Selçuksassa kartı pek iyi bir kart değil diye biliyorum.Ama tabikide çıktığı yer olsun yanındaki kartlara göre anlamı değişiyor.Tabi katina bakmayı bilenler daha iyi bilir.Benim Selçuksassa hep çıkıyor kötübir kart mı o ? :)) bana aslında kartlar Elfine attığımda orta karar çıkıyor kapı, kale, deve gibi, başka falcılara attığımda aylar, mezarlar vs çıkıyor arada sonuç kartları ters çıksa da olumlu yorumluyor Elfin genelde. O da falda belirtmişti hislerimle söylediğimin altını çiziyorum demişti zaman için, yine de baktığı fal için kötü diyemem ama ilk iki falıyla bariz bir fark var beni şaşırtma ve öngörülerin gerçekleşme hızı konusunda.
Geysu sende anda bildi mi peki? Yani karşı tarafı düşüncelerini ilişki durumunu falan ?Vade olarak aslında geysu gizem hatun ve nurbanu barışma için aynı vadeleri vermişler ama bi gizem hatun 2 hafta sonra görüşmeniz olacak demiş ve evet görüşme oldu olduğunda da onun söylediği şeyleri konuştuk.
Kızlar ben de nurbanu gizem hatun ve geysuya baktırdım aynı zaman diliminde hemen hemen şimdi 3 falı karşılaştırıcam yalnız hatırladığım kadarıyla birbirine paralel şeyler söyleselerde üçü de farklı bir konuda nokta atışı yapmış o yüzden aynılar mı bilemiyorum
Nurbanu nerede bakıyor? Burda Geysu ve gizemhatun aynı diye çok konuşulmuştu zamanında ben de o şekilde düşünenlerdendim hala da çok emin değilim ama gizemhatun Geysu’ya göre bi tık daha tutarlı geliyor bana.
Düşünce okumak bana çok ütopik geliyor. Bu insanlar gerçekten bizim zihnimizi okusalar burda gelip 3 kuruşa fal bakmazlar diye düşünüyorum. Bazı fallarda acaba benim düşüncelerimi mi okuyalar hissine ben de kapıldım ama bunu yapabilmek insan üstü bi güç ,belki yüz yüze gelsek bi ihtimal olabilir diycem hiç bi bilgi vermeden yüzeysel soruyla bu kadar ayrıntı bilmeleri beni şaşırtıyor. Nur banu bana karşı tarafın yaptığı öyle spesifik bişey söylediki şaşırdım açıkcası.Hani bu benim düşüncelerimde olan bişey değildi ama o söyleyince evet doğru dedim. Geysu-Nurbanu aynı kişi mi derseniz evet olabilir diyorum geysu biraz daha olumlu konuşuyor , nurbanu daha gerçekçi gibi. Gizem hatunu denemedim.Ve de su da olabilir mi sizce geysu ya da nurbanu ya da gizem hatun bizim dusuncelerimizi okuyor olabilir mi yani karsi tarafin dusuncelerinden hissettiklerinden ziyade bizim dusuncelerimizi mi okuyor sizce? Mesela geysu soyle demisti ama ben soyle oldugunu dusunuodum ama geysunun dedigi gibiymis diyen oldu mu aranizda?
telepati yöntemiyle düşünce okumak mmümkün. tabi bu her yiğidin harcı değil. Zekânın duygularla birleştiği yerde, telepatik yetenek ortaya çıkıyormuş. ve geysunun bunu başardığını düşünüyorum öyle ya da böyle. ama yalnızca benim düşüncelerimi mi okuyor karşı tarafın düşüncelerini de okuyor mu bilmiyorum.Düşünce okumak bana çok ütopik geliyor. Bu insanlar gerçekten bizim zihnimizi okusalar burda gelip 3 kuruşa fal bakmazlar diye düşünüyorum. Bazı fallarda acaba benim düşüncelerimi mi okuyalar hissine ben de kapıldım ama bunu yapabilmek insan üstü bi güç ,belki yüz yüze gelsek bi ihtimal olabilir diycem hiç bi bilgi vermeden yüzeysel soruyla bu kadar ayrıntı bilmeleri beni şaşırtıyor. Nur banu bana karşı tarafın yaptığı öyle spesifik bişey söylediki şaşırdım açıkcası.Hani bu benim düşüncelerimde olan bişey değildi ama o söyleyince evet doğru dedim. Geysu-Nurbanu aynı kişi mi derseniz evet olabilir diyorum geysu biraz daha olumlu konuşuyor , nurbanu daha gerçekçi gibi. Gizem hatunu denemedim.
