Herkeste her seyi bilen bi falci bulursaniz haber verin de bizde baktiralim :))
Ee yani şurda bikac gündür yazilari okuya okuya benim enerjim düştü valla kimse bana kızmasın ama öyle yani olumlu konusunca pembe yorum oluyo olumsuz konusunca gercekci mi? Yani fallari cikan falcilar oldu diyorum daha ne diyim ben biz kendi kendimize kafamizda biseyleri kurup tedirgin olmaya basladik bence tabi doğruluk payi olan seylerde var ama burda ben kimseyi övmüyorum adim falciya cikmasin simdide cikan falcilarin gunahinada cikmadi diye giremem kimsede yalanla fal bakmasin bizim gunahimiza girmesin zaten bu isler birazcık vicdanla yapilironuda bulsak falı patlatmak için biz çaba sarfederizama bence her falcı herkese fal bakamaz bunu tahmin edebiliyorum ..
Ee yani şurda bikac gündür yazilari okuya okuya benim enerjim düştü valla kimse bana kızmasın ama öyle yani olumlu konusunca pembe yorum oluyo olumsuz konusunca gercekci mi? Yani fallari cikan falcilar oldu diyorum daha ne diyim ben biz kendi kendimize kafamizda biseyleri kurup tedirgin olmaya basladik bence tabi doğruluk payi olan seylerde var ama burda ben kimseyi övmüyorum adim falciya cikmasin simdide ama cikan falcilarin gunahinada cikmadi diye giremem kimsede yalanla fal bakmasin bizim gunahimiza girmesin zaten bu isler birazcık vicdanla yapilir
Gizem kapalı şu anda 211 kredim var buna kadarlık baktırmak istiyorum önerisi olan var mubendede bi kaç gündür çıkan falcılar var biraz netleşsin çıkan fal haberi diye sesleneceğim buradan cidden hisli yorumcularda var hisleri olmayıp sallayanda var ..
onu hangi ara keşfettin canım :)Bu arada arkadaşlar bir şeyi daha yazayım. Yazılı da kopyala yapıştır olayı seslide de ses kaydı yapıştır olarak var. İsim vermeden canımlı konuşarak ve yuvarlayarak yapılıyor. Bazı profillerde gördüm ben. 4 fal ortalama 10 dk dan 40 dk etse bile falcı 30 dk da 0 (sıfır)fala ulaşmıştı. Bundan da çok emin konuşuyorum. Hatta iade hakkım olmadan hem iade verildi hem puanlamam geçerli sayıldı bu kişi için.bugün çok konuştum ama biriktiydi. Kusura bakmayın.
sorma hafiye olcam. Bir faldan sonra keşfettim. Kişiyi takibe aldım resmen hatta bir sosyal medya hattından ulaşıp özür falan diledi cidden ama ifşa olmamak için bekledim burda. Çok pid bozuldum.onu hangi ara keşfettin canım :)
Gizem kapalı şu anda 211 kredim var buna kadarlık baktırmak istiyorum önerisi olan var mu
sorma hafiye olcam. Bir faldan sonra keşfettim. Kişiyi takibe aldım resmen hatta bir sosyal medya hattından ulaşıp özür falan diledi cidden ama ifşa olmamak için bekledim burda. Çok pid bozuldum.
Canım seni üstü kapalı uyarmıştım. Hatta o dönem bu kadar ayrıntı vermeden buraya da yazmıştım. Sen baktırmadın seni biliyorum çünkü söyledinaaaa benim baktırdığımbir falcı olmasın lütfen sonra hayal kırıklığı yaşıyorum bir yorumcuda öyle olmuştu..
Önerebileceğin var mıCanım seni üstü kapalı uyarmıştım. Hatta o dönem bu kadar ayrıntı vermeden buraya da yazmıştım. Sen baktırmadın seni biliyorum çünkü söyledinSanırım ısrarla bu topiğe iki kez lütfen bu kişiye baktırmayın yazdım.
şu an ne desem reklam sayılır zaten. Çünkü çoğunu eleştiriyorum. Açıkçası kızma ama ben baktırma derim. Arkadaşlar baktırınca yazıyor topiği bir arattırın bence.Önerebileceğin var mı
Feryal tunçu deneyeyim dedim kadına takılı kaldım nedenseşu an ne desem reklam sayılır zaten. Çünkü çoğunu eleştiriyorum. Açıkçası kızma ama ben baktırma derim. Arkadaşlar baktırınca yazıyor topiği bir arattırın bence.
sanırım yenilerden o. Onu bilmiyorum. Bence takılı kaldıysan içinde kalmasın. Kime atarsan at ona da atsam düşüncen olup atacaksın sonuçtaFeryal tunçu deneyeyim dedim kadına takılı kaldım nedense
Esas olaylarda cikan eden yok beklemede halen ama cikan olursa bi suru isim burda yazarim bakicaz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?