şuan herhangi bir gelişme olmadı.bir gelişme oldu mu fala dair peki?
Sonuç tatlımchitra'nın patlayan kısmı neydi peki?
Ben de o da çıkmadıNakta nasil acaba baktiran varmi?
Ya tellwede birine atmak istiyorum ama yesilcingene,geleceginsifresii haric.Blackpearl_88 nasil?Ben de o da çıkmadı
Üç kere atmıştım genelde farklı şeyler söyledi ve sonuç olmamıştı
Ben blackpearli begeniyordum, son Diger fali celisti o yüzden sogudum. Topik de fal öncesi bilgi topluyo gibi birseyler denilmisti diye hatirliyorumYa tellwede birine atmak istiyorum ama yesilcingene,geleceginsifresii haric.Blackpearl_88 nasil?
Evremdamla yada yulee u dene canımYa tellwede birine atmak istiyorum ama yesilcingene,geleceginsifresii haric.Blackpearl_88 nasil?
Yazmayı bir borç bilirim..
Tam 17 ay sonra hiç beklemezken zerrede ihtimal vermezken ki önceki gece @sentimentall ile konuşup "evet ondan kesinlikle adım gelmez" diye emin olmuşken... ertesi gün hiç beklemediğim bir adım geldi...
Çıkan fal var mı derseniz, ben bırakmıştım falları hatta yeni yıldan beri fincan dahi kapamıyorum uzak durunca beklentiyi kesince oldu bana göre. Ama yinede bir göz atıp yazacağım. Tarihi günü gününe tutturan oldu, Şubat'a kadar diyen oldu vs. ama çizilen senaryolar hep farklıydı. Bu adımın amacını, bundan sonra neler olacağını göreyim o zaman daha net çıkan patlayan listesi yapabilirim.
Kısacası şunu söyleyeyim; bunca zaman sonra imkansız derken bir adım aldıysam imkansız diye bir şey yoktur :)
Her şeyin bir zamanı varmış demek ki..
Aynen biliyorsun konuşmuştuk benim umut falan kalmamıştı :) Bu arada Aralık başında Nakta 17 ocak ve 22 Ocak'a dikkat bir adım gelecek senin görebileceğin şekilde demiş. 17 ocakta arkadaşlık isteği göndermiş. Ki bunu asla yapacak biri değildi.
Bu sabahta biraz konuştuk açıklaması özetle "eklemek istedim"
Sonrasını merakla bekliyorum :)
Aslında tam olarak ne hissettiğimi de çözemedim ama zamanla sanırım anlayacağım :)Selam milenart, eğer bu gelişme seni mutlu ettiyse inşallah devamı da gelir. Ben değerlendirmeleri bekliyorum merakla.
Bu arada dönüşü sosyal medya üzerinden yapan erkeğin, dediği/diyebileceği en komik ve ne denli çaresiz olduğunun en bariz göstergesidir kesinlikle “eklemek istedim” cümlesi
Benim fal attığım kişilerden bağımsız eski sevgilimden de aynı haraket gelmişti. İstek telefon elimdeyken geldi anında gördüm yani şok olmuştum. 1 gün özellikle beklettim ve gelen isteği reddetmiştim : D Ki o da, asla istek gönderebilecek biri de değildi. Aklıma geldi senin mesajı görünce :)))))
Hadi bakalım. Ben izlemedeyim :))))
Aslında tam olarak ne hissettiğimi de çözemedim ama zamanla sanırım anlayacağım :)
Asıl açıklamasını merakla bekliyorum -ekli olmanı istedim- in altında neler yatıyor :) hiç bir şey demeden siliyormuş bide
değerlendirmeyi bugün yapacağım kısmetse :)
Çok teşekkür ederim yani sonrası için pek bir beklentim yok aslında. Ben hep kahve falı atıyorum enerjim kartlarla pek uyuşmuyor.milenart ilk önce hadi hayırlı olsun diyeyim gözün aydın Rabbim bundan sonrasını seni mutlu eden gelişmelerle karşılaştırsın hep .. nakta ve chitra için bunlara ne falı baktırdın acaba bende ikisindende yorum aldımda ..
rica etsem bende sezgi nin mail adresini alabilirmiyim uzun zamandır baktirmak istiyorum kısmet olmadı bu türlüSezginin mailini verebilecek varmi peki?
Cok sasırdm,Chitra'ya bır tek fal attm ama "eşin seni haketmiyo bana kalırsa boşan" lafını falında DAN diye söyleyebilecek kadar ham bir insan degil.....Olumsuzu der,nitekim bana da demişti...Objektif baktıgım için durumuma hiç bozulmamıştm....Chitra bana da eşin seni haketmiyo bana kalırsa boşan demiştibekara koca boşamak kolay derler ya o misal. Saçma gelmişti yani benim en yakınlarım bile böyle bir cümle kuramayacakken böyle birşey demesi falı da pek hoşuma gitmedi açıkcası olumlu yanları tabi ki vardı ama tek bir cümleyle bile ona itimat etmemem gerektiğini anladım açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?