Binnaz Abla

herkese merhaba,bir dönem deli gibi fal baktırdım, verdiğim paraları kenara koysam prada çanta alırdım kendime ,neyseki o günler geride kaldı.Sadece binnaz abla da fal baktırdım,Tecrübe ettiğim yorumcularla ilgili;
Şevdar Avaz, 8 kere yorum almışım kendisinden,son 2'si hariç her dediği oldu gerçekten,son iki yorumununda erkek arkadaşımla ayrılmış olmamıza istinaden; olucak düzelicek şöyle olacak böyle olacak dedi,birşey olduğu yok,o yüzden patlamış varsayıyorum;ama bence binnazdaki en içten yorumculardan biri
Güven cihan çoban;bence iyi bir tarot yorumcusu,bir kaç kez yorum almıştım her dediği olmasada ,söylediği önemli şeyler söylediği süreçlerde oldu,
hazal erbab;yaptığı yorumun henüz vadesi dolmadı ama anlık durumu ve kişi analizleri doğruydu,o da tatlış bir yorumcu
mert göktürk;türkçesi ifade ediş şekli çok düzgün,verdiği tarihler henüz gelmedi o yüzden nötr'm
deniz devrim;hiç baktırmadıysanız sadece bir kere yorum alın bir daha da almayın ilkinde iyi bakıyor sonrasıda baktıkları saçmalık
açelya tuğra;kesinlikle enerjim tutmuyor,ne zaman yorum alsam seçilebilecek en kötü kartlar hep bu kadına denk geldi haliyle yorumları da olumsuz oldu,içimi karartıyor diyebilirim.
lena koval,eylül acar,firuze aydın,hüma bal kötü yorumcular,goygoy yapıyorlar boşuna vakit kaybi,hiç bir dedikleride olmadı,
pelin bilge özdoğru;tarot kartlarına çok hakim ama 1.5 ay arayla 2 kez yorum aldım ilkinde ne kadar iyi şeyler söylediyse ikincisinde o kadar kötü şeyler söyledi ,sadece çıkan kartları yorumluyor,iki yorumda patladı.
haleh çetiner;anlık durumları biliyor,geri kalanında şöyle olabilir böyle de olabilir diyerek geçiştiriyor.
arnisa bahadır;çok severdim kendisini ama sanırım herkese aynı cümleleri kuruyor,bana sizin ruhlarınız iletişim halinde kopamadınız demişti bunu söylediği bir kaç arkadaşım daha var o yüzden inandırıcılığını yitirdi.
defne tanrıkulu;birşey bildi mi bilmedi anlamıyorum kadını,samimi bir yorumcu ama kafamda dedikleri toparlanmıyor.
benna küçüker;çok dağanık bir anlatım şekli var,onunda ne dediğini anlamıyorum.

tecrübelerim bu şekilde;baya bir sömürmüşüm binnazablayı,Hiç bulaşmayın daha iyi,hastalık gibi ona da baktırıyım buna da baktırıyım derken gereksiz para harcamaktan başka birşey değil,ben kurtuldum darısı başınıza

Sevdar'a cok cikti diyen var ama bana cok gelecekle ilgili bir sey soylemedi anda da oyle aman aman bildi dedigim detaylar olmadi. Sevmistim ama tarzini, sempatik ve pozitif bir kadin, binnaz'daki isini hakkiyla yapan 2-3 iyi yorumcudan biri bence de.

Tülay elçiye baktıran var mı telefonda bakıyormuş puanı fiyatı felanda iyi forumda çıkmadı şaşırdım bir de Mustafa mehlika var tabi baktıran var mı?

Tülay elçiye baktıran var mı telefonda bakıyormuş puanı fiyatı felanda iyi forumda çıkmadı şaşırdım bir de Mustafa mehlika var tabi baktıran var mı?
MErhaba:) ben tülay elçiye fazla kredim vardı onu kullanmak için atmıştım.soru üzerinden varaayım yapıyor.tabikş mantıklı varsayılar hani böyle olmuş olabilir böylede olmuş olabilir diye yazıyor hislerimle söylüyorum demiş bi şey diyemem vade zaten yok sadece sabır demiş .çıkarmı çıkmaz mo bilemem o yüzden iyi yada kötü diyemiyorum.

arkadaşlarr fal alem alempuanım var 35 liraya kadar baktırabilirim kimi önerirsiniz?

Teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra tekrar topiğe uğramak varmış :)) Eskilerden kimler hala burda bilmiyorum ama şu an ki Binnaz’ın gündemini yoklamak istedim bir durum sebebiyle :))) Acaba “anda” kimler iyi şu sıralar önerileriniz var mı? Karşı tarafın ne düşündüğünü bilmek istiyorum çok gelecek odaklı değil anı çözem biri lazım. Bu konuda Tellwe’den Geysu, Falalem’den gizemhatun ve Basirly’den Aura favorim ama Binnaz’ı denemek istiyorum.

Ben anda binnaz ablada elfini çok beğenmiştim. Geçmiş an karakter analizleri bende çok iyiydi. Lakin bana verdiği vade geçti. Elfini çok beğenende var hiç beğenmeyende.Telwedede Geysuyu çok beğenmiştim anda

Elfin’i denemedim hiç bakayım bi. Geysu zaten sadece anda iyi. Ve yakın vadede. Dedikleri oluyor ama sonu dediği gibi olmuyor bende çok patlamışlığı var
Bende anda cidden iyiydi. 2,3 haftalık vadesi var daha. Olurmu olmazmı bilmiyorum ama çok kibar. Ve gerçekten özendiğini hissettim. Ama bende pespembe yapmadı. Yani sonunu evlilikle bağlamadı benimkini :)

Binnaz abla Mustafa Mehlikayı bekliyorum nasıl güzel yorumlar yazmışlar çok merak ettim

Elfin’i denemedim hiç bakayım bi. Geysu zaten sadece anda iyi. Ve yakın vadede. Dedikleri oluyor ama sonu dediği gibi olmuyor bende çok patlamışlığı var
Çok yakın bi zamanda elfinin anda dediği birşeyin aslında öyle olmadığını öğrendim.ben anda da iyi diyemiyorum.resmen olayın tam zıttı bişey söylemiş.

ve bende elfin i seven birisi olarak eskisi kadar iyi olduğunu düşünmüyorum yorumda tıkandı gibime geliyor .. en son aralık ayında yorum aldım ondan ve tatmin edici gelmedi yorumu..

ve bende elfin i seven birisi olarak eskisi kadar iyi olduğunu düşünmüyorum yorumda tıkandı gibime geliyor .. en son aralık ayında yorum aldım ondan ve tatmin edici gelmedi yorumu..
Ben ekim ayının başında almıştım Elfinden yorumu. O zaman ilk başlarda çok iyiydi dört dörtlük yorum yapmıştı. Ama senden başka biri daha demişti galiba önceden dediklerini hep yaşayan biri vardı kim hatırlamıyorum. Tıkandı Elfin demişti.

kesinlikle canım bi önceki aldığım yorumlardaki his yok gibiydi yani burada iyi dediğim gibi şuanki fikrimide belirtmeliyim dimi fiyatı az buz değil :))

kesinlikle canım bi önceki aldığım yorumlardaki his yok gibiydi yani burada iyi dediğim gibi şuanki fikrimide belirtmeliyim dimi fiyatı az buz değil :))
Yani doğru olan senin yaptığın . İlk yorumu çok iyi olup sonradan saçmalayan çok yorumcu var.Bende de o şekilde çok oldu. Mesela Özde vardı binnaz ablada. İlk falı çok güzeldi. O zamanda yeniydi ucuzdu sürekli baktırıyordum 3,4,5 . fal derken sadece benimle muhabbet etmeye başladı fal falan yoktu ortada .Sonrada birdaha baktırmadım.

:) en güzeli elfinden yorum alsam bile mesela tekrar 6 ayda bir alırım..çok sık baktırınca ayda 1 defa bile olsa fal fallıktan çıkıyor

:) en güzeli elfinden yorum alsam bile mesela tekrar 6 ayda bir alırım..çok sık baktırınca ayda 1 defa bile olsa fal fallıktan çıkıyor
Zaten katina falının 6 aylık süresi varmış galiba. Yani gelicek 6 ayı gösterirmiş. Birde sürekli üst üste baktırınca git gide kötü kartlar çıkıyor katina falında.

Telwede sıkıtımı var ? Normalde ben krediyi bitirmiştim geysuyla . Şimdi açtım 20 tl var içinde.

Zaten katina falının 6 aylık süresi varmış galiba. Yani gelicek 6 ayı gösterirmiş. Birde sürekli üst üste baktırınca git gide kötü kartlar çıkıyor katina falında.

katina evet zor bir fal aslında bütün fallar öyle 1 veya 1,5 ayda bir fal baktırmak gerek en erken.. hem enerjimiz karışıyor sürecimiz öteleniyor gibime geliyor fallarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…