Binnaz Abla

Sagoll canimmm benimmmm onlina olursa bgn baktieicam baktim ama yokk :/
Canım sana Taha Turan'ı öneririm az önce baktırdım.Şimdi detaylı yazıyorum.Barîş kadar iyi ve o online olmadığı icin hemen baktırmak istersen rahatça önerebilirim.

Kızlar son dönem falcıdan yana şanslıyım.İlk kez denediğim isimlerin hepsinden çok memnun kaldım.işimle ilgili bi farklılık itibariyle baktırmak durumunda kaldım.Hislerimce Taha yı seçtim,iyikide seçmişim.Detaylı inciğine minciğine kadar yorum almak isteyen herkese öneririm.Hiç pembe tablo falan değil,tamamen nötr,söylediği herşey akla mantığa uygun,hayâli, masalsı hiçbir yorumu yok.Faldan sonra istediğiniz kadar sorun hemen cevap veriyor.Verdiği zamanlar öyle mantıklıki,gelişme sürecindeki aşamalar....Bana destek olacak birini söylemiş mesela gerçektende ancak o yaşlarda ve o kişi olabilir.Bilirsiniz az çok,iyiyide kötüyüde kimsenin hakkını yemeden size aktarmaya çalışırım.Dürüst yorumu var çocuğun bundan eminim.Sizlerden baktıran varsa yazarsanız çok iyi olur.

Kızlar üç gün oldu sanırım Ecren'e baktırdığım.İş konusuyla ilgili çevreden kaynaklanan tepkileri ve ilerleme aşamasını yorumundaki gibi yaşadım.Şu an için sonuçlanmış bişey değil zaten zaman alacak bir durum.Kısaca yaşanan gelişme aynen dediği gibi oldu ki ihtimal vermemiştim bu kadar kısa zamanda çıkabileceğine.

ecren nerede bakıyor canım

ben tahayi her zaman cok severim

arkadaşlar ecren dediğiniz kişi samira günal mı fal sepetindeki? eğer oysa bana dedikleri çıkmamıştı.

arkadaşlar ecren dediğiniz kişi samira günal mı fal sepetindeki? eğer oysa bana dedikleri çıkmamıştı.
Vallaha canım sanırım Lalecim öyle bişey demişti ama benim aynı kişi olup olmadığı konusunda bi fikrim yok.

samiradan pek memnun değilim malesef.zeusun aksine olumlu konuşmuş hatta kesin görüyorum diyor ama ne bileyim öyle dolu dolu gelmedi falı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…