Binnaz Abla

Adınıza çok sevindim,darısı bizlere de olsun inşallah,bu sezgi ve derine baktırmış mıydınız?

Asiye bana kahvede bir kac sey bilmisyi daha once gecen hafta baktirdim en son pek bilemedi bu sefer soruma bile cebap vermedi, sana cikiyor mu fallari? Hisleri var bence ama bazen yogunlasmiyor sanirim.
ben ilk defa baktırdım o yüzden yorum yapmam çok sağlıklı olmaz. ama açıkçası pek beğenmedim diyebilirim, geleceği çıkarsa burda yazarım tekrardan

Adınıza çok sevindim,darısı bizlere de olsun inşallah,bu sezgi ve derine baktırmış mıydınız?

Derin'i çok severim ama olmadı dediği adım gelmez demişti.
Sezgi en son falda "ondan adım neden bu kadar gecikti bende kestiremiyorum artık er ya da geç gelecek" dedi. süreç onun dediği gibi olursa çıktı diyebilirim ama anda çok iyiydi. hep teyit ettiğim şeyler oldu. görüştüğü kız harfleri gittiği ortamlar falan.

Arkadaşlar burada birisi yıldız yükseltmek için yapılacak şeyleri paylaşmış. Orada isminin esmasını okumak ve isminin taşını taşımak diye iki tane madde var, ben ismimin esmasını ve taşının ne olduğunu nereden bulabilirim?

Önce netten isminizin ebced değerini öğreniyorsunuz. Sonra o sayıya en yakın sayıdaki esmayı buluyorsunuz. İsme taş olması bana çok mantıklı gelmiyor ama burcunuzun ya da yükselen burcunuzun taşını bulabilirsiniz. Burcunuzun esmalarını da öğrenmeniz netten mümkün...

Esmayı buldum, çok teşekkür ederim. :) taş konusunda da burcumun taşlarına bakıp, iki tanesini seçtim. :)

binnazda iyi kim var?
Bana çıkan biri olmadı cnm hatta tüm fallarim patladı biraz chitranın bildiği şeyler oldu ama şu kesin biliyor diyemiyorum kimse için,binnazda iyi denilen herkese baktırmış biri olarak anda bile bilemediklerini öğrendim kendi olayımda. Ama çıkanlar olmuştur olacağı varsa çıkıyo :)

chitra'nın patlayan kısmı neydi peki?

Chitra ya ne atmistinix bende gelecek ay ona aticamda

Chitra'ya astroloji baktırmanızı tavsiye etmem.Kahve ve tarotta söylediklerinin dışına çıkmadı.Boşuna daha fazla para vermeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…