Binnaz Abla

Kizlar Hizir Orucu Alevilik inancina ait bir uygulama diye biliyorum yanlis mi kalmis aklimda?

canım sen kesin garanti olsun büyük ekmek olsun demişsindir ben olsam öyle yapardım..
Ayy Allahim az guldurmedin beni simdi galiba oyle dusunmusumama kendime eziyet yani birde ustune ruyayi gordum ama tam hatrlamadim ama arkadas meslegindeki isareti de cocuguda gordu evlendiler nasip tabi gonulden isteyince Rabbim gosteriyor galiba yapip gorenler cok ama onemli olan gormek de degil insallah hayirli insanlarla karsilasiriz nasibimizde evlilik varsa[/QUOTE]

bende ciddi söylüyorum misal bi dua okuyacağım işte 100 kere oku deniyor ben 1000 kere okuyorum hani fazlası iyidir mantığı ekmektete kesin onu yapardım Aminnn canım inşallahh hayırlısı olur

Kizlar Hizir Orucu Alevilik inancina ait bir uygulama diye biliyorum yanlis mi kalmis aklimda?
Evet öyle ama her iki kesim de yapıyor. Ben aleviyim ama yapan arkadaşım alevi değildi. Gördüğü kişiyle evlendi.Fark etmez yani alevi ya da sunni.

önemli olan seni haketsin mutlu huzurlu sevgi dolu bi yaşam sunsun :)) ben 31 oldum ama hala olursa olur mantığndayım hayırlısı olsun..
Tabiki öyle hele buradaki bdv konularını görünce evlilikten de soğumuyor değilim. Açıkçası evliliği de sadece çocuk için istiyorum. Eğer çocuk istemesem inan evlenmem. Çünkü insanların bu devirde birbirine tahammülü kalmamış. Evlenenler kadar boşanan insanların da sayısı çok. Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın.

Evet bu kadar yapanın olduğunu ben de bilmiyordum. Arada duyuyordum çevremden sadece ama internette bir hayli fazla yazı gördüm. Bu yüzden de buraya yazayım dedim.

Valla 29 oldum nefes alsın yeter diye dua edeceğim herhalde
Allah iyiligini versin, kac yasinda evlenecektin ki 29 evde kalmis moduna girdin. Ben 29 yasindayken tanistim esimle. Aklimda ve onumdeki 30 yillik planda evlilik yoktu :) sonra oldu :) bakma simdiki durumumuza kotu baslamadi bizde hic bir sey, sana ayni baslangici yurekten dilerim. Biliyorsun benim durumumda ariza bendeydi. Insallah da duzelecek umudundayim hala. Konuyu karistirmayayim ama isin ozu su diyecegim:
1. 29 yasa evde kalma yasi deme cok ayip valla duymayayim
2. Sut kaynattin mi hic? Hani icine icine bakarsin tencerenin kipirdamaz, 10 sn basindan ayrilirsin tasar gider. Bilmem anlatabildim mi

Senin durumun düzelecek inş. Dua edeceğim senin için de. Seni gerçek hayatta tanımasam da kalbinin temizliğini hissedebiliyorum.Bir gün buraya kocamla eskisi gibi olduk diye yazacaksın eminim.

Senin durumun düzelecek inş. Dua edeceğim senin için de. Seni gerçek hayatta tanımasam da kalbinin temizliğini hissedebiliyorum.Bir gün buraya kocamla eskisi gibi olduk diye yazacaksın eminim.
Ay cok tesekkur ederim, insallah canim insallah.
Hepimizin guzel haberlerini paylasacagimiz gunler yakinda.
Fallari cikanlar ya da cikmasa da hayatini yoluna koyanlar, ayaklarini suruyerek, sanslarini sayfalara serperek forumda yazmaya devam ettikleri muddetce burada daha cok umut var, her birimiz payimiza duseni alacagiz. Yeter ki almaya musait olalim o dogru an geldiginde :)

Merhabalar herkese. Uzun zamandır aklımda, yazamadım bir türlü. Benim bir önceki ilişki sonuca bağlandı, olumsuz. Tam olarak çıkanlar: Selena son fal hariç hepsi çıktı, yesilcingene, fama, serkan tek. Çok fazla kişiye baktirdim, tesadüf tutturanlar olmuştur, saymıyorum onları, en aklımda kalanlar bunlar. Daha sonraki ilişkim de olumsuz sonuçlanmak uzere maalesef. Ama net değil henüz yine de. Gidişatı her türlü bilen yesilcingene, sonuç olumlu diyor, bilmiyorum, yazarım. Fama gidişatı çok tutturdu, sonuç olumsuz diyor. Serkan tek gidişatı biliyor, sonuç olumlu diyor. Elfin ilk 2 falı komple çıktı, son üç falini bilmiyorum ama gidişatı tutturuyor gibi, sonuç olumlu diyor. Melisa yilmaz tarot gayet iyiydi. Chitra durumları biliyor gibi sanki ama onun dediği gibi olmadığını öğrendiğim çok şey çıktı. Ve son olarak nakta, keşke bir önceki sonuçlanan iliskimde baktirsaydim da size net bir şey deseydim. Ama 6-7 kere bakrirmisim, pes diyorum, ihtimal vermediğim şeyler çıkmış. Hele son falı, ağzım açık dinledim. Yani demem o ki, sonuç henüz belli değil ama en içime sinenler yesilcingene ve naktadir. Durum sonuclaninca muhakkak yazacağım. Çok sevgiler herkese, alıntı yapmayı unutmuşum ama Leyla_74 bende de ayrı bir yerin oldu, sen de forumdaki herkes de çok mutlu olsun. Sizi takipteyim hep yani :)

Arkadaşlar bu bölümü tesadüfen gordum.burdan nasil fal baktiriyorsunuz?biraz beni bilgilendrirmisiniz? peki actirdiginiz fallar çıkıyormu?

Arkadaşlar bu bölümü tesadüfen gordum.burdan nasil fal baktiriyorsunuz?biraz beni bilgilendrirmisiniz? peki actirdiginiz fallar çıkıyormu?

Cok tesekkur ederiz patlastigin icin. Geysuyu denemismiydin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…