- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Unutur muyum onu hiç ya:) Ben dikkate almamıştım falını atmasyon olduğu çok belliydi ama olumsuz yorumlara daha bi inanasımız geliyor bi de saf gibi sanki her dedikleri gerçekmiş gibi üzülüyoruz ya:)Tabi ki söz konusu falcılarsa herşey mümkün... sabahlara kadar falcı kritiği yapardık hem buradan hem özelden...
Ne günlerden geçmişiz yahu... Gülhan vardı telde bakan Adanalı:))) o sinirle telini sildim silmesem ne saydırırdım... hatırladın mı ?
Çok tuzlu yeme zaten. Biraz yesen olur sanırım. Yakışıklı,zengin,esmer bir erkek göreceksek değerYaaa panpalar iyi hos da ben yalniz yasiyorum, tuzlu tuzlu yiyip gece gece olup kalirsam valla hastaneye goturecek kimsem de yok. Artik cok genc de sayilmam 30 oldum
Leyla sen zaten evli degil miydin maximum kocanin gorursun panpa susuz kaldigina degmez
Leyla o gün oruç tutup bol bol dua edebilirsin . Hızır orucunda edilen dualar geri çevrilmez derler. Zaten bizi ayakta tutan en önemli şeyler inancımız ve umudumuz. Eskiden birileri hayatıma girsin diye dua ediyordum bu kabul oldu fakat gelen gidiyor. O yüzden kendimi geliştirdim. Gelip gitmesin,kene gibi yapışsın,beni bırakmasın diye dua edeceğimBu kadar sayfa karisik karisik mesaj okudum gecenin kor saati.
Ama bu olayi cok merak ettim yaz mutlaka :) ben yapamam ya simdi merakim iyice artacak :)
Merhaba canım bana bu oruç hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem tam olarak nasıl oluyor 3 gün hiçmi su içmiyoruz ve tuzlu ekmek konusunuda merak ettim,deneyip sonuç alan varmı aranızda acaba olumlu veya olumsuzLeyla o gün oruç tutup bol bol dua edebilirsin . Hızır orucunda edilen dualar geri çevrilmez derler. Zaten bizi ayakta tutan en önemli şeyler inancımız ve umudumuz. Eskiden birileri hayatıma girsin diye dua ediyordum bu kabul oldu fakat gelen gidiyor. O yüzden kendimi geliştirdim. Gelip gitmesin,kene gibi yapışsın,beni bırakmasın diye dua edeceğim
13 şubatta başlıyor 15'in akşamı sona eriyor. Her gün gün batımında orucunuzu açabilirsiniz. Orucun son günü tuzlu bir şeyler yiyeceksiniz ve yanınıza bir bardak su koyacaksınız. Uyumadan önce de muhakkak dua edip niyet edin. İnternette araştırma yapın derim. Çok kişi yapmış. Hoşuma gitti benim inş olur ya :)Merhaba canım bana bu oruç hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem tam olarak nasıl oluyor 3 gün hiçmi su içmiyoruz ve tuzlu ekmek konusunuda merak ettim,deneyip sonuç alan varmı aranızda acaba olumlu veya olumsuz
Çok teşekkür ederim amin inşallah benimde çok hoşuma gitti kesin deniycem o tarihte oruç tutucam umarım olumlu sonuç alırız ben normalde kırk yılda bir rüya gören biriyim bakalım artık hayırlısı olsun inşallah13 şubatta başlıyor 15'in akşamı sona eriyor. Her gün gün batımında orucunuzu açabilirsiniz. Orucun son günü tuzlu bir şeyler yiyeceksiniz ve yanınıza bir bardak su koyacaksınız. Uyumadan önce de muhakkak dua edip niyet edin. İnternette araştırma yapın derim. Çok kişi yapmış. Hoşuma gitti benim inş olur ya :)
Gunes Bahadir mi Derin Bilge mi?Güneş Bahadır a bugün baktirdım çok begendim kuzumm. Kimsenin bilemedigi seyleri söyledi şok oldum
