Binnaz Abla

Ya tellwede birine atmak istiyorum ama yesilcingene,geleceginsifresii haric.Blackpearl_88 nasil?
Ben blackpearli begeniyordum, son Diger fali celisti o yüzden sogudum. Topik de fal öncesi bilgi topluyo gibi birseyler denilmisti diye hatirliyorum

Selam milenart, eğer bu gelişme seni mutlu ettiyse inşallah devamı da gelir. Ben değerlendirmeleri bekliyorum merakla.

Bu arada dönüşü sosyal medya üzerinden yapan erkeğin, dediği/diyebileceği en komik ve ne denli çaresiz olduğunun en bariz göstergesidir kesinlikle “eklemek istedim” cümlesi

Benim fal attığım kişilerden bağımsız eski sevgilimden de aynı haraket gelmişti. İstek telefon elimdeyken geldi anında gördüm yani şok olmuştum. 1 gün özellikle beklettim ve gelen isteği reddetmiştim : D Ki o da, asla istek gönderebilecek biri de değildi. Aklıma geldi senin mesajı görünce :)))))

Hadi bakalım. Ben izlemedeyim :))))

Aslında tam olarak ne hissettiğimi de çözemedim ama zamanla sanırım anlayacağım :)
Asıl açıklamasını merakla bekliyorum -ekli olmanı istedim- in altında neler yatıyor :) hiç bir şey demeden siliyormuş bide
değerlendirmeyi bugün yapacağım kısmetse :)

Geriye dönüp falları okumak ve dinlemek hiç içimden gelmiyor birkaç gündür. Çok derine inemesem de yüzeysel bir analiz yapacağım. Topikte ara ara yazdım falı boşladığımı o yüzden son dönemlerde 2 – 3 isim dışına çıkmadım. (Aralık ayında)

NAKTA : yazdan beri 7 – 8 kez baktırmışımdır. Gündelik hayatımla yaşadığım şeylerle ilgili çok detay bildi. Hatta en detaylı fallarımdan. İlişki konusunda Kasım için bazı tarihler vermişti o tarihlerde engeller kalktı. Aralıkta ise Ocak için tarihler verdi net adım geldi. Fal batağına tekrar girecek olursam ilk gideceğim isim kendisi.

CHİTRA : Aralıkta ilk kez attım. Enterasan bir şekilde nasıl ayrıldığımızı bildi. Şubat’a kadar adım gelecek dedi sonrasını da pembe çizdi imkanı yok dedim. Oldu. Diğer konu için çok net bir erkek engeli yüzünden olmayacak dedi. Ve bir erkek yüzünden olmadı.

DERİN : Çok detay bildi hayran kaldığım çıkmasını istediğim faldı. Ama ne yazık ki ilişki için adım gelmez dedi geldi. Planlarımla ilgili şey olacak dedi olmadı.. 2 konuda sağlam patladı.

NEHİR : 1 yıldır ara ara giderim tarihler tutmadı tabi ama bana dediği bu X kişisi bir gün bir yerlerden çıkıp gelecek. onun dışında bildiği şeyler olurdu.

GEYSU : Zihin okuyor. Yazmıştım daha önce. Pembeci. Ama 1 yıldır ısrarla attım. Her seferinde 2 – 3 haftaya kadar cevap gelecek derdi. En son Ekimde bunları dedi. Bana göre patladı çünkü olacağını söylediği bazı şeylerde olmadı.

PERALİNA : Çok tuhaf bir kişilik. Ta yazın temmuz gibi attım normalde sallamasyon 1 – 2 ay derler falcılar ama bu falcı ta o zamanlar adım gelecek ama zaman var kış aylarında demiş. Hatta falda değil soru cevap kısmında zamanı belirtmiş. Çok zorlu bir süreç ardından gelecek demiş. An ve geçmiş anlatımı güzel saygılı fakat olumsuzluk konusunda acımasız bir dili olduğunu düşünüyorum. Açık sözlü.

SEZGİ : Çok detay görüyor. Bana göre anda çok iyi. Teyit ettiğim çok şey bildi. Geysu benim bildiğimi bana verirken Sezgi önceden söylerdi ben teyit ederdim. Bu konu için “artık bende kestiremiyorum neden adım atmıyor ama mutlaka bir gün gelecek” demişti en son falda.

