- 4 Aralık 2017
- 45
- 94
- 3
Ne güzel ifade etmişsiniz ... Yüreğinize sağlıkAslında bu kadar sayfa yorumu okuduğunuzda ortak bir noktada buluşuyor herkes .Pek çok fal sitesi var,sanal ortamda fal baktırmak çok kolay ulaşılabilir birşey olduğu için belkide çok kişiyi sarmış durumda,daha öncede yazmıştım fal dünyasına fena dalmıştım bir ara,herkes gibi bende bir umut baktırdım da baktırdım,dediği çıkan oldu çıkmayan daha çok oldu ve gerçekten acıdım kendime de harcadığım paraya da,100 lira veriyorsun 100 lirayla gidip 3-4 kitap alırsın yeni bir şey öğrenirsin,kendine beğendiğin bir kazak alırsın ne biliyim saçına bakım yaptırsın,bu harcadığın paraları bir kenara koysan seni mutlu edecek pek çok şey yapabilirsin,bu gerçekleri hepimiz bilsekte yine de gidip fala vakit harcıyoruz,söylenenlere inanmak istiyoruz,olmadığı zaman isyanlardayız.Ama birşey doğru ki seven gitmez,gitse de geri döner öyle veya böyle,dönmüyorsa da seni sevmeyeni sevecek ve bekleyecek kadar kendini sevmiyorsan bir uzmandan yardım almakta fayda var.Kendi hayatımı şunu tecrübe ettim ,enerji denilen şeye pek ilgi duyan biri değildim hala da çok ilgi duyduğumu söyleyemeyeceğim ama bir konuda özellikle ilişkilerle ilgili enerjimi başka yöne çektiğimde çok şeyin düzeldiğini gördüm,ayrıldığım erkek arkadaşımı aylarca düşündüm aylarca fal baktırdım birşey olmadı,onu düşünmek yerine hiç yapmadığım bir şey yapayım kafamı meşgul etsin dedim,annem kaneviçe yapıyordu,aldım elinden bende başladım kaneviçe yapmaya :), bu arada iç mimarım alakam yok böyle el işiyle :) düşe kalka öğrendim hedeflerimi büyülttüm kocaman bir desen çalışmaya başladım çerçeveletip duvar asıcam diye hedef belirledim kendime, böyle böyle haftalar geçti ve mutlu da oldum,moralim düzeldikçe o sıkıntılı ruh halini attım üstümden hayat kalitem yükseldi,sosyal hayatım düzene girdi, ve bir gün hiç aklımda yokken bi baktım telefonumda bir msg ,eski erkek arkadaşım ,sonra tekrar başladı ilişkimiz,aradan baya zaman geçmişti bu arada,o arada da bir iki ilişkimde oldu hatta Yani o site bu site fal fal gezmeyin:) bir kere bilemedin iki olsun hadi, baktırın geçin,ayşe iyi fatma zihin okuyor,ahmet ilkinde bildi,mehmet sonuncuda bilemedi derken hepsi aynı kapıya çıkıyor.Kendimde tarot,katina ve iskambil falı bakabiliyorum bu arada bir ara merakım vardı,bana da verseniz bir güzel kartları yorumlarım güzel güzel süsler püslerim ,benim içinde dersiniz iyi bildi diye ,fal yorumu yapan kişiler efsunlu değil sizin bizim gibi insanlar,parasını bu şekilde kazanıyor günden aynı konula ilgili bin tane fal isteği geliyor bu insanlara artık yorumlaması bile zor olmuyor elbette ,herkesin derdi aynı ne de olsa,yoksa hiç biri oturup mumlarını yakıp gözlerini kapatıp hislenmiyorlar, en azından %99 u böyle.Bende yaptım bunları,şimdi çok kızıyorum kendime,daha başka çözümler varmış hayatta ne aptalmışım diyorum açıkcası,erkek arkadaşımla yine ayrıldık bu arada :) üzülsemde başka birşeylerle uğraşarak bunu düşünmemeye çalışıyorum.
