Güneş Bahadır a bugün baktirdım çok begendim kuzumm. Kimsenin bilemedigi seyleri söyledi şok oldumAz once kredim nil derine boşa gitti güneş bahadiri bekliyorum
Kahretsin ya kac kere sikayet ettim iade edilene kadar kadin kapatti o kadar bekledimkiGüneş Bahadır a bugün baktirdım çok begendim kuzumm. Kimsenin bilemedigi seyleri söyledi şok oldum
İnsallah yakalarsın canımm sana pozitif enerji gönderiyorumKahretsin ya kac kere sikayet ettim iade edilene kadar kadin kapatti o kadar bekledimki
sağol canım denk gelirse denerim onu da vallahi kafayı yedik fal sitesi geze gezeDerin bilge var kuzumm ama yakalamak çook zor
Canım benim ne kadar temiz kalbin varmış sağol yakaladım hem de sesliye dönsün istiodum dönmüş şanslı günümdeyim bugün, yolladımİnsallah yakalarsın canımm sana pozitif enerji gönderiyorum
Bakin burasi takip edilio. Fal gonderdiginiz zaman buraya yazmayin falci burayi takip ediosa kimliginizi ogrenrbilir. Fal siranizi filan yazmayin buradaCanım benim ne kadar temiz kalbin varmış sağol yakaladım hem de sesliye dönsün istiodum dönmüş şanslı günümdeyim bugün, yolladım
Yok canım beni en azindan tahmin bile edemezler çünkü hic detay biseyden bahsetmedim bu mesajim haric teşekkür ederim forumda hesap acacak duruma gelmişler falcılar resmen onaylanmış oldu düşüncelerimiz herkes dikkatli olsunBakin burasi takip edilio. Fal gonderdiginiz zaman buraya yazmayin falci burayi takip ediosa kimliginizi ogrenrbilir. Fal siranizi filan yazmayin burada
aleni gelmiş canımAnlamadim adi gecen yorumculardan misiniz?
En azından binnazabla adıyla açıkça falcı olduğunu belirterek gelmiş, baya alınmış galiba konuşulanlara.
Bılıyorum kı benden baska burdakı daimi uyelerın de dıkkatını cekmiş "sahsınıza söylemyorm" bunu belrtıym öncelıkle,belkı de sız tesadufen denk geldınız..... Ama bu aralar soyle bır uygulama var: Fallar-falcılar ıle ılgılı hararetlı veya cok konuşulup,krıtık yapılabılecek bır durum oluyor....Hop bırılerı anında falanca falcı nasıl vs dıye konuyu bogmaya,dagıtmaya calısıyor. Artık su son bınnazdan alenı gelıp yazısını yazan yazardan sonra yorumlar baslamısken yıne bu uygulamayı gorunce artık bunun yenı bır stratejı oldugundan emın olmamak artık saflık olacak gıbı gelıyor.....Bu stratejı de ortaya cıktıgına gore bır muddet kullanmazsınız ıcımızdekı fal sıtesı sakınlerı veya artık yenı bır sey bulunpelin bilge özdoğru elfin demet kesira sirelden hangisini önerirsiniz arkadaşlar? ve katina mı kahve mi?
Farkındaysan Id nizden kim olduğunuzu bulurum cümleleri hiç sevecen değil. Bu arada seni de anlamıyorum. Empati yapmıyorsun değil mi falcıyla canım alınsın ama bu binnazdan değil. Gelsinler muhabbet edelim. Binnaza da para vermeyiz.En azından binnazabla adıyla açıkça falcı olduğunu belirterek gelmiş, baya alınmış galiba konuşulanlara.
Ayni dusuncedeyim beybiBahse hazırım ben nakta diyorum veeeee hoşgeldin nakta demek istiyorum nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?