- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Ya yavrum zaten ben bunları hemen adamın arkasından sıcağı sıcağına yazmadım mi ? Kimseyi savunmak için burada olmadığım gibi net kesin birşey olmadan kimseyi de suçalmayı doğru bulmuyorum.Uzucu gercekten. Bir arkadasim keyfi olarak kahve fali bakar. Bana da zaman zaman bakar. Ki beni sasirtan yasadigim seyler olmustur ongorulerinde. Gecengun online fal uygulamalarindan bahsettim dedim boyle boyle para kazanirsin hislerin var dedim bana "oyle cok da hisli degilim kimsenin gunahina girmek istemem" dedi. Yani demek istedigimi anladiniz insan gercekten biraz vicdanliysa bu durumumuzu kullanmamali, bu zaafimizdan faydalanmamali. Surda kac aydir fal baktiriorum oyle fallar gordumki resmen dalga gecilio. Ki burda cogu arkadaslarin attigi kahve fali yorumunu katina olarak degerlendirildigine de sahit olduk. Cok uzattim belki bu durumu ama gercekten bu kadar kotu kalpli insanlarin olmasi cok uzucu
Kızlar lütfen aptal saptal falcılar için birbirimizi üzmeyelim hayat o kadar kısa ki...Fal işi anlık rahatlama eğlence işidir. Ötesi olamaz kimse kimsenin kaderini bilemez. Kaldı ki hayat bizim seçimlerimizden ibaret. O yüzden biz kendimize sahip çıkıcaz, değer vericez. Günden güne daha iyiye gidiyorum artık eski sevgilim ne düşünüyor ne hissediyor umurumda değil artık önemli olan benim ne düşündüğüm ve hissettiğimdir. Hepinizi çok seviyorum. Kimse kırılmasın gitmesin. Hepimize üzülüyorum insanlar yuva kurup hayatına bir düzen veriyor biz hala gerçekten adam olmayan erkekler için fal atıyoruz. Nasipse gelir nasip değilse gelmez...Net olan sadece bu gerisi gerçekten hikaye elinizden geleni yaptığınızı inanıyorsanız bırakın her şeyi oluruna.
Kuzu banu yilmaz olsaydi canli chate cagirirdiArkadaşlar zaten aşikar bi şekilde emircanbinnaz rumuzunu almamış mı? ki öyle de biri var tabii meraktan açıp baktım 2 kişi vardı fal sırasında :))) diğer random gülen kız da direkt binnazı yazmıştı. bunlar binnazcı. velev o kişi falına bakmadığım kişiler bile hakkımda yorum yapıyor demişse. bu banuyılmaz olabilir. fal hiç atmadım ama hakkında yorum yapmıştım. ama zaten banuyılmaz olsa. 2.üyelikten banlanmaz mıydı? ayyyy daha çok konuşsak burası yangın yeri
canım benim bugün gün boyu yorumları okudum bi çok noktada yorum yapmak istedim ama kendimi tuttum çünkü burayı her açtığımda o kadar çok mutsuzluk enerjisi aldımki
Avukat geldi kızlarrr...:) su yukarıda yazılarını alıntıladıgım 2 hatun....Sozum sıze....Ilkı samımı,naif,çok ıyı nıyetlı....Burda mutsuzluk enerjısı yok,aslında benzer olanların kenetlemesı var. Farkındamısın bılmıyorum D destina53 sayesınde ne basılan kuyruklardan ses geldı bugun. Ve senın mutsuzluk enerjısı dedıgın yıllardır fal baktıırken bır yandan a gerek burda gerek fal sıtelerınde yedıgımız kazıkları ve ardından utanmadan ustune alay etmelerının verdıgı maddı ve manevı acının sonucu. Belkı sen daha yolun basındasın,bazı seylerın burada sadece burada ıyı nyet-arkadaslık cevresınde dondugunu dusunuyor olabılırsın....Bır de destına tarafından bak olaya,bugun bakmasan da bırgun emınım onu anlayacaksın....Tamam bende aynı şeyi dedim zaten.. gözdağı verildi birilerine. Hiç falına bakmadığım insanlar bile hakkımda olumsuz yorum yapıyor demiş.
Ben kendi adıma memnun kaldım. Eleştiriyi de yaparım memnuniyetimi de yazarım. 3 ayda 1 yorum alırım. 3 kişidir bellidir... bu akşam burada olan kimseyi de birşeyle suçlamadım ayrıca... biri banlandı diğeri dalgasını geçti ben düşüncelerimi yazdım sadece. Burada ben varım diye bana çalışacaksan hiç uğraşma ben o potaya girmem...