Bu durumda bizi okuyabilen kişinin karşı tarafı da net okuması lazım. Ama kimseye olumsuz yorum yapmıyor özellikle geysu. O yüzden bilemedim madem bu kadar iyi düşüncelere sahipler biz neden birarada değiliz.Fal konusu beni karıştıran bi konu nasıl bazı şeyleri bilebiliyolar hala çözemedim.telepati yöntemiyle düşünce okumak mmümkün. tabi bu her yiğidin harcı değil. Zekânın duygularla birleştiği yerde, telepatik yetenek ortaya çıkıyormuş. ve geysunun bunu başardığını düşünüyorum öyle ya da böyle. ama yalnızca benim düşüncelerimi mi okuyor karşı tarafın düşüncelerini de okuyor mu bilmiyorum.
Düşünce okumak bana çok ütopik geliyor. Bu insanlar gerçekten bizim zihnimizi okusalar burda gelip 3 kuruşa fal bakmazlar diye düşünüyorum. Bazı fallarda acaba benim düşüncelerimi mi okuyalar hissine ben de kapıldım ama bunu yapabilmek insan üstü bi güç ,belki yüz yüze gelsek bi ihtimal olabilir diycem hiç bi bilgi vermeden yüzeysel soruyla bu kadar ayrıntı bilmeleri beni şaşırtıyor. Nur banu bana karşı tarafın yaptığı öyle spesifik bişey söylediki şaşırdım açıkcası.Hani bu benim düşüncelerimde olan bişey değildi ama o söyleyince evet doğru dedim. Geysu-Nurbanu aynı kişi mi derseniz evet olabilir diyorum geysu biraz daha olumlu konuşuyor , nurbanu daha gerçekçi gibi. Gizem hatunu denemedim.
Nakta beni karıştıran bi yorumcu. Son iki falında çok olumsuz düşüncelere sahip olmama rağmen karşı tarafla ilgili bana karşı düşüncelerinde çok olumlu yorumlar yaptı ,yani desem ki düşüncemi okuyor aksine tam tersiydi düşüncelerim hatta korkarak fal atmıştım yine gömücek diye ama bi baktım öyle değil. Bilmiyorum özetle:)mesela naktanın telepati yapabildiğini düşünüyorum ben. çünkü sayısız kez karşı tarafın ağzından da duydum
ya herhalde okur okuyabilir bizimkini okuosa ama işte olumlu konuştuğu için çoğu kişiye acaba sadece bizim düşüncemizi mi okuyor diye düşündüm. bu da duymak istediklerimizi söylemesi kapısına çıkıyor her neyse anlatamadım derdimi burdaBu durumda bizi okuyabilen kişinin karşı tarafı da net okuması lazım. Ama kimseye olumsuz yorum yapmıyor özellikle geysu. O yüzden bilemedim madem bu kadar iyi düşüncelere sahipler biz neden birarada değiliz.Fal konusu beni karıştıran bi konu nasıl bazı şeyleri bilebiliyolar hala çözemedim.
öğrenmek istediğim buydu teşekkür ederim tatlımsanemcee sen böyle sorunca ben tekrar baktım falına ve karşı tarafın o an yaşadığı hisleri yazmış hemde çok garip bir özelliğini bilerek, aklındaki düşünceleri ve onunda gelecekteki planlarını vs falan
ben de naktanın hisleri olmasından ziyade çok çok uyanık birisi olduğunu düşünüyorum...mesela naktanın telepati yapabildiğini düşünüyorum ben. çünkü sayısız kez karşı tarafın ağzından da duydum
evet canm benm ben karşı tarafın hislerini benim düşündüğüm şekilde değil de onun düşündüğü şekilde gerçekten hissettiği şekilde yorumlaması taraftarıyım.ben de karşı tarafın hisleri düşünceleri hakkında beni şaşırtan şeyler söyledi hep ama bunlar hep benim düşündüğüm şeylerdi. bildiğim şeylerdi. bu yüzden emin olamadım. sadece ben öyle mi düşünüorum diye bunları söylüyor diye. çünkü düşüncelerimin doğruluğunu teyit edemiorum. ay çok karışık ya anlatamıorum galiba:)Sence bu senin dediğin anlama mı geliyor,bende şaşırdım şuan,o gün başka şeylere takılıp buna çok dikkat etmemişim yada işime gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?