SEMA (byv) : eskiden yazmıştım 2 fal attım çelişmişti. 2.fal resmen Fama'nın falının kopyasıydı. sonra yazdım kendisine, 2.yi unut 1.yi bekle demişti. Geçen yıl bu zamanları vermişti tarih olarak aslında şuan yaşadığım onun falında geçen yıl için dedikleri gibi. Şu cümle çok net uyuyor; “senden başka kimseyle anlaşamadığını görüp sana gelecek” bilemiyorum durum bu mu ama bu kişinin benden başka ilişki konusunda anlaştığı insan kolay kolay olmaz. Hoş bu saatten sonra benimle de olmaz.

YESİLÇİNGENE : çok severim bir çok şeyi de bildi. Sorduğum kişiden nefret ediyordu galiba “hala bu kişiyi sorduğuna inanamıyorum” falan derdi :) Adım gelebilir ama bir şey olmaz kendi menfaati için dedi hep. Olabilir bilemiyorum. Hoş en son falda tekrar engelleyebilir demişti adam istek gönderdi ama yinede çıkabilir çingenenin fallar.

Bunların dışında eskiden çok fal attım ama sallamasyondu. Çıkmadı. Yazdıklarımdan bazıları yeni bazıları eski olsa da tutmuş gibi olan. Bir fala 30 – 40 liradan fazla vermedim vermemde. Binnaz’da 100 liraya fal atmak akıl karı değil.

Ben Ekim ortasından Kasım sonuna kadar fal atmadım 40 gün kadar. Aralıkta sadece Nakta’ya ve Chitraya attım. Chitraya 2 kez attım aralık başı ve sonu. Ondan sonra yeni yıldan beri fincan kapatmadım. Akışına bırakınca oluyormuş bundan emin oldum ya daha asla fal atmam. Ve özellikle farkettim fal atmayınca genel hayatımdaki işlerde daha yolunda. Fal atarken hep prosedürlere takılırdım bir şeyler eksik olurdu gecikirdi. Kasım’da da işlerim yolundaydı şimdi de.

Kızlar, falcıların bazıları yazıyor ya isim vern fal atarken mutlaka diye ya da doğum tarihi yazın diye. kahve falında isim vermek istemiyorum harfleri ordan söylemesin diye. Siz veriyor musunuz? Doğum tarihi verince de bazen iyi burç yorumu yapıyorlar. Şöyle bir adam, böyle bir adam diye.

Siz nasıl yapıyorsunuz:))))

milenart ilk önce hadi hayırlı olsun diyeyim gözün aydın Rabbim bundan sonrasını seni mutlu eden gelişmelerle karşılaştırsın hep .. nakta ve chitra için bunlara ne falı baktırdın acaba bende ikisindende yorum aldımda ..

Bende çok duymak istemiştim neden ekledin? sorusuna vereceği cevabı. Acaba kabul etsem bunun cevabını alsam ve sonra silsem mi diye de düşündüm ama onu biraz tanıyorsam reddetmenin daha koyacağına adım gibi eminim dedim ve reddettim

Çok teşekkür ederim yani sonrası için pek bir beklentim yok aslında. Ben hep kahve falı atıyorum enerjim kartlarla pek uyuşmuyor.

Chitra bana da eşin seni haketmiyo bana kalırsa boşan demişti bekara koca boşamak kolay derler ya o misal. Saçma gelmişti yani benim en yakınlarım bile böyle bir cümle kuramayacakken böyle birşey demesi falı da pek hoşuma gitmedi açıkcası olumlu yanları tabi ki vardı ama tek bir cümleyle bile ona itimat etmemem gerektiğini anladım açıkcası.

Cok sasırdm,Chitra'ya bır tek fal attm ama "eşin seni haketmiyo bana kalırsa boşan" lafını falında DAN diye söyleyebilecek kadar ham bir insan degil.....Olumsuzu der,nitekim bana da demişti...Objektif baktıgım için durumuma hiç bozulmamıştm....

chitraya bende çok fal attım sorunlar yaşadığım zamanlar...chitra banada çok olumsuzu söylüyordu ama uslubunuda koruyordu.chitranın zaten uslubunu seviyorum ben en çok.öyle bişi dediyse çok şaşırırım.
kızlar bide bayadır fal atıyorum hem binnaz hem telve.hepsine bi göz atayım kim çıktı kim çıkmadı falan yazıcam hepsini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…