Binnaz Abla

Bana çok olumsuz değildi ama bilgilerden yürümüş hep mesleğimden falan. Çok hissederek bakmış gibi gelmedi. Sende dedikleri çıktı mı peki?
Falın başında olumsuz sonunda olumlu gibi anlaşılmaz bi falı vardı. Üslubu çok sertti olumsuz görmesinden ziyade.Çıkan bişey olmadı. Olmaz da inşallah. Çok da hisli biri değil bence

Falın başında olumsuz sonunda olumlu gibi anlaşılmaz bi falı vardı. Üslubu çok sertti olumsuz görmesinden ziyade.Çıkan bişey olmadı. Olmaz da inşallah. Çok da hisli biri değil bence
Eskiden ilkay binnazda iken 5 yıl önce falan çok daha iyiydi.sonraları cozuttu,hem de psikolojinin de iyi olmadığını düşündüğüm mutsuz falcılar arasında..o yüzden eskiden olsa baktirirdim tavsiye de ederdim ama şu an maalesef bunu yapamıyorum..,

Ben de chitra yi severim. Sanki falci korumak gibi olmasin ama hic oyle uslup bozan biri degil bence birkac kere baktirdim cunku biliyorum. Yeni uye oldugunuzu gorunce karalama mi acaba diye dusundurdu bu mesaj beni
Yoo aksine isterseniz özelden atarım falın tamamını olumsuz konuşmadı zaten niye karaliyim :) ama böyle bi cümle kurması ister istemez beni düşündürdü. Ki siz de benim yerimde olsanız ne alaka derdiniz. Mesela olumsuz konuşan ve üslup bozan birkaç falcı da var onları karalamamışken böyle birşey yapmak haksızlık olur.

Tamam haklısınız özür diliyorum o halde :) Aslında size kişisel olarak yazmadım çok var öyle yazan tellwe başlığında falan o nedenle yazdım. Yoksa seni anlıyorum bana da burda çok reklamcı damgası yapıştırılmıstı yeni üyeyken. Işte falcilara cok kapılıyoruz bazen sanırım

Hmm anladim olabilir ya dun gece paranoyaklastim sanırım hehe. Belki size oyle denk gelmistir ya ciddiye almayin o fali bence

Hmm anladim olabilir ya dun gece paranoyaklastim sanırım hehe. Belki size oyle denk gelmistir ya ciddiye almayin o fali bence
Çok normal çünkü ben de özelden konuştuğum birinin daha sonra çift üyelikten hesabının dondurulduğunu gördüm geçenlerde böyle olaylardan sonra insan temkinli yaklaşıyo. Anlıyorum sizi :)

Bana ne anda ne gelecekte soyledikleri cikmadi tavsiye gibi bir faldi ama olumsuz bir kadin genelde. Bana Nesibe de hic bilememisti bu ikisi cok unluydu bir ara ama hisli olduklarini sanmiyorum.
Bana olumlu başladı sonunu olumsuza bağladı. Dolu dolu bir fal değildi. Bi ordan bir burdan. Cok sevmedım bakma tarzını sürekli bilgilerimi söyledi çalışıyormussun ilişkin yokmuş

Kızlar inşallah her şey gönlünüzce olsun... kendinizi üzmeyin lütfen, ben ayrılıyorum artık fal falan yok yeter :) yine sizi okumaya devam edeceğim tabi ama üyeliğimi iptal ettiricem :) çok mutlu olmanız, sevgi deryalarında boğulmanız dileğiyle :) Hoş kalın, hoşçakalın:)

önemli değil ama fazla fallara kaptırmayın hepimiz fikrimizi paylaşıyoruz ve fikir istiyoruz falcılar hakkında

Üyeliğimi iptal ettiremiyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen Mune

Siz diyosunuz bize tutan bi baskasina tutmaz diye. Bence isim vermemesi daha iyi manupule etmis olacak bu sefer. Zaten gidib yuzlesin diye tavsiye veriyor.

Bence yazmaliydi bu platformun amaci bu burda fikirlerimizi paylasiyoruz sonucda tutar tutmaz hepimiz farkindayiz bunun.ya hic bi sey yazmamaliydi 4 kisi bildi diye yada yazmaliydi ister istemez merak ediyoruz hem her sey yuzlesmeyle olmuyorki bi donum noktasi hayatimizdaki gun gelecek fal bakturdigimizi bile unutacagiz.gelpisipisi yaz lutfen :) anliyorum seni ama yazmalisin canim.

Aslında bu bir süreç. Sen bu sürecin sonuna geldin. İyi ya da kötü bu süreci tamamlamış olman eminim ki sana çok şey kazandırdı. Çok şey öğrendin... bundan sonraki deneyimlerinde bu süreç sana rehberlik edecek. Hepimiz aslında benzer bir sürecin farklı noktalarındayız. Hepimizin yaşadıklarımızdan alacağımız dersler var. Ki zaman zaman farkındalık yaşadığımızda burada da paylaşıyoruz. Ve evet hepimiz farkındayız ki fal baktırmak sağlıklı değil. Bi çoğumuzda da takıntı haline gelmiş durumda. Ancak 'işlevsiz semptom yoktur'.Yani fal yaşadıklarımızı bi nebze olsun daha umutlu atlatmamızı sağlıyor. Dolayısıyla önerdiğiniz ya da önermediğiniz kişiler hakkında seçim hakkı bireysel sorumluluğumuzda. Ki buradaki amacımız eğer gerçekten hakkıyla işini yapan ve insanların durumlarından faydalanmayan falcılar var ise bu kişilerin hakkını vermek ve burada doğru bilgi paylaşımı yapmak diye düşünüyorum. Buradaki deneyimli herkes artık biliyor ki kimsenin enerjisi kimseye uymuyor. Yani bu kişilerin isimlerini paylaşmanız size bir sorumluluk yüklemeyecektir. Belki de önereceğin,senin durumunu bilen bir falcı içimizden birisine farklı bir pencere açacak. Bir de böyle düşün derim. Bundan sonraki hayatında fala ihtiyaç duymayacağın mutlu günler dilerim.

Mutsuzluk cok.etkin hayatimizda acabalarin pesindeyix o fallarda

Günaydın arkadaşlar benim kafamı kurcalayan bişey var tellwede 1 sene önce sennurabla diye bir falcı vardı şimdi arama yapınca tellwede o isimde biri çıkmıyor hesaplarını silebiliyorlarmı falcılar bir bilginiz varmı? ve birde tellwedeki defnesen isimli falcıyla sennurablanın aynı kişi olduğunu düşünüyorum nedense

Günaydın kızlar:) bazı falcılar ağız birliği yapmış gibi aynı şeyi söylüyor ya sizde bi acaba oluyosunuz en az 10falcı birden benzer bişe söyleyince. Böyle olup da fallarının hepsi patlamış olan var mı?

ben varım en az 30 den fazla falcı aynı şeyi söyledi hepsi patladı tek birşey dahi çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…