Valla 29 oldum nefes alsın yeter diye dua edeceğim herhaldeAy aman dualarimiza cok dikkat edelim, kene gibi yapissin deme sakin, el ustunde tutsun gozunden sakinsin falan de :)
Ayy Allahim az guldurmedin beni simdi galiba oyle dusunmusumcanım sen kesin garanti olsun büyük ekmek olsun demişsindirben olsam öyle yapardım..
Valla 29 oldum nefes alsın yeter diye dua edeceğim herhalde
Evet öyle ama her iki kesim de yapıyor. Ben aleviyim ama yapan arkadaşım alevi değildi. Gördüğü kişiyle evlendi.Fark etmez yani alevi ya da sunni.Kizlar Hizir Orucu Alevilik inancina ait bir uygulama diye biliyorum yanlis mi kalmis aklimda?
Tabiki öyle hele buradaki bdv konularını görünce evlilikten de soğumuyor değilim. Açıkçası evliliği de sadece çocuk için istiyorum. Eğer çocuk istemesem inan evlenmem. Çünkü insanların bu devirde birbirine tahammülü kalmamış. Evlenenler kadar boşanan insanların da sayısı çok. Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın.önemli olan seni haketsin mutlu huzurlu sevgi dolu bi yaşam sunsun :)) ben 31 oldum ama hala olursa olur mantığndayım hayırlısı olsun..
Evet bu kadar yapanın olduğunu ben de bilmiyordum. Arada duyuyordum çevremden sadece ama internette bir hayli fazla yazı gördüm. Bu yüzden de buraya yazayım dedim.Bu hizir orucunu ilk defa duydum net de arastrdim dedgn gibi yapip gorenler cok tatlim:) biz gecen sene arkadasimla 5 mayis hidrelez gunu tuzlu ekmek yapmistim arkadasmla kendime ama ekmegi Allahim baya buyuk yapmsm yiyene kadar baya zorlandim birde tuzlu olunca:)) kucuk yapmak en iyisi yarisini yiyip yarsnida yastik altina koymustk ikimzde gorduk o gordgu kisiyle bu sene evlendi bende gordum ama tam hatrlamiyorum ama annemin sozunu hic unutmuyorum eski sevgilim icin insallah ayni modeli ruyanda gormemissindr demisti sabah uyandgimdasenin yonteminde guzel denemeye deger duanda da Leyla_74 katiliyorum beni cok seven degerimi bilen hayirli bir es nasip et de tatlim.
Allah iyiligini versin, kac yasinda evlenecektin ki 29 evde kalmis moduna girdin. Ben 29 yasindayken tanistim esimle. Aklimda ve onumdeki 30 yillik planda evlilik yoktu :) sonra oldu :) bakma simdiki durumumuza kotu baslamadi bizde hic bir sey, sana ayni baslangici yurekten dilerim. Biliyorsun benim durumumda ariza bendeydi. Insallah da duzelecek umudundayim hala. Konuyu karistirmayayim ama isin ozu su diyecegim:Valla 29 oldum nefes alsın yeter diye dua edeceğim herhalde
Senin durumun düzelecek inş. Dua edeceğim senin için de. Seni gerçek hayatta tanımasam da kalbinin temizliğini hissedebiliyorum.Bir gün buraya kocamla eskisi gibi olduk diye yazacaksın eminim.Allah iyiligini versin, kac yasinda evlenecektin ki 29 evde kalmis moduna girdin. Ben 29 yasindayken tanistim esimle. Aklimda ve onumdeki 30 yillik planda evlilik yoktu :) sonra oldu :) bakma simdiki durumumuza kotu baslamadi bizde hic bir sey, sana ayni baslangici yurekten dilerim. Biliyorsun benim durumumda ariza bendeydi. Insallah da duzelecek umudundayim hala. Konuyu karistirmayayim ama isin ozu su diyecegim:
1. 29 yasa evde kalma yasi deme cok ayip valla duymayayim
2. Sut kaynattin mi hic? Hani icine icine bakarsin tencerenin kipirdamaz, 10 sn basindan ayrilirsin tasar gider. Bilmem anlatabildim mi
Ay cok tesekkur ederim, insallah canim insallah.Senin durumun düzelecek inş. Dua edeceğim senin için de. Seni gerçek hayatta tanımasam da kalbinin temizliğini hissedebiliyorum.Bir gün buraya kocamla eskisi gibi olduk diye yazacaksın eminim.
Güneş Bahadır kuzummGunes Bahadir mi Derin Bilge mi?
Cok tesekkur ederiz patlastigin icin. Geysuyu denemismiydin ?Merhabalar herkese. Uzun zamandır aklımda, yazamadım bir türlü. Benim bir önceki ilişki sonuca bağlandı, olumsuz. Tam olarak çıkanlar: Selena son fal hariç hepsi çıktı, yesilcingene, fama, serkan tek. Çok fazla kişiye baktirdim, tesadüf tutturanlar olmuştur, saymıyorum onları, en aklımda kalanlar bunlar. Daha sonraki ilişkim de olumsuz sonuçlanmak uzere maalesef. Ama net değil henüz yine de. Gidişatı her türlü bilen yesilcingene, sonuç olumlu diyor, bilmiyorum, yazarım. Fama gidişatı çok tutturdu, sonuç olumsuz diyor. Serkan tek gidişatı biliyor, sonuç olumlu diyor. Elfin ilk 2 falı komple çıktı, son üç falini bilmiyorum ama gidişatı tutturuyor gibi, sonuç olumlu diyor. Melisa yilmaz tarot gayet iyiydi. Chitra durumları biliyor gibi sanki ama onun dediği gibi olmadığını öğrendiğim çok şey çıktı. Ve son olarak nakta, keşke bir önceki sonuçlanan iliskimde baktirsaydim da size net bir şey deseydim. Ama 6-7 kere bakrirmisim, pes diyorum, ihtimal vermediğim şeyler çıkmış. Hele son falı, ağzım açık dinledim. Yani demem o ki, sonuç henüz belli değil ama en içime sinenler yesilcingene ve naktadir. Durum sonuclaninca muhakkak yazacağım. Çok sevgiler herkese, alıntı yapmayı unutmuşum ama Leyla_74 bende de ayrı bir yerin oldu, sen de forumdaki herkes de çok mutlu olsun. Sizi takipteyim hep yani :)
Tşkler cnm :) Kredi almaya değer o zaman.Güneş Bahadır kuzumm
Cok tesekkur ederiz patlastigin icin. Geysuyu denemismiydin ?
Anda geysu daha iyiydi diyecektim, geldi değil :)Denemiştim, o an olanları bilmisti çok iyi ama gelecek tutmadı maalesefgizem hatun sonucu tutturmuştu ama anda geldi daha iyiydi (Aynı kişi olma ihtimalleri üzerinden yazıyorum bunu).
Ayni kisiler tatlimDenemiştim, o an olanları bilmisti çok iyi ama gelecek tutmadı maalesefgizem hatun sonucu tutturmuştu ama anda geldi daha iyiydi (Aynı kişi olma ihtimalleri üzerinden yazıyorum bunu).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?