Binnaz Abla

Kesinlikle pembeci degil ama sirf olumsuz konusmak icin de konusmuyor bana biraz sert geldi yorumu basta ama dogrulari soylemis.
bana da neyse durum onu yazmış bende begendim tahmin ettiğim biraz da bildiğim sebepleri söylemiş daha ilerde tekrar deneyebilirim diye düşünüyorum

Nitekim elfin eskisi gibi değil..ben dedikleri çıkmadığı halde üç dört kez baktırdim.pozitif enerjisini sevmiştim çünkü,yalnız en son baktığı daldaki anlattıklarının da an ve durumla ilgili yani söylediği şekilde olmadığını teyit ettim.iyiki tavsiyesine uyup adım atmamışım....

Allah rızası için bir falcı Öner’in
Telwede genelde yesilcingene , nakta , chitra, geysu begeniliyor. Tabi bunlari begenmeyende var tabikide herkese herkes tutmuyor. Ben telwede geysuyu begenmistim. Binnazda Alya kayahan iyiydi tarotta. Binnazda kahvede durak sancaktaroglu anlık iyi gibiydi ama vadesi geçti. Bilemiyorum çıkarmı ilerde. Katinada elfini beğenmiştim ama eskisi gibi değilmiş. Fal sepetinde dennis iyiydi daha vadesi var ama sanmıyorum imkansız gibi birsey. Benim begeniklerim bunlar. Sen begenirsin begenmezsin bilmiyorum hani kişiye göre değişiyor.

Falalemde fal ödemesi yaptım ücret kesildi ama hiç bekleyen fallarda görünmiyle

Falalemde fal ödemesi yaptım ücret kesildi ama hiç bekleyen fallarda görünmiyle

Falalem’de fal baktırmak eziyet. Sistemleri çok dandik. Her fal atışımda aynısı olur iletişimden yazarım düzeltirler. Bi kere atıp da anında falcıya düşen falım olmadı. Düzeltmekle de uğraşmıyor adamlar rahatlar yani.

Gizeeeeeeeem burayı okuyorsan şu sitede biraz fazla kal yaa. Falalem’in bildirimleri bile çalışmıyor yorumcu girince mail at seçeneğini seçtim mail de gelmiyor. Ben 7/24 sitede misin diye bakamam ki ama yaaa

Şu Canan Şeker e atan var mı ya puan ı yüksek değil ama hep sırada birileri var bilemedim.. Bi de gündüz bakıyorum 15 lira gece bakıyorum 100 lira yapmış ne tutarsam kârdır diyo heralde

iyi günler arkadaşlar binnz abladaki Mustafa Mehlikaya fal baktırıp yorum alanınız varmı sesli yorum yapıyor sanırım anlık ve gelecekle ilgili öngörüleri nasıl baktıran varsa aranızda fikrini yazabilirmi profilini okudum baktıranlar memnunlar ama gerçi binnaz abladaki birçok falcının profilindeki yorumlar güzel memnun kalınmış yok sizin ön görüleriniz çıkıyor yok 3'cü gelişim yok siz bu siteden hiç gitmeyin vsss. ama birçoğununda falı çıkmıyor ve hepsi çok farklı şeyler söylüyorlar anlamış değilim hiç birbirine yakın söyleyen yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Bi arkadasim baktirdi ve memnun kaldigini söyledi, denemek isterdim Ama ayda yilda bikere giriyo

Bi arkadasim baktirdi ve memnun kaldigini söyledi, denemek isterdim Ama ayda yilda bikere giriyo
Çok teşekkür ederim canım evet çok fazla girmiyor yorumların tarihinden anladığım kadarıyla ama birkaç gün önce yorum yapmış umarım yakalarım kendisini çevrimiçi onuda deneyim içimde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…