Istemiosa atmasin. Yesilcingene ya da digerleri onlarin dediklerine gore hareket etmesin fikrimce. Kendi icinden geleni yapsin. Bana da sen adim at diyen cok oldu hicbirinin dedigini yapmadim. He belki gercekten benim adimimla duzelicek bazi seyler ama icimden o gelmiyor. Eger arkadasin da zamaninda elinden gelebi yaptysa bu konuda vicdani rahatsa ic sesini dinlesin atmasin.Kızlar bir arkadaşım için soruyorum yesilcingenenin verdiği akla uymayıp yine de sonucu olumlu olan var mı?adamla sen barış sen adım atarsan olur bu iş demiş ama arkadaşım adım atmak istemiyorum çok yoruldum diyor
Kredililer bile cikmio arkadasim :)Kızlar kredisiz Doğru çıkan uygulama bilen var mıdır?
Teşekkürler :))Kredililer bile cikmio arkadasim :)
Canım hiçbir falcinin dediğine göre hareket etmesin. Içinde ne geliyorsa kalbi ne söylüyorsa onu yapsın. Bende saolun Açelya tugranin zamanında bi lafına baktım. Yanlış anlaşıldim. Bu bi tek yesilcingene için değil bütün falcılar için. Kalbi ve aklı onu en doğrusunu yaptiracaktir.Kızlar bir arkadaşım için soruyorum yesilcingenenin verdiği akla uymayıp yine de sonucu olumlu olan var mı?adamla sen barış sen adım atarsan olur bu iş demiş ama arkadaşım adım atmak istemiyorum çok yoruldum diyor
Elfin’e ne zaman baktırmıştınız? Ekim ayı civarı bende de çok bildi ama Kasımdan sonra baktırdığ fallarda henüz çıkan çok olmadı. Serkan Tek ve Fama’ya ben de 2 sene önce kadar çok baktırıyordum ama Fama çok dengezidi bende bir bildi bir diğer falında zıttını söyleyince sonra soğudum Serkan’ın da bakış tarzını sevmiyorum olacak veya olmayacak diyor kısa bakıyor bazen tutuyor sorun dışında da başka yorum yapmıyor öngörüde de bulunmuyor.Merhabalar herkese. Uzun zamandır aklımda, yazamadım bir türlü. Benim bir önceki ilişki sonuca bağlandı, olumsuz. Tam olarak çıkanlar: Selena son fal hariç hepsi çıktı, yesilcingene, fama, serkan tek. Çok fazla kişiye baktirdim, tesadüf tutturanlar olmuştur, saymıyorum onları, en aklımda kalanlar bunlar. Daha sonraki ilişkim de olumsuz sonuçlanmak uzere maalesef. Ama net değil henüz yine de. Gidişatı her türlü bilen yesilcingene, sonuç olumlu diyor, bilmiyorum, yazarım. Fama gidişatı çok tutturdu, sonuç olumsuz diyor. Serkan tek gidişatı biliyor, sonuç olumlu diyor. Elfin ilk 2 falı komple çıktı, son üç falini bilmiyorum ama gidişatı tutturuyor gibi, sonuç olumlu diyor. Melisa yilmaz tarot gayet iyiydi. Chitra durumları biliyor gibi sanki ama onun dediği gibi olmadığını öğrendiğim çok şey çıktı. Ve son olarak nakta, keşke bir önceki sonuçlanan iliskimde baktirsaydim da size net bir şey deseydim. Ama 6-7 kere bakrirmisim, pes diyorum, ihtimal vermediğim şeyler çıkmış. Hele son falı, ağzım açık dinledim. Yani demem o ki, sonuç henüz belli değil ama en içime sinenler yesilcingene ve naktadir. Durum sonuclaninca muhakkak yazacağım. Çok sevgiler herkese, alıntı yapmayı unutmuşum ama Leyla_74 bende de ayrı bir yerin oldu, sen de forumdaki herkes de çok mutlu olsun. Sizi takipteyim hep yani :)
Katiliyorum. Insanin kendi hatasini tasimasi, baskalari yuzunden yaptigini tasimasindan daha kolaydir.Istemiosa atmasin. Yesilcingene ya da digerleri onlarin dediklerine gore hareket etmesin fikrimce. Kendi icinden geleni yapsin. Bana da sen adim at diyen cok oldu hicbirinin dedigini yapmadim. He belki gercekten benim adimimla duzelicek bazi seyler ama icimden o gelmiyor. Eger arkadasin da zamaninda elinden gelebi yaptysa bu konuda vicdani rahatsa ic sesini dinlesin atmasin.
Burada fal baktirilmiyor. Online sitelerde (ucretli olarak) baktiranlar yorumlarini paylasiyor. Tesadufen gorduyseniz bence hemen uzaklasin, feci bagimlilik yapar cunku. Fal da, burasi da :)Arkadaşlar bu bölümü tesadüfen gordum.burdan nasil fal baktiriyorsunuz?biraz beni bilgilendrirmisiniz? peki actirdiginiz fallar çıkıyormu?
