Hiç sormadan şakır şakır bilen falcı bulsak ooooo.... var bir kaç tane bildiğim ama onlarda çok profilli olarak ifşa oldu. Bu da demek ki diğer profillerinden birinde sana bakmış ve oradan yürüyor... velhasıl kelam 11628. sayfada bu kaçıncı kördüğüm...Kızlar biliyorsunuz bende net soru ve isim istiyorum ona göre açılım yapıyorum (net sorudan kasıt) atıyorum benim için ne düşünüyor kaldı ki katina ve tarot bu şekilde açılır. Kahve falı daha geneldir bir şey sormana gerek yok. Enerji meselesine gelirsek , bizim forumda bazı arkadaşlarla enerjim tutmadı ve açılım yapamadım.
İyi falcı net soru ister asıl , kartları karıştırırken o soru ile kartlar karıştırılıp dizilir. Soruda ayrıntı vermemeniz yeterli kaldı ki ben istemiyorum objektif olmak adına.
+1 kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Ben süreci biraz yumusatarak alışmak için baktırmıştım mesela ve şu an falsız iyiyim. Ben o çok meşhur site sahibi Binnaz’ın kendisine de baktıranlardanım sonuç o zaman da sıfırdı. Bu arada ne zaman bunları dile getirsek, mutlaka birkaç yeni üye ertesi gün giriş yapıp siteyi övüyor. Bu o sitenin yönetiminin de izlediğini gösteriyor bence. Tekrar hoşgeldin bu arada.kızlar uzunca zaman sonra bir bakayım dedim yazmaya niyetim yoktu ama tam da aklımdan geçen bir konu konuşulmuş kısaca bir şeyler söylemek istedim; bu zihin okuma olayını o kadar yabana atmayın ben bire bir yaşadım. Eminim çünkü aylarca teyit etme imkanım oldu ve gördüm ki o anda benim duygu durumum hissiyatım neyse bir falcı var özellikle o da bana onları sunuyormuş. Kimsenin ismini veremem çünkü tüm falcılar bu topikte geziniyor zaten kim olsa gezerdi şaşırmamak lazım. Peki bizim zihnimizi okuyan onu niye okuyamıyor derseniz; biz irademizle kendimizi açıyoruz falcıya fakat karşı tarafın bundan haberi bile yok bilinçaltı ve ruh asildir öyle her okuyacağım diyen okuyamaz siz izin vermeden. Fal baktırmayın,inanmayın demeyeceğim bu da bir dönem gelip geçiyor ama ben onca fal tecrübemden sonra gerçekleşen gelişmelerde birebir iletişimle teyit ettim ki; fal dediğin yalan dolanmış ben asıl düşünüyorsam öyle yorumlanıp öyle evriliyormuş
kızlar uzunca zaman sonra bir bakayım dedim yazmaya niyetim yoktu ama tam da aklımdan geçen bir konu konuşulmuş kısaca bir şeyler söylemek istedim; bu zihin okuma olayını o kadar yabana atmayın ben bire bir yaşadım. Eminim çünkü aylarca teyit etme imkanım oldu ve gördüm ki o anda benim duygu durumum hissiyatım neyse bir falcı var özellikle o da bana onları sunuyormuş. Kimsenin ismini veremem çünkü tüm falcılar bu topikte geziniyor zaten kim olsa gezerdi şaşırmamak lazım. Peki bizim zihnimizi okuyan onu niye okuyamıyor derseniz; biz iradenizle kendimizi açıyoruz falcıya fakt karşı tarafın bundan haberi bile yok bilinçaltı ve ruh asildir öyle her okuyacağım diyen okuyamaz siz izin vermeden. Fal baktırmayın,inanmayın demeyeceğim bu da bir dönem gelip geçiyor ama ben onca fal tecrübemden sonra gerçekleşen gelişmelerde birebir iletişimle teyit ettim ki; fal dediğin yalan dolanmış ben asıl düşünüyorsam öyle yorumlanıp öyle evriliyormuş
teşekkür ederim:) binnaz zaten direkt takip ediyor mesela benim kim olduğumu bildiklerine de çok eminim ama tutup suçu onlara da atacak değilim adam boğazıma bıçak dayamadı gel aylık 500 liraya fal baktır diye dediğim gibi bir dönemdi geçti gitti. Bu arada fal baktırmamanın şöyle bir faydasını gördüm, son dönemde yaşadıklarımı bana 6 ay önce söyleseler asla ihtimal vermezdim bu olaylara vereceğim tepkileri vereceğimi de önceden söyleseler gülerdim dalga geçiyorsunuz asla falan derdim ama irademi özgürce kullandıkça anladım ki ben gerçekten fallara bağlamışım o dönemde tüm irademi. bir tavsiye verebilirim ki; olanları salt değerlendirin çünkü konu ne olursa olsun nasıl algıladığımız ve de bunun doğurduğu beklentiler tamamen bizim kendimizi nasıl inandırdığımızla ilgili+1 kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Ben süreci biraz yumusatarak alışmak için baktırmıştım mesela ve şu an falsız iyiyim. Ben o çok meşhur site sahibi Binnaz’ın kendisine de baktıranlardanım sonuç o zaman da sıfırdı. Bu arada ne zaman bunları dile getirsek, mutlaka birkaç yeni üye ertesi gün giriş yapıp siteyi övüyor. Bu o sitenin yönetiminin de izlediğini gösteriyor bence. Tekrar hoşgeldin bu arada.