Kuzu banu yilmaz olsaydi canli chate cagirirdi
Kız ne dedim ben...Avukat geldi kızlarrr...:) su yukarıda yazılarını alıntıladıgım 2 hatun....Sozum sıze....Ilkı samımı,naif,çok ıyı nıyetlı....Burda mutsuzluk enerjısı yok,aslında benzer olanların kenetlemesı var. Farkındamısın bılmıyorum D destina53 sayesınde ne basılan kuyruklardan ses geldı bugun. Ve senın mutsuzluk enerjısı dedıgın yıllardır fal baktıırken bır yandan a gerek burda gerek fal sıtelerınde yedıgımız kazıkları ve ardından utanmadan ustune alay etmelerının verdıgı maddı ve manevı acının sonucu. Belkı sen daha yolun basındasın,bazı seylerın burada sadece burada ıyı nyet-arkadaslık cevresınde dondugunu dusunuyor olabılırsın....Bır de destına tarafından bak olaya,bugun bakmasan da bırgun emınım onu anlayacaksın....
Gelelım sevgilincarenot 'a...Kız sen kı ne kıvrak zekalı kadınsın,ne potası bu ne alınganlık. Destına'nın avukatı gıbı oldum ama sen nıye savunmaya gectın a cılgın. Derdımız ıcımızdekı-dısımızdakı curuk elmalar. Kız sen nerden cıktın sımdı huuu....Asıl bugun sen ve destınanın okkalı laflarıyla mest oluyordum.....
Benim asla senle ilgili oyle bi dusuncem yok tabiki de gorusunu soyleyeceksin ama ben de oyle. Sen naktanin olma ihtimalinin olmadigi gorusundeyken ben de olabilme ihtimalinden bahsettim. Kesinlik kazandirmiorum tabiki ve vebal de almak istemem. Ben sadece dusuncemi soyledim. Bu mayasi bozuklar icin hicbirimz birbirimizi kirmayalim. Destina ile de birbirinizi yanlis anladiginizi dusunuorum. Ben fake olmayan herbirinizi seviorum her n kadar gormesem de. Hepinizin uzuntusune uuzuluorum sevincine seviniorum. Ki eminmki burda azinlik olan fake olmayan gruptakiler de benim gibi dusunuo. Bu zaaflarimizdan faydalanan kisiler yuzunden birbirimizi kirmayalim.Ya yavrum zaten ben bunları hemen adamın arkasından sıcağı sıcağına yazmadım mi ? Kimseyi savunmak için burada olmadığım gibi net kesin birşey olmadan kimseyi de suçalmayı doğru bulmuyorum.
İlla bir taraf olmam gerekiyorsa ben sizi seçerim elbet de ama hakkaniyetli olmak da lazım... hergün 3-5 fake hesap açılıyor. Hedef göstermek ne kadar doğru kanıt olmadıkça..
Banu beni bir yere çağırmadı. Çağırsa giderdim.beğenmedi mi beni acaba ?Kuzu banu yilmaz olsaydi canli chate cagirirdi
Avukat geldi kızlarrr...:) su yukarıda yazılarını alıntıladıgım 2 hatun....Sozum sıze....Ilkı samımı,naif,çok ıyı nıyetlı....Burda mutsuzluk enerjısı yok,aslında benzer olanların kenetlemesı var. Farkındamısın bılmıyorum D destina53 sayesınde ne basılan kuyruklardan ses geldı bugun. Ve senın mutsuzluk enerjısı dedıgın yıllardır fal baktıırken bır yandan a gerek burda gerek fal sıtelerınde yedıgımız kazıkları ve ardından utanmadan ustune alay etmelerının verdıgı maddı ve manevı acının sonucu. Belkı sen daha yolun basındasın,bazı seylerın burada sadece burada ıyı nyet-arkadaslık cevresınde dondugunu dusunuyor olabılırsın....Bır de destına tarafından bak olaya,bugun bakmasan da bırgun emınım onu anlayacaksın....
Gelelım sevgilincarenot 'a...Kız sen kı ne kıvrak zekalı kadınsın,ne potası bu ne alınganlık. Destına'nın avukatı gıbı oldum ama sen nıye savunmaya gectın a cılgın. Derdımız ıcımızdekı-dısımızdakı curuk elmalar. Kız sen nerden cıktın sımdı huuu....Asıl bugun sen ve destınanın okkalı laflarıyla mest oluyordum.....
Gelmicegini dusunmus olabilirBanu beni bir yere çağırmadı. Çağırsa giderdim.beğenmedi mi beni acaba ?
Zamanında hepimiz gittik. Olmuş la ölene çare yok... boşverrrr... Sağlık olsun... daha da gitmiyoruz işte...bu arada kızlar o ünlü isimler dediklerim ikiside farklı yorumculardı ayyy utanıyorum valla yaa bu kadar saflık olmazz ne umutlarım param gitmişş daha o süteye tabikide gidesim gelmez dimi :))
Zamanında hepimiz gittik. Olmuş la ölene çare yok... boşverrrr... Sağlık olsun... daha da gitmiyoruz işte...
