- 19 Eylül 2017
- 237
- 231
- 23
Nakta'nın çıkan falları kahve bende. Nedense kahveyi seviyorum ve tutuyor bana Nakta. Tutan bir kaç fal var onları yazacağım.
Binnaz bana göre tırt elifine şevdara falan vermem o fiyatı hiç baktırmadım. Zaten en son fallarım ta Aralık ilk haftalarda kaldı. Kasım'da da hiç atmamıştım o yüzden çıktı diyeceğim fal az ama eski fallara bakıp zaman 3 4 ay geç oldu ama dediği gibi oldu diyeceğim olabilir fallardan.
ben ilk defa baktırdım o yüzden yorum yapmam çok sağlıklı olmaz. ama açıkçası pek beğenmedim diyebilirim, geleceği çıkarsa burda yazarım tekrardanAsiye bana kahvede bir kac sey bilmisyi daha once gecen hafta baktirdim en son pek bilemedi bu sefer soruma bile cebap vermedi, sana cikiyor mu fallari? Hisleri var bence ama bazen yogunlasmiyor sanirim.
Adınıza çok sevindim,darısı bizlere de olsun inşallah,bu sezgi ve derine baktırmış mıydınız?
Alex'e baktım bende. 3 tane 1 vardı şimdi 39 tane var.Büyük ihtimalle kötü yorumları sistemde yayinlamiyorlar fal sepetinde.
Alex ismini görünce ellerim ayaklarım boşalıyorKabusumuz alex :)) baya 1 yildizi var
Önce netten isminizin ebced değerini öğreniyorsunuz. Sonra o sayıya en yakın sayıdaki esmayı buluyorsunuz. İsme taş olması bana çok mantıklı gelmiyor ama burcunuzun ya da yükselen burcunuzun taşını bulabilirsiniz. Burcunuzun esmalarını da öğrenmeniz netten mümkün...Arkadaşlar burada birisi yıldız yükseltmek için yapılacak şeyleri paylaşmış. Orada isminin esmasını okumak ve isminin taşını taşımak diye iki tane madde var, ben ismimin esmasını ve taşının ne olduğunu nereden bulabilirim?
Alex ismini görünce ellerim ayaklarım boşalıyor
Esmayı buldum, çok teşekkür ederim. :) taş konusunda da burcumun taşlarına bakıp, iki tanesini seçtim. :)Önce netten isminizin ebced değerini öğreniyorsunuz. Sonra o sayıya en yakın sayıdaki esmayı buluyorsunuz. İsme taş olması bana çok mantıklı gelmiyor ama burcunuzun ya da yükselen burcunuzun taşını bulabilirsiniz. Burcunuzun esmalarını da öğrenmeniz netten mümkün...
Bana çıkan biri olmadı cnm hatta tüm fallarim patladı biraz chitranın bildiği şeyler oldu ama şu kesin biliyor diyemiyorum kimse için,binnazda iyi denilen herkese baktırmış biri olarak anda bile bilemediklerini öğrendim kendi olayımda. Ama çıkanlar olmuştur olacağı varsa çıkıyo :)binnazda iyi kim var?
Bana çıkan biri olmadı cnm hatta tüm fallarim patladı biraz chitranın bildiği şeyler oldu ama şu kesin biliyor diyemiyorum kimse için,binnazda iyi denilen herkese baktırmış biri olarak anda bile bilemediklerini öğrendim kendi olayımda. Ama çıkanlar olmuştur olacağı varsa çıkıyo :)
chitraya 2 kez baktırdım ben ikisindede farklı şeyler söyledi hangisine inanıcağımı şaşırdımchitra'nın patlayan kısmı neydi peki?
Chitra ya ne atmistinix bende gelecek ay ona aticamdaBana çıkan biri olmadı cnm hatta tüm fallarim patladı biraz chitranın bildiği şeyler oldu ama şu kesin biliyor diyemiyorum kimse için,binnazda iyi denilen herkese baktırmış biri olarak anda bile bilemediklerini öğrendim kendi olayımda. Ama çıkanlar olmuştur olacağı varsa çıkıyo :)
Her iki faldada farklı mı konuştu. Olumlu olumsuz olarakchitraya 2 kez baktırdım ben ikisindede farklı şeyler söyledi hangisine inanıcağımı şaşırdım
ilk baktırdığımda er geç o seni arıycak dedi.Diğerinde senin adım atman gerekir o atmıycak dedi.Her iki faldada farklı mı konuştu. Olumlu olumsuz olarak
bir gelişme oldu mu fala dair peki?ilk baktırdığımda er geç o seni arıycak dedi.Diğerinde senin adım atman gerekir o atmıycak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?