Binnaz Abla

Benim aklım hala "moral bulayım,umut olsun diye,çıkacağından değil" deyip 100 tl kredi barındırmasında. onun yerine git terapiste sinemaya yemek yemeye filan en azın bunlar daha gerçekçi.

Benim aklım "moral bulayım,umut olsun diye,çıkacağından değil" deyip 100 tl kredi barındırması. onun yerine git terapiste sinemaya yemek yemeye filan en azın bunlar daha gerçekçi.
Ona da gerek yok. İstediğinin ismini söylesin. Zaten hepsi burda. ÖM den baktırır krediye yazık..

Açıkçası ben nakta olduğunu düşünmüyorum kızlar... eger isterse nakta olarak gelip yorum yapacak biri olarak görüyorum ben kendisini... yazmak isterse kendini gizlemez bence.. arkadan iş çevirecek biri dan dan yorum yapmaz. Ben deki yorumu hep öyle oldu. Acıtan cinsten.. bir daha gelmez söylersem diye çekinmeden yaptı yorumunu..
Bana daha çok Emircanbinnazabla rumuzu ile binnazda fal bakan birinin içimizde olduğunu ve ona seni afişe ederim şeklinde bir gözdağı verilmek istendiğini düşünüyorum... benimki de böyle bir paranoya...
Diğer arkadaş ile ilgili yorumsuzum...
Ayyy o neydi öyle birseycik anlamadım

Kesinlikle katılmıyorum. Göz dağı ona verilmedi zaten. Yorumlayan kişilere id lerinden tespit etsek dedi. Burada bu ara en çok ben, sanem, madilik eleştiri yaptı. O halde bizden biri mi falcı? yoksa sizin tahmininizi de alayım kim olabilir diye? Bu arada nakta hakkında hiç yazmadım ama yazayım. Nakta ben de dan dan yazmadı. Nokta atışı değil ama bol atışı oldu ve puan kaygısı var.

Nakta o kadar da samimi degil bence. Illa odur demiorum tabiki de kimsenin gunahini almak istemem ama bu kisinin binnazda bir yorumcuya gozdagi verme dusuncesine katilmiorum. O gozdagi destinanin da dedigi gibi bizeydi. Ve binnaz yorumcuusu olmadigi da cok belliki burda tahminleri binnaza cekmeye calisip kullanici adini binnaz yapmis. Yahu caresiz kalip fallara sarabiliriz hatta bu yuzden zaman zamam akli dengemi yitirdigimi dusunmuyor degilim ama aptal degiliz yahu. Suan kimbilir bu yazdiklarimizi kac yorumcu okuyordur. Iyi niyetlerimizi suistimal eden zaten falci da olamaz hisli de olamaz. Allah a inancim var ve Allah in bu kadar kotu kalpli kisilere bu hissi vermeyecegi kanısındayım.

canım benim bugün gün boyu yorumları okudum bi çok noktada yorum yapmak istedim ama kendimi tuttum çünkü burayı her açtığımda o kadar çok mutsuzluk enerjisi aldımki bizler sf saf sıkıntımızdan dolayı fal atıp rahatlayacağımızı düşünüyoruz he umutlarımızla oynayan fal bakıyorum diyen falcılar zten bunun vebalini biz helal etsek bile veremezler onlardan çıkmayacakmı çıkacak elbette ama burada bu kadar olumsuzca konuşulduğunda hepimizi etkiliyor evet eleştirelim kızalım burada paylaşım yapıp birbirimizle sohbet edip bir noktada faldan uzaklaşıyoruz aslında fal atma isteği kalmıyorki bu güzel seni kimse falcı olmakla veya sanemi veya madilik i suçlayamaz herkes fikrini paylaşıyor ve herkes farklı düşünce tarzı yaşam tarzına sahip hepimizin beyni farklı yorumluyor olayları ncarenot un demek istediğide sadece kendi düşüneleri nasıl sen yorum yapıyorsan oda gelip yorum yapan falcılardan dolayı öyle bir düşünceye sahip olmuş lizya ya da aynı çıkışı yaptın bi yorumunda oda aynı şekilde düşüncesini paylaştı lütfen beni yanlış anlama ama az sakin kalalım evet üçkağıtçıları paylaşalım ama birbirimizi kırmadan.. benide yanlış anlamayacağını ümit ediyorum

Tamam bende aynı şeyi dedim zaten.. gözdağı verildi birilerine. Hiç falına bakmadığım insanlar bile hakkımda olumsuz yorum yapıyor demiş.
Ben kendi adıma memnun kaldım. Eleştiriyi de yaparım memnuniyetimi de yazarım. 3 ayda 1 yorum alırım. 3 kişidir bellidir... bu akşam burada olan kimseyi de birşeyle suçlamadım ayrıca... biri banlandı diğeri dalgasını geçti ben düşüncelerimi yazdım sadece. Burada ben varım diye bana çalışacaksan hiç uğraşma ben o potaya girmem...

sanemcee hiç meraketme Allah kimsenin yanına bırakmaz yaptığı sahtekarlığı heleki bu bizim umutlarımızla alay edip sallayıp dalga geçen fal bakıyorum diye geçinenlerin yanına kalmaz bu kul hakkıdır biz tamamiyle iyi niyetle onlardan yorum alıyoruz eğer art niyetlilerse zaten onlardan bu fazlası ile çıkacak..

