Falın başında olumsuz sonunda olumlu gibi anlaşılmaz bi falı vardı. Üslubu çok sertti olumsuz görmesinden ziyade.Çıkan bişey olmadı. Olmaz da inşallah. Çok da hisli biri değil benceBana çok olumsuz değildi ama bilgilerden yürümüş hep mesleğimden falan. Çok hissederek bakmış gibi gelmedi. Sende dedikleri çıktı mı peki?
Eskiden ilkay binnazda iken 5 yıl önce falan çok daha iyiydi.sonraları cozuttu,hem de psikolojinin de iyi olmadığını düşündüğüm mutsuz falcılar arasında..o yüzden eskiden olsa baktirirdim tavsiye de ederdim ama şu an maalesef bunu yapamıyorum..,Falın başında olumsuz sonunda olumlu gibi anlaşılmaz bi falı vardı. Üslubu çok sertti olumsuz görmesinden ziyade.Çıkan bişey olmadı. Olmaz da inşallah. Çok da hisli biri değil bence
Yoo aksine isterseniz özelden atarım falın tamamını olumsuz konuşmadı zaten niye karaliyim :) ama böyle bi cümle kurması ister istemez beni düşündürdü. Ki siz de benim yerimde olsanız ne alaka derdiniz. Mesela olumsuz konuşan ve üslup bozan birkaç falcı da var onları karalamamışken böyle birşey yapmak haksızlık olur.Ben de chitra yi severim. Sanki falci korumak gibi olmasin ama hic oyle uslup bozan biri degil bence birkac kere baktirdim cunku biliyorum. Yeni uye oldugunuzu gorunce karalama mi acaba diye dusundurdu bu mesaj beni
Tamam haklısınız özür diliyorum o halde :) Aslında size kişisel olarak yazmadım çok var öyle yazan tellwe başlığında falan o nedenle yazdım. Yoksa seni anlıyorum bana da burda çok reklamcı damgası yapıştırılmıstı yeni üyeyken. Işte falcilara cok kapılıyoruz bazen sanırımAyrıca ben binnazda 3-4 aydır fal baktırıyorum ve bana kalırsa tellwedeki falcılar Binnaz abladaki falcılardan daha iyi ve uygunada bakıyorlar sistemidedaha güzel binnazdaki gibi 7/24 falcının cevrimiçi olmasını beklemene gerek yok falını direk gönderebiliyorsun yani fal gönderme butonu hep açık1,5 senedir tellwede fal baktıran biri olarak söylüyorum,tellwenin bir yönü kötü bazı falcıların birden fazla profili olması çok kötü yani farkında olmadan aynı falcıya birden fazla kez fal göndermiş oluyorsunuz ve bilgide vermiş oluyorsunuz
Hmm anladim olabilir ya dun gece paranoyaklastim sanırım hehe. Belki size oyle denk gelmistir ya ciddiye almayin o fali benceYoo aksine isterseniz özelden atarım falın tamamını olumsuz konuşmadı zaten niye karaliyim :) ama böyle bi cümle kurması ister istemez beni düşündürdü. Ki siz de benim yerimde olsanız ne alaka derdiniz. Mesela olumsuz konuşan ve üslup bozan birkaç falcı da var onları karalamamışken böyle birşey yapmak haksızlık olur.
Çok normal çünkü ben de özelden konuştuğum birinin daha sonra çift üyelikten hesabının dondurulduğunu gördüm geçenlerde böyle olaylardan sonra insan temkinli yaklaşıyo. Anlıyorum sizi :)Hmm anladim olabilir ya dun gece paranoyaklastim sanırım hehe. Belki size oyle denk gelmistir ya ciddiye almayin o fali bence
Bana olumlu başladı sonunu olumsuza bağladı. Dolu dolu bir fal değildi. Bi ordan bir burdan. Cok sevmedım bakma tarzını sürekli bilgilerimi söyledi çalışıyormussun ilişkin yokmuşBana ne anda ne gelecekte soyledikleri cikmadi tavsiye gibi bir faldi ama olumsuz bir kadin genelde. Bana Nesibe de hic bilememisti bu ikisi cok unluydu bir ara ama hisli olduklarini sanmiyorum.
önemli değil ama fazla fallara kaptırmayın hepimiz fikrimizi paylaşıyoruz ve fikir istiyoruz falcılar hakkındaTamam haklısınız özür diliyorum o halde :) Aslında size kişisel olarak yazmadım çok var öyle yazan tellwe başlığında falan o nedenle yazdım. Yoksa seni anlıyorum bana da burda çok reklamcı damgası yapıştırılmıstı yeni üyeyken. Işte falcilara cok kapılıyoruz bazen sanırım
Üyeliğimi iptal ettiremiyorum bana yardımcı olur musunuz lütfenKızlar inşallah her şey gönlünüzce olsun... kendinizi üzmeyin lütfen, ben ayrılıyorum artık fal falan yok yeter :) yine sizi okumaya devam edeceğim tabi ama üyeliğimi iptal ettiricem :) çok mutlu olmanız, sevgi deryalarında boğulmanız dileğiyle :) Hoş kalın, hoşçakalın:)
Siz diyosunuz bize tutan bi baskasina tutmaz diye. Bence isim vermemesi daha iyi manupule etmis olacak bu sefer. Zaten gidib yuzlesin diye tavsiye veriyor.
Sevgili arkadaşlar sizlere şimdiye kadar beğendiğim falcıları önerdim , önerdiğim tüm falcılar için özür dilemek isterim. Daha fazla para ve duygunuzu heba olmasın diye ve nolursa olsun yüzleşmeyi seçin zamanınıza yazık en önemlisi duygularınıza yazık...
