Evet Orda arkadasim yakalamisti birdaha da girmediÇok teşekkür ederim canımevet çok fazla girmiyor yorumların tarihinden anladığım kadarıyla ama birkaç gün önce yorum yapmış umarım yakalarım kendisini çevrimiçi onuda deneyim içimde kalmasın
Umarım bizde yakalayabiliriz kısmet olursa artıkEvet Orda arkadasim yakalamisti birdaha da girmedi
Alex'e baktım bende. 3 tane 1 vardı şimdi 39 tane var.Merhaba arkadaşlar falsepeti ile ilgili bi şey demek istiyorum. Falsepeti dün gece bir güncelleme yaptı. Yaptı da bi foyası ortaya çıktı. Her falcının sayfasına girmiş biri olarak ve bi çoğuna da fal atmış olarak da, olumsuz yorumları 1 puanları yayınlamadıklarını anladım. 5 tane 1 puanı olan falcının şimdi 29 tane 1 puanı var ama yorumları araştırsan sadece 5 tane 1 puan yorumu çıkar. Örneğin dennisin yorumlarına kanmışızdır bir de hiç 1 puanı yoktu şimdi bakıyorum 16 tane 1 puanı var :)))cidden şok baya kandırılıyoruz.
Bana da byv ve falalemin ayni kisilere sahip oldugu dusuncesi geliyor. Web sitelerinin arayuzlerini cok benzetiorum. Belki de yaniliyorumdur ama dusuncem bu yondeMerhaba arkadaşlar falsepeti ile ilgili bi şey demek istiyorum. Falsepeti dün gece bir güncelleme yaptı. Yaptı da bi foyası ortaya çıktı. Her falcının sayfasına girmiş biri olarak ve bi çoğuna da fal atmış olarak da, olumsuz yorumları 1 puanları yayınlamadıklarını anladım. 5 tane 1 puanı olan falcının şimdi 29 tane 1 puanı var ama yorumları araştırsan sadece 5 tane 1 puan yorumu çıkar. Örneğin dennisin yorumlarına kanmışızdır bir de hiç 1 puanı yoktu şimdi bakıyorum 16 tane 1 puanı var :)))cidden şok baya kandırılıyoruz.
Hahaha ben de ilk alexde farkettimAlex'e baktım bende. 3 tane 1 vardı şimdi 39 tane var.Büyük ihtimalle kötü yorumları sistemde yayinlamiyorlar fal sepetinde.
Ben hiç fal baktırmadım canım ama bana da öyle gelmişti. Demek ki aynı teması kullanıyorlar. Zaten öyle sitelerde pek iş yok düzen tertipte. Baya baya gözümüzden bi şey kaçmıyr:)))Bana da byv ve falalemin ayni kisilere sahip oldugu dusuncesi geliyor. Web sitelerinin arayuzlerini cok benzetiorum. Belki de yaniliyorumdur ama dusuncem bu yonde
Merhaba arkadaşlar falsepeti ile ilgili bi şey demek istiyorum. Falsepeti dün gece bir güncelleme yaptı. Yaptı da bi foyası ortaya çıktı. Her falcının sayfasına girmiş biri olarak ve bi çoğuna da fal atmış olarak da, olumsuz yorumları 1 puanları yayınlamadıklarını anladım. 5 tane 1 puanı olan falcının şimdi 29 tane 1 puanı var ama yorumları araştırsan sadece 5 tane 1 puan yorumu çıkar. Örneğin dennisin yorumlarına kanmışızdır bir de hiç 1 puanı yoktu şimdi bakıyorum 16 tane 1 puanı var :)))cidden şok baya kandırılıyoruz.
Böyle bir durum olması muhtemel çünkü belki o sitenin falcıları kaliteli değildir ama yöneticisi gayet kaliteli biri. çok boş falcının 5 tane 1 puana sahip olması zaten akıl karı değildi. Baya araştırdım ve dikkat ettim. ben dün yönetime mesaj attım eski fallarımı göremiyorum diye. onlar da bu gece güncelleme yapacaz artık eski mesajlarını göreceksiniz diye. ben de sabah bu tabloyla karşılaştım. ama şuna inanıyorum 2014den beri var bu site önceden yayınlamama ya da içeriği değiştirme durumu var. ama 2017 yılından sonra buna son vermişler. benim için şok etkisi çünkü o puanlama ve yorumlara bakıp fal atıyorduk: ))))muhtemelen site yönetimi bu duruma el atmis olabilir. falalem'de dikkatimi cekmisti. hemen yayinlamiyorlardi yorumcular düsük puanlari, önce yüksek puanlari yayinliyorlardi. kontrol edebiliyorlar demekki belli bir süre.. bazi yorumcular ama dürüst davraniyor bu konuda. kimisi gizliyor iste müsteri kaybetmemek icin..
Hahaha ben de buna benzer bi şeyi telweede yaşadım. Söz de falcı 4 puan verdim diye (çünkü neden 5 puan vermedin diyor) bana hakaret etti biraz çirkefleşti yani sorum üzerindenBen basirly’de bi falcıya yorum yapmıştım olumsuz olarak yayınlamadılar. Neden yayınlamadınız diye yönetime mesaj attım falcımıza haksızlık yapmışsınız dediler :)))) nerden biliyorsun benim haklı olmadığımı fal bana geldi, durumu bilen benim :))) sonra başka bir zaman başka bi falcıdan kıytırık yorum geldi bende yorum yazdım puan verdim yayınlanmayacak bu da biliyorum ama yazayım dedim. Onu yayınlamışlardı o zaman :))) 2-3 hafta kaldı sonra tüm yorumlar falcı duvarından silindi hem olumlu, hem olumsuzlar.