Birşeyleri bilmek istiyorsanız ama kendinizle ilgili ama özel hayatınızla ilgili,iyi bir astrologdan nadal astroloji yorumu alın bir kere bu yorumu almanız yeterli,doğum haritanızı inceletin,saçmalık gözüyle baktığım bir konuydu bir dönem,çok aydınlandım,sindirim sorunlarımdan tutun,karakterimdeki gölge özelliklerime kadar herşeyi önüme serdi, kilitlendiğim noktaları tek tek söyledi,olumsuz şeylerde söyledi ama bana faldan daha iyi geldi.Aklıma bile gelmiyor.Arada teyzem kahve falı bakar onu ayrı tutuyorum o kadar da olsun
Yanlış anlaşılmasın tabii,akıl vermeye çalışmıyorum burda yazılan yorumlara bakıyorum,hepsini bende yaşadım,bakış açını değiştirince herşey değişiyormuş meğersem,bu klişeyi dikkate almazdım.Şimdi diyorum vah giden paralarım:)
13-14-15 şubat tarihlerinde hızır orucu var arkadaşlar. Bu orucu tutan insanların büyük çoğunluğu rüyalarında evlenecekleri kişiyi görmüşler. Annem de babamı görmüş ( şu an görmez olaydım dese de) . 3 gün boyunca oruç tutuyorsunuz ve su içmiyorsunuz. Size su veren kişi evleneceğiniz insan oluyor.
Valla benim çevremde o kadar çok var ki bunun tuttuğu. Geçmişte ben de inanmıyordum ama en yakın arkadaşım biriyle nişanlıyken yaptı. Dershanede çalışıyordu kendisi ve oradan bir hocayla nişanlıydı. Daha sonra rüyasında orada çalışan başka bir hocayı gördü 2015 yılıydı sanırım. Hatta o kadar çok güldük ki adam tipi bile değildi. 2016 aralıkta çocuk kızı terk etti ve nişanı attı yaz ayında da rüyasında gördüğü adamla evlendi ve şu an 4 aylık hamile. İnternette de araştırdım ve cidden bayağı kişi eşini görmüş. Diğer forumları da takip eden biriyim. Tabiki illa bu kişi olacak değil her zaman bunu yaparken bile hayırlısıysa olsun demek lazım. Sizin için de hayırlısı olur umarımÇok saçma buluyorum böyle şeyleri. 3 gün su içmemek nedir ya. Ölelim mi. Size demiyorum tabi de nerden uyduruyorlar böyle şeyi bilmem.
Tuzlu hamur yapıp yemek vardı. Uyuyorsun rüyanda su veren kişi evleneceğin kişi oluyor. Ben yaptım. Rüyamda ki kişi tanıdık bi aile dostunun oğluydu. Bana su vermedi ama benimle evlenmek istediğini söylemiş bana sözde bende anne ve babama bunu söylüyordum. X benle evlenmek istiyormuş diyorum. Hatta Facebook profilini açıp onlara fotoğraflarını gösteriyorum. Rüyamda kelimeler ve kısa görüntüler gördüm. Ve bu kelime ve görüntüler çocuğun özelliğiydi. Hatta küçüklük halini gördüm. Biz çocukken arkadaştık yazlıkta oynardık falan.
Uyandım. Nasıl susamışım. Bu rüyadan sonra hiç aklımda yokken ben bu çocuğu kafaya tak mıdurduk yerde kendine iş çıkar mı çocuğu stalk’a başla mı Falcı falcı dolaş mı 1 yılım gitsin mi, sonra çocuk başkasıyla evlensin mi. Ben kalkıp gelin alma konvoyu için kız evine git mi
Neyse bu hamur, oruç, yastık altına anahtar koyma gibi şeyler denince aklıma bu saçmalıklarım geliyorsinirlendim yine
Valla benim çevremde o kadar çok var ki bunun tuttuğu. Geçmişte ben de inanmıyordum ama en yakın arkadaşım biriyle nişanlıyken yaptı. Dershanede çalışıyordu kendisi ve oradan bir hocayla nişanlıydı. Daha sonra rüyasında orada çalışan başka bir hocayı gördü 2015 yılıydı sanırım. Hatta o kadar çok güldük ki adam tipi bile değildi. 2016 aralıkta çocuk kızı terk etti ve nişanı attı yaz ayında da rüyasında gördüğü adamla evlendi ve şu an 4 aylık hamile. İnternette de araştırdım ve cidden bayağı kişi eşini görmüş. Diğer forumları da takip eden biriyim. Tabiki illa bu kişi olacak değil her zaman bunu yaparken bile hayırlısıysa olsun demek lazım. Sizin için de hayırlısı olur umarım
Valla benim çevremde o kadar çok var ki bunun tuttuğu. Geçmişte ben de inanmıyordum ama en yakın arkadaşım biriyle nişanlıyken yaptı. Dershanede çalışıyordu kendisi ve oradan bir hocayla nişanlıydı. Daha sonra rüyasında orada çalışan başka bir hocayı gördü 2015 yılıydı sanırım. Hatta o kadar çok güldük ki adam tipi bile değildi. 2016 aralıkta çocuk kızı terk etti ve nişanı attı yaz ayında da rüyasında gördüğü adamla evlendi ve şu an 4 aylık hamile. İnternette de araştırdım ve cidden bayağı kişi eşini görmüş. Diğer forumları da takip eden biriyim. Tabiki illa bu kişi olacak değil her zaman bunu yaparken bile hayırlısıysa olsun demek lazım. Sizin için de hayırlısı olur umarım
Ben anahtar koyup müslüm babayı görmüştüm
Nasıl yapıcam, tuzlu hamur basıl yapılıyor?
