Mesala anda çok iyi falcılar oluyor. Burda falları yaşıyan insanlarda oluyor. Bakıyorum hani bende baktırdım bana niye çıkmıyor. Önceden çok sinirleniyordum bana niye çıkmıyor kimsenin dediği diye . Ama karşıdaki insan dengesiz. Bir günü bir gününü tutmuyor. Falcılar ne yapsın bu adama dedim en son. 100 den fazla falımın 1 tanesinin bile çıkmamasını ben karşıdaki insanın dengesizliğine bağlıyorum artık.katina evet zor bir fal aslında bütün fallar öyle 1 veya 1,5 ayda bir fal baktırmak gerek en erken.. hem enerjimiz karışıyor sürecimiz öteleniyor gibime geliyor fallarda..
Mesala anda çok iyi falcılar oluyor. Burda falları yaşıyan insanlarda oluyor. Bakıyorum hani bende baktırdım bana niye çıkmıyor. Önceden çok sinirleniyordum bana niye çıkmıyor kimsenin dediği diye . Ama karşıdaki insan dengesiz. Bir günü bir gününü tutmuyor. Falcılar ne yapsın bu adama dedim en son. 100 den fazla falımın 1 tanesinin bile çıkmamasını ben karşıdaki insanın dengesizliğine bağlıyorum artık.
Ben de Elfin ilk iki falında süperdi ekim ayı içinde baktırmıştım. son iki falı benim bilemedi dediğim şeyler oldu mesela kasım sonu olacak dediği şey tarif ettiği gibi olmadı. Ana konuda her falında aynı şeyi söylüyor o yönden iyi söylediğinin arkasında duruyor çünkü diğer falcılar bir olumlu bir olumsuz kendiyle çelişen fallar bakarlar en sevmediğim yorumcu tipidir o mesela. Anda hala en güvendiğim Elfin gerçekten her falında beni şaşırtacak bir şeyler söylüyor, genelde de çokyakın gelecekte söyledği bazı küçük şeylerde yanılmıyor bende. Bir de şöyle bir şey var önemli olan sonucun dediği gibi çıkıp çıkmayacağı. o bende şu an net değil, söyledikleri zamana hiç itibar etmemek gerekiuor gerçekten özellikle kart fallarında. Benim merak ettiğim Elfin in mi enerjisi düştü biz mi çok gelişme olmadan üstüste fal baktırdık? 3 ay için 4 defa yorum almışım, galiba en az 2 ay veya gelişme olmadan fal atılmaması gerekiyor.Ben anda binnaz ablada elfini çok beğenmiştim. Geçmiş an karakter analizleri bende çok iyiydi. Lakin bana verdiği vade geçti. Elfini çok beğenende var hiç beğenmeyende.Telwedede Geysuyu çok beğenmiştim anda
Medyum Fatima öneririm ben bende özellikle kariyer anlamında çok bilmiştir aşk konusunda da söylediğine pararlel şekilde ilerliyor.arkadaşlarr fal alem alempuanım var 35 liraya kadar baktırabilirim kimi önerirsiniz?
Zeyder diye birine baktirdim su fali iyiydi sankiarkadaşlarr fal alem alempuanım var 35 liraya kadar baktırabilirim kimi önerirsiniz?
