Ben buna yeni olmayan eskiyen üye de sayarımBılıyorum kı benden baska burdakı daimi uyelerın de dıkkatını cekmiş "sahsınıza söylemyorm" bunu belrtıym öncelıkle,belkı de sız tesadufen denk geldınız..... Ama bu aralar soyle bır uygulama var: Fallar-falcılar ıle ılgılı hararetlı veya cok konuşulup,krıtık yapılabılecek bır durum oluyor....Hop bırılerı anında falanca falcı nasıl vs dıye konuyu bogmaya,dagıtmaya calısıyor. Artık su son bınnazdan alenı gelıp yazısını yazan yazardan sonra yorumlar baslamısken yıne bu uygulamayı gorunce artık bunun yenı bır stratejı oldugundan emın olmamak artık saflık olacak gıbı gelıyor.....Bu stratejı de ortaya cıktıgına gore bır muddet kullanmazsınız ıcımızdekı fal sıtesı sakınlerı veya artık yenı bır sey bulun
yok ben sana falcı demiycem. Sadece seni kibleyip görmezden gelicem. O da uslübün nedeniyle. İnsanlarla dalga geçer tarzda konuşman bence hoş değil. Burda insanlar yorumlarını paylaşıyor. Bu yüzden güldüğün şeyler sanırım insanların önem verdiği şeyler. Çok ayıp!shhshshshshdhhsdjsjfjskkf ölüyorum gülmekten su an :d ya bu ne paranoyaklık alt tarafı fal arkadaslar. Yaşlarınızı bilemiyorum ama gerçekten hayatınızı bunlara bağlamayın yani. Ben sadece moralim bozukken baktırıyorum o da çıkıcağı için değil de hayata karşı bir umudum olsun diye. Ayrıca online platformda hayatınızı anlatıyosunuz sonra falcılar burda diyosunuz. İnternet ve bu sitelerin kullanımı adamlara yasaklandı mı, kaldı ki işleri güçleri kalmadı burdan tek tek okuyup da sizi bulacak da falınıza bakıcak. Şurda şuna kafa yormak yerine kendi hayatınızı yaşayın hem kendinizi hem insanları germeyin. Şimdi bana da gelip falcı diyceksiniz bir gülme gelicek :d ama isteyene olmadıgımı özelden kanıtlarım Hepinize iyi akşamlar
Nasil kanitlayacagini cok merak ediyorum gercekten.shhshshshshdhhsdjsjfjskkf ölüyorum gülmekten su an :d ya bu ne paranoyaklık alt tarafı fal arkadaslar. Yaşlarınızı bilemiyorum ama gerçekten hayatınızı bunlara bağlamayın yani. Ben sadece moralim bozukken baktırıyorum o da çıkıcağı için değil de hayata karşı bir umudum olsun diye. Ayrıca online platformda hayatınızı anlatıyosunuz sonra falcılar burda diyosunuz. İnternet ve bu sitelerin kullanımı adamlara yasaklandı mı, kaldı ki işleri güçleri kalmadı burdan tek tek okuyup da sizi bulacak da falınıza bakıcak. Şurda şuna kafa yormak yerine kendi hayatınızı yaşayın hem kendinizi hem insanları germeyin. Şimdi bana da gelip falcı diyceksiniz bir gülme gelicek :d ama isteyene olmadıgımı özelden kanıtlarım Hepinize iyi akşamlar
Özelden napcak acaba?Nasil kanitlayacagini cok merak ediyorum gercekten.
canım benim de geçen gün de bahsettiğim buydu:)))) biri de çıkıp acaba zeki müren de bizi görecek mi demesini bekliyorumKızlar burayı Fake yeniler sardı. Şaka gibi.
Onu bende farkettim şu an. Şimdi ben yazıcaktım sen önce davrandın.Kızlar burayı Fake yeniler sardı. Şaka gibi.
Yok canım dalga geçmek anlamında alınmış baya dedim bir de açık açık falcı olarak gelmesi garip geldi ilk defa bu kadar açıkça biri gelmiş normalde sinsi sinsi yapmaya çalışıyolar.Farkındaysan Id nizden kim olduğunuzu bulurum cümleleri hiç sevecen değil. Bu arada seni de anlamıyorum. Empati yapmıyorsun değil mi falcıyla canım alınsın ama bu binnazdan değil. Gelsinler muhabbet edelim. Binnaza da para vermeyiz.
Referanslarini gonderecek olabilir.Özelden napcak acaba?
Ben bu yazan Binnaz Emircan olduğunu sanmiyorum. Evet bu kişi falcı ama kendi ismiyle değil. Bu kadar açık bir şekilde kimse yazmadı ki yazıcaginida sanmıyorum. Lakin bu kişi her kim ise burada baya konuşulan ve eleştirilen biri bence.Yok canım dalga geçmek anlamında alınmış baya dedim bir de açık açık falcı olarak gelmesi garip geldi ilk defa bu kadar açıkça biri gelmiş normalde sinsi sinsi yapmaya çalışıyolar.
Canım ben seni biliyordum. Zaten farketmedin mi ne zaman bir olayı tartışsak baltalanıyordu. Biz kişileri tespit etmeye çalışıyorduk zaten. Hatta bana karşı falcıyı savunan oldu burda. Bunları tek tek hesapladık ama bugune kadar biz de boyle toplanamamıştık. Onlar da bu kadar gelememişticanım benim de geçen gün de bahsettiğim buydu:)))) biri de çıkıp acaba zeki müren de bizi görecek mi demesini bekliyorum
Hayal gücüne bak ya! Bizimla değilsin. Ben neler düşünmüştüm oysa :)Referanslarini gonderecek olabilir.
Fal baktırmak hayatı buna bağlamaksa siz neden falcı ismi istiyorsunuz ki? Demek ki siz de alt tarafı fal dediğiniz şeye hayatınızı bağlamışsınız. Kişi kendinden bilir işishhshshshshdhhsdjsjfjskkf ölüyorum gülmekten su an :d ya bu ne paranoyaklık alt tarafı fal arkadaslar. Yaşlarınızı bilemiyorum ama gerçekten hayatınızı bunlara bağlamayın yani. Ben sadece moralim bozukken baktırıyorum o da çıkıcağı için değil de hayata karşı bir umudum olsun diye. Ayrıca online platformda hayatınızı anlatıyosunuz sonra falcılar burda diyosunuz. İnternet ve bu sitelerin kullanımı adamlara yasaklandı mı, kaldı ki işleri güçleri kalmadı burdan tek tek okuyup da sizi bulacak da falınıza bakıcak. Şurda şuna kafa yormak yerine kendi hayatınızı yaşayın hem kendinizi hem insanları germeyin. Şimdi bana da gelip falcı diyceksiniz bir gülme gelicek :d ama isteyene olmadıgımı özelden kanıtlarım Hepinize iyi akşamlar
Hah ne guzel dedın..........HEPIMIZI SALAK SANIYORLAR. Bırde utanmadan asagılıyorlar......+Madem fal bakmak, buna para harcamak,bunun krıtıgını yapmak ACIZLIK......Sorarlar adama sen necı oluyorsun bu durumda, ne ısın var fal kredılerıyle, tavsıyelerıyle.....Hadı ordan....Bır de durustlukten vs. bahsetmezler mı....Fal baktırmak hayatı buna bağlamaksa siz neden falcı ismi istiyorsunuz ki? Demek ki siz de alt tarafı fal dediğiniz şeye hayatınızı bağlamışsınız. Kişi kendinden bilir işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?