Hamur yapmanız şart değil. Zaten ilk 2 gün su içiliyormuş ( ben ilk kez deneyeceğim o yüzden bilmiyordum) 3. gün su içmiyorsunuz ve tuzlu ne varsa evde yiyebilirsiniz. Uyumadan dua ediyorsunuz ve yanınıza bir bardak su koyuyorsunuz. Evleneceğiniz kişi suyu içiriyormuş rüyanızda.Ben anahtar koyup müslüm babayı görmüştüm
Nasıl yapıcam, tuzlu hamur basıl yapılıyor?
Su son günmüş ben de bilmiyordum. Bu orucu hep tutarım (bulunduğum mezhepte zaten bu oruç her yıl tutulur )ama eş adayını ilk kez deneceğim. Yazarım buraya görürsem.Ya bilemiyorum ben mantığıma yatıramadım çıktı diyene de saygım sonsuz tabiben 3 gün susuz kalırsam zaten düşük tansiyon sıkıntım var ölürüm falan eşi de göremeden
Yapan çıkarsa yazsın bakalım :)))
Aynen kuzumm ben tam o durumdayım. Yeter artik diyorum bi bakiyorum baska siteye sarmısımsağol canım denk gelirse denerim onu da vallahi kafayı yedik fal sitesi geze geze
Cook sevindim kuzummCanım benim ne kadar temiz kalbin varmış sağol yakaladım hem de sesliye dönsün istiodum dönmüş şanslı günümdeyim bugün, yolladım
Ne kadar güzel anlatmışsın kuzummAslında bu kadar sayfa yorumu okuduğunuzda ortak bir noktada buluşuyor herkes .Pek çok fal sitesi var,sanal ortamda fal baktırmak çok kolay ulaşılabilir birşey olduğu için belkide çok kişiyi sarmış durumda,daha öncede yazmıştım fal dünyasına fena dalmıştım bir ara,herkes gibi bende bir umut baktırdım da baktırdım,dediği çıkan oldu çıkmayan daha çok oldu ve gerçekten acıdım kendime de harcadığım paraya da,100 lira veriyorsun 100 lirayla gidip 3-4 kitap alırsın yeni bir şey öğrenirsin,kendine beğendiğin bir kazak alırsın ne biliyim saçına bakım yaptırsın,bu harcadığın paraları bir kenara koysan seni mutlu edecek pek çok şey yapabilirsin,bu gerçekleri hepimiz bilsekte yine de gidip fala vakit harcıyoruz,söylenenlere inanmak istiyoruz,olmadığı zaman isyanlardayız.Ama birşey doğru ki seven gitmez,gitse de geri döner öyle veya böyle,dönmüyorsa da seni sevmeyeni sevecek ve bekleyecek kadar kendini sevmiyorsan bir uzmandan yardım almakta fayda var.Kendi hayatımı şunu tecrübe ettim ,enerji denilen şeye pek ilgi duyan biri değildim hala da çok ilgi duyduğumu söyleyemeyeceğim ama bir konuda özellikle ilişkilerle ilgili enerjimi başka yöne çektiğimde çok şeyin düzeldiğini gördüm,ayrıldığım erkek arkadaşımı aylarca düşündüm aylarca fal baktırdım birşey olmadı,onu düşünmek yerine hiç yapmadığım bir şey yapayım kafamı meşgul etsin dedim,annem kaneviçe yapıyordu,aldım elinden bende başladım kaneviçe yapmaya :), bu arada iç mimarım alakam yok böyle el işiyle :) düşe kalka öğrendim hedeflerimi büyülttüm kocaman bir desen çalışmaya başladım çerçeveletip duvar asıcam diye hedef belirledim kendime, böyle böyle haftalar geçti ve mutlu da oldum,moralim düzeldikçe o sıkıntılı ruh halini attım üstümden hayat kalitem yükseldi,sosyal hayatım düzene girdi, ve bir gün hiç aklımda yokken bi baktım telefonumda bir msg ,eski erkek arkadaşım ,sonra tekrar başladı ilişkimiz,aradan baya zaman geçmişti bu arada,o arada da bir iki ilişkimde oldu hatta Yani o site bu site fal fal gezmeyin:) bir kere bilemedin iki olsun