyimimi çok yazardım. Şimdi çok fazla baktırmıyorum fakat dün falevi muhabbeti geçince yazmak istedim. Baktırdıklarım arasında en iyileri Yaren Ay (durum tespiti iyiydi) ve Erdem Genç (verdiği vade çıktı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…