Cokkk katılıyorum yazdıklarınıza.. duyguların , aklın ve mantığın önüne geçtiği bir süreç. Hepimiz yaşadık. Son da olmayacak ama bir sonrakinde daha bilinçli olacağımız kesin.Aslında bu kadar sayfa yorumu okuduğunuzda ortak bir noktada buluşuyor herkes .Pek çok fal sitesi var,sanal ortamda fal baktırmak çok kolay ulaşılabilir birşey olduğu için belkide çok kişiyi sarmış durumda,daha öncede yazmıştım fal dünyasına fena dalmıştım bir ara,herkes gibi bende bir umut baktırdım da baktırdım,dediği çıkan oldu çıkmayan daha çok oldu ve gerçekten acıdım kendime de harcadığım paraya da,100 lira veriyorsun 100 lirayla gidip 3-4 kitap alırsın yeni bir şey öğrenirsin,kendine beğendiğin bir kazak alırsın ne biliyim saçına bakım yaptırsın,bu harcadığın paraları bir kenara koysan seni mutlu edecek pek çok şey yapabilirsin,bu gerçekleri hepimiz bilsekte yine de gidip fala vakit harcıyoruz,söylenenlere inanmak istiyoruz,olmadığı zaman isyanlardayız.Ama birşey doğru ki seven gitmez,gitse de geri döner öyle veya böyle,dönmüyorsa da seni sevmeyeni sevecek ve bekleyecek kadar kendini sevmiyorsan bir uzmandan yardım almakta fayda var.Kendi hayatımı şunu tecrübe ettim ,enerji denilen şeye pek ilgi duyan biri değildim hala da çok ilgi duyduğumu söyleyemeyeceğim ama bir konuda özellikle ilişkilerle ilgili enerjimi başka yöne çektiğimde çok şeyin düzeldiğini gördüm,ayrıldığım erkek arkadaşımı aylarca düşündüm aylarca fal baktırdım birşey olmadı,onu düşünmek yerine hiç yapmadığım bir şey yapayım kafamı meşgul etsin dedim,annem kaneviçe yapıyordu,aldım elinden bende başladım kaneviçe yapmaya :), bu arada iç mimarım alakam yok böyle el işiyle :) düşe kalka öğrendim hedeflerimi büyülttüm kocaman bir desen çalışmaya başladım çerçeveletip duvar asıcam diye hedef belirledim kendime, böyle böyle haftalar geçti ve mutlu da oldum,moralim düzeldikçe o sıkıntılı ruh halini attım üstümden hayat kalitem yükseldi,sosyal hayatım düzene girdi, ve bir gün hiç aklımda yokken bi baktım telefonumda bir msg ,eski erkek arkadaşım ,sonra tekrar başladı ilişkimiz,aradan baya zaman geçmişti bu arada,o arada da bir iki ilişkimde oldu hatta Yani o site bu site fal fal gezmeyin:) bir kere bilemedin iki olsun hadi, baktırın geçin,ayşe iyi fatma zihin okuyor,ahmet ilkinde bildi,mehmet sonuncuda bilemedi derken hepsi aynı kapıya çıkıyor.Kendimde tarot,katina ve iskambil falı bakabiliyorum bu arada bir ara merakım vardı,bana da verseniz bir güzel kartları yorumlarım güzel güzel süsler püslerim ,benim içinde dersiniz iyi bildi diye ,fal yorumu yapan kişiler efsunlu değil sizin bizim gibi insanlar,parasını bu şekilde kazanıyor günden aynı konula ilgili bin tane fal isteği geliyor bu insanlara artık yorumlaması bile zor olmuyor elbette ,herkesin derdi aynı ne de olsa,yoksa hiç biri oturup mumlarını yakıp gözlerini kapatıp hislenmiyorlar, en azından %99 u böyle.Bende yaptım bunları,şimdi çok kızıyorum kendime,daha başka çözümler varmış hayatta ne aptalmışım diyorum açıkcası,erkek arkadaşımla yine ayrıldık bu arada :) üzülsemde başka birşeylerle uğraşarak bunu düşünmemeye çalışıyorum.
Birşeyleri bilmek istiyorsanız ama kendinizle ilgili ama özel hayatınızla ilgili,iyi bir astrologdan nadal astroloji yorumu alın bir kere bu yorumu almanız yeterli,doğum haritanızı inceletin,saçmalık gözüyle baktığım bir konuydu bir dönem,çok aydınlandım,sindirim sorunlarımdan tutun,karakterimdeki gölge özelliklerime kadar herşeyi önüme serdi, kilitlendiğim noktaları tek tek söyledi,olumsuz şeylerde söyledi ama bana faldan daha iyi geldi.Aklıma bile gelmiyor.Arada teyzem kahve falı bakar onu ayrı tutuyorum o kadar da olsun
Yanlış anlaşılmasın tabii,akıl vermeye çalışmıyorum burda yazılan yorumlara bakıyorum,hepsini bende yaşadım,bakış açını değiştirince herşey değişiyormuş meğersem,bu klişeyi dikkate almazdım.Şimdi diyorum vah giden paralarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?