Binnaz Abla;
Kahve : Cemre yağmur, bergü izgören,nil güneş,yasmin hanım,esma sultan,janset özün,berrak okur,pelin bilge özdoğru,rüya yıldız,efsun aksoy,ecem özgür,gizem sitare,didem sönmez,bilgen sezer,cemre yağmur, cansın saylan temel sebebi bilmeyip tek nokta atışı olmadığını gördüğüm falcılar. Pembe tablocular...
Tarot: Alya kayahan, arnisa bahadır,zeynep sabah...pembeci hiç bir şey bilemediler.
Katina: melek yıldız, eylem tüzün,doğadan,kesira sirel ,şevdar en önemli temel sebebi bilemedikleri gibi pembeye bağladılar.
Elfine ayrı parantez açmak istiyorum: elfinin anda çok iyi olduğunu söylemiştim fakat aslında elfin anda gelecekte asla iyi değil hisli biri değil! Gerçek bir falcı ve hisli biri benim durumu şak diye söylemesi lazımdı...
Telwe; Şöyle toparlıyım çoğunu denedim sadece tek falcı bildi Jİsim vermicem
Nakta ; hisli bir kadın iyi bir falcı , fakat bende bilemedi ama demek değildir kötü bir falcı .Onun kibar ve naif ve dürüst biri olduğu için hakkını yemek istemiyorum.
Chitra çok güvenmiştim o da bilemedi L
Falsepeti; Dennis asla tavsiye etmiyorum L Sadece oradan bir yorumcu bildi J
Binnaz da bir yorumcu bildi J
Falalem : Rezzan abla bildiğiniz hikaye uyduruyor J
Bir yolun var iyisimi hiç bulaşmayın J
Çok fal baktırıdım ama elimde kalan gerçek falcı olarak 4 kişi .
Benim durumu net olarak sadece bir falcı bildi duru gözü ile baktı ve hayretler içinde kendisini dinledim ama onunda ismini paylaşmicam. İsim vermeyi artık doğru bulmuyorum. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
Kendi durumunun temel nedenini tespit ettim, ve somut şeylerle . Toparlarsam lütfen kim için fal baktırıyorsanız kendi iyiliğiniz adına o kişilerle yüzleşin , gurur yapmayın çünkü gurur yapayım derken tüm zamanınız elinizden gidiyor farkında değilsiniz. Karşısına dikilin, ve sorun neyse öğrenin.
Gördüğünüz gibi tüm fallar patlıyor JÜzgünüm , kırgınım ama vicdanım kafam rahat. Size tavsiyem yüzleşin ve hayatınıza odaklanın. Hayal kurun ama kendi üzerinizde , başkası üzerine değil kırılısınız.
Bana fal gönderen arkadaşlar var yaşadığım şoktan çıkmaya çalışıyorum iyi hissettiğimde sizin fallarınıza mutlaka geri dönüş yapıcam fakat uzun bir süre sisteme girmem. Hepinizi sevgilerimi yolluyorum.
@gelpisipisipisii cim hep buraya yazdim ayrica da topik actim, binnazda gercek falci cok cok az hepsi bos beles salliyor diye.
Genel olarak online da falci cok az. Gercek falci Falsepeti Nesibe ve Basirly Can gordum ben bu kadar.
çeri özledim yaww.
Mutsuzluk cok.etkin hayatimizda acabalarin pesindeyix o fallardaAslında bu bir süreç. Sen bu sürecin sonuna geldin. İyi ya da kötü bu süreci tamamlamış olman eminim ki sana çok şey kazandırdı. Çok şey öğrendin... bundan sonraki deneyimlerinde bu süreç sana rehberlik edecek. Hepimiz aslında benzer bir sürecin farklı noktalarındayız. Hepimizin yaşadıklarımızdan alacağımız dersler var. Ki zaman zaman farkındalık yaşadığımızda burada da paylaşıyoruz. Ve evet hepimiz farkındayız ki fal baktırmak sağlıklı değil. Bi çoğumuzda da takıntı haline gelmiş durumda. Ancak 'işlevsiz semptom yoktur'.Yani fal yaşadıklarımızı bi nebze olsun daha umutlu atlatmamızı sağlıyor. Dolayısıyla önerdiğiniz ya da önermediğiniz kişiler hakkında seçim hakkı bireysel sorumluluğumuzda. Ki buradaki amacımız eğer gerçekten hakkıyla işini yapan ve insanların durumlarından faydalanmayan falcılar var ise bu kişilerin hakkını vermek ve burada doğru bilgi paylaşımı yapmak diye düşünüyorum. Buradaki deneyimli herkes artık biliyor ki kimsenin enerjisi kimseye uymuyor. Yani bu kişilerin isimlerini paylaşmanız size bir sorumluluk yüklemeyecektir. Belki de önereceğin,senin durumunu bilen bir falcı içimizden birisine farklı bir pencere açacak. Bir de böyle düşün derim. Bundan sonraki hayatında fala ihtiyaç duymayacağın mutlu günler dilerim.
ben varım en az 30 den fazla falcı aynı şeyi söyledi hepsi patladı tek birşey dahi çıkmadıGünaydın kızlar:) bazı falcılar ağız birliği yapmış gibi aynı şeyi söylüyor ya sizde bi acaba oluyosunuz en az 10falcı birden benzer bişe söyleyince. Böyle olup da fallarının hepsi patlamış olan var mı?
Aynen canm.tüm falcıların aynı şeyleri söylemesi o nun doğru olduğu ya da çıkacağı anlamına gelmiyo....ben varım en az 30 den fazla falcı aynı şeyi söyledi hepsi patladı tek birşey dahi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?