teşekkür ederim canımcım:) inan hiç kimse yok yani kendimi çok ciddi çürütüyorum burada defalarca ağzı açık yazdığım kim varsa. çok açık yazamıyorum ama kendisine faydam dokunacağına inananlar varsa özelden cevaplarım:)canım hoşgeldin:) bu durumda bu kadar fal geçmişinden sonra sevdiğin kimse kalmadı mı gerçekten
Hiç sormadan şakır şakır bilen falcı bulsak ooooo.... var bir kaç tane bildiğim ama onlarda çok profilli olarak ifşa oldu. Bu da demek ki diğer profillerinden birinde sana bakmış ve oradan yürüyor... velhasıl kelam 11628. sayfada bu kaçıncı kördüğüm...
teşekkür ederim canımcım:) inan hiç kimse yok yani kendimi çok ciddi çürütüyorum burada defalarca ağzı açık yazdığım kim varsa. çok açık yazamıyorum ama kendisine faydam dokunacağına inananlar varsa özelden cevaplarım:)
Binnazın ilk dönemleri aynen bende fallara bağlamıştım. Hatta burada hayatımın akışını durdurup 2 sene oyalanmışım neredeyse. Bu yüzden şimdi sürekli yazıyorum ki olumsuz görünsem bile bilinsin diye. Binnaz döneminde maddi olarak resmen çöküşü yaşamışım ben ayda aynen 500-750 arası harcamışım. Enerjimin düşüklüğü de cabası. Şükür ki bitti benim sürecim.teşekkür ederim:) binnaz zaten direkt takip ediyor mesela benim kim olduğumu bildiklerine de çok eminim ama tutup suçu onlara da atacak değilim adam boğazıma bıçak dayamadı gel aylık 500 liraya fal baktır diye dediğim gibi bir dönemdi geçti gitti. Bu arada fal baktırmamanın şöyle bir faydasını gördüm, son dönemde yaşadıklarımı bana 6 ay önce söyleseler asla ihtimal vermezdim bu olaylara vereceğim tepkileri vereceğimi de önceden söyleseler gülerdim dalga geçiyorsunuz asla falan derdim ama irademi özgürce kullandıkça anladım ki ben gerçekten fallara bağlamışım o dönemde tüm irademi. bir tavsiye verebilirim ki; olanları salt değerlendirin çünkü konu ne olursa olsun nasıl algıladığımız ve de bunun doğurduğu beklentiler tamamen bizim kendimizi nasıl inandırdığımızla ilgili
Gerçekten hiç yok çünkü sonuç hiçbirinin dediği gibi olmadı. Şimdi yazarken aklıma geldi yalnız bir tek çingene bilmiş diyebilirim ama bence onunla da çok yüz göz olduk diye yorumladı çünkü bu son kanaatim zamanla değişecek bir şey değildi 2.5 sene önce de bilinmesi gerekirdi fal diye bir şey varsa ve kimse bilemediSeka bunca falcı deneyiminden sonra beğendiğin falcı oldu mu?
Gerçekten hiç yok çünkü sonuç hiçbirinin dediği gibi olmadı. Şimdi yazarken aklıma geldi yalnız bir tek çingene bilmiş diyebilirim ama bence onunla da çok yüz göz olduk diye yorumladı çünkü bu son kanaatim zamanla değişecek bir şey değildi 2.5 sene önce de bilinmesi gerekirdi fal diye bir şey varsa ve kimse bilemedi
Gerek de yok zaten ya bence o da artık çok bildiği için yorumladı yoksa onun da başta söyledikleriyle hiç alakası yokÇingene bana bakmadı :) teşekkür ederim.
Bence bu işin tekniğini öğrenmiş ve uygulayabilen insanlr için ne falı olduğunun önemi yok dediğin gibi mesela geçmişte bir anım var diyelim benim takılıp kaldığım onu sanki orada benimle yaşamış gibi anlatıyor bu tip falcılar dolayısıyla biz de kahin Vanga bulduk sanıyoruz o aşmadaben de telepati ve bioenerjiye inanıyorum. benim de aklımdan geçirdiğim şeyleri söyleyen 2 falcı oldu. ben adamı ne görüyorsam öyle lanse eden de. ya da ben misal çikolatalı pasta hakkında soru sormuşsam. bu kişi soruyla alakasız muzlu pastayı da neden sevmediğimi araya eklemiş. Sormadım ama yalan da değildi kafamdan geçirdiğim bilinçaltımın bir köşesinde olan bi şeydi. ki bence bu daha çok kahve falında olan bi şey.