Bugunun sansli uyesi secildim sanirim, iyi dilek kabul gunum oldu. Mutlu ettiniz beni, tesekkurler. Hepimizin insallah, hep beraber guzel mutlu akli basinda ask dolu gunlereMerhabalar herkese. Uzun zamandır aklımda, yazamadım bir türlü. Benim bir önceki ilişki sonuca bağlandı, olumsuz. Tam olarak çıkanlar: Selena son fal hariç hepsi çıktı, yesilcingene, fama, serkan tek. Çok fazla kişiye baktirdim, tesadüf tutturanlar olmuştur, saymıyorum onları, en aklımda kalanlar bunlar. Daha sonraki ilişkim de olumsuz sonuçlanmak uzere maalesef. Ama net değil henüz yine de. Gidişatı her türlü bilen yesilcingene, sonuç olumlu diyor, bilmiyorum, yazarım. Fama gidişatı çok tutturdu, sonuç olumsuz diyor. Serkan tek gidişatı biliyor, sonuç olumlu diyor. Elfin ilk 2 falı komple çıktı, son üç falini bilmiyorum ama gidişatı tutturuyor gibi, sonuç olumlu diyor. Melisa yilmaz tarot gayet iyiydi. Chitra durumları biliyor gibi sanki ama onun dediği gibi olmadığını öğrendiğim çok şey çıktı. Ve son olarak nakta, keşke bir önceki sonuçlanan iliskimde baktirsaydim da size net bir şey deseydim. Ama 6-7 kere bakrirmisim, pes diyorum, ihtimal vermediğim şeyler çıkmış. Hele son falı, ağzım açık dinledim. Yani demem o ki, sonuç henüz belli değil ama en içime sinenler yesilcingene ve naktadir. Durum sonuclaninca muhakkak yazacağım. Çok sevgiler herkese, alıntı yapmayı unutmuşum ama Leyla_74 bende de ayrı bir yerin oldu, sen de forumdaki herkes de çok mutlu olsun. Sizi takipteyim hep yani :)
Amin canim, ama hep beraber olsun insallah.Leyla_74 güzel bakmak güzellikleri çeker demek sen güzel bakıyorsunki herkes senin için tatlı ve güzel dualarda bulunuyor.. mutlu ol hergün daha fazla artsın mutluluğun inşallah ..
Elfin'e iki kez Ağustos, birer kez Eylül, Aralık ve Ocak'ta baktirmisim. Ilk üç falında kartlara bağlı kalmadığını ve daha iyi baktığını düşünüyorum, bunlar sesliydi. Son iki falı kartlara bağlı gitti, yazılıydı ve çok tatmin olmadım. Fama ve Serkan Tek'in tarzından ben de çok hoşlanmıyorum ama nasıl o kadar tutturuyorlar bilemiyorum. Sonuclaninca tekrar yazacağım. SevgilerElfin’e ne zaman baktırmıştınız? Ekim ayı civarı bende de çok bildi ama Kasımdan sonra baktırdığ fallarda henüz çıkan çok olmadı. Serkan Tek ve Fama’ya ben de 2 sene önce kadar çok baktırıyordum ama Fama çok dengezidi bende bir bildi bir diğer falında zıttını söyleyince sonra soğudum Serkan’ın da bakış tarzını sevmiyorum olacak veya olmayacak diyor kısa bakıyor bazen tutuyor sorun dışında da başka yorum yapmıyor öngörüde de bulunmuyor.
"Aklı başında aşk" olması çok önemli, tamamen katılıyorumBugunun sansli uyesi secildim sanirim, iyi dilek kabul gunum oldu. Mutlu ettiniz beni, tesekkurler. Hepimizin insallah, hep beraber guzel mutlu akli basinda ask dolu gunlere
Evet aynı şeyi düşündüm. Elfin başlarda kartların birebir yorumunu yapmıyodu hatta bir kart için aslında anlamı şudur ama ben bunu hissetmiuorum senin için demişti ve ilk iki falında bana da daha şok edici şekilde bilmişti, şu anda biraz daha olumlu yorumlamaya çalışıyor gibi geldi bana ve açıkçası çok fazla kart anlamlarını birebir anlatmaya başladı. Fama günündeyse eğer bilebiliyor ama söylediği bir çok şeyin de zıttı olduğu için bende güvenilirliğini kaybetmişti.Elfin'e iki kez Ağustos, birer kez Eylül, Aralık ve Ocak'ta baktirmisim. Ilk üç falında kartlara bağlı kalmadığını ve daha iyi baktığını düşünüyorum, bunlar sesliydi. Son iki falı kartlara bağlı gitti, yazılıydı ve çok tatmin olmadım. Fama ve Serkan Tek'in tarzından ben de çok hoşlanmıyorum ama nasıl o kadar tutturuyorlar bilemiyorum. Sonuclaninca tekrar yazacağım. Sevgiler
fama'ya hiç baktırmadım ama orada zamanında fama, ve sema'nın aynı kişi olduğu ve çoklu profile sahip olduğu konuşulmuş burada..Elfin'e iki kez Ağustos, birer kez Eylül, Aralık ve Ocak'ta baktirmisim. Ilk üç falında kartlara bağlı kalmadığını ve daha iyi baktığını düşünüyorum, bunlar sesliydi. Son iki falı kartlara bağlı gitti, yazılıydı ve çok tatmin olmadım. Fama ve Serkan Tek'in tarzından ben de çok hoşlanmıyorum ama nasıl o kadar tutturuyorlar bilemiyorum. Sonuclaninca tekrar yazacağım. Sevgiler
bende 20 gün önce baktirdim begendim yorumunu pembe tablo çizmeden neyse durum onu anlatmışKizlar Doga'nin gecenlerde baktigi fali tekrar okudum bence gayet iyi bilmis, gelecekle ilgili ongorude bulunup yorum cok yapmamis o kisim biraz belirsiz ve tavsiye niteliginde yakin gelecege odaklanmis ama anda cok iyi, hisleri olan bir yorumcu bence tavsiye ederim.
Kesinlikle pembeci degil ama sirf olumsuz konusmak icin de konusmuyor bana biraz sert geldi yorumu basta ama dogrulari soylemis.bende 20 gün önce baktirdim begendim yorumunu pembe tablo çizmeden neyse durum onu anlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?