Binnaz Abla

ahuse diye biri de gelmiş falalalem tek yıldızla hemde.
atsam mı ya baya oldu fal baktırmayalı ama yeni yorumcu cesarette edemiyorum:)

ahuse diye biri de gelmiş falalalem tek yıldızla hemde.
atsam mı ya baya oldu fal baktırmayalı ama yeni yorumcu cesarette edemiyorum:)
Aynen,bende gördüm ve direk senin düşündüklerini düşündüm.Denesemmi?Ama dün Taha'dan o kadar memnun kaldım ki ona bi kez daha atmayı tercih ederim.

resimler görünmüyor hatali :/

Ha o bende de oluyo bazen ,bu sebeplerden nefret ediyorum kahve falından.Onu bunu bilmem hem onlinedeki rahatlığı ve ciddiyeti ile tarotu tek geçerim.Bi kez daha yüklemeye denesen canım belki bu defa olur.

Aynen,bende gördüm ve direk senin düşündüklerini düşündüm.Denesemmi?Ama dün Taha'dan o kadar memnun kaldım ki ona bi kez daha atmayı tercih ederim.

taha gelirse onu bekliyim o zaman ben:))
kahve yapıcak halim yok çünkü gribim rezil halde yatıyorum tarot atıcaktım atarsam biraz daha sabredeyim:)

taha gelirse onu bekliyim o zaman ben:))
kahve yapıcak halim yok çünkü gribim rezil halde yatıyorum tarot atıcaktım atarsam biraz daha sabredeyim:)
3 ocak akşamı online olacağını yazmış profiline.

ecrenin fali analizi güzeldi gelecek icinde mart sonrasina tarih verdi ..ins mart diyenler vardi acaba tutacak mi rumii ve kahinvangada bana mart demislerdi

Kizlar eski fallarimi dinledim . Aslinda sezen boztepeyi beğenmeyrm falini dinlerken cok yoruldum ama kesin ve net cevap vermis oylede oldu hakkini yemeyeyim diye yazmakistedim dedigi cikti yani. Bu olay olali bi ay oldu gerci ama anca kafamda ttoplayıpyaziyorum. Ester kira ise cok net bilemediyse bile kismen bilmis diyebilirim. Ve tabi rezzan ablanin dedigi gibi oldu. Baskada bilen olmadi. Cokta kimseye sormmaistim açıkçası.

ecrenin fali analizi güzeldi gelecek icinde mart sonrasina tarih verdi ..ins mart diyenler vardi acaba tutacak mi rumii ve kahinvangada bana mart demislerdi

merhaba rumiye 2 keretarot baktırmış biri olarak diyebilirimki zamanlamasında hiç şaşma yaşamadım

Rumi hangi site cnm

malesef ki telwe canım ama gönül rahatlığı ile tarotu tavsiye edebilirim

Kızlar bende size tüm kalbimle Taha Turan diyorum.Dünkü memnuniyetimin üzerine farklı bir niyet için tekrar tarot baktırdım.Bugünde ayrı memnun kaldım ondan.Hep derdim hiçbir falcıya kefil olmam diye.Israr etmem sadece tavsiye ederim derdim.Taha için ısrarla tavsiye ederim diyorum.Hiçbirinizi gaza getirmek istemem ama ben bu çocuğu niye daha önce keşfetmedim?Tecrübeyle sabittir profesyonelliği.Sorduğum sorunun karşılığı 2015 yılı içinde biliyomusunuz?Ve o tarihte olmasıda büyük ihtimal.Öyle gerçekçiki ama kötümser değil.İnsana karalar bağlatmıyo merak etmeyin.Sadece çok dürüst.Falın başında söz vermiş bide ya gördüğü herşeyi söyleyeceğine dair.Velhasıl gelecek için en düzgün yorumu yapan falcıdır şu an benim için.Bu arada Rumii de iyidir,bana verdiği zamanlarda şaşmadan iki dediği şey onun dediği gibi oldu.Sadece biraz yüzeysel ve detaysızdır o kadar.Ama 5 kredi için bence gayet iyi.

Ben Taha'ya yazın kahve baktırmıştım, ekimde olacak dediği şey olmadı maalesef.. Ama tabii tarotu iyidir belki, baktırmadığım için yorum yapamaycağım tarotu için.

Merhaba herkese iyi seneler diliyorum,
Binnaz abladaki lale gül'e geçenlerde tarot baktırdım, çok iyi bildi şuanki zamanı. Yurtdışında yaşadığımı bile bilmiş kadın söylememe rağmen. Tavsiye ederim. Bir de Ester Kira hakkında ne düşünüyorsunuz? Falı çıkan var mı aramızda?

canım demekki bu fal enerji işi ben tahata çok önceden baktırmıştım bana çok farklı seyler söylemişti hayatıma yeni biri girecek gibileri,nde ama öyle bişey olmadı eskisiyle devam ettim evet çok detaylı güzel bakıyorama demekki enerjimiz tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…