Binnaz Abla

cahil, mutsuz ve depresif yorumculardan kacinmak gerekiyor.. biz bazen kime fal baktirdigimizi bile bilmiyoruz acikcasi bu online fal sitelerinde.. faldan uzak kalmamin sebeplerinden biri

Çoğu falcının hisleriyle yorum yaptığını düşünmüyorum. Sorudan yürüyor %80i. Ben eski sevgilimle bi süre önce ayrıldık iletişim sağladım sonradan ama olmadı ne olacak? diye yazdım hep soru kısmına. İşte erkek arkadaşının kafası karışık ondan bitirmiş bu ilişkiyi maddi manevi sorunları falan dediler hep. İletişim sağladım diyince onun beni bıraktığına dair yorum yaptılar ama ondan ayrılan bendim:)

Sevgili arkadaşlar sizlere şimdiye kadar beğendiğim falcıları önerdim , önerdiğim tüm falcılar için özür dilemek isterim. Daha fazla para ve duygunuzu heba olmasın diye ve nolursa olsun yüzleşmeyi seçin zamanınıza yazık en önemlisi duygularınıza yazık...

Binnaz Abla;

Kahve : Cemre yağmur, bergü izgören,nil güneş,yasmin hanım,esma sultan,janset özün,berrak okur,pelin bilge özdoğru,rüya yıldız,efsun aksoy,ecem özgür,gizem sitare,didem sönmez,bilgen sezer,cemre yağmur, cansın saylan temel sebebi bilmeyip tek nokta atışı olmadığını gördüğüm falcılar. Pembe tablocular...

Tarot: Alya kayahan, arnisa bahadır,zeynep sabah...pembeci hiç bir şey bilemediler.

Katina: melek yıldız, eylem tüzün,doğadan,kesira sirel ,şevdar en önemli temel sebebi bilemedikleri gibi pembeye bağladılar.

Elfine ayrı parantez açmak istiyorum: elfinin anda çok iyi olduğunu söylemiştim fakat aslında elfin anda gelecekte asla iyi değil hisli biri değil! Gerçek bir falcı ve hisli biri benim durumu şak diye söylemesi lazımdı...

Telwe; Şöyle toparlıyım çoğunu denedim sadece tek falcı bildi Jİsim vermicem

Nakta ; hisli bir kadın iyi bir falcı , fakat bende bilemedi ama demek değildir kötü bir falcı .Onun kibar ve naif ve dürüst biri olduğu için hakkını yemek istemiyorum.

Chitra çok güvenmiştim o da bilemedi L

Falsepeti; Dennis asla tavsiye etmiyorum L Sadece oradan bir yorumcu bildi J

Binnaz da bir yorumcu bildi J

Falalem : Rezzan abla bildiğiniz hikaye uyduruyor J

Bir yolun var iyisimi hiç bulaşmayın J

Çok fal baktırıdım ama elimde kalan gerçek falcı olarak 4 kişi .

Benim durumu net olarak sadece bir falcı bildi duru gözü ile baktı ve hayretler içinde kendisini dinledim ama onunda ismini paylaşmicam. İsim vermeyi artık doğru bulmuyorum. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum.

Kendi durumunun temel nedenini tespit ettim, ve somut şeylerle . Toparlarsam lütfen kim için fal baktırıyorsanız kendi iyiliğiniz adına o kişilerle yüzleşin , gurur yapmayın çünkü gurur yapayım derken tüm zamanınız elinizden gidiyor farkında değilsiniz. Karşısına dikilin, ve sorun neyse öğrenin.

Gördüğünüz gibi tüm fallar patlıyor JÜzgünüm , kırgınım ama vicdanım kafam rahat. Size tavsiyem yüzleşin ve hayatınıza odaklanın. Hayal kurun ama kendi üzerinizde , başkası üzerine değil kırılısınız.

Bana fal gönderen arkadaşlar var yaşadığım şoktan çıkmaya çalışıyorum iyi hissettiğimde sizin fallarınıza mutlaka geri dönüş yapıcam fakat uzun bir süre sisteme girmem. Hepinizi sevgilerimi yolluyorum.

Çok yakın bi zamanda büyük bir şok yaşadığım için üzülerek sana katılıyorum. O kadar çok fal baktırdım ki hepsine gram tutmamış
Ve üzüldüğüm, ne harcadığım para ne de zaman. Sadece duygularım için üzüldüm.
Tanrıymışcasına hiçbirine o kadar güvenmeyin nacizane tavsiyem bu kadar iyi olsalardı kendi hayatları da mükemmel olur bu işi yapmazlardı
Umarım hepimiz bi gün gerçekten çok mutlu oluruz

Keşke bilenleri de yazsaydın, neticede bu forumun amacı bu birbirimize tavsiyelerde bulunmak. Hem bana çıkan sana çıkmıyor öyle de bir durum var. Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum falcıların söylediklerine umutlanıp beklemeyin adın o atımı neyse kendiniz görün ölmezsiniz. Belki üzülürsünüz ama geçer.

Evet ya keşke yazsaydın bi fikir olurdu en azından abuk sabuk kişilere baktırıyoruz zaten bişey bilemeyen çok oluyor hatta bana kimse tutmadı ah bi tutanı bulabilsem ah...