Ay aman dualarimiza cok dikkat edelim, kene gibi yapissin deme sakin, el ustunde tutsun gozunden sakinsin falan de :)Leyla o gün oruç tutup bol bol dua edebilirsin . Hızır orucunda edilen dualar geri çevrilmez derler. Zaten bizi ayakta tutan en önemli şeyler inancımız ve umudumuz. Eskiden birileri hayatıma girsin diye dua ediyordum bu kabul oldu fakat gelen gidiyor. O yüzden kendimi geliştirdim. Gelip gitmesin,kene gibi yapışsın,beni bırakmasın diye dua edeceğim
Zaten yapamam dememin sebebi 1. evlenmis olmam 2. Susuz zaten yapamazdim gece bile uyanip icerim surekli[QUOTE="MissCherryBlossom, post
Leyla sen zaten evli degil miydin maximum kocanin gorursun panpa susuz kaldigina degmez
Bu hizir orucunu ilk defa duydum net de arastrdim dedgn gibi yapip gorenler cok tatlim:) biz gecen sene arkadasimla 5 mayis hidrelez gunu tuzlu ekmek yapmistim arkadasmla kendime ama ekmegi Allahim baya buyuk yapmsm yiyene kadar baya zorlandim birde tuzlu olunca:)) kucuk yapmak en iyisi yarisini yiyip yarsnida yastik altina koymustk ikimzde gorduk o gordgu kisiyle bu sene evlendi bende gordum ama tam hatrlamiyorum ama annemin sozunu hic unutmuyorum eski sevgilim icin insallah ayni modeli ruyanda gormemissindr demisti sabah uyandgimda13 şubatta başlıyor 15'in akşamı sona eriyor. Her gün gün batımında orucunuzu açabilirsiniz. Orucun son günü tuzlu bir şeyler yiyeceksiniz ve yanınıza bir bardak su koyacaksınız. Uyumadan önce de muhakkak dua edip niyet edin. İnternette araştırma yapın derim. Çok kişi yapmış. Hoşuma gitti benim inş olur ya :)
Zaten yapamam dememin sebebi 1. evlenmis olmam 2. Susuz zaten yapamazdim gece bile uyanip icerim surekli
Yalnizken yapma ya, sen de bir arkadasini cagir o gece.
Bence yapmalisin denemeye deger birsey olmaz bir guncukdenCagiracak arkadasim olsa zaten bu uygulamayi yapmazdim leylacim
+1500Valla tatlım sen beni burada en fazla tanıyanlardan birisin. Detaycı ve dikkatli olduğumu da bilirsin.
Nakta'dan 2 kez yorum aldım sadece. İlki çıktı 2.ciyi bilmiyorum henüz. Çıkar çıkmaz onu bilemem. Falcılığına dair değil yorumum.
Ama az buçuk insandan anlıyorsam şayet şunu rahatlıkla söyleyebilirm ki ; Nakta gayet akıllı bir kadın ve topiği manipüle etmek isteseydi çok daha iyisini yapabilirdi. Dün akşamki olay tamamen aptalca ve amatörce bir kurguydu.
Tam kendinin konuşulduğu ve eleştirildiği bir sırada, başka bir sitede yorumcu olan birinin adına sitenin de adını ekleyerek rumuz alıp arkasından bir rumuz daha alıp buradaki insanlarla dalga geçerek o sitenin reklamını yapar mıydı insanlar kendine bu kadar tepkiliyken üstelik. Hiç sanmıyorum... Netice de bizlerde aptal değiliz. Bu bağlantıyı kurabiliriz. Bak yapmaz demiyorum. Daha iyisini yapardı ve dün akşam ki kişi o değildi diyorum sadece... Aklımda bir kaç kişi de var hatta ama emin olmadığım ve delil sunamayacağım için birşey diyemiyorum şu an için. Ama olursa ilerde yazarım...
Bence yapmalisin denemeye deger birsey olmaz bir guncukden
Bence yapmalisin denemeye deger birsey olmaz bir guncukden
AslindaYapmayın etmeyin kocaya sebep ölüp kalıcam
Aslindaluciferr de az haksiz sayilmaz onlar tuzlu kahve ye bile burun kiviriyorlar gercekten:) gercekten rahatsz olacagini dusunuyorsan yapma sonra ben sebep oldum diye uzulurum ben genelde yemegi de tuzlu severim bana o yuzden pek dokunmamsti sadece hatam ekmegi buyuk yapmamdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?