Zeyderi denemistim vaktiyle genel gelmisti bana begendigim soylenemez.Zeyder diye birine baktirdim su fali iyiydi sanki
Ve de su da olabilir mi sizce geysu ya da nurbanu ya da gizem hatun bizim dusuncelerimizi okuyor olabilir mi yani karsi tarafin dusuncelerinden hissettiklerinden ziyade bizim dusuncelerimizi mi okuyor sizce? Mesela geysu soyle demisti ama ben soyle oldugunu dusunuodum ama geysunun dedigi gibiymis diyen oldu mu aranizda?Arkadaslar simdi gizem hatun geysu ve nurbanunun ayni kisi oldugu konusunda hemfikiriz ya sizce hangi kimlikte daha iyi? Ya da samimi ve dobra? Ya da şuyken ongoruleri gerceklesti diyen var mi? Tespitlerinizi merak ediorum. Burada arattim evet ama sicagi sicagina yorumlariniizi ogrenmek isterm. Daha taze yani :)
Evet canm o konuda ben de oyel dusunuorum ama mesela karsi tarafin hislerini soruoruz ya mesela o zaman mesela x kisinin bizi sevdigini ve su yuzden gelmedigini duusnuoruz diyelim o da onu mu soyluo yoksa karsi tarafin da dusuncelerini okuo mu ?Ben kesinlikle Geysu nun düşünce okuduğunu düşünüyorum, çünkü aynen benim geçmişte düşündüklerimi ve gelecekte de yapmayı düşündüğüm şeyleri söylemişti
Valla Geysunun bana falını sana atmıştım hiç bilememiş geneldi, Gizem Hatun iş kariyer konusunda çok çok iyi bildi aşk konusunda eh, Nurbanu da aynı şekilde ama Gizem Hatun normal hayat kariyer anlık durum daha iyiydi sanki.Arkadaslar simdi gizem hatun geysu ve nurbanunun ayni kisi oldugu konusunda hemfikiriz ya sizce hangi kimlikte daha iyi? Ya da samimi ve dobra? Ya da şuyken ongoruleri gerceklesti diyen var mi? Tespitlerinizi merak ediorum. Burada arattim evet ama sicagi sicagina yorumlariniizi ogrenmek isterm. Daha taze yani :)
Evet atmistin. Ama sen kendin icin baktirmamistin acaba o yuzden mi olmadi. Is konusunda ben de supheliyim. Aslinda benm sorum hic bi zaman is olmadi ama onlarr onu da yorumladilar ongoru konusunda. Pek yasayabilcegim durumlar degil gibiydi. Ama esas konuda an ve gecmiste bu kisiler disinda beni sasirtan olmadi.Valla Geysunun bana falını sana atmıştım hiç bilememiş geneldi, Gizem Hatun iş kariyer konusunda çok çok iyi bildi aşk konusunda eh, Nurbanu da aynı şekilde ama Gizem Hatun normal hayat kariyer anlık durum daha iyiydi sanki.
Benim Selçuksassa hep çıkıyor kötübir kart mı o ? :)) bana aslında kartlar Elfine attığımda orta karar çıkıyor kapı, kale, deve gibi, başka falcılara attığımda aylar, mezarlar vs çıkıyor arada sonuç kartları ters çıksa da olumlu yorumluyor Elfin genelde. O da falda belirtmişti hislerimle söylediğimin altını çiziyorum demişti zaman için, yine de baktığı fal için kötü diyemem ama ilk iki falıyla bariz bir fark var beni şaşırtma ve öngörülerin gerçekleşme hızı konusunda.Lizyaa katına falı 6 aylık zamani söylermiş. Ve katına zaman belirmezmis. Yorumcu kendi hissettiği zamanı söylüyor mesela. O yüzden kart falında zamana takılmamak lazım. Birde üst üste gidersen aynı soruyla kartlar seni yanıltirmis. Ve ben kesinlikle tescilledim. Ilk elfine baktığımda kalpler yakutlar falan o kadar güzel kartlar cektiemisim. Elfinin yorumundan sonra ekim ve Kasım ayları içinde 4 katına baktirmistim. O kalpler yakutlar gitti valideler selcuksassalar ay kartları gelmeye başladı. Yani katına özellikle sık sık baktırmamak gerekiyor bence
bazen delirdigimi dusunuyorum acaba o da beni dusunuyor muVe de su da olabilir mi sizce geysu ya da nurbanu ya da gizem hatun bizim dusuncelerimizi okuyor olabilir mi yani karsi tarafin dusuncelerinden hissettiklerinden ziyade bizim dusuncelerimizi mi okuyor sizce? Mesela geysu soyle demisti ama ben soyle oldugunu dusunuodum ama geysunun dedigi gibiymis diyen oldu mu aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?