hadi, baktırın geçin,ayşe iyi fatma zihin okuyor,ahmet ilkinde bildi,mehmet sonuncuda bilemedi derken hepsi aynı kapıya çıkıyor.Kendimde tarot,katina ve iskambil falı bakabiliyorum bu arada bir ara merakım vardı,bana da verseniz bir güzel kartları yorumlarım güzel güzel süsler püslerim ,benim içinde dersiniz iyi bildi diye ,fal yorumu yapan kişiler efsunlu değil sizin bizim gibi insanlar,parasını bu şekilde kazanıyor günden aynı konula ilgili bin tane fal isteği geliyor bu insanlara artık yorumlaması bile zor olmuyor elbette ,herkesin derdi aynı ne de olsa,yoksa hiç biri oturup mumlarını yakıp gözlerini kapatıp hislenmiyorlar, en azından %99 u böyle.Bende yaptım bunları,şimdi çok kızıyorum kendime,daha başka çözümler varmış hayatta ne aptalmışım diyorum açıkcası,erkek arkadaşımla yine ayrıldık bu arada :) üzülsemde başka birşeylerle uğraşarak bunu düşünmemeye çalışıyorum.
Birşeyleri bilmek istiyorsanız ama kendinizle ilgili ama özel hayatınızla ilgili,iyi bir astrologdan nadal astroloji yorumu alın bir kere bu yorumu almanız yeterli,doğum haritanızı inceletin,saçmalık gözüyle baktığım bir konuydu bir dönem,çok aydınlandım,sindirim sorunlarımdan tutun,karakterimdeki gölge özelliklerime kadar herşeyi önüme serdi, kilitlendiğim noktaları tek tek söyledi,olumsuz şeylerde söyledi ama bana faldan daha iyi geldi.Aklıma bile gelmiyor.Arada teyzem kahve falı bakar onu ayrı tutuyorum o kadar da olsun
Yanlış anlaşılmasın tabii,akıl vermeye çalışmıyorum burda yazılan yorumlara bakıyorum,hepsini bende yaşadım,bakış açını değiştirince herşey değişiyormuş meğersem,bu klişeyi dikkate almazdım.Şimdi diyorum vah giden paralarım:)
Bu kadar sayfa karisik karisik mesaj okudum gecenin kor saati.Su son günmüş ben de bilmiyordum. Bu orucu hep tutarım (bulunduğum mezhepte zaten bu oruç her yıl tutulur )ama eş adayını ilk kez deneceğim. Yazarım buraya görürsem.
Gece gece sesli guldurdun, Allah da seni guldursun :)Çok saçma buluyorum böyle şeyleri. 3 gün su içmemek nedir ya. Ölelim mi. Size demiyorum tabi de nerden uyduruyorlar böyle şeyi bilmem.
Tuzlu hamur yapıp yemek vardı. Uyuyorsun rüyanda su veren kişi evleneceğin kişi oluyor. Ben yaptım. Rüyamda ki kişi tanıdık bi aile dostunun oğluydu. Bana su vermedi ama benimle evlenmek istediğini söylemiş bana sözde bende anne ve babama bunu söylüyordum. X benle evlenmek istiyormuş diyorum. Hatta Facebook profilini açıp onlara fotoğraflarını gösteriyorum. Rüyamda kelimeler ve kısa görüntüler gördüm. Ve bu kelime ve görüntüler çocuğun özelliğiydi. Hatta küçüklük halini gördüm. Biz çocukken arkadaştık yazlıkta oynardık falan.
Uyandım. Nasıl susamışım. Bu rüyadan sonra hiç aklımda yokken ben bu çocuğu kafaya tak mıdurduk yerde kendine iş çıkar mı çocuğu stalk’a başla mı Falcı falcı dolaş mı 1 yılım gitsin mi, sonra çocuk başkasıyla evlensin mi. Ben kalkıp gelin alma konvoyu için kız evine git mi
Neyse bu hamur, oruç, yastık altına anahtar koyma gibi şeyler denince aklıma bu saçmalıklarım geliyorsinirlendim yine
İlk okuduğumda nedense benim aklıma aynı kişi geldi.Bahse hazırım ben nakta diyorum veeeee hoşgeldin nakta demek istiyorum nedense.
