Binnaz Abla

Senin dediğini anladım aynı şeyi ben de düşünüyorum , duymak istediğim şeyler ya da içsel olarak düşündüğüm şeyleri mi bana söylüyolar diye çok düşündüm ama emin olamıyorum. Çünkü biz de bazen olumsuz düşünceler içinde olsak da içten içe inandığımız bişeyler var öyle olmasa bu kadar zamandır beklemeyiz o kişileri. Olumsuz yorum yapıyolar aa ben olumsuzdum ondan diyosun, olumlu yorum yapıyolar ben öyle düşünüyorum ondan diyosun işin içinden çıkılmıyor:) Ama bunun cvbını maalesef öğrenemiycez ancak karşı tarafla konuşup teyit edebiliriz:)

Günaydın canlar, tellwe yuleede fena değil o fiyata, bilginiz olsun dedim

Kızlar valla beklemekten yoruldum en sonunda durak sancaktarogluna duru goru attim

aa uyanık derken ne gibi
aralarındaki en uyanık kişi kesinlkle nakta. bir kere bakış tekniği hepsinden farklı karşı tarafla konuşuyor gibi yorumluyor ki bu bizi oldukça etkiliyor. sorudan gittiğini düşünüyorum nakta nın çünkü beni şaşırtan hiçbişey bilemedi. bi kaç gün sonra arkadaşımda attı ona da aynı şekildeydi. karşı tarafın düşünceleri hakkında olabilitesi yüksek şeyler söylüo evet ama bunda da sorudan gidiyor. arkadaşıma baktığı falı teyit etme şansımız oldu. mesela ona karşı tarafın düşündüğü ile ilgili söylediği bişeyin tamamen tersi olduğunu öğrendik. ama o zaman dinlediğimizde aa evet olabilir böyle düşünebilir demiştik. çünkü gerçekten uyanık ve kime nasıl yorum yapacagını iyi bilio. ve puan kaygısı olan biri. gerçekten bu konuda kendinden emin olsa önce puan verin sorunuzu cevaplayayım kafasında olmaz. geysu öyle mi, chitra öyle mi? chitranın da bende nokta atışları olmadı. ama yine de sevdim chitrayı. ayrıca naktanın söylediği bişeyi soru kısmında böyle bişey olamaz böyle düşünemez olay zaten böyle , böyle nasıl düşünebilir dediğimizde geri vites yaptı. geysuya da zarf atmıştım soru da öyle değil diye ısrarla üzerinde durdu. benim gördüğüm böyle ve eminim baaşka türlü göremiorum diye... belki nakta hayranları kızacaktır bu yorumdan sonra ama burada hepimiz değerlendirmelerimizi belirtioruz ben de belirtmek istedim.

canım senin yorumların tabi ki her durumda yap zaten bu platform bunun için var. sen,n yaşadıklarını senden iyi bilemez kimse evet. bana sadece uyanık kısmı doğru gelmedi 8 aydır kendisinden yorum alıyorum ve her defasında nazik kibar bir tavırla karşılaştım.ha şu da var %100 tutturdu her söylediğini yaşadım diyemem ama o kadar çok şeyi yaşadım ki anlatamam farklı durumlar ve farklı kişiler için sorduğum da çok oldu mesela ben kimseye sorularımda detay vermiyorum. ya da bazı durumlar onun söylediği gibi gelişmese de sonuç söylediği gibi oldu. bu demek değildir ki herkese aynı şekilde olacak. çünkü bu forumda şuna da çok rastladım naktanın olumsuz dediği ve olumlu çıktığı ya da tam tersi olduğu. ya da başka sevilen yorumcular için adam seviyor dönecek denip başkasıyla evlendiğini. ben biraz falı uyarı olarak alıyorum sanırım olumlu fallar da olumsuz fallarda eğer karşı tarafı teyit edemiyorsam hiç bir şekilde kısmet diyip zamana bırakıyorum:)

mesela şöyle bir olay yaşadım. ben geçen gün benim eskisini aradım birbirimize girdik çünkü benimle ilgili söylediği bir şeyi duydum ve çok sinirlendim. bunu direk olarak kimse bilemedi yani benim arayacağımı ama chitra bu şekilde bir kavga olabileceği konusunda uyarmıştı. nakta sana küstahça konuşacak dedi ve derin tam olarak yaşadığım durumu bilen söyleyen kişi oldu.