Bu evremdamlaci yeni üyeler yeni mi türedi sitede yahu hayirdir...

Ben de chitra yi severim. Sanki falci korumak gibi olmasin ama hic oyle uslup bozan biri degil bence birkac kere baktirdim cunku biliyorum. Yeni uye oldugunuzu gorunce karalama mi acaba diye dusundurdu bu mesaj beni

Ben de chitra yi severim. Sanki falci korumak gibi olmasin ama hic oyle uslup bozan biri degil bence birkac kere baktirdim cunku biliyorum. Yeni uye oldugunuzu gorunce karalama mi acaba diye dusundurdu bu mesaj beni

tamamen +1

Birincisi ben evrimdamlacı değilim arkadaş fikrimizi sorduğu için bende tellwede baktırıp memnun kaldığım kişiyi söyledim zaten baktırıp baktırmamak kişinin kendi biliceği bişey ayrıca ben fikrimi size beyan etmedim soruyu soran arkadaşa beyan ettim tellwede birçok kişiye baktırdım evremdamla yeni bir falcı hem uygun hemde iyi baktığı için önerdim siz niye üzerinize alındınız? Ayrıca bana yeni üye diyorsunuz sizde çok eski bir üye değilsiniz sanırım bu formda

Pisicim biz eski arkadasiz ama hatirlamazsin ben baya nick degistirdim her falci ile uymayabiliyor acikcasi bazen hicbir falci bilemiyor bazen biri cikiyor fal isi tamamen karavana bir de dolandiricilar eklenince cok para dokmus oluyoruz maalesef ben baya para dokmusumdur 3 aydir ama simdi bakiyorum bosa fokmusum hayatimda degisimler oldu fakat ask anlaminda ne eski sevgili ne yeni buldugum kisiden gram bisi cikmadi baktirmak icin merak ettigim kisi neredeyse kalmadigindan sanirim bu isten azicikta oksa soguyabildim tabiki yuzlesmek en iyisi ama bazen olamiyor veya durum olumsuz ise gidisat sonra olumluya donmuyor aslinda bunu kabul etmrk zor okuyor saniriim

Ayrıca ben binnazda 3-4 aydır fal baktırıyorum ve bana kalırsa tellwedeki falcılar Binnaz abladaki falcılardan daha iyi ve uygunada bakıyorlar sistemidedaha güzel binnazdaki gibi 7/24 falcının cevrimiçi olmasını beklemene gerek yok falını direk gönderebiliyorsun yani fal gönderme butonu hep açık1,5 senedir tellwede fal baktıran biri olarak söylüyorum,tellwenin bir yönü kötü bazı falcıların birden fazla profili olması çok kötü yani farkında olmadan aynı falcıya birden fazla kez fal göndermiş oluyorsunuz ve bilgide vermiş oluyorsunuz

Ben de yazıyı görünce yazmak istemiştim, sen arada yazıyorsun ayrıca yeni üye değilsin, reklam yapma gibi bir durum sende hissetmiyorum. Arkadaşlar burası falcı hakkında fikrimizi deneyimlerimizi paylaşma adına açılmış bir başlık, her falcıyı önerene reklam yapıyor vs gibi paranoyakça yaklaşmamalıyız, reklam yapanlar belli oluyor çünkü. Böyle yapmazsak insanlar da fikirlerini açıkça söylemekten çekinmezler, emin olmadan sadece ufak bir şüpheyle yafta yapıştırmak yanlış bence, öyle düşünüyorsak da kulak arkası edip tavsiyeyi dinlemezsiniz olur biter.

Gerçekten benim söylemek istediklerimi yazmışsın canım çok teşekkür ederim ben fazla kendini ifade edemeyen biriyim benim işim neden reklam olsun ki sonuçta hepimiz kırılmıs incinmiş insanlarız,ama çok şükür hala yarınlara güzel umutlarla bakıyoruz fal baktırıp hem umutlarımızı çalanlar hemde paramızı hiç acımadan alan falcı lakaplı hırsızlarda var ben fal baktırıp falcının söylediği umutsuz kötü yorumlarla hayattan kopan insanlarıda görmüş biriyim bu kadarda fala kaptırmamak gerekir bence.Ama insanın elinde olan biseyde değil benim Allah korkum var begenmediğim yada çıkmayan bir falcıyı sizlere önermem boş yere umutlarınızdan ve paranızdan olmanızı istemem hakkınızada girmek istemem bende sizler gibiyim falcılara bir ümit fal baktırıyorum

@gelpisipisipisii cim hep buraya yazdim ayrica da topik actim, binnazda gercek falci cok cok az hepsi bos beles salliyor diye.

Genel olarak online da falci cok az. Gercek falci Falsepeti Nesibe ve Basirly Can gordum ben bu kadar.

Bana çok olumsuz değildi ama bilgilerden yürümüş hep mesleğimden falan. Çok hissederek bakmış gibi gelmedi. Sende dedikleri çıktı mı peki?
Bana ne anda ne gelecekte soyledikleri cikmadi tavsiye gibi bir faldi ama olumsuz bir kadin genelde. Bana Nesibe de hic bilememisti bu ikisi cok unluydu bir ara ama hisli olduklarini sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…