Binnaz Abla

Unutur muyum onu hiç ya:) Ben dikkate almamıştım falını atmasyon olduğu çok belliydi ama olumsuz yorumlara daha bi inanasımız geliyor bi de saf gibi sanki her dedikleri gerçekmiş gibi üzülüyoruz ya:)
Ne günlerdi ama yine de güzel günlerdi o günler olmasa şuan hayatımda olan güzel insanları nasıl bulurdum:)Hepiniz ayrı ayrı iyi ki varsınız.

Çok tuzlu yeme zaten. Biraz yesen olur sanırım. Yakışıklı,zengin,esmer bir erkek göreceksek değer O kadar fal atıp para verdim. Bunda da koca görmezsem demek ki evde kalacağım

Bu kadar sayfa karisik karisik mesaj okudum gecenin kor saati.
Ama bu olayi cok merak ettim yaz mutlaka :) ben yapamam ya simdi merakim iyice artacak :)
Leyla o gün oruç tutup bol bol dua edebilirsin . Hızır orucunda edilen dualar geri çevrilmez derler. Zaten bizi ayakta tutan en önemli şeyler inancımız ve umudumuz. Eskiden birileri hayatıma girsin diye dua ediyordum bu kabul oldu fakat gelen gidiyor. O yüzden kendimi geliştirdim. Gelip gitmesin,kene gibi yapışsın,beni bırakmasın diye dua edeceğim

Merhaba canım bana bu oruç hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem tam olarak nasıl oluyor 3 gün hiçmi su içmiyoruz ve tuzlu ekmek konusunuda merak ettim,deneyip sonuç alan varmı aranızda acaba olumlu veya olumsuz

Merhaba canım bana bu oruç hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem tam olarak nasıl oluyor 3 gün hiçmi su içmiyoruz ve tuzlu ekmek konusunuda merak ettim,deneyip sonuç alan varmı aranızda acaba olumlu veya olumsuz
13 şubatta başlıyor 15'in akşamı sona eriyor. Her gün gün batımında orucunuzu açabilirsiniz. Orucun son günü tuzlu bir şeyler yiyeceksiniz ve yanınıza bir bardak su koyacaksınız. Uyumadan önce de muhakkak dua edip niyet edin. İnternette araştırma yapın derim. Çok kişi yapmış. Hoşuma gitti benim inş olur ya :)

[QUOTE="MissCherryBlossom, post
Leyla sen zaten evli degil miydin maximum kocanin gorursun panpa susuz kaldigina degmez[/QUOTE]
Zaten yapamam dememin sebebi 1. evlenmis olmam 2. Susuz zaten yapamazdim gece bile uyanip icerim surekli

Yalnizken yapma ya, sen de bir arkadasini cagir o gece.

Çok teşekkür ederim amin inşallah benimde çok hoşuma gitti kesin deniycem o tarihte oruç tutucam umarım olumlu sonuç alırız ben normalde kırk yılda bir rüya gören biriyim bakalım artık hayırlısı olsun inşallah

Ay aman dualarimiza cok dikkat edelim, kene gibi yapissin deme sakin, el ustunde tutsun gozunden sakinsin falan de :)

dios cafe duygu ya gittim bugün daha önce baktıran var mi yorum yapabilecek ilginç bir bakim oldu benim için

[QUOTE="MissCherryBlossom, post
Leyla sen zaten evli degil miydin maximum kocanin gorursun panpa susuz kaldigina degmez
Zaten yapamam dememin sebebi 1. evlenmis olmam 2. Susuz zaten yapamazdim gece bile uyanip icerim surekli

Yalnizken yapma ya, sen de bir arkadasini cagir o gece.[/QUOTE]

Cagiracak arkadasim olsa zaten bu uygulamayi yapmazdim leylacim

Bu hizir orucunu ilk defa duydum net de arastrdim dedgn gibi yapip gorenler cok tatlim:) biz gecen sene arkadasimla 5 mayis hidrelez gunu tuzlu ekmek yapmistim arkadasmla kendime ama ekmegi Allahim baya buyuk yapmsm yiyene kadar baya zorlandim birde tuzlu olunca:)) kucuk yapmak en iyisi yarisini yiyip yarsnida yastik altina koymustk ikimzde gorduk o gordgu kisiyle bu sene evlendi bende gordum ama tam hatrlamiyorum ama annemin sozunu hic unutmuyorum eski sevgilim icin insallah ayni modeli ruyanda gormemissindr demisti sabah uyandgimdasenin yonteminde guzel denemeye deger duanda da Leyla_74 katiliyorum beni cok seven degerimi bilen hayirli bir es nasip et de tatlim.

Yalnizken yapma ya, sen de bir arkadasini cagir o gece.

Cagiracak arkadasim olsa zaten bu uygulamayi yapmazdim leylacim[/QUOTE]
Bence yapmalisin denemeye deger birsey olmaz bir guncukden

+1500

Yapmayın etmeyin kocaya sebep ölüp kalıcam[/QUOTE]

sen daha değerlisin boşver tuzlu ekmek niye biz yiyelim onlar tuzlu kahvede bile burun kıvırıyorlar :) ..
bu arada cidden teksen lütfen yapma tansiyonun felan çıkar gece uykunda fenalaşırsın felan Allahım esirgesin..

Yapmayın etmeyin kocaya sebep ölüp kalıcam[/QUOTE]
Aslinda luciferr de az haksiz sayilmaz onlar tuzlu kahve ye bile burun kiviriyorlar gercekten:) gercekten rahatsz olacagini dusunuyorsan yapma sonra ben sebep oldum diye uzulurum ben genelde yemegi de tuzlu severim bana o yuzden pek dokunmamsti sadece hatam ekmegi buyuk yapmamdi

Yapmayın etmeyin kocaya sebep ölüp kalıcam
Aslinda luciferr de az haksiz sayilmaz onlar tuzlu kahve ye bile burun kiviriyorlar gercekten:) gercekten rahatsz olacagini dusunuyorsan yapma sonra ben sebep oldum diye uzulurum ben genelde yemegi de tuzlu severim bana o yuzden pek dokunmamsti sadece hatam ekmegi buyuk yapmamdi[/QUOTE]

canım sen kesin garanti olsun büyük ekmek olsun demişsindir ben olsam öyle yapardım..

canım sen kesin garanti olsun büyük ekmek olsun demişsindir ben olsam öyle yapardım..[/QUOTE]
Ayy Allahim az guldurmedin beni simdi galiba oyle dusunmusumama kendime eziyet yani birde ustune ruyayi gordum ama tam hatrlamadim ama arkadas meslegindeki isareti de cocuguda gordu evlendiler nasip tabi gonulden isteyince Rabbim gosteriyor galiba yapip gorenler cok ama onemli olan gormek de degil insallah hayirli insanlarla karsilasiriz nasibimizde evlilik varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…