Merhaba derin maille mi bakıyor?

bitanem bak zaten aynı kişiye defalarca gittiğimizde artık kim olduğumuzu biliyorlar ve artık olaya hakim oluyorlar. ben de sorularımda detay vermem ama geysuya gizem hatun kimliğiyle de attım nurbanu kimliğiyle de. ve artık kim olduğumu bilio beklentimi bilio. bi gelişme olmadıkça da artık ondan yorum almam bir süre. chitra evet ben de nokta atışı yapmadı çok genel gelmişti falı. ama ona karşı bir sempati kazandım. çünkü soru kısmında falınız genel geldi k. bakmayın teşekkür ederm dediğimde kendisi bana iade edebileceğini ve bu duurma üzüldüğünü söyledi. nakta desen bana da telde gayet anaç konuştu sesiyle dövmedi yani ama samimi gelmedi. soru kısmında da geri vites yapması cabası. dediğim gibi belki yanılıyorumdur ama benim görüşüm böyle nakta BANA GÖRE çok uyanık ve sorudan gidiyor.

Kızlar duraktan falım geldi biraz bizim durumlar karisik oldugu icin yildiznameme de bakacakmis ben begendim olumlu olumsuz herseyi söylemiş güzeldi

Nakta falimi ikikez iade etti sorum net değildi genel yorum istedim ama ilişkim olmadığını ilerisi için neler hissediyorsunuz diye sordum net soru isteyen falcilarin hepsi sorudan yürüyor hiç bise hissedip gördükleri yok iyi falcı net soru istemez takır takır sayar benim düşüncem bu

Aynen..yüzyüze baktirdıgım zamanlarda ankarada iken bazı falcılar ne kadarlık fal bakalım derlerdi.yarım açılım tarot,tam açılım tarot vs.ucuz baktırsam da geniş açılım yaparsak daha çok şey çıkar diye kandırmaya çalışıyorlardı.bilen tutturan falcı her harikulade tutturur.böylelerine itibar etmemek lâzım. ..

kızlar burada sevilen tüm falcılar genel olarak bir soru ya da isim istiyorlar aslında enerji anlamında. şimdi benim en sevdiğim isimler sorudan mı gitmiş oluyor.

Kızlar biliyorsunuz bende net soru ve isim istiyorum ona göre açılım yapıyorum (net sorudan kasıt) atıyorum benim için ne düşünüyor kaldı ki katina ve tarot bu şekilde açılır. Kahve falı daha geneldir bir şey sormana gerek yok. Enerji meselesine gelirsek , bizim forumda bazı arkadaşlarla enerjim tutmadı ve açılım yapamadım.

İyi falcı net soru ister asıl , kartları karıştırırken o soru ile kartlar karıştırılıp dizilir. Soruda ayrıntı vermemeniz yeterli kaldı ki ben istemiyorum objektif olmak adına.

kızlar burada sevilen tüm falcılar genel olarak bir soru ya da isim istiyorlar aslında enerji anlamında. şimdi benim en sevdiğim isimler sorudan mı gitmiş oluyor.

kıyamam sana yaa :)) mesela bende naktayı iyi buluyorum çünkü cidden benim için adamın yaşadığı ruh halini söyledi sorudan gitse bile bende nakta enerjisi güzeldi ..

kızlar uzunca zaman sonra bir bakayım dedim yazmaya niyetim yoktu ama tam da aklımdan geçen bir konu konuşulmuş kısaca bir şeyler söylemek istedim; bu zihin okuma olayını o kadar yabana atmayın ben bire bir yaşadım. Eminim çünkü aylarca teyit etme imkanım oldu ve gördüm ki o anda benim duygu durumum hissiyatım neyse bir falcı var özellikle o da bana onları sunuyormuş. Kimsenin ismini veremem çünkü tüm falcılar bu topikte geziniyor zaten kim olsa gezerdi şaşırmamak lazım. Peki bizim zihnimizi okuyan onu niye okuyamıyor derseniz; biz irademizle kendimizi açıyoruz falcıya fakat karşı tarafın bundan haberi bile yok bilinçaltı ve ruh asildir öyle her okuyacağım diyen okuyamaz siz izin vermeden. Fal baktırmayın,inanmayın demeyeceğim bu da bir dönem gelip geçiyor ama ben onca fal tecrübemden sonra gerçekleşen gelişmelerde birebir iletişimle teyit ettim ki; fal dediğin yalan dolanmış ben asıl düşünüyorsam öyle yorumlanıp öyle evriliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…