Binnaz Abla

kızlar nedense bana falevi pek samimi gelmiyor. Hi fal atmadım ama tellwe konusunda da bahsettim. tellwe de bi yorumcudan fal aldım. benden burçları aldı. bi güzel burç yorumu yapmış canımı cicimli. başa da falevine hoşgeldiniz yazmıştı anlayacağınız bu kimse denk gelip tongaya gelebilirsiniz. tabii benim ki bi bilgilendirme

Vallahi öyle büyük paralara öyle çöp fallar gördüm ki, ben bile daha iyisini yapabileceğimi iddia ediyorum. Hiç kusura bakmayın binnaz yorumcularının 4 de 3 ü çöp... sıfır yetenek. Bol laf kalabalığı... paragöz, puan avcısı...
Hiç savunulacak gibi değil.. tekrar kusura bakmayın...
Tamam malzemesi insan olan zor bir iş... çözümsüz ve takıntılı insanlar da gidiyor yorum almaya. Saçma sapan sorularla da giden var. Bakmayın o zaman kardeşim. Red edin madem... uydur kaydır yolla...
Evet belki kimse silah dayamıyor fal yolla diye ama biraz etik biraz ahlak lütfen ya...
Bi şekilde bir sebeple gelmiş, ihtiyaç duymuş o an için ... Az insaf yahu..
Fal baktırırken bir şekilde burayı ve işin mantığını keşfedip buradan laf devşirip sitelerde fal bakıp sonra burada falcı kritiği yapan daha amiyane tabir ile " karıncayı öpüp belini incitmeyen "arkadaşlarım bu mesaj aynı zamanda sizlere de gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
pelin bilge özdoğru elfin demet kesira sirelden hangisini önerirsiniz arkadaşlar? ve katina mı kahve mi?

Canım benim ne kadar temiz kalbin varmış sağol yakaladım hem de sesliye dönsün istiodum dönmüş şanslı günümdeyim bugün, yolladım
Bakin burasi takip edilio. Fal gonderdiginiz zaman buraya yazmayin falci burayi takip ediosa kimliginizi ogrenrbilir. Fal siranizi filan yazmayin burada

Bakin burasi takip edilio. Fal gonderdiginiz zaman buraya yazmayin falci burayi takip ediosa kimliginizi ogrenrbilir. Fal siranizi filan yazmayin burada
Yok canım beni en azindan tahmin bile edemezler çünkü hic detay biseyden bahsetmedim bu mesajim haric teşekkür ederim forumda hesap acacak duruma gelmişler falcılar resmen onaylanmış oldu düşüncelerimiz herkes dikkatli olsun

O değilde ben şunu merak ediyorum amaç sadece yardım etmek ise (tabi ki emek sarf ediliyor karşılığı alınması gerekiyor) neden bu kadar uçuk fiyatlar havada uçuşuyor. Evet falcılarda bir yerde haklı çünkü falı yorumlayan falcılar çok cüzi miktarlar alıp; psikolojik sorunu olan binlerce kişi ile uğraşıyorlar. Binnaz ablanın yapması gerekenlerden belki en önceliklisi falcılara daha iyi rakamlar vermesi ve biz fal severler için uygun fiyat politikası getirmesi gerekmektedir.

Geçen ay bir falcınıza kahve falı attım. Şaka gibi bir fal geldi ''katina falı'' yorum olarak yazdım bu tarz falcıları öncelikle tespit etmeniz gerekiyor.

Sitenizde iyi falcılarda var fakat saçma sapan kişilerde var. Açıkçası binnazda fal baktırmayı düşünmüyorum. Daha uygun ve çok daha iyi falcıları olan sitelerde mevcut. Bilginize

pelin bilge özdoğru elfin demet kesira sirelden hangisini önerirsiniz arkadaşlar? ve katina mı kahve mi?
Bılıyorum kı benden baska burdakı daimi uyelerın de dıkkatını cekmiş "sahsınıza söylemyorm" bunu belrtıym öncelıkle,belkı de sız tesadufen denk geldınız..... Ama bu aralar soyle bır uygulama var: Fallar-falcılar ıle ılgılı hararetlı veya cok konuşulup,krıtık yapılabılecek bır durum oluyor....Hop bırılerı anında falanca falcı nasıl vs dıye konuyu bogmaya,dagıtmaya calısıyor. Artık su son bınnazdan alenı gelıp yazısını yazan yazardan sonra yorumlar baslamısken yıne bu uygulamayı gorunce artık bunun yenı bır stratejı oldugundan emın olmamak artık saflık olacak gıbı gelıyor.....Bu stratejı de ortaya cıktıgına gore bır muddet kullanmazsınız ıcımızdekı fal sıtesı sakınlerı veya artık yenı bır sey bulun

shhdsjdjskkdkskd hayır ya 1000 kredim var fal baktırcam soru soruyom dünyanın en normal şeyini yapıyorum şu an :d

Benım bıldıgım Bınnaz madem sız bınnazdansınız, bellı bır test sıstemı ıle yorumcuyu alıyor ve eskı ve sızde yorumcu olmus buradakı bazı uyelerın acıkladıklarına gore "elıfsude mıydı tam hatrlayamadım hanı avatarı katına destesı olan)o testlerı gecenlere de Huma Bal'ın pembış bır fal ornegını gonderıp bu ayarda fal yorumu yapın,sağlık vsden bahsetmeyın gibi kurallar dıkte ettıren de sızsınız.......Eskı mesajlarımda dedıgım gıbı dogru da dese acı dıyen falcıya bır daha gıdılmez ancak cok sonra dedıklarının dogrulugu yasanılıp,sındırılınce " ah, sen nerdesın" denır.....Ama bu durum da ne falcıya ne de SITE yonetımıne para kazandırmaz.......AMA sızın dıkte ettıgınız gıbı masal anlatan falcılara,umut tacırlerıne done done gıdılır...Cunku hayat umut olmadan yasanmaz...Ama o umut IHTIYACI SIZIN KAZANÇ KAPINIZ......O nedenle MASUMU OYNAMAYIN.....

Az da olsa profesyonel falcı vardır dıyorsunuz ama Bınnaz abla bıldıgın yol gecen hanı olmus.....Kımı nerden yakalarsanız....Hos hepsı de farklı profıl mı orası da tartısılır. Telwede vs. falcının cevaplarından,duvar yazısından vs. daha rahat yakalıyoruz bu durumu ama tabı sız daha profesyonelsınız....

En azından binnazabla adıyla açıkça falcı olduğunu belirterek gelmiş, baya alınmış galiba konuşulanlara.
Farkındaysan Id nizden kim olduğunuzu bulurum cümleleri hiç sevecen değil. Bu arada seni de anlamıyorum. Empati yapmıyorsun değil mi falcıyla canım alınsın ama bu binnazdan değil. Gelsinler muhabbet edelim. Binnaza da para vermeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…