işte canım bu telepati enerji kısmı. nasıl bizim enerjimize yoğunlaşıyor ise karşı tarafın enerjisine de yoğunalaşabilir. tabii bazıları bizim düşüncemizi kişinin düşüncesi diye aksettirip falı savsaklıyor. özensiz bakıyor. mesela o şahısı her zaman düşünürdüm. ama bi gece yatıyorum o kadar yoğun hissediyorum ki sanki yanımda o derece bi sağa dönüyorum bi sola dönüyorum. diyorum ki bu da beni böyle yoğun düşünüyor ki öyle hissediyorum. neyse uyudum sabahı beni engellemiş baya düşünerek karar vermiş onu anladım:)))))))
canımm benmm yerim seniiişte canım bu telepati enerji kısmı. nasıl bizim enerjimize yoğunlaşıyor ise karşı tarafın enerjisine de yoğunalaşabilir. tabii bazıları bizim düşüncemizi kişinin düşüncesi diye aksettirip falı savsaklıyor. özensiz bakıyor. mesela o şahısı her zaman düşünürdüm. ama bi gece yatıyorum o kadar yoğun hissediyorum ki sanki yanımda o derece bi sağa dönüyorum bi sola dönüyorum. diyorum ki bu da beni böyle yoğun düşünüyor ki öyle hissediyorum. neyse uyudum sabahı beni engellemiş baya düşünerek karar vermiş onu anladım:)))))))
çünkü geysu düşündüklerimiizi pat pat söylüo. ben onun yorumunu okurken ''hayır böyle düşünmüyorum'' dediğim hiçbirşeye rastlamadım. bu yüzden ben okuduğuna eminim. ama karşı tarafın da okuyor mu onu hala çözebilmiş değilim.Şu akıl okuma konusuna ben bir şey diyemem, geysunun benim düşündüğüm şeyleri söylediği de zıddını söylediği de oldu. Ama canımmasalkizi- cığım 1 senedir bana bıkmadan usanmadan "Geysu zihin okuyooor" der. Bu kadar kişinin aynı çıkarımda bulunması beni de düşündürüyor
Emin ol canım yazarken ben de gülerek yazdım kabul görme öngörüm mü oluştu yoksa ağlanacak halime gülüyor muyum anlamadım :)))ayy istemdışı güldüm burada işte bencede biz onları bu kadar düşünüyorsak onlarda bu kadar düşünüyorlar bizi.. falcılarda maddi kazanca odaklılar zaten çok beklentim yok maksat gün geçsin ama geysuda naktada ve chitrada cidden şaşırmışlığım vardır ..
Ayyy ben de seni yeriiim canımcanımm benmm yerim senii
peki geysunun karşı taraf hakkında söylediği şeyleri geysuya atmadan önce sen de biliyor muydun? yani geysudan öğrendiğin şeyler oldu mu? ve daha sonra bu öğrendiğin şeylerin doğru olduğuGeysu'nun fallarını geçen sene teyit edebiliyordum o dönem karşı tarafla her hafta karşılaştığımız için. Ama artık edemiyorum o yüzden emin değilim.
ek: anlık durum ve yakın gelecek doğru oluyor ama kesin sonuç hiç olmadı. en son falında da bunu iletmiştim kendisine.
peki geysunun karşı taraf hakkında söylediği şeyleri geysuya atmadan önce sen de biliyor muydun? yani geysudan öğrendiğin şeyler oldu mu? ve daha sonra bu öğrendiğin şeylerin doğru olduğu
Bana da öyle geldi :/ Arkadaşlarının izlemesini garipsedim ama o uzaktan fark ettirmeden bakıyor arkadaşları yanımda bakıyorlar falan.
Böyle bir durum olacağını Geysu demişti bir de onu söylemiş olayım, ortak bir tanıdığımızın ona benle ilgili haberler ulaştırdığını benim sonra fark edeceğimi söylemişti.
teşekkür ederimGeçen sene şöyle bir şey olmuştu buraya yazmışım şöyle alıntılayayım:
Buna tepki olarak ne dedi Eowyn? Zira ben de Geysu'nun çizdiği mutlu sona hiçbir zaman ulaşamayanlardanım.Geysu'nun fallarını geçen sene teyit edebiliyordum o dönem karşı tarafla her hafta karşılaştığımız için. Ama artık edemiyorum o yüzden emin değilim.
ek: anlık durum ve yakın gelecek doğru oluyor ama kesin sonuç hiç olmadı. en son falında da bunu iletmiştim kendisine.
Bununla ilgili bir şey söylemedi maalesef laf arasında kaldı.Buna tepki olarak ne dedi Eowyn? Zira ben de Geysu'nun çizdiği mutlu sona hiçbir zaman ulaşamayanlardanım.
Söylediğin çok doğrukızlar uzunca zaman sonra bir bakayım dedim yazmaya niyetim yoktu ama tam da aklımdan geçen bir konu konuşulmuş kısaca bir şeyler söylemek istedim; bu zihin okuma olayını o kadar yabana atmayın ben bire bir yaşadım. Eminim çünkü aylarca teyit etme imkanım oldu ve gördüm ki o anda benim duygu durumum hissiyatım neyse bir falcı var özellikle o da bana onları sunuyormuş. Kimsenin ismini veremem çünkü tüm falcılar bu topikte geziniyor zaten kim olsa gezerdi şaşırmamak lazım. Peki bizim zihnimizi okuyan onu niye okuyamıyor derseniz; biz irademizle kendimizi açıyoruz falcıya fakat karşı tarafın bundan haberi bile yok bilinçaltı ve ruh asildir öyle her okuyacağım diyen okuyamaz siz izin vermeden. Fal baktırmayın,inanmayın demeyeceğim bu da bir dönem gelip geçiyor ama ben onca fal tecrübemden sonra gerçekleşen gelişmelerde birebir iletişimle teyit ettim ki; fal dediğin yalan dolanmış ben asıl düşünüyorsam öyle yorumlanıp öyle evriliyormuş
Durak nasil benim de dikkatimi cekti ama emin olamamistim.@gelpisipisipisii nin dediği şeyleri bugün durak sancaktaroglu da dedi ben şok :) tekrar teşekkürler canım... kızlar adam ben soylemeden ikimizin ayri sehirlerde oldugunu ve hangi sehirler oldugunu nasil bildi ?
bende indirdim o uygulamayı 60 altın vermiş tavsiye edeceğiniz biri var mı o altinlara uygunKızlar bu arada Fal Evini denedim. Muhtesem. Binnaz abla falan halt etmis. Hem fiyatlar cok uygun hem de yorumlar cok güzel. Tavsiye ederim
Ben begendim samimi bir anlatimi var olumlu olumsuz konusmasi onemliydi benim icin tavsiyeler verdi beğendim samimiyetten kastım lackalık degil önemseyerek yapıyo canımDurak nasil benim de dikkatimi cekti ama emin olamamistim.
Az once kredim nil derine boşa gitti güneş bahadiri bekliyorumKızlar bu arada Fal Evini denedim. Muhtesem. Binnaz abla falan halt etmis. Hem fiyatlar cok uygun hem de yorumlar cok güzel. Tavsiye ederim
Derin bilge var kuzumm ama yakalamak çook zorbende indirdim o uygulamayı 60 altın vermiş tavsiye edeceğiniz biri var mı o altinlara uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?