Günaydın canım ben tellwede Evremdamla'yı öneririm sesli bakıyor ve çok güzel yorumluyor ben dün baktırdım eğer bekleyebiliriz dersen ona baktır boşboşta konuşmuyor sesli yorumda birçok falcı normalde 3-4 dakika hoş geldiniz filan gibi sözleri tekrarlayıp duruyor öylede bir gariplerAllah rızası için bir falcı Öner’in
Yazmayı bir borç bilirim..
Tam 17 ay sonra hiç beklemezken zerrede ihtimal vermezken ki önceki gecesentimentall ile konuşup "evet ondan kesinlikle adım gelmez" diye emin olmuşken... ertesi gün hiç beklemediğim bir adım geldi...
Çıkan fal var mı derseniz, ben bırakmıştım falları hatta yeni yıldan beri fincan dahi kapamıyorum uzak durunca beklentiyi kesince oldu bana göre. Ama yinede bir göz atıp yazacağım. Tarihi günü gününe tutturan oldu, Şubat'a kadar diyen oldu vs. ama çizilen senaryolar hep farklıydı. Bu adımın amacını, bundan sonra neler olacağını göreyim o zaman daha net çıkan patlayan listesi yapabilirim.
Kısacası şunu söyleyeyim; bunca zaman sonra imkansız derken bir adım aldıysam imkansız diye bir şey yoktur :)
Her şeyin bir zamanı varmış demek ki..
Aynen biliyorsun konuşmuştuk benim umut falan kalmamıştı :) Bu arada Aralık başında Nakta 17 ocak ve 22 Ocak'a dikkat bir adım gelecek senin görebileceğin şekilde demiş. 17 ocakta arkadaşlık isteği göndermiş. Ki bunu asla yapacak biri değildi.Canımıniçii ay çok sevindim bak cidden tam da umudunu kestiğin anda olmuş:)
Inşallah arkası gelir hayırlısıyla canm.çok sevindim.Allah gönlüne göre versin.Aynen biliyorsun konuşmuştuk benim umut falan kalmamıştı :) Bu arada Aralık başında Nakta 17 ocak ve 22 Ocak'a dikkat bir adım gelecek senin görebileceğin şekilde demiş. 17 ocakta arkadaşlık isteği göndermiş. Ki bunu asla yapacak biri değildi.
Bu sabahta biraz konuştuk açıklaması özetle "eklemek istedim"
Sonrasını merakla bekliyorum :)
Oncelikle bu kadar ara sonrasinda boyle bir adim atmasi cok buyuk surprizYazmayı bir borç bilirim..
Tam 17 ay sonra hiç beklemezken zerrede ihtimal vermezken ki önceki gecesentimentall ile konuşup "evet ondan kesinlikle adım gelmez" diye emin olmuşken... ertesi gün hiç beklemediğim bir adım geldi...
Çıkan fal var mı derseniz, ben bırakmıştım falları hatta yeni yıldan beri fincan dahi kapamıyorum uzak durunca beklentiyi kesince oldu bana göre. Ama yinede bir göz atıp yazacağım. Tarihi günü gününe tutturan oldu, Şubat'a kadar diyen oldu vs. ama çizilen senaryolar hep farklıydı. Bu adımın amacını, bundan sonra neler olacağını göreyim o zaman daha net çıkan patlayan listesi yapabilirim.
Kısacası şunu söyleyeyim; bunca zaman sonra imkansız derken bir adım aldıysam imkansız diye bir şey yoktur :)
Her şeyin bir zamanı varmış demek ki..
Nakta'nın çıkan falları kahve bende. Nedense kahveyi seviyorum ve tutuyor bana Nakta. Tutan bir kaç fal var onları yazacağım.Oncelikle bu kadar ara sonrasinda boyle bir adim atmasi cok buyuk surprizInsallah hayirlisi olsun sonuc da. Nakta’ya hangi tur fal atiyorsun cok fazla cesit bakiyor tarotta iyi sanirim? Bir de Elfin Dennis veya Sevdar’a baktir mismiydin canim bu konuyla alakali?
Asiye bana kahvede bir kac sey bilmisyi daha once gecen hafta baktirdim en son pek bilemedi bu sefer soruma bile cebap vermedi, sana cikiyor mu fallari? Hisleri var bence ama bazen yogunlasmiyor sanirim.bir yolun var asiye’de bekleyen kişi sayılarında sıkıntı var. dünden beri asiyenin kahve falında sırada bekleyen 2, diğer fallarda da birer tane olmak üzere sırada toplam 7 kişi varmış gibi gözüküyor. dün kahve falı attım ve bu sayılar hiiç azalmadan benim kahvem yorumlandı, şimdi bugün kontrol ettim bekleyen kişi sayısı yine aynı, bakılan fal sayısı da hiç değişmemiş.
sistemde mi bir hata var yoksa talep çok gibi göstermek için mi yapıyorlar bilmiyorum, ama haberiniz olsun.
ha bunu yazmamla asiye benim kimliğimi bulmuş oldu ama :) sıkıntı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?