Falcılar kendi aralarında da sürtüşüyor. Puan düşürmek için. Fal baktırip düşük puan veriyorlar birbirlerine. Bunu da telwede okumuştum. Gayet de olabilir.
Neden olmasin ki...

ben kırdıgımı düşünmüyorum canım. Düşüncemi yazıyorum. Eğer kızgın buluyorsan da sorun değil. Bir kişiye onu yazdım çünkü falcıyla empati yapmanın hos olmadıgını dusundum acıkladı. Az önce de eleştiren kişiler olarak zan altında kalmaktan hoşlanmadım. Seni mi kırcam lucifer, bir daha yorum yapmam olur biter. İyi geceler arkadaşlar. Konu takibinden çıkıyorum cidden güven kaybı yaşıyorum artık.

Gercekten korkunc seyler ya burda tehdit edilmeler filan. Ben inanamiyorum burda olanlara konusulanlara.

Ben sana çalışmıyorum. Hangi potaysa onu da bilmiyorum. Emircan yazan kişi ben ve arkadaşlarım bakmamıştır diye topluca konuşmuş zaten . ben bakmadım dememiş.

seni seviyorum kendi adıma bunu net söyleyeyim ve kesinlikle bi çok konuda seni haklı buluyorum bende herhangi bi şüphen olursa telden canlı bağlantı yapıp bilgisayarıma teamviewer dan bağlanıp bakabilirsin inan burada kesinlikle seninde üzüldüğünü görüyorum ondan söyledim kızgınlık kırgınlığımızdan oluyor .. asla zan altında değilsin ve olamazsında buradaki hiç bir arkadaşın öyle düşündüğünü zannetmiyorum .. vee konuyu takip etmeyi lütfen bırakma burada yazman çok güzel eğer düşüncelerini paylaşmazsan o bizimle alay ettiğini sanan falcı grubu kazanmış olur hayır biz burada faldan daha öte bir arkadaşlık yaşıyoruz ve ben hiçbir arkadaşımın bu şekilde gitmesini istemem üzülürüm samimiyetle söylüyorum burada bi kaç kişinin yeri cidden önemli benim için sende onlardansın önemlisin benim için düşüncelerin önemli ..

Falcılar kendi aralarında da sürtüşüyor. Puan düşürmek için. Fal baktırip düşük puan veriyorlar birbirlerine. Bunu da telwede okumuştum. Gayet de olabilir.
Neden olmasin ki...
Uzucu gercekten. Bir arkadasim keyfi olarak kahve fali bakar. Bana da zaman zaman bakar. Ki beni sasirtan yasadigim seyler olmustur ongorulerinde. Gecengun online fal uygulamalarindan bahsettim dedim boyle boyle para kazanirsin hislerin var dedim bana "oyle cok da hisli degilim kimsenin gunahina girmek istemem" dedi. Yani demek istedigimi anladiniz insan gercekten biraz vicdanliysa bu durumumuzu kullanmamali, bu zaafimizdan faydalanmamali. Surda kac aydir fal baktiriorum oyle fallar gordumki resmen dalga gecilio. Ki burda cogu arkadaslarin attigi kahve fali yorumunu katina olarak degerlendirildigine de sahit olduk. Cok uzattim belki bu durumu ama gercekten bu kadar kotu kalpli insanlarin olmasi cok uzucu

Gercekten korkunc seyler ya burda tehdit edilmeler filan. Ben inanamiyorum burda olanlara konusulanlara.

işte tatlım bu falcı gurubunu bulup birdaha yorum almayacağız bizler birlik olup birbirimizi anladıktan sonra onlar düşünsünler bak eleye eleye kaç tane kişi aldı yorum aldığımız dimi artık dahada mantıklı yaklaşıyoruz fal olayına..

Ben sana çalışmıyorum. Hangi potaysa onu da bilmiyorum. Emircan yazan kişi ben ve arkadaşlarım bakmamıştır diye topluca konuşmuş zaten . ben bakmadım dememiş.
Manipüle etmeye gelen birinin her dediğini doğru varsayacaksak her yorumcunun da yorumunu doğru kabul etmemiz gerekmez mi ? Adam belli ki eleştirileri hazmedememis rumuz almış gelmiş. Bu kadar dürüstse gidip yorum alalım.zira o olduğuna da inanmıyorum ayrıca.
Kaldı ki daha banlanmadan ben kendisine cevabı verdim. Banlanacak arkasından konuşmak gibi olmasın diye. Beklemedim yani benden önce biri yazsin diye. Beni bilenler bilir. Yeri geldi sürtüşme yasadigöm insanı bile burada çatır çatır savundum falcıysa falcıya karşı, buradan biri ise haksızlık yapan ina karşı. Ve çok şükür hiç yanılmadım.. polemiğe gerek yok. Herkes aynı düşünmek zorunda değil.
Ben öyle düşünmüyorum deme hakkımı kullandım. Herkes gibi, herkes kadar...
İyi geceler kızlar...

Kızlar lütfen aptal saptal falcılar için birbirimizi üzmeyelim hayat o kadar kısa ki...Fal işi anlık rahatlama eğlence işidir. Ötesi olamaz kimse kimsenin kaderini bilemez. Kaldı ki hayat bizim seçimlerimizden ibaret. O yüzden biz kendimize sahip çıkıcaz, değer vericez. Günden güne daha iyiye gidiyorum artık eski sevgilim ne düşünüyor ne hissediyor umurumda değil artık önemli olan benim ne düşündüğüm ve hissettiğimdir. Hepinizi çok seviyorum. Kimse kırılmasın gitmesin. Hepimize üzülüyorum insanlar yuva kurup hayatına bir düzen veriyor biz hala gerçekten adam olmayan erkekler için fal atıyoruz. Nasipse gelir nasip değilse gelmez...Net olan sadece bu gerisi gerçekten hikaye elinizden geleni yaptığınızı inanıyorsanız bırakın her şeyi oluruna.

Hosgeldin balbocegimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…