Binnaz Abla

Şu akıl okuma konusuna ben bir şey diyemem, geysunun benim düşündüğüm şeyleri söylediği de zıddını söylediği de oldu. Ama canım masalkizi- cığım 1 senedir bana bıkmadan usanmadan "Geysu zihin okuyooor" der. Bu kadar kişinin aynı çıkarımda bulunması beni de düşündürüyor

ayy istemdışı güldüm burada işte bencede biz onları bu kadar düşünüyorsak onlarda bu kadar düşünüyorlar bizi.. falcılarda maddi kazanca odaklılar zaten çok beklentim yok maksat gün geçsin ama geysuda naktada ve chitrada cidden şaşırmışlığım vardır ..

canımm benmm yerim senii

çünkü geysu düşündüklerimiizi pat pat söylüo. ben onun yorumunu okurken ''hayır böyle düşünmüyorum'' dediğim hiçbirşeye rastlamadım. bu yüzden ben okuduğuna eminim. ama karşı tarafın da okuyor mu onu hala çözebilmiş değilim.

Emin ol canım yazarken ben de gülerek yazdım kabul görme öngörüm mü oluştu yoksa ağlanacak halime gülüyor muyum anlamadım :)))
Ben geysuyu sevdim ama olumlu olması soru işareti gibi kalıyor. Çünkü detay vermediğim tek kişiydi kendisi.

canımm benmm yerim senii
Ayyy ben de seni yeriiim canım artık dalga geçiyorum kendimle ama o gece aynı böyle olmuştu

Geysu'nun fallarını geçen sene teyit edebiliyordum o dönem karşı tarafla her hafta karşılaştığımız için. Ama artık edemiyorum o yüzden emin değilim.

ek: anlık durum ve yakın gelecek doğru oluyor ama kesin sonuç hiç olmadı. en son falında da bunu iletmiştim kendisine.

peki geysunun karşı taraf hakkında söylediği şeyleri geysuya atmadan önce sen de biliyor muydun? yani geysudan öğrendiğin şeyler oldu mu? ve daha sonra bu öğrendiğin şeylerin doğru olduğu

peki geysunun karşı taraf hakkında söylediği şeyleri geysuya atmadan önce sen de biliyor muydun? yani geysudan öğrendiğin şeyler oldu mu? ve daha sonra bu öğrendiğin şeylerin doğru olduğu

Geçen sene şöyle bir şey olmuştu buraya yazmışım şöyle alıntılayayım:

Buna tepki olarak ne dedi Eowyn? Zira ben de Geysu'nun çizdiği mutlu sona hiçbir zaman ulaşamayanlardanım.

Söylediğin çok doğru
Burada populer tüm kişilere baktırdım kızlar elfin şevdar geysu nakta... abartmıyorum her sitedeki iyi diye bilinen herkese.
Ve karşı tarafın duygusunu da öğrendim ve hiç falda olmadığı gibi bi gerçekle yüzleştim. Çok kaptırmamanızı öneririm eğer hissetmiyorsanız sürecin iyi olmadığını falda size çizilen tablonun pembe olduğunu anlıyorsunuz
Reelde ve sanalda o kadar çok fal baktırdım ki onlarca yorumdan süzdüğüm bi gerçek

@gelpisipisipisii nin dediği şeyleri bugün durak sancaktaroglu da dedi ben şok :) tekrar teşekkürler canım... kızlar adam ben soylemeden ikimizin ayri sehirlerde oldugunu ve hangi sehirler oldugunu nasil bildi ?

Kızlar bu arada Fal Evini denedim. Muhtesem. Binnaz abla falan halt etmis. Hem fiyatlar cok uygun hem de yorumlar cok güzel. Tavsiye ederim

Durak nasil benim de dikkatimi cekti ama emin olamamistim.
Ben begendim samimi bir anlatimi var olumlu olumsuz konusmasi onemliydi benim icin tavsiyeler verdi beğendim samimiyetten kastım lackalık degil önemseyerek yapıyo canım

BEN Astrocenter Murathan bey diyorum sizde deneyin isterseniz aite yorumları da Harika benim için zaman var ama bekliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…