Valla tatlım sen beni burada en fazla tanıyanlardan birisin. Detaycı ve dikkatli olduğumu da bilirsin.İlk okuduğumda nedense benim aklıma aynı kişi geldi.
Biraz un, biraz su ve bolca tuz karıştır, kızart ve ye cherryavuç içi kadar yapılıyor ben öyle yapmıştım. Ama susuzluktan uyumak biraz zor
Su son günmüş ben de bilmiyordum. Bu orucu hep tutarım (bulunduğum mezhepte zaten bu oruç her yıl tutulur )ama eş adayını ilk kez deneceğim. Yazarım buraya görürsem.
Bu kadar sayfa karisik karisik mesaj okudum gecenin kor saati.
Ama bu olayi cok merak ettim yaz mutlaka :) ben yapamam ya simdi merakim iyice artacak :)
Söylediklerinde haklısın, senin yorumunu okuyunca evet olmayadabilir dedim ama şu da var konu bir falcıysa neden yapmasın ki diyorum. Herkes her şeyi yapar diye düşünüyorum.Açıkcası o yapmaz dediğim biri yok hepsi olabilir. Kaldı ki kendi yaptıkları yorumlarda bile çelişen insanlar. Dün en çok adı geçen kişiler geysu ve naktaydı diğer falcılar üzerinden çok konuşmadık, o yüzden başka falcıymış gibi düşünemedim açıkçası. Burda en çok eleştirilen falcılardan biri nakta olduğu için o olabilir diye düşündüm. Kimse kim zaten bunun bi önemi yok, eminim ki hepsi burayı takip ediyor, okuyor kendi profilleri yoksa bile yandaşlarının vardır onlara haber uçuruyolardır. Bi de takip etmelerini de anormal bulmuyorum biz de mesleğimizle ilgili platformları takip ediyoruz onlarında takip etmeleri çok doğal:)Valla tatlım sen beni burada en fazla tanıyanlardan birisin. Detaycı ve dikkatli olduğumu da bilirsin.
Nakta'dan 2 kez yorum aldım sadece. İlki çıktı 2.ciyi bilmiyorum henüz. Çıkar çıkmaz onu bilemem. Falcılığına dair değil yorumum.
Ama az buçuk insandan anlıyorsam şayet şunu rahatlıkla söyleyebilirm ki ; Nakta gayet akıllı bir kadın ve topiği manipüle etmek isteseydi çok daha iyisini yapabilirdi. Dün akşamki olay tamamen aptalca ve amatörce bir kurguydu.
Tam kendinin konuşulduğu ve eleştirildiği bir sırada, başka bir sitede yorumcu olan birinin adına sitenin de adını ekleyerek rumuz alıp arkasından bir rumuz daha alıp buradaki insanlarla dalga geçerek o sitenin reklamını yapar mıydı insanlar kendine bu kadar tepkiliyken üstelik. Hiç sanmıyorum... Netice de bizlerde aptal değiliz. Bu bağlantıyı kurabiliriz. Bak yapmaz demiyorum. Daha iyisini yapardı ve dün akşam ki kişi o değildi diyorum sadece... Aklımda bir kaç kişi de var hatta ama emin olmadığım ve delil sunamayacağım için birşey diyemiyorum şu an için. Ama olursa ilerde yazarım...
Tabi ki söz konusu falcılarsa herşey mümkün... sabahlara kadar falcı kritiği yapardık hem buradan hem özelden...Söylediklerinde haklısın, senin yorumunu okuyunca evet olmayadabilir dedim ama şu da var konu bir falcıysa neden yapmasın ki diyorum. Herkes her şeyi yapar diye düşünüyorum.Açıkcası o yapmaz dediğim biri yok hepsi olabilir. Kaldı ki kendi yaptıkları yorumlarda bile çelişen insanlar. Dün en çok adı geçen kişiler geysu ve naktaydı diğer falcılar üzerinden çok konuşmadık, o yüzden başka falcıymış gibi düşünemedim açıkçası. Burda en çok eleştirilen falcılardan biri nakta olduğu için o olabilir diye düşündüm. Kimse kim zaten bunun bi önemi yok, eminim ki hepsi burayı takip ediyor, okuyor kendi profilleri yoksa bile yandaşlarının vardır onlara haber uçuruyolardır. Bi de takip etmelerini de anormal bulmuyorum biz de mesleğimizle ilgili platformları takip ediyoruz onlarında takip etmeleri çok doğal:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?