kesinlikle canım. ama bu bunların uzmanları var. ben bu işi yapan birine kahve atmıştım ama resimler yüklenmeyince enerji ile baktı biraz saçmalasa da nokta atışı yaptığı zaman da oldu. şaşırdığım da. ama böyle aman aman olmadı. ben şeye inandım hani 40 kere bir şeyi söylersen olur kavramını 40 kere bir şeyi düşünürsen hissedilir yafta gibi, onun farkına vardım. Olumlu düşündüğüm zaman hep olumlu yorum aldım çünkü 40 kere o durumu düşündüm hisseden de oldu. olumsuz umudumu yitirdiğim korkularımın olduğu dönemde bana olumsuz bakan da oldu. ve 40 kere düşündüğüm şeyi dile getirdi. sonuç bu umarım ne demek istediğimi anlatmışımdır.Bence bu işin tekniğini öğrenmiş ve uygulayabilen insanlr için ne falı olduğunun önemi yok dediğin gibi mesela geçmişte bir anım var diyelim benim takılıp kaldığım onu sanki orada benimle yaşamış gibi anlatıyor bu tip falcılar dolayısıyla biz de kahin Vanga bulduk sanıyoruz o aşmada
o kadar güzel açıklamışsın ki, sorumun cevabı taamamen sendeymiş. evet ben de öyle düşünüodum yani biz ne biliosak o kadarını bilio geysu, biz ne düşünüosak onları söylüo. bu bayadır kafamı kurcalayan bir şeydi. falda sadece geysu beni şaşırttığı için yoluma geysu ile devam edecektim ama gerçekten benim zihnimdekileri bana veriosa ne anlamı var. bu beni umutlarımdan da eder hayallerimden de..Zihin okuma kesinlikle var ki bunun eğitimleri, kendini geliştirme yolları dahi var. 6.his meselesi bir nevi.. Hoş hiç bir falcı kendini geliştirmemiştir ama yeteneklidir. Peki neden bizim zihnimizi okurken karşı tarafı okuyamıyor? Çünkü falcıya biz kendimizi açıyoruz karşı taraf değil.
Ve falcı bizim zihnimizde ne varsa bize onu veriyor "şu tarihte arar o kızla olmayacak, senden başkasıyla yapamaz vs."
Ne hikmetse buradaki herkesin ayrıldığı kişiler şuan hayatlarındaki kişilerle olmayacak ayrılacak..
Geysu örneğini vermek isterim. 1 yıldır baktırırım söylediği şeyler doğrudur. Ama yaz aylarında ben ayrıldığım kişinin hayatı hakkında çok farklı şeyler öğrendim kötü bir hayatı olduğu tarzında ve sonra geysuya fal attım bana dediği "eskiden daha mütevazi iken artık edepsiz bir hayatı var"
Ama benim net öğrendiğim bu kişinin "edepsiz" hayatı yaklaşık 1 yıldır varmış hatta benimle birlikteyken bile sona doğru. Peki önceki fallarda neden demedi?
Bu zihin okumak bendekini bana vermek değilde nedir? Yani 1 yıldır zihnimde olması için kurduğum şeyler çoğu falcı tarafından bana verildi. Nakta ise bir çok kez karşı tarafın ağzından duyduğum şeyleri söyledi ama çıktığı patladığı şeylerde var.
işte canım bu telepati enerji kısmı. nasıl bizim enerjimize yoğunlaşıyor ise karşı tarafın enerjisine de yoğunalaşabilir. tabii bazıları bizim düşüncemizi kişinin düşüncesi diye aksettirip falı savsaklıyor. özensiz bakıyor. mesela o şahısı her zaman düşünürdüm. ama bi gece yatıyorum o kadar yoğun hissediyorum ki sanki yanımda o derece bi sağa dönüyorum bi sola dönüyorum. diyorum ki bu da beni böyle yoğun düşünüyor ki öyle hissediyorum. neyse uyudum sabahı beni engellemiş baya düşünerek karar vermiş onu anladım:)))))))selam kızlar şimdi hani düşünce okuyor deniliyor ya kesinlikle doğru lakin benimde başıma şöyle bir durum geldi nakta dan yorum aldım bana hiç aklımda olmayan hatta hiç düşünmediğim bir durum söyledi ve bu durumla alakalı ertesi akşam benimkinden telefon geldi o gece evinden 40 kilometre uzağa gidip arabasında sabahın 5 ine kadar beni düşünmüş aralıksız kendisi bunu bizzat itiraf etti diyeyim ve naktanın bahsettiği durumun aynısıydı diyebilirim ki ben telwe yi seven birisi değilim bana hep itici gelmiştir ve ilk defa naktadan yorum aldım .. eğer benim düşüncemi okuyorsa doğru okuyordur ama karşımdaki insanın böyle birşeyle gelmiş olması cidden beni şaşırttı .. bana bakılan fallarda çok takılmıyorum en fazla 3 saatlik bi kafa karışıklığı oluyor bende sonra falı açıp tekrar ne okuyorum ne dinliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?