Binnaz Abla

Kızlar bir arkadaşım için soruyorum yesilcingenenin verdiği akla uymayıp yine de sonucu olumlu olan var mı?adamla sen barış sen adım atarsan olur bu iş demiş ama arkadaşım adım atmak istemiyorum çok yoruldum diyor

Istemiosa atmasin. Yesilcingene ya da digerleri onlarin dediklerine gore hareket etmesin fikrimce. Kendi icinden geleni yapsin. Bana da sen adim at diyen cok oldu hicbirinin dedigini yapmadim. He belki gercekten benim adimimla duzelicek bazi seyler ama icimden o gelmiyor. Eger arkadasin da zamaninda elinden gelebi yaptysa bu konuda vicdani rahatsa ic sesini dinlesin atmasin.

Canım hiçbir falcinin dediğine göre hareket etmesin. Içinde ne geliyorsa kalbi ne söylüyorsa onu yapsın. Bende saolun Açelya tugranin zamanında bi lafına baktım. Yanlış anlaşıldim. Bu bi tek yesilcingene için değil bütün falcılar için. Kalbi ve aklı onu en doğrusunu yaptiracaktir.

Elfin’e ne zaman baktırmıştınız? Ekim ayı civarı bende de çok bildi ama Kasımdan sonra baktırdığ fallarda henüz çıkan çok olmadı. Serkan Tek ve Fama’ya ben de 2 sene önce kadar çok baktırıyordum ama Fama çok dengezidi bende bir bildi bir diğer falında zıttını söyleyince sonra soğudum Serkan’ın da bakış tarzını sevmiyorum olacak veya olmayacak diyor kısa bakıyor bazen tutuyor sorun dışında da başka yorum yapmıyor öngörüde de bulunmuyor.

Katiliyorum. Insanin kendi hatasini tasimasi, baskalari yuzunden yaptigini tasimasindan daha kolaydir.

Arkadaşlar bu bölümü tesadüfen gordum.burdan nasil fal baktiriyorsunuz?biraz beni bilgilendrirmisiniz? peki actirdiginiz fallar çıkıyormu?
Burada fal baktirilmiyor. Online sitelerde (ucretli olarak) baktiranlar yorumlarini paylasiyor. Tesadufen gorduyseniz bence hemen uzaklasin, feci bagimlilik yapar cunku. Fal da, burasi da :)

Bugunun sansli uyesi secildim sanirim, iyi dilek kabul gunum oldu. Mutlu ettiniz beni, tesekkurler. Hepimizin insallah, hep beraber guzel mutlu akli basinda ask dolu gunlere

Leyla_74 güzel bakmak güzellikleri çeker demek sen güzel bakıyorsunki herkes senin için tatlı ve güzel dualarda bulunuyor.. mutlu ol hergün daha fazla artsın mutluluğun inşallah ..
Amin canim, ama hep beraber olsun insallah.
Ya hep beraber, ya da hep beraber!!! Olacak olacak, ncarenot hep der ki; "her sey zamanina esir"
Iste o kadar!

Elfin'e iki kez Ağustos, birer kez Eylül, Aralık ve Ocak'ta baktirmisim. Ilk üç falında kartlara bağlı kalmadığını ve daha iyi baktığını düşünüyorum, bunlar sesliydi. Son iki falı kartlara bağlı gitti, yazılıydı ve çok tatmin olmadım. Fama ve Serkan Tek'in tarzından ben de çok hoşlanmıyorum ama nasıl o kadar tutturuyorlar bilemiyorum. Sonuclaninca tekrar yazacağım. Sevgiler

Evet aynı şeyi düşündüm. Elfin başlarda kartların birebir yorumunu yapmıyodu hatta bir kart için aslında anlamı şudur ama ben bunu hissetmiuorum senin için demişti ve ilk iki falında bana da daha şok edici şekilde bilmişti, şu anda biraz daha olumlu yorumlamaya çalışıyor gibi geldi bana ve açıkçası çok fazla kart anlamlarını birebir anlatmaya başladı. Fama günündeyse eğer bilebiliyor ama söylediği bir çok şeyin de zıttı olduğu için bende güvenilirliğini kaybetmişti.

fama'ya hiç baktırmadım ama orada zamanında fama, ve sema'nın aynı kişi olduğu ve çoklu profile sahip olduğu konuşulmuş burada..

Kizlar Doga'nin gecenlerde baktigi fali tekrar okudum bence gayet iyi bilmis, gelecekle ilgili ongorude bulunup yorum cok yapmamis o kisim biraz belirsiz ve tavsiye niteliginde yakin gelecege odaklanmis ama anda cok iyi, hisleri olan bir yorumcu bence tavsiye ederim.

bende 20 gün önce baktirdim begendim yorumunu pembe tablo çizmeden neyse durum onu anlatmış

bende 20 gün önce baktirdim begendim yorumunu pembe tablo çizmeden neyse durum onu anlatmış
Kesinlikle pembeci degil ama sirf olumsuz konusmak icin de konusmuyor bana biraz sert geldi yorumu basta ama dogrulari soylemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…